فکر خودت باش بدبخت :دیاین امید از ترسش نیومده ؟!
بیا پسرم ! بیا قول میدم ایندفعه کمی باهات مراعات کنم ! :دی
ما جز ویلشر کس خاصی رو ندیدیمسلام به همگي من با تيم Red Devils اومدم.
تيمو حال كنيد:
هارت-كورلوكا-فيل جونز-لوييز-ويلشر-كلورلي-رادول-هندرسون-ولبك-اندي كارول-لوييز سوارز
همه تونو ميبرم.
ما جز ویلشر کس خاصی رو ندیدیم![]()
نه بابا مهم نیست!بروبکس یه سوال !! بازیکن ها رو حتما باید تو پست اصلی خودشون ثبت میکردیم یا فقط باید بازیکن رو انتخاب کنیم دیگه ربطی به اینکه وسط زمین انتخاب کردیم یا جناحین مهم نیست ؟
میگم یه چیزی ! الان تکلیف فابرگاسی که ما انتخاب کرده بودیم چی میشه این وسط ؟ :دی
دوستان اگر موافق هستن این تیم رو حذف کنیم چرا که خودشونو معرفی نکردن! وگرنه باید تا هفته 11-12 صبر کنیم تا همه تیم ها باهاش بازی کنن تا حقی ضایع نشه!تیمی به نام $p@tuLa با نام ممد رنجبر اومده تو لیگ! هر چه سریعتر خودتو معرفی کن وگرنه از لیگ حذف خواهی شد!
از کی شروع میشه لیگ؟
اگه اشتبه نکنم 48 دقیقه دیگه :lol:
شما رستگار نمیشوید بنا بر این :دی
تا قبل از شروع بازیها ترانسفر فری هست و میتونی عوض کنی آرین جان.
امروز که روز بازیهاست و بازیها شروع شده . یعنی دیگه نمیتونم کاریش کنم ؟ الان هم میخوام وارد بشم اصلا ارور میده میگه اطلاعاتت اشتباست ! بستس واسه خاطر روز بازی ؟
همینک منم زور زدم :دی نشد.
ظاهرا برای ترافیک هست. ولی پارسال من 5 دقیقه به سه هم شده بود که رفته بودم تیم رو ارنج کرده بودم. حالا شاید هفته های اول هست شلوغیش بیشتر باشه.
همچنان تلاش کن شاید شد.
معمولا یه ربع بعد از شروع اولین بازی هم نمیشه رفت تو. در واقع میشه ولی تیم رو نشون نمیده که احتمالا برای ثبت اخرین تغییرات هست.