روبی جان قبلا که بود ولی خب فوتبال ما اونقدر دعوا داره که دیگه وقت نمیشه. :دی الان اینکار و اضافه کنن برنامه میشه 16 ساعت حدودا.
البته من خودم با کارشناس ثابت موافقم یا نهایتا دو سه نفر. قبلا دیگه عده ای برای مطرح شدن میومدن تی وی. و بعضی هاشون واقعا حرفهای غیر فنی و نادرست رو بخورد افکار میدادن.
مین داوری رو هم سانسور میکنن. باز من خودم نظرات نصیر زاده رو قبول دارم. بارها بر نشون داده که تو نظرش تعصبات رنگی رو نداره ولی گاهی کسانی که اسم نیارم بهتره میان که فقط یا کمیته داوران رو تایید کنند یا اینکه برای لجاجت نظری خلاف بدن.
بله يادمه قبلا بود و نميدونم چرا حذفش كردند چون خيلي بهتر از اين كارشناسي داوري بود
من نظرم اينه كه اون آيتم دوربين نود رو كم كنند بجاش كارشناسي باشه و بقول شما هم فقط يكسري كارشناس هاي خبره و بدرد بخور دقيقا حرفتون تاييد ميشه قبلا يكسري په په گلابي هر ازگاهي مياورد كه از فوتبال حتي نوشتنش رو هم بلد نبودند بعد ميخواستند بازي هاي رو هم تفسير كنند
يك ايراد ديگه هم كه قبلا داشت پرداختن به بازيهاي پرسپوليس و استفلال بود درصورتيكه من همون موقعم فكر ميكردم بهتره كه يك بازي رو كه ارزش فني بيشتري داشته هر هفته انتخاب كنند و با دو كارشناس در موردش بحث بشه حداقل ادم از صحبتهاي امثال جلالي و صالح چهار تا چيز جديد ياد مي گرفت و با زوايايي ديگه غير از حاشيه هم در فوتبال آشنا ميشد