• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره لینوکس اوبونتو ubuntu ٠

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان دقت کنید این سایت ممکنه اعلام کنه که شما واجد شرایط در یافت سی دی نیستسد (مثلا نسخه های قبلی رو دریافت کرده باشید) ولی مثل اینکه باز هم ارسال میکنن.
در ضمن دوستان در صورتیکه بخواین می تونید با از سایت اوبونتوی ایران از طریق بعضی از بچه های انجمن سی دی اوبونتو رو رایگان دریافت کنید( روح اوبونتو)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این تاپیک خیلی وقته خاموشه !!

ببینم مگه کسی دیگه از اوبونتو استفاده نمیکنه ؟!

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
من که استفاده می کنم ... ولی وقتی اوبونتو برای خودش سایت و فروم فارسی داره و خیلی راحت تر میشه جوابتو اونجا پیدا کنی ... چرا باید بیای اینجا ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اگه منظورتون ubuntu.ir هست

راستش اونجا ثبت نام کردم اما لینک فعالسازی نمیفرسته

تماس هم گرفتم اما جوابی نیومده

یه مساله ای هم که متوجه شدم به نظر میرسه خیلی از کاربران قدیمی از اون سایت رفتن - تو امضاهاشون خداحافظی کرده بودن.

شما چه نسخه ای از اوبونتو رو دارید ؟ چطوره ؟ راضی اید ؟

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
من الان دارم از یه نسخه دست کاری شده اوبنتو استفاده می کنم اما بله اوبنتو هنوز پرطرفدارترین نسخه لینوکس برای مصارف خانگی هست

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
اگه منظورتون ubuntu.ir هست

راستش اونجا ثبت نام کردم اما لینک فعالسازی نمیفرسته

تماس هم گرفتم اما جوابی نیومده

یه مساله ای هم که متوجه شدم به نظر میرسه خیلی از کاربران قدیمی از اون سایت رفتن - تو امضاهاشون خداحافظی کرده بودن.

شما چه نسخه ای از اوبونتو رو دارید ؟ چطوره ؟ راضی اید ؟

منظورم همین سایته ...الآن خودم دوباره توش عضو شدم ولی هنوز ایمیل فعال سازی برم نیومده. برای همین بهشون اطلاع دادم. می تونید از اینجا پیگیری کنید :

عدم ارسال ایمیل فعال سازی

البته خود سایت ubuntuforums.org رو هم فراموش نکنید ...

من از Ubuntu 11.10 با Gnome 3 استفاده می کردم ولی فعلا چون نتونستم Bumblebee رو روش اجرا کنم مجبور شدم برم سراغ ویندوز
تجربه نشون داده معمولا نسخه های جدید اوبونتو مشکلاتی دارند. اگه می خواید خیالتون راحت بشه صبر کنید مدتی بگذره و نسخه های بعدی مثلا 11.10.2 یا 11.4.2 و ... بیاد و از اونا استفاده کنید

البته Mint هم بر اساس اوبونتو ساخه میشه ولی محیطش کمی به ویندوز شبیه تر هست. شاید با اون راحت تر باشید

موفق باشید :D

داوید

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من یه نسخه 11.04 iso 32-bit دارم حجمش 3.92 گیگابایته.
در ضمن نسخه ی 11.04 روی سایت خود اوبونتو هم 695 مگابایته.
چرا این دو این قدر تفاوت حجم دارن؟
ممنون از راهنمایی
[email protected]

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من یه نسخه 11.04 iso 32-bit دارم حجمش 3.92 گیگابایته.
در ضمن نسخه ی 11.04 روی سایت خود اوبونتو هم 695 مگابایته.
چرا این دو این قدر تفاوت حجم دارن؟
ممنون از راهنمایی
[email protected]

جواب خلاصه شده :

نسخه 695 مگابایتی کافیه
نسخه های یک دی وی دی یا 10 دی وی دی ! نرم افزار های بیشتری روشون دارن.
اگه بخوای برنامه ای روی اوبونتو نصب کنی و روی دی وی دیش باشه میگه دی وی دی رو بزار اگرنه خودش دانلود می کنه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
کمک فوری خواهشن!!!!
من ابونتو ۱۱.۱۰ نصب کردم کلی طول کشید تا اپدیتا و نرم افزارا رو دانلود کردم بعد با apton-cd بک اپ گرفتم و رو ی سی دی رایت کردم . بعد اینکه یه بار سیستم پرید خواستم نصب کنم که ارور میده بسته هات شکستست و از این جور حرفا
کمک کمک خیلی ضرورییه!!

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
کمک فوری خواهشن!!!!
من ابونتو ۱۱.۱۰ نصب کردم کلی طول کشید تا اپدیتا و نرم افزارا رو دانلود کردم بعد با apton-cd بک اپ گرفتم و رو ی سی دی رایت کردم . بعد اینکه یه بار سیستم پرید خواستم نصب کنم که ارور میده بسته هات شکستست و از این جور حرفا
کمک کمک خیلی ضرورییه!!

شما برو تو فروم اوبونتو بپرس
هم ساپورت فارسی هم انگلیسی . فکر می کنم خیلی زودتر از اینجا به نتیجه برسی :)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
کمک فوری خواهشن!!!!
کمک کمک خیلی ضرورییه!!

تو ترمینال اینُ بنویس
sudo apt-get install -f

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
مدتی هست که دارم به یه مهاجرت بدون دردسر از ویندوز به لینوکس فکر میکنم اما فکر دردسرهاشو که میکنم صرفنظر میکنم و به همون سیستم کند و ویروسهای مقیم که هیچ آنتی ویروس نمیشناسه رضایت میدم.
برای دوستان فعال در این بخش و همینطور مدیر بخش ( که اینجا اسمی ازش ندیدم ) یه پیشنهاد دارم که روی این راهنمای قدم به قدم یه کار اشتراکی با کمک همه کسائی که علاقه مند هستن انجام بشه تا کسائی که تازه واردن و وقت و حوصله سرکله زدن با مشکلات ریز و درشت لینوکس رو هم ندارن بتونن با این راهنما با خیال راحت با سیستم عامل مسخره ویندوز، با ویروسهاش و با کندی سیستمشون خدافظی کنن و با اعتماد به نفس این مهاجرت رو انجام بدن.
منظور من راهنماهای قدم به قدمی مثل این هستش.

ممنون

من چند ماهی از برنامه های مشترک بین ویندوز و لینوکس توی ویندوز استفاده کردم. اگه این کارو بکنی بعد از مهاجرت به لینوکس فقط سیستم عامل برات جدیده :)

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
مدتی هست که دارم به یه مهاجرت بدون دردسر از ویندوز به لینوکس فکر میکنم اما فکر دردسرهاشو که میکنم صرفنظر میکنم و به همون سیستم کند و ویروسهای مقیم که هیچ آنتی ویروس نمیشناسه رضایت میدم.
برای دوستان فعال در این بخش و همینطور مدیر بخش ( که اینجا اسمی ازش ندیدم ) یه پیشنهاد دارم که روی این راهنمای قدم به قدم یه کار اشتراکی با کمک همه کسائی که علاقه مند هستن انجام بشه تا کسائی که تازه واردن و وقت و حوصله سرکله زدن با مشکلات ریز و درشت لینوکس رو هم ندارن بتونن با این راهنما با خیال راحت با سیستم عامل مسخره ویندوز، با ویروسهاش و با کندی سیستمشون خدافظی کنن و با اعتماد به نفس این مهاجرت رو انجام بدن.
منظور من راهنماهای قدم به قدمی مثل این هستش.

ممنون

اگه بگید از چه برنامه هایی در ویندوز استفاده می کنید بیشتر می شه راهنمایی کرد.

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
برای اینترنت: از کروم/فایرفاکس
مولتی مدیا: ویندوز مدیا پلیر
ویرایش متن: آفیس
برای پی دی اف: Foxit reader
عکسها: Acd see

مطمئناً نباید با این لیست محدود با مشکل زیادی مواجه بشم اما بیشتر منظور من مشکلات کار با خود سیستم عامل و تنظیمات اینترنت و سخت افزار هستش. منظور من طراحی یه مسیر قدم به قدم ،یه جور الگوریتم هست که کاربر تازه وارد با خیال راحت مثل یه نقشه راهنما بگیره دستش و وارد دنیای اوبونتو بشه. البته ذات خطی پستها تو این فروم امکان کار دسته جمعی روی یه مقاله اینجوری رو نمیده و اول و آخر تبدیل میشه به یه زنجیره پشت سر هم از سؤال و جواب که اصلاً اون کاربرد مد نظر من رو نداره. در واقع منظور من فقط استفاده خودم نیست دنبال این هستم که یه کار اشتراکی انجام بشه تا برای همه کاربرد داشته باشه شاید بشه از بسترهائی که برای همکاری بصورت آنلاین هست استفاده کرد مثل
writeboard.com
یا
wikiHow - The How-to Manual That You Can Edit
که گویا پروژه فارسیش هم شروع شده اینجا
wikiHow:persian wikiHow Project - wikiHow

من خیلی علاقه مندم که تو اینکار مشارکت داشته باشم اما حقیقت اینه که تک نفره نمیتونم مخصوصاً اینکه هیچ سر رشته ای از اوبونتو و مشکلات احتمالی اون ندارم اگر دوستان دیگه علاقه مند باشن من هم حاضرم همکاری کنم همونطور که گفتم برای شروع میشه از مقالاتی مثل مورد زیر استفاده کرد
رهنمای قدم به قدم Cnet
ممنون

باید یه نکته رو یادآور بشم که wikihow و سایت هایی از این قبیل به طور کاملا اجمالی و سطحی راهکار ارائه میدن که این مساله باعث بوجود اومدن شک و شبه بیشتر نزد کاربر میشه . بهترین و مناسب ترین گزینه برای حل مشکلات کاربران در هر زمینه ای از سیستم عامل گرفته تا خانه داری رجوع به کامیونیتی ها و فروم های مربوطه و تخصصیه .

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
برای اینترنت: از کروم/فایرفاکس
مولتی مدیا: ویندوز مدیا پلیر
ویرایش متن: آفیس
برای پی دی اف: Foxit reader
عکسها: Acd see

مطمئناً نباید با این لیست محدود با مشکل زیادی مواجه بشم اما بیشتر منظور من مشکلات کار با خود سیستم عامل و تنظیمات اینترنت و سخت افزار هستش. منظور من طراحی یه مسیر قدم به قدم ،یه جور الگوریتم هست که کاربر تازه وارد با خیال راحت مثل یه نقشه راهنما بگیره دستش و وارد دنیای اوبونتو بشه. البته ذات خطی پستها تو این فروم امکان کار دسته جمعی روی یه مقاله اینجوری رو نمیده و اول و آخر تبدیل میشه به یه زنجیره پشت سر هم از سؤال و جواب که اصلاً اون کاربرد مد نظر من رو نداره. در واقع منظور من فقط استفاده خودم نیست دنبال این هستم که یه کار اشتراکی انجام بشه تا برای همه کاربرد داشته باشه شاید بشه از بسترهائی که برای همکاری بصورت آنلاین هست استفاده کرد مثل
writeboard.com
یا
wikiHow - The How-to Manual That You Can Edit
که گویا پروژه فارسیش هم شروع شده اینجا
wikiHow:persian wikiHow Project - wikiHow

من خیلی علاقه مندم که تو اینکار مشارکت داشته باشم اما حقیقت اینه که تک نفره نمیتونم مخصوصاً اینکه هیچ سر رشته ای از اوبونتو و مشکلات احتمالی اون ندارم اگر دوستان دیگه علاقه مند باشن من هم حاضرم همکاری کنم همونطور که گفتم برای شروع میشه از مقالاتی مثل مورد زیر استفاده کرد
رهنمای قدم به قدم Cnet
ممنون

بابا این بچه بازی ها چیه ؟ :دی
مگه وقتی وارد ویندوز شدید آموزش گام به گام خوندید ؟

تنظیمات خاص سخت افزاری هم نداره !
( چرا داره ها ولی در سطح و نیاز کاربر معمولی تازه کار نیست کم کم راه می یوفتید )
یه اوبونتو نصب کنید کنار ویندوز بعد سعی کنید برای کارتون اصلا نرید تو وین تا کم کم به محیط اوبونتو کامل آشنا بشید
مقاله و اینا هم نمی خواد
سوال یا مشکلی هم پیش بیاد راحت می تونید با یه سرچ پیدا کنید یا همین جا یا انجمن اوبنتو بپرسید

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
بچه بازی؟
به نظر شما همکاری کاربران علاقه مند اوبنتو در ایران برای تهیه یک راهنمای قدم به قدم، جامع، و پویا به زبان فارسی برای تازه واردها بچه بازی هست؟ اگر جیمی ولز مبدع ویکی پدیا هم مثل شما فکر میکرد هیچ وقت چنین پدیده زیبائی که من و شما رو بارها خیلی سریع به جواب سؤالمون رسونده بوجود نمیومد. در اون زمان هم کلی وب سایت و وبلاگ و فرومهای مختلف تخصصی! وجود داشت خوب چرا اون فکر کرد که خیلی بهتره اگه این اطلاعات پراکنده رو ساماندهی کنه اما شما فکر میکنید که چنین کاری بچه بازیه؟

مثلا می خواید تو راهنما چی باشه ؟؟

alireza013

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها اینجا کی لینوکس رو خیلی خوب بلده ؟ میخوام باهاش صحبت کنم برای همکاری.

WEILAND

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روی سیستمهای معمولی ما کدوم نسخه از لینوکس جواب میده؟

بالا