• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به هازادر مثل اينكه خيلي نزديك شده ارسنال با اين بودجه كه داريم ميتونيم چشم بازارو كور كنيم هركيو ميخوايم بخريم!
ونگر بخر بازيكن بخر همه رو درو كنيم

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اقای عشق پول

299586_10150358205198974_239161093973_9847448_8082567_n.jpg

321489_10150358205223974_239161093973_9847449_5932372_n.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نصري با قراردادي 4ساله به سيتي پيوست

پس کی یه خبر خوش میاد !!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
تبريك ميگم صعودمون رو
نيمه دوم رو ديدم

رو گل اول جروينيو عالي كار كرد رابينم زد تو گل
گل دومم والكات عين چي از وسط زمين استارت زد رفت زد تو گل با همكاري سانيا

ژسني بازم عالي بود يه پنالتي گرفت كه روند بازيو كلا تغيير داد داره يه دروازه بان عالي ميشه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خیلی بازی خوبی بود و با شایستگی همونطور که پیش بینی کرده بودم رفتیم به مرحله گروهی
شسنی عالی بود.
ولکات درخشید و زروینیو هم خیلی فرم خوبی داشت فقط خیلی تعلل میکنه بعضا که فک میکنه بخاط استرسی که داره

تبریک هم میگم در ضمن.

iL0ve23

Registered User
لایک‌ها
40
بچه ها تبریک می گم اگه صعود نمی کردیم چند میلیون ضرر بود خدا رو شکر که رفتیم بالا!! این چند تا بازیکنم بتونیم بخریم می شه فصل خوبی رو پیش بینی کرد اگه این مصدومیتا بذاره :( ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ونگر شایعه علاقه به مونتولیوو رو تگذیب کرد!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خوب خبري از بازيكن جديد مذاكره نيست؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نیمه به مانند نیمه اول بازی رفت بود با این تفاوت که اونها گل رو زدند! اما نیمه دوم ما یکبار دیگه و باز هم در یک شرایط سخت یه واکنش خوب از خودمون نشان دادیم و شخصیت بزرگمون رو نشان دادیم!
بازی در نیمه دوم کاملا در دست ما بود. جروینیو باز هم عالی کار کرد و پاس گل داد. تو تمام کارهای هجومی او نقش کلیدی داره. توانایی عبور از مدافع رو به رو و استارت های سریع از ویژگی های اوست. امیدوارم هر چه سریعتر پاش به گلزنی هم باز بشه. این می تونه بهش کمک بیشتری بکنه!
رمزی هم علی رغم استعداد نابی که داره اما هنوز براش زود هست که مسئولیت بزرگی به دوشش بدیم. مطمئنا باید جانشین فابرگاس خریداری بشه.
جکینسون هم هنوز راه داره تا به ترکیب اصلی برسه.
اما حضور فعال ولکات در خط حمله از نکات مثبت بازی بود. به نظرم حضور او در وسط خیلی بهتر از حضور او در گوشه و به عنوان وینگر خواهد بود. او به عنوان یک مهاجم بال محدود خواهد شد و حالا وقت آن رسیده که او به وسط بیاد و مهاج نوک رو تمرین کنه. دیشب نمایش نسبتا خوبی داشت و از چپ به راست و حتی به مرکز می رفت و بازی نسبتا خوبش رو با یک گل کامل کرد. امیدوارم از او در نوک بیشتر بازی بگیره ونگر.
ژسنی همچنان می درخشد! یه پنالتی فوق العاده گرفت و یه ایستگاهی دفع کرد و عالی بود مثل همه بازی های قبل.
/
پنالتی که برای اودینزه گرفت یه هدیه از سوی داور بود! هیچ اتفاق خاصی رخ نداد و 100% اشتباه بود اون تصمیم. داوری گند بود1 کلی اخطار الکی به بازیکنامون داد.
/
با این بازی که انجام دادیم به بازی با منچستر امیدوار شدم!
/////
از خریدها چه خبر؟ پیشنهادی داده شده تا به حال؟
رائول آلبیول هم تایید میشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نیمه به مانند نیمه اول بازی رفت بود با این تفاوت که اونها گل رو زدند! اما نیمه دوم ما یکبار دیگه و باز هم در یک شرایط سخت یه واکنش خوب از خودمون نشان دادیم و شخصیت بزرگمون رو نشان دادیم!
بازی در نیمه دوم کاملا در دست ما بود. جروینیو باز هم عالی کار کرد و پاس گل داد. تو تمام کارهای هجومی او نقش کلیدی داره. توانایی عبور از مدافع رو به رو و استارت های سریع از ویژگی های اوست. امیدوارم هر چه سریعتر پاش به گلزنی هم باز بشه. این می تونه بهش کمک بیشتری بکنه!
رمزی هم علی رغم استعداد نابی که داره اما هنوز براش زود هست که مسئولیت بزرگی به دوشش بدیم. مطمئنا باید جانشین فابرگاس خریداری بشه.
جکینسون هم هنوز راه داره تا به ترکیب اصلی برسه.
اما حضور فعال ولکات در خط حمله از نکات مثبت بازی بود. به نظرم حضور او در وسط خیلی بهتر از حضور او در گوشه و به عنوان وینگر خواهد بود. او به عنوان یک مهاجم بال محدود خواهد شد و حالا وقت آن رسیده که او به وسط بیاد و مهاج نوک رو تمرین کنه. دیشب نمایش نسبتا خوبی داشت و از چپ به راست و حتی به مرکز می رفت و بازی نسبتا خوبش رو با یک گل کامل کرد. امیدوارم از او در نوک بیشتر بازی بگیره ونگر.
ژسنی همچنان می درخشد! یه پنالتی فوق العاده گرفت و یه ایستگاهی دفع کرد و عالی بود مثل همه بازی های قبل.
/
پنالتی که برای اودینزه گرفت یه هدیه از سوی داور بود! هیچ اتفاق خاصی رخ نداد و 100% اشتباه بود اون تصمیم. داوری گند بود1 کلی اخطار الکی به بازیکنامون داد.
/
با این بازی که انجام دادیم به بازی با منچستر امیدوار شدم!:rolleyes:
/////
از خریدها چه خبر؟ پیشنهادی داده شده تا به حال؟
رائول آلبیول هم تایید میشه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
میشل سیدوش، رئیس باشگاه لیل در صحبتهایی اعلام کرد که ادن آزارد، ستاره بلژیکی باشگاهش دو برابر سمیر نصری، خرید جدید منچسترسیتی ارزش دارد و به این نکته اشاره کرد که لیل قصد فروش هیچ یک از بازیکنانش را ندارد

