• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
خوب خانوادم که میخواستن برند سفر دوستم اینو یادم داد که درمونده نشم . اسمشم بلد نیستم ...

مواد لازم : سیب زمینی ، تخم مرغ ، فلفل دلمه ای ، میگند گوجه هم قاطیش کنی خوشمزه میشه من قاطی نکردم .

طرز تهیه : توی یه ظرف سیب زمینی رو سرخ میکنی و توی یه ظرف هم فلفل دلمه ای رو وقتی هر دو تاش خوب سرخ شد قاطیشون میکنی و به تعدادی که میبینی سیرتون میکنه تخم مرغ میشکنی روش و حسابی قاطی میکنی و میزاری یه 5-10 دقیقه روی گاز بمونه بعدشم میاری پایین میزنی به تن . اگر هم خواستی با گوجه درست کنی همون مرحله اخر که دیدی پخته 1-2 تا گوجه روش خورد کن و 5 دقیقه بعد از روی گاز برش دار ( توصیه میشه با دلستر بزنی که بیشتر فاز بگیری ) .

اگه میبینی زیادم حال ظرف شستن نیست میتونی سیب زمینی و فلفل دلمه ای رو توی یه ظرف سرخ کنی منتها چون فلفل یه کم زودتر سرخ میشه بعد از 5 دقیقه که سیب زمینی رو ریختی توی ماهیتابه فلفل رو اضاف کن .

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ممنون
این فک کنم از اون غذاهاست که هر چی رسیدی میشه قاطیش کنی از قبیل قارچ و ....

با این حال خوب بود ممنون

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
من که اینو خیلی دوس دارم:

مواد لازم : تخم مرغ -کالباس -پنیر پیتزا

کالباسا رو خورد میکنیم اندازه بند انگشت بعد سرخ میکنیم ، تخم مرغ هم زده رو بهش اضافه میکنیم روش هم پ نیر پیتزا میریزیم خیلی خوب میشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
وانگهي خدا تخم مرغ رو از ما نگيره

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
از یه ماه دیگه دوباره دوران دور از خانه شروع میشه ....

من بشخصه جز غذاهای فست فودی و ماکارانی چیزی بلد نیستم بپزم

لطفا دوستان هر دستوری میذارن بدونن دارن واسه چه کسایی میذارن زیاد سخت نباشه خلاصه! و موادشم عجیب غریب نباشه !

توضیح آشپزی هم کامل باشه !

ممنون!

خوش به حالت که دانشجویی

خیلی دلم واسه دوران دانشجوییم تنگ شده خیلی :(

kaveh_hazhir

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
609
سوسیس بندری!

سلام. بهونه امروز با شما بودن سوسیس بندری هستش.من عاشق آشپزیم و تو فامیل همه دست پختمو خوردن و تعریف میکنن.:cool: غذای دانشجوییم یادمه خیلی درست میکردم، اما از همه بهتر سوسیس بندریام بود.

مواد لازم:
سوسیس - سیب زمینی - پیاز - فلفل دلمه - رب گوجه فرنگی.:happy:

خب اول از همه سیب زمینی ها رو بصورت مربع مربع خرد کرده و خوب سرخ میکنیم. طوری که رنگ قهوه ای لبه هاش دیده بشه. بعضیارو دیدم که سیب زمینی رو قبل از اینکه بریزن تو تابه آبش میکشن که این کار باعث از بین رفتن مقدار زیادی از خواص اون میشه. توصیه میکنم بعد از پوست گرفتن سیب زمینی اقدام به شستنش کنین، نه بعد از خرد کردن. ضمنا استفاده از سیب زمینی به منظور به صرفه تر بودن هستش و در صورت تمایل میتونین اصلا فاکتور بگیرینش.:blush:

بعد از این کار پیاز رو بصورت خلال درشت و متوسط خرد کرده جدا سرخش میکنیم. توجه کنین که پیاز برعکس سیب زمینی نباید زیاد سرخ بشه و یه حالت کرم رنگ پیدا کنه کافیه. همچنین هنگام سرخ کردن بهش مقداری زردچوبه اضافه کنین.

حالا نوبت به سوسیس هاست. سوسیس هم مراحل قبلی رو طی میکنه و باید مثل سیب زمینی سرخ بشه.

در آخر پیاز و سیب زمینی رو هم اضافه میکنیم به همراه فلفل دلمه خرد شده و مربع شده. پس از اینکه خوب مخلوط کردیم با هم، در تابه رو گذاشته و شعله اجاق رو تا آخر کم میکنیم تا غذا با بخار فلفل و پیاز قشنگ پخته شه. بعد از چند دقیقه این بار رب رو اضافه میکنیم. رب مقدارش طوری باید باشه که قشنگ کل غذامون رو قرمز رنگ کنه. (مثل سس ماکارونی). همچنین اگه تند دوست داشتین میتونین فلفل سیاه هم اضافه کنین. من خودم معمولا تند میخورم. یه بار دیگه هم در ظرف رو میذاریم و بعد چند دقیقه غذا آمادس... با سس مایونز میل کنین.:happy:

بازم اگه سوالی بود گوستو در خدمتتون هست.:D

Celine

Registered User
لایک‌ها
4
سوسیس بندری!

سلام. بهونه امروز با شما بودن سوسیس بندری هستش.من عاشق آشپزیم و تو فامیل همه دست پختمو خوردن و تعریف میکنن.:cool: غذای دانشجوییم یادمه خیلی درست میکردم، اما از همه بهتر سوسیس بندریام بود.

مواد لازم:
سوسیس - سیب زمینی - پیاز - فلفل دلمه - رب گوجه فرنگی.:happy:

خب اول از همه سیب زمینی ها رو بصورت مربع مربع خرد کرده و خوب سرخ میکنیم. طوری که رنگ قهوه ای لبه هاش دیده بشه. بعضیارو دیدم که سیب زمینی رو قبل از اینکه بریزن تو تابه آبش میکشن که این کار باعث از بین رفتن مقدار زیادی از خواص اون میشه. توصیه میکنم بعد از پوست گرفتن سیب زمینی اقدام به شستنش کنین، نه بعد از خرد کردن. ضمنا استفاده از سیب زمینی به منظور به صرفه تر بودن هستش و در صورت تمایل میتونین اصلا فاکتور بگیرینش.:blush:

بعد از این کار پیاز رو بصورت خلال درشت و متوسط خرد کرده جدا سرخش میکنیم. توجه کنین که پیاز برعکس سیب زمینی نباید زیاد سرخ بشه و یه حالت کرم رنگ پیدا کنه کافیه. همچنین هنگام سرخ کردن بهش مقداری زردچوبه اضافه کنین.

حالا نوبت به سوسیس هاست. سوسیس هم مراحل قبلی رو طی میکنه و باید مثل سیب زمینی سرخ بشه.

در آخر پیاز و سیب زمینی رو هم اضافه میکنیم به همراه فلفل دلمه خرد شده و مربع شده. پس از اینکه خوب مخلوط کردیم با هم، در تابه رو گذاشته و شعله اجاق رو تا آخر کم میکنیم تا غذا با بخار فلفل و پیاز قشنگ پخته شه. بعد از چند دقیقه این بار رب رو اضافه میکنیم. رب مقدارش طوری باید باشه که قشنگ کل غذامون رو قرمز رنگ کنه. (مثل سس ماکارونی). همچنین اگه تند دوست داشتین میتونین فلفل سیاه هم اضافه کنین. من خودم معمولا تند میخورم. یه بار دیگه هم در ظرف رو میذاریم و بعد چند دقیقه غذا آمادس... با سس مایونز میل کنین.:happy:

بازم اگه سوالی بود گوستو در خدمتتون هست.:D
مرسی...همش یه طرف این تیکه آخر سرشار از اعتماد به نفسش یه طرف
25r30wi.gif

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
فست فودی که همه بلدن..
ماکارونی
اولویه
پیتزا ماکارونی(غذای ویژه سر آشپزه)
املت درست میکنم در حد لالیگا...
گوجه و فلفل دلمه ای و واااااااااااااااااای :lol:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
فست فودی که همه بلدن..
ماکارونی
اولویه
پیتزا ماکارونی(غذای ویژه سر آشپزه)
املت درست میکنم در حد لالیگا...
گوجه و فلفل دلمه ای و واااااااااااااااااای :lol:
خوب طرز تهیه همینا رو بگو

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
خوب طرز تهیه همینا رو بگو

پیتزا ماکارونی میگم که خیلی خیلی خوشمزس...
500 گرم ماکارونی رو بر میداری و میذاری تو اب
سس ماکارونی رو هم جدا میذارید..همون رب و گوشت(سوسیس هم میشه) پیاز داغ..

بعد که ماکارونی ها رو آبکش کردی..
نصف می کنی...
(الان دوتا 250 گرمی ماکارونی داری)

به هر کدوم 3 تا تخم مرغ اضاف می کنی و هم میزنی...
هر کدومش رو تو یه ماهی تابه باید درست کنی..چون حجمش بالا میره و پف می کنه

حالا کف ماهی تابه رو با روغن چرب می کنی
بعد یکی از 250 گرم ماکارونی ها+تخم مرغ ها رو که هم زدی..
نصفش رو میریزی ته ظرف..یه لایه سس مایه ماکارونی رو میریزی..یه لایه پنیر پیتزا..قارچ و سوسیس کالباس یا ژامبون میذاری..(سوسیس و کالباس رو باید رنده کنی)ژامبون رو ورقه ای بذارید..
بعد ماکارونی ها رو بریزید روش.
در ظرف رو بذارید.
تهش که یه ذره سفت شد و کفگیر زیرش کردی از هم جدا نشدن....
بر می گردونی تا روش هم سرخ بشه...
بعد عینه پیتزا تیکه تیکه می کنی و می خوری..

بعد با 250 اضافی هم همین مراتب رو تکرار می کنی...

اینو بگم که این غذا خیلی سنگینه..یه بار 4 نفر بودیم...4 تا آدم بخورا :lol:
500 گرمش رو درست کردم...
زیادی اومد...
حتما اینو درست کنید و بخورید...
خیلی خوشمزه هستش

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
پیتزا ماکارونی میگم که خیلی خیلی خوشمزس...
500 گرم ماکارونی رو بر میداری و میذاری تو اب
سس ماکارونی رو هم جدا میذارید..همون رب و گوشت(سوسیس هم میشه) پیاز داغ..

بعد که ماکارونی ها رو آبکش کردی..
نصف می کنی...
(الان دوتا 250 گرمی ماکارونی داری)

به هر کدوم 3 تا تخم مرغ اضاف می کنی و هم میزنی...
هر کدومش رو تو یه ماهی تابه باید درست کنی..چون حجمش بالا میره و پف می کنه

حالا کف ماهی تابه رو با روغن چرب می کنی
بعد یکی از 250 گرم ماکارونی ها+تخم مرغ ها رو که هم زدی..
نصفش رو میریزی ته ظرف..یه لایه سس مایه ماکارونی رو میریزی..یه لایه پنیر پیتزا..قارچ و سوسیس کالباس یا ژامبون میذاری..(سوسیس و کالباس رو باید رنده کنی)ژامبون رو ورقه ای بذارید..
بعد ماکارونی ها رو بریزید روش.
در ظرف رو بذارید.
تهش که یه ذره سفت شد و کفگیر زیرش کردی از هم جدا نشدن....
بر می گردونی تا روش هم سرخ بشه...
بعد عینه پیتزا تیکه تیکه می کنی و می خوری..

بعد با 250 اضافی هم همین مراتب رو تکرار می کنی...

اینو بگم که این غذا خیلی سنگینه..یه بار 4 نفر بودیم...4 تا آدم بخورا :lol:
500 گرمش رو درست کردم...
زیادی اومد...
حتما اینو درست کنید و بخورید...
خیلی خوشمزه هستش
دمت گرم
هر کی بلده غذا بازم بذاره از یه ماه دیگه باید برم دانشگاه هیچی بلد نیستم :(

seul

Registered User
لایک‌ها
261
بنده در زمینه نودل بسیار پیشرفته و خارجکی میباشیم:cool:
طرز پخت: کمی آب میزاری بجوشه. بعد نودلایی که از سوپری خریدی رو باز میکنی ومیذاری تو آب. ادویه هم خواستی میریزی. 3 دقیقه بعد با چوب چینی میخوریش.

یاد گرفتی عزیزم؟
4bhn7et.gif
خیلی سخت بود نه؟
crazy.gif

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
یادش بخیر ما که تموم شدیم.من همه چی درست میکردم.قرمه سبزی ماکارونی ....

