• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلینیک دامپزشکی پی تی

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
خوب خدا رو شکر که تخم کرده.
آقا بهنام من فکر کنم مشکل حنا رو پیدا کردم . این از اون جوجه های ضعیفیه که رشد کاملشو نکرده . من امروز متوجه شدم که قدرت پرواز نداره ضعیفه به خاطر همین زیاد جنب و جوش نمی کنه و جثه اش ریز مونده فکر می کنم از جوجگی رشدش کامل نشئه.
به نظرت من چیکار می تونم براش بکنم غیر از جوونه ؟ این طفلکی نه تاب بازی می کنه نه با کسی بازی می کنه همش تنها توی چرخ می شینه . به نظرت می شه بهترش کرد ؟ چجوریتقویتش کنم راه علاج داره ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
خوب خدا رو شکر که تخم کرده.
آقا بهنام من فکر کنم مشکل حنا رو پیدا کردم . این از اون جوجه های ضعیفیه که رشد کاملشو نکرده . من امروز متوجه شدم که قدرت پرواز نداره ضعیفه به خاطر همین زیاد جنب و جوش نمی کنه و جثه اش ریز مونده فکر می کنم از جوجگی رشدش کامل نشئه.
به نظرت من چیکار می تونم براش بکنم غیر از جوونه ؟ این طفلکی نه تاب بازی می کنه نه با کسی بازی می کنه همش تنها توی چرخ می شینه . به نظرت می شه بهترش کرد ؟ چجوریتقویتش کنم راه علاج داره ؟
یه سری داروی تقویتی هست ولی من میگم با مواد طبیعی درمانش کن.اینو که میگم ممکنه دامپزشک دیگه ای با من موافق نباشه ولی خودم تجربه کردم و نتیجه گرفتم.دارو ها درسته که میتونن کمک کنن ولی عوارض دارن.
خیار و هویج رو مخصوصا هویج رو خوب بپز و خورد کن بده بهش بخوریه.از داروخونه دامپزشکی یا مراکز فروش غذای دام پودر کلسیم بگیر به جیره غذاییش اضافه کن.در ضمن جای قفس آروم باشه که استرس نداشته باشه و اینکه آب و ... رو هر روز عوض کن که قارچ و ... اذیت نکنن.
سلام
من یه زمانی همستر داشتم.
اینجا دیدم گفتید ناقل بیماری هست ترس ورم داشت یهو! :دی
دوره بیماری هایی که منتقل میکنن چقدره؟
الان 2 -3 سالی میشه تماس نداشتم باهاشون! جایه نگرانی که وجود نداره؟:p
این حیوون بیشتر تو آزمایشگاهها استفاده میشه.مثلا آزمایشگاههای ویروس شناسی.خب دلیل استفاده از این حیوون حساسیتش نسبت به ویروس های خاص (یکی از دلایل استفاده هستا ) خب چند وقت پیش رو یه ویروس که اسمشو نمیبرم کار شد و بطور اتفاقی پی بردیم که همستر تا چه حد میتونه خطرناک باشه.ولی شما نگران نباشید چون با این اوصاف خطری شمارو تهدید نمیکنه.پیشنهاد میکنم قید همستر رو بزنید.

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام
بچه ها کسی در باره نگهداری سنجاب اطلاعاتی داره؟
بیمای هاش
هزینه نگهداریش؟
واکسیناسیون
مرکزی واسه تهیه تو تهران سراغ دارین؟
کلا کسی داشته؟

مرسی آقا بهنام

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سلام
بیمای هاش
هزینه نگهداریش؟
واکسیناسیون
کلا کسی داشته؟

مرسی آقا بهنام
درود.
کلا سنجاب نسبت به بقیه حیواناتی که در خانه نگهداری میکنن دیرتر اهلی میشه و خیلی هم گاز میگیره.معمولا توسط تله میان به دام میندازنش به همین دلیل از هر جایی که خریدی حتما قبلش پیش یه دامپزشک ببرید و نشونش بدید.چون خیلی از بیماری ها مشترک بین انسان و حیوان ( اینجا بین انسان و سنجاب هستند ).معمولا تو مراکز دامپزشکی میارن واکسن میزنیم که جلوی خیلی از بیماری ها مقاوم بشن.
پرنده فروشی ها شاید داشته باشن.ولی همانطور که گفتم چون زندگی آزاد و وحشی داره معمولا تله میزارن براش و بهتره که خیلی دقت کنید.
هزینه نگهداری خاصی نداره.یه قفس بزرگ میخواد معولا در ابعاد یه متر. و غذاشم میوه هست دیگه.بهتره همیشه در دسترس باشه براش چون ممکنه عصبی بشه.در ضمن از اون حیواناتیه که خواب زمستانی دارن.در مورد بیماری هم نترسید اگر هنگام خرید نزد دامپزشک ببرید خطری شمارو تهدید نخواهد کرد