نصری روز چهارشنبه با قراردادی 28 میلیون یورویی از آرسنال به منچسترسیتی رفت و رئیس لیل معتقد است که قیمت ستاره اش به مراتب بیشتر از نصری استاین در حالی است که آرسن ونگر ادن آزارد را گزینه ایده الی به عنوان جایگزین نصری می داند ولی با صحبتهای رئیس لیل، این انتقال بسیار بعید به نظر می رسد.رئیس باشگاه لیل به آر.ام.سی گفت:« زمانی که می بینی که بازیکنی مثل نصری با 28 میلیون یورو به تیم دیگری می رود، آن هم در حالی که یک سال از قراردادش باقی مانده، باید بگویم که ارزش ادن دست کم دو برابر نصری است. ما هیچ یک از بازیکنانمان را نمی فروشیم. این تیم پایه گذاری شده و روی ادن حاصل ویژه ای بازکرده ایم. هیچ کسی برای جذب او با من تماس نگرفته ؛ پس دلیلی نمی بینیم که بخواهم او را در اردوی تیم نبینم.»قرارداد کنونی آزارد با لیل تا تابستان 2015 اعتباردارد​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رابین ون پرسی به جوانان حاضر در آرسنال احساس افتخار می کند...

آرسنال دیشب توانست در دیدار برگشت لیگ قهرمانان اروپا و با ترکیبی جوان و با وجود از دست دادن ستارگانش تیم سخت کوش اودینزه را با نتیجه دو بر یک شکست دهد و به مرحله اصلی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند .
رابین ون پرسی که از با تجربه ترین بازیکنان آرسنال محسوب می شود می گوید کاراکتر جوانان باشگاه آرسنال باعث شده تا وی احساس افتخار کند .
کاپیتان امسال تیم آرسنال شاید هنوز سهمش را از فوتبال نگرفته باشد اما بدون شک در قلب هواداران آرسنالی جای دارد و حالا در تلاش است با ترکیب جوان تیم آرسنال به عناوین مهمی برسد .

" وقتی به این پسر ها در این سن نگاه می کنید و به چیزی که آن ها در بازی دیشب و نیمه دوم نشان دادند این مسئله بسیار امید بخش است .
من واقعا از بابت این تعهد مفتخر شدم .
برخی از مردم درباره قدرت روحی تیم ما سوال دارند اما اگر به بازی که ما نمایش دادیم نگاه کنید این مسئله را می بینید .
حالا زمانی برای ماست که بتوانیم در هر سه یا چهار روز این مسئله را نشان دهیم . نه فقط برای بازی امشب . ما باید این را دائما تکرا کنیم و این فقط فوتبال است . "

//

مصاحبه ونگر پس از بازی اودینزه

در مورد آسودگی پس از صعود به دور گروهی لیگ قهرمانان...
بله، البته. چون این بازی بزرگی برای ما بود. من دیروز در کنفرانس مطبوعاتی این را درک کردم و در این مورد قانع شدم. ما در یک مسیر خیلی مثبت واکنش نشان دادیم حتی پس از اینکه 1-0 عقب افتادیم. تسلط خود بر بازی را حفظ کردیم و فوتبالی که میخواستیم را بازی کردیم.

در مورد عملکرد ژروینیو...
او همواره خطرناک بود. دیروز به شما گفتم، قبلا هم بارها گفته ام که او بازیکن بزرگی برای ما خواهد بود. بعضی مواقع کیفیت یک بازیکن با مبلغ ترانسفر او ارتباط دارد ولی همیشه اینگونه نیست.

در مورد مهار پنالتی توسط شژنی...
آن نکته کلیدی بازی بود چون ما 1-1 بودیم. می توانستید ببینید که آن پنالتی از نظر روانی روی آنها تاثیر گذاشت ولی بعد از دست رفتن پنالتی آنها همان تیم سابق نبودند.

در مورد اینکه چگونه این نتیجه فشار ها را کم می کند...
البته، این را احساس میکنم، چون ما تحت فشار بودیم.قابل درک است اینکه اگر در لیگ قهرمانان بازی نکنیم و با توجه بازیکنانی که از دست داده ایم فشار می توانست بیشتر شود. از شروع فصل من احساسی قوی در مورد اعتقادی که در تیم وجود دارد دارم. ما بازی نیوکاسل را نبردیم اما ما ده نفره بازی می کردیم. بازی لیورپول را ده نفره واگذار کردیم و من مطمئنم اگر یازده نفره باقی می ماندیم آن بازی را نمی باختیم. در مجموع روحیه و اعتقادی قوی در تیم وجود دارد.

در مورد اهمیت برد...
امروز مهم بود چون ما تحت فشار بودیم پس اهمیت داشت که آرامش داشته باشیم ، کار خودمان را بکنیم و هیچ کار احمقانه ای انجام ندهیم.

در مورد انتقادات اخیر...
ما در جامعه ای زندگی می کنیم که هر کسی راجع به هر چیزی نظری دارد. من مانند یک خلبانی هستم که 30 سال است با هواپیما پرواز میکنم و باید قبول کنم شخصی به داخل کابین بیاید و فکر کند می تواند بهتر از من هواپیما را براند. اما این بخشی از کار ماست و باید آن را بپذیریم.تنها چیزی که دوست دارم بگویم این است که در مجموع باشگاه در شرایط قدرتمندی قرار دارد. امشب برای چهاردهمین سال متوالی در چمپیونز لیگ بازی می کنیم. یک استادیوم جدید داریم، یک زمین تمرین فوق العاده، یک وضعیت مالی عالی و یک تیم بسیار قدرتمند. بعضی مواقع باید از انتقادات فاصله بگیرید.

در مورد آوردن توماس روسیسکی به زمین...
احساس کردم ما تیمی بودیم که حمله می کردیم و اودینزه روی ضد حمله کار می کرد. کمبود خلاقیت را در میانه زمین حس کردم و ما نیاز به خلاقیت بیشتری در میانه میدان داشتیم. توماس تاثیر زیادی در نیمه دوم داشت.​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
راستی امروز قرعه کشی دور گروهی انجام میشه
امبدوارم قرعه مناسبی بهمون بخوره

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پاریسن ژرمن برای جذب مرتساکر ابراز تمایل کرده ...

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
امیدوارم زودتر به واقعیت بپیونده :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
من قبلانا شنیده بودم فن پرسی با اشنایدر رابطه خوبی ندارن؟! راسته؟!

dark_angel

Registered User
لایک‌ها
0
امیدوارم زودتر به واقعیت بپیونده :دی

شما نیازی بهش ندارید اصلا بازیش خوب نیست :دی !!

من قبلانا شنیده بودم فن پرسی با اشنایدر رابطه خوبی ندارن؟! راسته؟!

آره,با همه آرسنالی ها مشکل داره حالا میاد اونجا دوتا داچ با هم دعواشون میشه!
به ونگر بگید بیخیالش شه!

ولی آره مثل اینکه با هم مشکل دارن مشکلشون هم قدیمه حداقل از 2008:
Van Persie And Sneijder In Feud

بالا