• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AcePlayer

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پلیر جدید برای دستگاه های ios دار....برنامه با اینکه اولین نسخه پابلیکش هست ولی امکانات بسیار خوبی داره.

screenshot0_13183080054cc386.jpg

screenshot9_13180bb6a6d228116.jpg

توضیحات:

1.Support almost any video formats: WMV, AVI, MKV, RMVB, RM, XVID, MP4, 3GP, MPG...
2.Support almost any audio formats: MP3, WMA, RM, ACC, OGG, APE, FLAC,FLV...
3.Support smi, srt, ass, ssa, sub txt subtitle.
4.Use iTunes to sync movies to AcePlayer.
5.Easily Wi-Fi transfer to download media files from PC to your ios devices.
6.Build-in Open Url Client to support HTTP, FTP, MMS, RTSP, SMB, RTP streaming.
7.Build-in UPnP Client to stream/download media files from most of all UPnP/DLNA media servers.
8.Build-in FTP Client to stream/download media files from FTP Servers(Note: stream only for PASV mode).
9.Build-in Samba Client to stream/download media files from Samba Servers.
10.Build-in file manager supported: move files from folder to folder,file delete,file rename,folder creation,folder delete.
11.Build-in file downloader. You can download files from FTP/Samba/UPnP Servers, and resume or pause downloads.
12.Multi playlist supported: you can create playlist and and media file to playlist, and every folder is automatically made as a playlist.
13."Open In" feature supported: open video and audio files from Mail email attachments and Safari Web browser.
14. aceplayer://URL scheme.
15.iPad 2 dual core decoding supported.For iPad 2,dual-core of A5 chip could be used to decode at the same time.
16.TV out support.
17.AirPlay supported(Note: only for QuickTime plugin).
18.Buid-in photo viewer to support:jpeg, jpg, png, bmp...
19.It can play music in the background mode, so that build your playlist, you can us it as a music player.
20. You can set password for your folder in the documents, just click the button on the right of the folder

لینک دانلود برای iphone/ipad:

کد:
http://www.mediafire.com/?6t4aoowzgn5b61z

http://fileape.com/dl/kvb2D1LwbqmpGZ5C

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
با درود و سپاس
از buzz player قویتره؟
به نظر شما بهترین و در عین حال با کیفیترین پلیر برای ios چی هست ؟
من پلیر های مختلفی رو دارم استفاده میکنم تقریبا buzz از همشون قویتره و فایل های حجم بالا رو هم نسبتا خوب ساپرت میکنه.
مشاهده پیوست 78557

BUZZ Player دانلود غیر مستقیم آخرین ورژن 1.9.4
حجم 16 مگ

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نظر شما بهترین و در عین حال با کیفیترین پلیر برای ios چی هست

به نظرم در حال حاضر بهترین پلیر برای ios برنامه AVplayer هست .

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
به نظرم در حال حاضر بهترین پلیر برای ios برنامه AVplayer هست .

بله منم قبول دارم خوبه
ولی بعضی فرمت ها خوب پخش نمیکنه(فاصله بین صدا و تصویر داره ) و خروجی صدای خوبی داره به نسبت سایر پلیر ها

foozoolll

Registered User
لایک‌ها
1
با مویی که تو زمینه آیفونو ... سفید کردم avplayer رو پیشنهاد میکنم اگر هم زیرنویساتون idx sub هستش oplayer پیشنهاد میشه.

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
بله منم قبول دارم خوبه
ولی بعضی فرمت ها خوب پخش نمیکنه(فاصله بین صدا و تصویر داره ) و خروجی صدای خوبی داره به نسبت سایر پلیر ها

درسته حرف شما
کلا buzplayer از همش بهتره
من در مورد سرعت نمایش هم ultimate player رو پیشنهاد میکنم میتونین سرعت فیلم رو کم و زیاد کنین

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون از معرفی...دوستان سعی کنید تاپیک مجزا بزنید برای هر برنامه....چون عنوان aceplayer هست بعد داخلش چیزهای دیگه باشه زیاد جالب نیست.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
ممنون از معرفی...دوستان سعی کنید تاپیک مجزا بزنید برای هر برنامه....چون عنوان aceplayer هست بعد داخلش چیزهای دیگه باشه زیاد جالب نیست.
درود
از انجایی که استقبال چندانی از بخش نرم افزاری نمیشه اگه لطف کنین عنوان تایپیک رو عموی تر بکنید تا مطالب پراکنده نباشه بهتر نیست ؟
مثلا انواع پلیر های آیفون......... به هر صورت هر چی که شما تصمیم بگیرین ما هم می پذیریم و استقبال میکنیم
سپاس از بابت مدیریت خوبتون

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فکر میکنم با توجه به اینکه مطالب این بخش هنوز تعدادشون زیاد نیست برای هر برنامه یا بازی تاپیک جدا باشه بهتره...

ضمن این که میشه در مورد هر برنامه در دنباله پست اول بحث کرد...نظر داد...اپدیت رو معرفی کرد...ولی اونطوری یکم درهم میشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالا