• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش سایت موبایل با بازدید بالا

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
کانتر وبگذر بذارم ورودی گوگل 3200 آی پی رو می زنه 800 آی پی ؟! یعنی یک چهارم ؟!

من وبگذر قبلا استفاده می کردم ورودی گوگل رو در روزی که من 23000 تا بازدید داشتم ( در گوگل آنالیز 27000 ) رو زده بود 1600 ( البته آخرای شب وبگذر خراب شد و سرور هاشون داون بود ) ولی من فکر نمی کنم که این طوری باشه ، من بیشتر گوگل آنالیز رو قبول دارم تا وبگذر رو ، وبگذر معلوم نیست چقدر دقیق باشه ، همون طور که دیدید توی گوگل آنالیز 500 تا از آی پی های ورودی گوگل رو به صورت رفرال تشخیص داده بود ، و معلوم نیست که وبگذر اونا رو به صورت ورودی سرچ انجین قبول کنه یا نه

بعد اینکه سرنوشت بقیه آی پی های سایت من چی می شه ؟ یعنی فقط ورودی های گوگل ارزش دارن ؟ در همون روزی که این وبگذر ثبت کرده بود 1600 از موتور های جست و جو من طبق وبگذر 3600 آی پی بازدید کننده داشتم

تکلیف اون 2000 آی پی چی می شه ؟ یعنی همه اونا هیچی ؟!

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
direct access ها معمولا ارزش تبلیغاتی زیادی ندارن. یک مثال میزنم شما کاربر پرشین تولزی که هر روز چند بار به این سایت سر میزنی و تبلیغات پرشین تولز را تا بحال زیاد دیدی و این تبلیغات اهمیت بسیار کمتری نسبت به کسی که از سمت گوگل میاد توی این فروم و برای بار اول میبینه داره.

من منظورم از ورودی گوگل کانتر وبگذر ، ورودی است که در قسمت موتورهای جستجو مینداره که به نظرم با کانتری که من خودم روی سایت های خودم پیاده کردم خیلی مشابهی داره. شما اگر امکان داره روز شنبه که یک روز کاری هست وبگذر رو در سایت قرار بدید تا یه بررسی دقیقتر بشه انجام داد.

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
بله ارزش کمتر دارن ، ولی کاملا بی ارزش نیستن و فکر نمی کنم دقیقا هر روز همون افراد ثابت بیان چون فروم نیست

پس یه ارزشی هم می شه برای اون ها قائل شد

پسورد وبگذر رو فرستادم براتون

اون آماری هم که دادم بهتون مربوط به قسمت موتور های جست و جوی وبگذر می شد

خودتون چک کنید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
ممنون ، البته اگر امکان داره بزارید تا شنبه روی سایت این کانتر باشه یا ورش دارید جمعه شب دوباره بزارید که آمار دقیق تری بتونیم از سایت در یک روز کاری بدست بیاریم

هزینه هاست رو میشه بگید؟

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
کانتر رو تا شنبه می ذارم روی سایت بمونه

هزینه ی هاست : 10000 تومن برای هاست 1 گیگ و 6 هزار تومن برای هاست دانلود در ماه

در کل 16 هزار تومن در ماه هزینه ی هاست هستش

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716