• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کمک کمک

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
من سال سوم دبیرستان هستم ورشته ی ریاضی و فیزیک ترم اول از حسابان که درس تخصصی ام هست 14 گرفتم چیکار کنم که تو این 2 ماه باقیمونده ارتقاش بدم؟؟؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
بیشتر بخون

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
14 نمره خوبیه که :دی
دیگه چی میخوای از این بهتر ؟ :)

برو خدا رو هم شکر کن. :lol:

یادش بخیر ، زمان ما یکی از رویاهای دست نیافتنیمون این بود که حسابان نمره 14 بگیریم :دی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
برو بیشتر بخون حسابان . و از جزوه های بهتر استفاده کن در ضمن شما کجا ایران درس می خونید .
حسابان که اسان است فقط فصل سوم ان که مثلثات است یک کم باید فرمول حفظ کنی . و فصل چهارم هم حد و تابع است و فصل پنجم هم که مشتق است . کلا اگر روزی 30 دقیقه یا 45 دقیقه حسابان بخونی کلکش کنده است .

samira21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزم حسابان که خیلی راحته حتما کم کاری کردی؛ تو بیشتر تلاش کن و جزوتو با دقت بخون و سوالای کتاب رو هم حل کن مطمئن باش توی این درس پیشرفت می کنی. اگه الآن نتونی با حسابان کنار بیای سال دیگه با حساب دیفرانسیل و انتگرال چیکار می کنی. من خودم سال سوم مشکلی با این درس نداشتم ولی با دیفرانسیل و انتگرال سال آخر درگیر بودم. حالام واسه ی پاس کردن ریاضی و معادلات دیفرانسیل و آمار کلی تو سرم می زنم. سعی کن پایتو قوی کنی وگرنه توی دانشگاه کارت زاره...!!!!!! ;);););)

amess

Registered User
لایک‌ها
61
من فک کنم سر ورقه 4 گرفته بودم که با مستمرو اینا به 7 رسید و تبصره زدم!
14 که عالیه...
دیفرانسیلم چند باری امتحان دادم تا قبول شدم...کلا این درس به نظرم خیلی سخته :دی

gorg

Registered User
لایک‌ها
37
اول به نمره سایر همکلاس هات نگاه کن خودت رو با کلاس بسنج اگه دیدی کلاس سطحش پایین معلم بگیر ولی اگه دیدی کلاس سطح بالاست و تو پایین بیشتر بخون

من خودم رشته ریاضی هستم تو نوبت اول برام مشکل پیش امد و معدلم 17 شد:guilty:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
ترم ديگه امتحان نهايي داري و بيشتر سوالا عينا تمرينهاي كتاب هست پس فعلا فقط وقت بذار روي تمرينهاي كتاب و هيچ چيز ديگه اي نميخواد بخوني
ميتوني از يه كتاب راهنما ساده هم استفاده كني يعني كتابي كه فقط به تمرينهاي كتاب پرداخته و البته كمي هم درس داده باشه نه اين كتابهاي حسابان قطور كه بيشتر براي كنكور به درد ميخوره ميتوني از كتاب حسابان منشور دانش يا از همين دست انتشاراتها استفاده كني
بعد اگه وقت كردي كتابهاي پيشرفته تر هم بخون كلا بايد سطح به سطح پيش بري
اگر هم نرسيدي كتابهاي كاملتر و پيشرفته تر و تست رو براي تابستون بذار در ضمن خيلي از بخشهاي حسابان در پيش دانشگاهي مجددا تكرار ميشه و خوب برات جا ميفته

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
من سال سوم دبیرستان هستم ورشته ی ریاضی و فیزیک ترم اول از حسابان که درس تخصصی ام هست 14 گرفتم چیکار کنم که تو این 2 ماه باقیمونده ارتقاش بدم؟؟؟

زیاد سخت نگیر زندگی رو. 14 چشه؟ مثلا اگِ 20 بشی چه اتفاقی میوفته. سنت کِ بره بالا و تشکیلِ خوانواده بدی و بیوفتی توی خطِ زندگی، 20 یا 14 فرقی نمیکنه. فقط این پستت رو کِ ببینی، میبینی چقدر برای چیزای کوچیک استرس و اضطراب میگرفتی.

واقعا زندگی یعنی حسابان برای شما؟

سعی کن مفید باشی توی تمامِ جنبه های مختلفِ زندگی.

بالا