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
من همه چی بلدم...یعنی یه ترم رفتم شمال یاد گرفتم ;)

زرشک پلو با مرغ، قورمه سبزی، قیمه، عدس پلو، کرفس پلو، کتلت، کوکو سبزی....آشپزی معمولی اصلا کاری نداره

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
طرز تهیه کتلت یا کوکو :
برای 2 نفر

2 سیبزمینی متوسط + نصف پیاز متوسط + 100 گرم گوشت چرخ کرده + نمک و زرد چوبه + 1 تخم مرغ متوسط + آرد نخود ( اگه داری)

اینو میشه دو مدل درست کرد

اول اینکه سیزمینی ها رو بذاری آب پز بشه، بعد له کنی با نمک و زرد چوبه و تخم مرغ و پیاز ( بدون گوشت ) قاطی کنی حسابی بعد روغن رو توی ماهی تابه بذاری حسابی داغ بشه، یه قاشق پر ورداری بریزی توی ماهی تابه به صورتی که بهش شکل شمایل کوکو بدی.....این میشه کوکو

دوم ، آب پز نمیکنی سیب زمینی رو، رنده میکنی، تا جای که میتونی با دست آب سیب زیمنی رو میگیری میریزی یه ظرف دیگه، همه مواد رو قاطی میکنی حسابی مخلوط میکنی و بهم میزنی، اگه آرد نخودچی بذنی از بابت نچسبیدنش خیالت راحت میشه، لازم هم نیست زیاد آبشو بگیری چون آرد نخودچی جمعش میکنه....بعد هم به همون روش کوکو سرخ میکنی

نوش جان :)

meka1

Registered User
لایک‌ها
189
من همیشه وقتی قصد دارم غذا درست کنم سعی می کنم ایده جدید بزنم رو غذا :p مثلا میام یه چیز جدید بهش اضافه می کنم ببینم چی میشه :D یه سری اومدم کوکو سیب زمینی کسی خونه نبود درست کنم گفتم سیب زمینی رو که گذاشتم پخت وقتی خواستم بیام با تخم مرغ مخلوط کنم گفتم بیام بر حسب قانون نیتون :hmm: از همزن استفاده کنم اقا فقط نزدیک 10 مین با همزن برقی اینو لهش کردم فکر می کردم هرچی بیشتر له بشه بهتره :lol: بعد اومدم چند تا ادویه جدید اضافه کردم گفتم این به نظرم طعمش رو بهتر می کنه :p اقا بعد اومدیم بپزیم مگه این یه جا وامیستاد همش پخش میشد کلا تنها چیزی که شبیه نشد کوکو بود :D مامانم که اومد اشک در چشماش جمع شد وقتی دید من چه قدر در زمینه اشپزی مهارت کسب کردم :D
پ .ن : همیشه سعی کنید مثل من رو غذا به چیز جدید پیاده کنید ببیند طعمش چه طور میشه :p همه اشپز های بزرگ از همین کارا شروع کردن :D

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
من همیشه وقتی قصد دارم غذا درست کنم سعی می کنم ایده جدید بزنم رو غذا :p مثلا میام یه چیز جدید بهش اضافه می کنم ببینم چی میشه :D یه سری اومدم کوکو سیب زمینی کسی خونه نبود درست کنم گفتم سیب زمینی رو که گذاشتم پخت وقتی خواستم بیام با تخم مرغ مخلوط کنم گفتم بیام بر حسب قانون نیتون :hmm: از همزن استفاده کنم اقا فقط نزدیک 10 مین با همزن برقی اینو لهش کردم فکر می کردم هرچی بیشتر له بشه بهتره :lol: بعد اومدم چند تا ادویه جدید اضافه کردم گفتم این به نظرم طعمش رو بهتر می کنه :p اقا بعد اومدیم بپزیم مگه این یه جا وامیستاد همش پخش میشد کلا تنها چیزی که شبیه نشد کوکو بود :D مامانم که اومد اشک در چشماش جمع شد وقتی دید من چه قدر در زمینه اشپزی مهارت کسب کردم :D
پ .ن : همیشه سعی کنید مثل من رو غذا به چیز جدید پیاده کنید ببیند طعمش چه طور میشه :p همه اشپز های بزرگ از همین کارا شروع کردن :D
چی درست کردی پس:puke:
من وقتی نداشتم مایه ماکارونی میگرفتم با برنج قاطی میکردم توپ میشد.من دراوردی بود.:cheff:

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
ترم بعد ميام اتاقتون واسم غذا درست کني :پي

بالا