• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییرات در بخش بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من دوستان باید مقداری صبر به خرج بدن تا نتیجه ی این تغییرات به درستی مشخص بشه ، بدون شک تیم مدیریتی در یک اقدام لحظه ای تصمیم بر اعمال تغییرات نگرفتن و اهدافی پشت این تغییرات بوده و هست که ممکنه کمی زمان بر باشه...

قاعدتاً در جریان تغییرات بخشی که تعدادی از کاربران بصورت پرداخت حق اشتراک فعالیت میکردند در ابتدای کار مشکلاتی خودش رو نشون میده که فکر میکنم باید قدری تحمل داشت و به دقت نکات منفی و مثبت این تغییرات رو مورد بررسی قرار داد نه اینکه بطور کل اوضاع به شکل سابق برگرده...

در هر حال هدف هر دو طرف یعنی هم تیم مدیریت و هم کاربران رسیدن به بهترین و کم مشکل ترین سیستم ممکن هست.

آره عزیز، صبر می کنیم تا نتیجه رو ببینیم... فکر کنم تا قبل از نتیجه زمان تاپیک من تموم بشه و دیگه تمدید نکنم!
قبلا یه تاپیک داشتم با عنوان پشتیبانی ضعیف مدیران که به لطفشون با تغییرات اون رو بستن.. حالا هم که وضع به این شکل شده!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
چرا یک عده صورت مساله را عوض می کنند؟
تا قبل از این تغییر ایجاد تاپیک فروشگاهی بدون پرداخت حق اشتراک مجاز نبوده است.
الان و با این تغییر، ایجاد تاپیکهای فروشگاهی رایگان خواهد بود و به جز قوانین بازارچه محدودیتی در این زمینه نیست.

از طرفی من خواستم یک امتیاز اضافه ای به خاطر اون دوستانی که حق اشتراک پرداخته کرده بودن باشه و اونم اینکه تاپیکشون توی بخشهای بازارچه ، مهم بشه که بیشتر دیده بشن.
در هر صورت در ادامه این تغییرات، من بخش اصلی بازارچه را به زیر بخش متفرقه جابجا می کنم تا تغییرات جدید نمود بیشتری داشته باشه.

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
عذر میخوام ،

من این مشکل رو توی تمام تاپیک ها میبینم ، عکس ها در صفحه ی اول تاپیک لود میشن ولی در صفحات بعدی خیر !

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
چرا یک عده صورت مساله را عوض می کنند؟
تا قبل از این تغییر ایجاد تاپیک فروشگاهی بدون پرداخت حق اشتراک مجاز نبوده است.
الان و با این تغییر، ایجاد تاپیکهای فروشگاهی رایگان خواهد بود و به جز قوانین بازارچه محدودیتی در این زمینه نیست.

از طرفی من خواستم یک امتیاز اضافه ای به خاطر اون دوستانی که حق اشتراک پرداخته کرده بودن باشه و اونم اینکه تاپیکشون توی بخشهای بازارچه ، مهم بشه که بیشتر دیده بشن.
در هر صورت در ادامه این تغییرات، من بخش اصلی بازارچه را به زیر بخش متفرقه جابجا می کنم تا تغییرات جدید نمود بیشتری داشته باشه.
با سلام
جناب احسان تاپیک بنده هم با بخش اصلی به قسمت متفرقه رفته، ولی دیگه در ستون سمت چپ صفحه اول نمایش داده نمیشه، در صورتی که تاپیک دیگر دوستان نمایش داده میشه، لطفا بررسی فرمایید، در ضمن بنده از تاریخ 29 بهمن حق اشتراک پرداخت کردم، و قصد تمدید 6 ماهه داشتم که متاسفانه روال کار عوض شد، و بنده که میدونم تاپیکم کجاست با سر درگمی مواجه هستم چه برسه به مشتریانی که تازه واردن و قراره اتفاقی تاپیک و محصولات بنده را مشاهده کنند
با احترام

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
این چه بلایی هست سر تاپیک های خرید و فروش دلار آوردین ؟؟؟؟؟؟؟

چرا از مهم بودن درشون آوردین ؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بنده نیز به نوبه خودم و به عنوان یکی از فعالان اسیدی بازارچه!!! نظرم رو برای خودم نگه میدارم! چون می دونم که کلا کسی بهش توجه نمی کنه !!!! :D

امیدوارم دوستان دیگه هم به این مرحله از آگاهی برسند که نظرات ایشان تاثیری در روند فروم و تصمیم گیری ها نخواهد داشت! ( متاسفانه )

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
بنده نیز به نوبه خودم و به عنوان یکی از فعالان اسیدی بازارچه!!! نظرم رو برای خودم نگه میدارم! چون می دونم که کلا کسی بهش توجه نمی کنه !!!! :D