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
بیمای هاش
هزینه نگهداریش؟
واکسیناسیون
کلا کسی داشته؟

مرسی آقا بهنام

ببخشید دخالت میکنم ولی اصولا سنجاب پت نیست و نگه داریش اشتباهه
نه خودتونا عذاب بدید نه اون حیوون زبان بسته را

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
ببخشید دخالت میکنم ولی اصولا سنجاب پت نیست و نگه داریش اشتباهه
نه خودتونا عذاب بدید نه اون حیوون زبان بسته را
pet نیست.توصیه هم نمیشه ولی خیلی ها نگهداری میکنن.اگه مراقبش باشی اشکالی نداره

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
pet نیست.توصیه هم نمیشه ولی خیلی ها نگهداری میکنن.اگه مراقبش باشی اشکالی نداره

درسته خیلی ها نگه داری میکنند پس خیلی ها دارن کار اشتباهی میکنند
و ما نباید اون کار اشتباه را چون همه انجام میدن انجام بدیم
مخصوصا نگه داری از سنجاب ایرانی که شدیدا در حال انقراضه

از این دوستمون میخوام که صرف نظر کنه از خرید سنجاب

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
منم کلا توصیه نمیکنم.هم سنجاب هم همستر.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
لطفاً بفرمایید چطور میشه پرنده رو از دست رد مایت خلاص کرد. البته هنوز این مشکل پیش نیومده ولی فکر می کنم اگر پیش بیاد بعد بخوام سئوال کنم خیلی دیر شده باشه. :guilty:

با توجه به اینکه نمیشه لونه رو موقع تخم گذاری و جوجه آوری تمیز کرد احتمال اینکه این انگل در لونه پرنده بوجود بیاد به نظرم زیاده.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سلام،
لطفاً بفرمایید چطور میشه پرنده رو از دست رد مایت خلاص کرد. البته هنوز این مشکل پیش نیومده ولی فکر می کنم اگر پیش بیاد بعد بخوام سئوال کنم خیلی دیر شده باشه. :guilty:

با توجه به اینکه نمیشه لونه رو موقع تخم گذاری و جوجه آوری تمیز کرد احتمال اینکه این انگل در لونه پرنده بوجود بیاد به نظرم زیاده.
بیشتر مربوط به رعایت بهداشت میشه.اگه جایگاه مرتب تمیز بشه خطری تهدید نمیکنه.همچنین در معرض پرندگان آزاد نباشه و اگه نزدیک خاک هست باید اطمینان داشته باشید که آلودگی از این نظر نداشته باشه.بعدشم که اگه دچار شد مشکل خاصی نیست و درمان میشهred-mite.jpg

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
خوب يعني چطوري درمان ميشه؟ :rolleyes:
يكي ميگفت اسپري حشره كش بگير بزن به پرنده! :blink:

يه چيزايي درباره از بين بردنش خوندم ولي نميدونم چطور بايد مطمئن شد كه ديگه اين انگل توي پرهاش وجود نداره. روي نظافت خيلي حساس هستم. ولي زمان جوجه آوري نميشه زياد به قفس و وسايلش دست زد.

همينقدر مي دونم كه اين انگل همه جا تخم گذاري مي كنه و اگر ديده شد بايد كلاً‌ قفس و وسايلش رو با آب جوش ضد عفوني كرد،‌ اونهايي هم كه ارزشش رو نداره دور انداخت. براي محكم كاري روي قفس الكل اسپري ميكنم تا خوب ضد عفوني بشه؛ بعدش پرنده رو بايد چيكار كرد؟ بشورمش؟ :wacko: ضد عفونيش كنم؟ با چي؟

اون موقع غذا چي بايد بهش بدم چون احتمالاً‌ كم خون ميشه؟ مولتي ويتامين و اينا يا سبزيجات يا همون غذاي هميشگي؟

hoy-yaroo

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
گربه داییم چهار روز پیش وقتی اومد اصلا سرحال نبود ( یک سالش نشده هنوز )
بعد وقتی به کمرش دست میزدیم صداش در میومدم انگار خیلی خفن دردش میگرفت نمیتونست درست حابی راه بره ( پاها و دست ها مشکلی نداشت )
غذا هم نمیخورد که خب مریضشن غذا نمیخورن
تنفس هاش سریعتر شده بود
از اون روزا یکم بهتر شده الان خوب راه میره میاد اما باز درست حسابی کمرش خوب نشده
نمیدونیم اصا از جایی افتاده یا نه

