• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

والیبال

I_din

Registered User
لایک‌ها
19
داخل كونداكتورش نبود آخه...

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
خدا کنه ظریف برگرده به تیم .... آمریکا خیلی خووووب سرویس می زنه ...حالا ببینید کی گفتم ....:eek:

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
من هم یادمه لاهوتی رو! حق با شماست, بازیکن فوق العاده ای بود! ظاهرا هم سن و سالیم! ;)
والیبال ما از همون سال ها در مسیر پیش رفت قرار گرفت تا به موقعیت فعلی رسید, به این می گویند برنامه ریزی اصولی و ریشه ای...

همینطوره! یادمه تیم ملی کوبا یک بازیکن استثنایی داشت به اسم "خوئل دسپاینه" که سرویس های پرشی و همینطور ضربات پرشی اسپک از منطقه یک سوم بی نظیری می زد. اون موقع (المپیک 92 بارسلونا) بازی های والیبال رو اغلب "محتشمیان" و "خجسته" گزارش می کردند و یادمه همین خجسته وقتی بازی های کوبا رو گزارش می کرد به خاطر کیفیت بازی بسیار عالی دسپاینه از شدن هیجان زبونش بند می اومد و همه ش می گفت فوق العاده ست این بازیکن! (اون موقع هنوز عبارت چه می کنه این بازیکن اختراع نشده بود!!)

سلام

آقا دمتون گرم حافظه تون عالیه یاد اون موقع ها به خیر . حیف که اون بازیکنها شرایط بازیکنهای فعلی رو نداشتن

راستی اصغر نائینی هم پاسور خیلی خوبی بود

امیدوارم بازی با آمریکا رو هم ببرن

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
محمد قیاسی هم پاسور خوبی بود . البته فکر کنم الان هم تو باشگاهی بازی میکنه نزدیک 40 سالش باید باشه .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سلام

آقا دمتون گرم حافظه تون عالیه یاد اون موقع ها به خیر . حیف که اون بازیکنها شرایط بازیکنهای فعلی رو نداشتن

راستی اصغر نائینی هم پاسور خیلی خوبی بود

امیدوارم بازی با آمریکا رو هم ببرن

مخلصیم!:)

اصغر نائینی هم که کاپیتان تیم ملی اون موقع بود بازیکن خیلی خوبی بود! یکی دیگه هم بود اگر اشتباه نکرده باشم: "دامغانی" ... اینها ترکیب خوبی رو در تیم ملی داشتند؛ ولی انصافا الان تیم ملی ما فوق العاده ست از نظر کارهای گروهی و مجموعا از تیم اون وقت ها سرتره!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خولیو ولاسکو؛ سرمربی تیم ملی والیبال ایران در کنفرانس خبری مرحله سوم جام جهانی با بیان اینکه؛ این مرحله برای تیم ایران بسیار دشوار است، گفت: ایران در گذشته نتوانسته امریکا و مصر را شکست بدهد و همین مسئله بازی در برابر این تیم ها را دشوارتر می کند. ما می خواهیم به روند حضور و پیشرفت مان در جام جهانی ادامه بدهیم و همچنان مقابل تیم های خوب مبارزه کنیم. فقط امیدوارم یک روز استراحت برای ریکاوری بازیکنان و آمادگی کامل شان کافی باشد!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امیدوارم فردا اگه میبازیم (که به احتمال فراوان میبازیم ) حداقل 2-3 ببازیم .
امیدوارم فردا گزارشگر محتشمیان باشه با اون شور و حرارت همیشگیش :) دلم براش تنگ شده
امیدوارم اگه یحتمل بردیم پیام تبریکی با مضمون پیروزی بر استکبار (!) صادر نشه ...

.

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
امیدوارم فردا اگه میبازیم (که به احتمال فراوان میبازیم ) حداقل 2-3 ببازیم .
امیدوارم فردا گزارشگر محتشمیان باشه با اون شور و حرارت همیشگیش :) دلم براش تنگ شده
امیدوارم اگه یحتمل بردیم پیام تبریکی با مضمون پیروزی بر استکبار (!) صادر نشه ...

.
شما خیلی بدبینی دادا ....لهستان رو زدیم ...آمریکا که دیگه چیزی نیست :دی

minister

Registered User
لایک‌ها
3
الهی درد بلاشون بخوره تو سر بازیکنای فوتبال
آمین....
شدیدا موافقم البته تو سر فدراسیون فوتبالم بخوره . ببینم حالا به ین طفلکیا یه پراید خشک و خالی میدن الان اگه اینا تیم ملی عربستان بودن یکی دو تا بنز گرفته بودن

persian tool

Registered User
لایک‌ها
19
بچه ها من درست یادم نیست یه بار ما با ایتالیا تو کشور ایتالیا باهاشون بازی داشتیم و فکر کنم باختیم .
یادتونه چه جامی بود ؟ چی شد ؟

afshin-ss

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها من درست یادم نیست یه بار ما با ایتالیا تو کشور ایتالیا باهاشون بازی داشتیم و فکر کنم باختیم .
یادتونه چه جامی بود ؟ چی شد ؟

مسابقات جهانی 2010 بود که 3-2 به ایتالیا باختیم.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان،
جدول نتایج بازی ها رو از کجا می توان دریافت کرد؟

ممنون

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوستان،
جدول نتایج بازی ها رو از کجا می توان دریافت کرد؟

ممنون

سایت بازیا هست ویکیپدیا هم هست (راستی گوگل چرا برای من سرچش باز نمیشه ؟! شما هم براتون پیش اومده ؟)

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سایت بازیا هست ویکیپدیا هم هست (راستی گوگل چرا برای من سرچش باز نمیشه ؟! شما هم براتون پیش اومده ؟)

لطفا اگر امکانش هست لینک صفحات رو قرار بدید. من تو صفحه اول سایت رسمی چیزی ندیدم.
برای مشاهده برخی از قسمت های سایت رسمی فدراسیون والیبال لازمه که سیلورلایت نصب باشه. نکنه به این خاطر نتونستم جدول رو پیدا کنم؟ آخه رو ویندوز من سیلورلایت نصب نیست.

راستی با گوگل هم مشکل ندارم. همه چیز درسته.

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
2 ساعت تا بازی چرا هیچکس نیست حوصلم سر رفت تو پی تی چندتا پست فرستادم . :eek:

بالا