• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
مواد لازم:
سوسیس یا کوکتل
سیب زمینی (منجمد آماده)...اگه بلدید خودتون درست کنید
پنیر پیتزا ورقه ای

سوسیس ها رو ریز ریز میریزید تو تابه و تفتش میدید..در همین حین سیب زمینی رو هم سرخ میکنید و بعد دوتا رو با هم میکس میکنید و پنیرها رو میزارید روشون تا پنیر روشونو بپوشونه..دوس داشتین میتونین قارچ هم اضافه کنین.

البته آخرین باری که اینو درست کردم خرداد ماه بود..خوشمزه شده بود.اصن حوصله آشپزی ندارم.کلا آدم بخوری نیستم..همیشه از بیرون غذا میگیرم نصفشو ناهار میخورم نصفشو شام.همه غذاهای آماده محل منو میشناسن :)

یکیشون که از همه بیشتر از اون غذا میگیرم منشیش یه خانومه به اسم سپیده اس.اینقـــــــد مهربونه.همـیـــــشه واسم غذا میزاره.ظهرا که از دانشگاه برمیگردم میرم حضوری غذا بگیرم عمرا پول نمیگره..میگه فردا پولو بده به پیک :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
یه نیمرو درست کردم خوب از آب درنیومد
3sqparmyz6hk1sazcjd.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
3sqparmyz6hk1sazcjd.gif
درسها در چه حاله سید؟ :D

اسم؛ چیپس و پنیر!
مواد لازم: سیب زمینی فرنچ فرایز (نیمه آماده یا همون پریس)، پنیر پیتزا، هر چی به دستتون رسید (فلفل دلمه ای و کالباس و ذرت و قارچ و زیتون و ... اگه موجود بود)!

سیب زمینی ها را سرخ می کنید یا با گریل مایکرویو کبابی می کنید. میریزید تو یه ظرف مسطح و پنیر پیتزا و بقیه مخلفات را هم میریزید روش و دوباره میذارید گریل بشه و با قاشق چنگال و سس کچاپ و اینا میزنید به بدن :D

پ.ن: بعد از پست دادن دیدم ظاهرا سامی هم از همینا درس می کنه. چه تفاهمی
4628.gif

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
3sqparmyz6hk1sazcjd.gif
سیـــــــــــــد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ آبروی هر چی دانشجوِ بردی!آخه دیگه نیمرو هم کاری داره؟!دانشوها بهترین نیمروپزانِ دنیان..البته من به تخم مرغ حساسیت دارم و نمیتونم بخورم :(

اسم؛ چیپس و پنیر!
مواد لازم: سیب زمینی فرنچ فرایز (نیمه آماده یا همون پریس)، پنیر پیتزا، هر چی به دستتون رسید (فلفل دلمه ای و کالباس و ذرت و قارچ و زیتون و ... اگه موجود بود)!

سیب زمینی ها را سرخ می کنید یا با گریل مایکرویو کبابی می کنید. میریزید تو یه ظرف مسطح و پنیر پیتزا و بقیه مخلفات را هم میریزید روش و دوباره میذارید گریل بشه و با قاشق چنگال و سس کچاپ و اینا میزنید به بدن :D

پ.ن: بعد از پست دادن دیدم ظاهرا سامی هم از همینا درس می کنه. چه تفاهمی
4628.gif

:wub:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
منشیش یه خانومه به اسم سپیده اس.اینقـــــــد مهربونه.

خب دیگه چی؟
N_aggressive%20%284%29.gif

دوستان یه غذا بگید بشه با اینا درست کرد:

سیب زمینی + پنیر پیتزا :دی

وسائل موجود : ماهی تابه تفلون!

:D

ممنون

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

4628.gif

فعلا که له شدم
smiley-shocked028.gif

سیـــــــــــــد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ آبروی هر چی دانشجوِ بردی!آخه دیگه نیمرو هم کاری داره؟!دانشوها بهترین نیمروپزانِ دنیان..البته من به تخم مرغ حساسیت دارم و نمیتونم بخورم :(

:wub:

واسه هر آشپز حرفه ایی این دوران افول به وجود میاد
23352_dr_gholi.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
هاهاااااا! "بعض" تو دایره واژگان شما نیست؟! چه جالب :lol: منظور همان "بهتر" است برادر :D

آهان..
منظورت این بود که بهتر از نیمرو نیست؟یا نیمرو بهتر ا ز این نیست؟:D

اگه اولیش که..:

آره خدایی ..من نیمرو زیاد دوس ندارم..ولی سیب زمینی خیلی! ولی تا حالا از پنیر پیتزا استفاده نکردم میخوام بدونم میشه توی ماهی تابه؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آره خدایی ..من نیمرو زیاد دوس ندارم..ولی سیب زمینی خیلی! ولی تا حالا از پنیر پیتزا استفاده نکردم میخوام بدونم میشه توی ماهی تابه؟
اگه ماهیتابه را بذاری تو فر یا گریل چرا که نه :D البته قبلش دستشو باز کن که نسوزه یه وخ!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اگه ماهیتابه را بذاری تو فر یا گریل چرا که نه :D البته قبلش دستشو باز کن که نسوزه یه وخ!

نه فر و گریل ندارم!
هعمون جوری بذاری روی سیب زمینی هایی که داره سرخ میشه چی میشه؟:دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
نه فر و گریل ندارم!
هعمون جوری بذاری روی سیب زمینی هایی که داره سرخ میشه چی میشه؟:دی
فکر نکنم بشه آخه! باید از رو حرارت ببینه. یه فر رومیزی معمولی بخر 50-60 تومن بیشتر نیستا! با این کیک پز ها هم میشه راستی. از رو حرارت میده. قیمتی هم نداره.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
فکر نکنم بشه آخه! باید از رو حرارت ببینه. یه فر رومیزی معمولی بخر 50-60 تومن بیشتر نیستا! با این کیک پز ها هم میشه راستی. از رو حرارت میده. قیمتی هم نداره.

کلا یه ترم مونده با 11 واحد که تابهمن تمومه ارزش نداره آخه :D

نمیشه در ماهی تابه رو بذارم؟ :p

راس میگی نمیشه!

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
خب دیگه چی؟

ممنون
هیچی دیگه..دوسته فقط :دی
یه بچه هم داره 2-3 ساله دقیقا/exactly/absolutely شبیه خودشه.خیلی نازه.تاحالا ندیدم مادر و فرزند اینقد شبیه هم باشن :blink:

منم سیب زمینی خیلی دوس دارم ولی لامصب شیکم میاره :(
کلا یه ترم مونده با 11 واحد که تابهمن تمومه ارزش نداره آخه :D

نمیشه در ماهی تابه رو بذارم؟ :p

راس میگی نمیشه!

میشه باووو...چرا که نه؟(به قول ندامون!)

اول سیب زمینی رو سرخ کن و وقتی که تقریبا آماده شده پنیر پیتزاها رو ورقه ورقه بزار روشون.شعله اجاق رو کم کن..درست میشه :)

ویرایش:
راستی بروپچ کسی ذرت بخارپز بلده درست کنه؟یه آموزش کوچولو بدین ممنون میشم.وحشتناک دوز دارم..

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خوب اینم از غذای دیگه به نام ماست جوش یا هم چی چیزی که مال سبزواره گویا

سرآشپز meka1

لاکن خیلی خوشم اومد غذاش هم سیر کننده بود و هم توی کمتر از نیم ساعت آماده شد

من که بلد نیستم چه جوریه خودش اگه اومد بیاد واسه یچه ها اگه حسش بود بگه چه جوری درست میشه

مخصوص شام های آخر هفته در دانشگاهه :دی

pt3a5jkhu20akjblfmt1.jpg

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
خب دیگه چی؟

ممنون

درود
سیب زمینی هاتو اول به شیوه آب پز ، نیم پز می کنی ( کامل نپزه) ، بعد پوستشونو می کنی و به شکل منظم ورقه ورقه می کنی ، ضخامت ورقه ها از 3 سانتی متر بیشتر نشه ، بعد ماهی تابه ات رو برمیداری و کفشو حسابی چرب می کنی ، بعد کمی از خمیر وسط نون باگت که از پوسته نون جدا کردی ولی گوله نشده رو آروم آروم جدا می کنی و مدل ته دیگ میچینی کف ماهی تابه ات( اگه ماست و زعفرون هم داشته باشی که کمی قاطی این خرده نونها کنی خیلی باحال و خوش رنگ میشه) ، بعدش روی نونها یک لایه از ورقه های سیبزمینی می چینی و روش پنیر پیتزا ، میتونی کمی روی پنییرها فلفل سیاه و آویشن بپاشی ، بعدش دوباره یک لایه سیب زمینی و دوباره پنیر ... تا اینکه سیب زمینی ها و پنیرت تموم شه دوباره روی پنیر بالایی آویشن و فلفل سیاه می پاشی و یک کره 50 گرمی هم میذاری روش ، بهتره دو سه تکه کنی کره رو و یه جا نذاریش ، اگه ماهی تابه در داره درشو میذاری اگه نداری با فویلی که چند جاش سوراخه روشو می پوشونی و میذاری روی گاز ، با شعله خیلی خیلی کم ، تکرار می کنم ؛ شعله خیلی خیلی کم ، میذاری حدود 45 دقیقه تا یک ساعت روی همین شعله کم بمونه ، این میشه چیزی شبیه گراتن ، برای تو که فر نداری ، بعدش در میاری و با باواریای ساده و خیارشور نوش جان می کنی
1- یادت نره که نونها رو نباید شلتاقی و گنده بذاری ، خرده نونها زیر فقط برای نچسبیدن سیب زمینی هست ولی یه حالت ته دیگی و برشته میده به غذات که عاشقش میشی
2- میتونی اگه ژامبون داری از اونهم بین قطعات سیب زمینی و پنییرت استفاده کنی
3 - بخور بگو پیمان آدم بدی هست
خدافظ

بالا