چیزه خاصی نیست که بدیم بهش زودتر درمان شه ؟
احساس میکنم ضربه خوردگی به مهرهای کمرش بوده
نمیدونم چطوری توضیح بدم به ظاهر هیچی نیست اما از داخل درد میکنه بدنش
چیکار کنیم ؟

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سلام،
خوب يعني چطوري درمان ميشه؟ :rolleyes:
يكي ميگفت اسپري حشره كش بگير بزن به پرنده! :blink:

يه چيزايي درباره از بين بردنش خوندم ولي نميدونم چطور بايد مطمئن شد كه ديگه اين انگل توي پرهاش وجود نداره. روي نظافت خيلي حساس هستم. ولي زمان جوجه آوري نميشه زياد به قفس و وسايلش دست زد.

همينقدر مي دونم كه اين انگل همه جا تخم گذاري مي كنه و اگر ديده شد بايد كلاً‌ قفس و وسايلش رو با آب جوش ضد عفوني كرد،‌ اونهايي هم كه ارزشش رو نداره دور انداخت. براي محكم كاري روي قفس الكل اسپري ميكنم تا خوب ضد عفوني بشه؛ بعدش پرنده رو بايد چيكار كرد؟ بشورمش؟ :wacko: ضد عفونيش كنم؟ با چي؟

اون موقع غذا چي بايد بهش بدم چون احتمالاً‌ كم خون ميشه؟ مولتي ويتامين و اينا يا سبزيجات يا همون غذاي هميشگي؟

برای درمان داروی مخصوصی هست.عموما اسپری های مخصوص تجویز میشه و هیچ وقت از حشره کش و... استفاده نکنید.برای تغذیه هم همون جیره همیشه.مکمل رو هم فقط با نظر دامپزشک و در شرایط خاص خودش بهش بدید.الان نمیشه چیزی تجویز کرد

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
757
سلام
گربه داییم چهار روز پیش وقتی اومد اصلا سرحال نبود ( یک سالش نشده هنوز )
بعد وقتی به کمرش دست میزدیم صداش در میومدم انگار خیلی خفن دردش میگرفت نمیتونست درست حابی راه بره ( پاها و دست ها مشکلی نداشت )
غذا هم نمیخورد که خب مریضشن غذا نمیخورن
تنفس هاش سریعتر شده بود
از اون روزا یکم بهتر شده الان خوب راه میره میاد اما باز درست حسابی کمرش خوب نشده
نمیدونیم اصا از جایی افتاده یا نه

چیزه خاصی نیست که بدیم بهش زودتر درمان شه ؟
احساس میکنم ضربه خوردگی به مهرهای کمرش بوده
نمیدونم چطوری توضیح بدم به ظاهر هیچی نیست اما از داخل درد میکنه بدنش
چیکار کنیم ؟

فیزیک بدنی گربه ها این اجازه رو بهشون میده که از ارتفاع معینی بپرن.اما اگه این علایم رو مشاهده کردیم میتونه ناشی از ضربه و یا حتی بیماری باشه.باید معاینه بشه بعد نظر داد.پیشنهاد میکنم اگه مایل هستید گربه رو نزد یه دامپزشک ببرید تا چک بشه.

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
دیروز یه جفت مرغ عشق خریدم نمیدونم چرا نره یکم پف داره و همش تو خودشه و تحرک نداره؟
چی بهش بدم خوب بشه؟

ammanda

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من اومدم بگم حال فنچم حنا خیلی بهتر شده . تو این مدت هم بهشون ویتامین می دادم هم 5 روز انتی بیوتیک دادم معلوم نشد بیماری عفونی بود یا ضعیف بود یا به محیط عادت نکرده بود حالا دیگه میاد پایین غذا می خوره تاب بازی می کنه و کلا خیلی بهتره. البته وقتی غذا می زارم همه می دون میان بخورن حنا زیاد هول نمی زنه و بعدا میاد برنج و غذا می خوره .

مهاجرت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه spitz مینیاتوری سفید 2 ساله دارم و دنبال جفت مثل خودش مینیاتوری میگردم. کسی نرش رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pouria_63

Registered User
لایک‌ها
24
دكتر گاو حسن چه جوره ؟ نه شير داره نه پ**ون

Ero-Hamid

Registered User
لایک‌ها
0
من یه بنده خدایی رو دیدم کف قفس مرغ عشقاش ماسه ریخته بود
اشکالی بوجود نمیاره منم کف قفس مرغ عشقام بریزم ؟

بالا