• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بیمه شخص ثالث و بدنه در بیمه ایران

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیز ، من تو دو سال گذشته ماشین رو بیمه شخص ثالث بیمه پارسیان کرده بودم بیمه بدنه هم نداشتم . امسال میخوام از پارسیان برم بیمه ایران . اینطور که شنیدم دو سال تخفیف عدم خسارت بیمه شخص ثالث قابل انتقال از پارسیان به ایران هست . از طرفی اگه باز هم از پارسیان بگیرم با اینکه قبلا بیمه بدنه نداشتم دو سال تخفیف شخص ثالث برای بدنه هم حساب میشه .
سوالم اینه که اگه برم بیمه ایران بجز دو سال تخفیف شخص ثالث ، دو سال تخفیف بیمه بدنه رو هم میده یا خیر ؟

با تشکر .

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
شما چی تو ایران دیدی که میخوای بری ایران !

از هر نظر حساب کنی پارسیان بهتره ! برخوردشون - خدماتشون - همکاری با مشتری - ....
اصلا قابل قیاس نیست با بیمه مزخرف ایران !

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
شما چی تو ایران دیدی که میخوای بری ایران !

از هر نظر حساب کنی پارسیان بهتره ! برخوردشون - خدماتشون - همکاری با مشتری - ....
اصلا قابل قیاس نیست با بیمه مزخرف ایران !

آخه چند ماه پیش صحبتش بود که قراره منحل بشه . تو tuningtalk هم خیلی ها از پارسیان ناراضی بودند .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
آخه چند ماه پیش صحبتش بود که قراره منحل بشه . تو tuningtalk هم خیلی ها از پارسیان ناراضی بودند .

بله چند ماه پیش یکی از خبرگزاریها یک خبر کذب گذاشت و به نقل از اون خبرگزاری که معتبر هم نبود خبرگزاریهایی مانند فارس هم خبرش رو گذاشتند ، اما در فاصله 4-5 ساعت هم بیمه مرکزی این خبر رو تکذیب کرد و هم اون خبرگزاری خبرش رو تکذیب کرد. ضمن اینکه منحل شدن یک شرکت عریض و طویل که کلی مشتری مانند شرکتهای نفتی و ایران خودرو رو داره به این سادگی ها نیست !!
به هر حال دنیای بیمه خیلی رقابت شدیدی درش وجود داره و رقبا گاها با اخبار کذب و کارهای غیر معمول سعی در حذف رقبا یا بدنام کردنشون داره.
این موضوع هم که بیمه پارسیان در حال حاضر حجم بالایی از بیمه های اتومبیل رو در اختیار گرفته برای به تکاپو افتادن رقبا دلیل موجهی هست.

اما درباره دوستان در تیونینگ تاک : من تا جایی که می دونم پارسیان نسبت به ماشینهای اسپرت سختگیری میکنه. دلیلش هم ریسک بالای اینگونه اتومبیلها هست ولی اگر قبول کنه ماشینی رو بیمه کنه دیگه در پرداخت خسارت اذیت نمیکنه.
نظر من هم اینه که اشتباهه بیمه تون رو عوض کنید . ضمن اینکه اگر خودتون ( و یا در صورتی که همسرتون) حساب بانک پارسیان داشته باشه میتونید از تخفیف مشتریان بانک پارسیان هم برای بیمه بدنه استفاده کنید.

شاد و پیروز باشید

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
والا بستگی داره شعبه پرداخت خسارتشون چه طوری باشن

مثلا" اصفهان پارسیان مزخرف هست یعنی کمترین حق بیمه را می ده
من 206 که نیاز داشت گلگیر را رنگ کنن فقط 100 تومن داد !
در حالی که بیمه ایران توی اصفهان با همین عواض تصادف را 170 تومن می داد .

واسه 530 تصادفی بیمه ایران خیلی راخت 14 تومن که عین هزینه هم 14 تومن شد با بهترین کیفیت را پرداخت کرد ولی از اون طرف سانتافه دوستم پارسیان بود که ارزونترین صافکاری و قطعاتشو روی ماشین بسته بود حدود 5 تومن دستشو گرفت در حالی که هزینه ماشین 6 میلیون شد.

توی بیمه باید ببنید شعبه پرداخت خسارت شهرتون چه طوریه !
اولین موضوع :
1- اگر آشنائی توی بیمه دارید سعی کنید از همون بگیرید
نه این که بخواهید بیشتر پول بگیرید حداقل وقتی تصادف می کنید دیگه نخواهید پول از جیبتون بذارید

خیلی تصادف می کنید و واستون مهمه یه سر به چند تا شعبه پرداخت خسارت بزنید و ببینید چه طوری پرداخت می کنن

خود من چند سال پیش یه سر زدن آسیا البرز دانا و دانا را انتخاب کردم اما بعدش دیدم اون چند تا کارشناس خوب خبره که داشتن رفتن ایران خیلی بهتر از اون دو تا عمل کرده بیمه را عوض کردم
فردام ببینم و پیش بیاد کارافرین بهتره خسارت ی ده می رم طرف اون

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
ممنون از راهنمایی دوستان . امروز از یکی از نمایندگی های بیمه ایران پرسیدم گفت دو سال تخفیف رو هم تو ثالث و هم تو بدنه اعمال میکنن . حالا با توجه به نظرات مختلف موندم شرکت بیمه رو عوض کنم یا نه ؟
در کل ( بزنم به تخته !! ) تا حالا تصادفی نداشتم . ماشین قبلیم که 6 سال تخفیف بیمه ای داشت و این یکی هم 2 سال ، اگه خدایی نکرده تصادف نسبتا جزئی هم پیش بیاد حوصله دردسر کروکی و بیمه و ... رو ندارم . بیمه بدنه رو بیشتر به خاطر اخباری که از آتش سوزی 206 ها شنیدم میخوام بگیرم . به نظرتون اصلا بیمه بدنه بکنم یا نه ؟ ( قیمت با دو سال تخفیف حدود 250 تومن میشه ) . 280 تومن هم که ثالث اجباری هست ( با 60 میلیون دیه ) .

بالا