امیدوارم دوستان دیگه هم به این مرحله از آگاهی برسند که نظرات ایشان تاثیری در روند فروم و تصمیم گیری ها نخواهد داشت! ( متاسفانه )

به عنوان یکی از اعضای قدیمی فروم مطمئن هستم که اینطوری که فکر میکنید نخواهد بود و مدیران زحمتکش این فروم تمام سعی و تلاش خود رو برای هر چه بهتر شدن فرومشان بکار میبندن ،شاید بعضی از تصمیمات در نگاه اول اینطور که شما میگین به نظر بیاد ولی آینده نگری و دوراندیشی مدیران همه مسئله ها رو حل خواهد نمود

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
با سلام
جناب احسان تاپیک بنده هم با بخش اصلی به قسمت متفرقه رفته، ولی دیگه در ستون سمت چپ صفحه اول نمایش داده نمیشه، در صورتی که تاپیک دیگر دوستان نمایش داده میشه، لطفا بررسی فرمایید، در ضمن بنده از تاریخ 29 بهمن حق اشتراک پرداخت کردم، و قصد تمدید 6 ماهه داشتم که متاسفانه روال کار عوض شد، و بنده که میدونم تاپیکم کجاست با سر درگمی مواجه هستم چه برسه به مشتریانی که تازه واردن و قراره اتفاقی تاپیک و محصولات بنده را مشاهده کنند
با احترام
اون ستون کنار به زودی جمع میشه و شیوه نمایشش عوض میشه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
این چه بلایی هست سر تاپیک های خرید و فروش دلار آوردین ؟؟؟؟؟؟؟

چرا از مهم بودن درشون آوردین ؟

چون شرایط مهم بودن تاپیکها در بازارچه تغییر کرده است.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

هدف از این تاپیک این بوده که پیشنهادات و انتقادات کاربران رو بدونیم.

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
احسان خان اگه بخش خريد و فروش هم جدا بشه خيلي عالي ميشه
اينجوري همه با هم قاطي شده!!!

ni88

Registered User
لایک‌ها
50
هنوزم مشکل اینکه عکس های پیوستی تو صفحات دیگه دیده نمیشه وجود داره لطفا بررسی کنید

xftm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
منو بگو که میخواستم اینجا تبلیغ کنم اگه قرار به 50 تومن باشه میرم یه سایت میزنم 20 تومن 50 تومن هم میدم گوگل برام تبلیغ کنه برای شش ماه نه برای یه ماه خدا رحمت کنه پرشین تولز رو الفاتحه!!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

حرف منم همینه دیگه !

تاپیک ایجاد می کنید که فقط نظرات کاربرا رو بدونید !
اما در آخر کاری رو که مد نظر خودتونه انجام بدید !
:D

همین طرح استیکی کردن رو مگه من و چند تا از بچه های دیگه همون موقع که تاپیک های پولی رو ریختید تو روت مطرح نکردیم ؟! اون زمان هم فقط نظرات ما رو دونستید ! اما حالا خودتون به نحوه پیچیده تر دارید اجراش می کنید ! :دی

EasyPay

Registered User
لایک‌ها
2

اینجور تفکرات تقریبا از 7 سال پیش داخل ایران مرسوم شده، کاری که به نفع خودشون هست رو انجام میدن، بعد ادعا می کنن که آزادانه هرکس می تونه نظر بده و همه چی طبق نظر همه اجرا میشه، در نهایت هم اکثریت میشن اقلیت و ***** میشن!
راه درستی در پیش گرفتین احسان جان!

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
این 50 هزار تومن رو باید چه طوری پرداخت کنیم؟

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
سلام . دوستان الان برای تاپیک فروشگاه من اخطار پرداخت حق اشتراک اومده ! باید چه کار کنم ؟! چون فرمودین رایگان هست از این به بعد برام سوال شده

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
سلام . دوستان الان برای تاپیک فروشگاه من اخطار پرداخت حق اشتراک اومده ! باید چه کار کنم ؟! چون فرمودین رایگان هست از این به بعد برام سوال شده

سلام
نیازی به پرداخت اشتراک نیست.

اینجور تفکرات تقریبا از 7 سال پیش داخل ایران مرسوم شده، کاری که به نفع خودشون هست رو انجام میدن، بعد ادعا می کنن که آزادانه هرکس می تونه نظر بده و همه چی طبق نظر همه اجرا میشه، در نهایت هم اکثریت میشن اقلیت و ***** میشن!
راه درستی در پیش گرفتین احسان جان!

اینکه نظرات شما و بقیه را میپرسیم به ما کمک می کنه که به منظوری که داریم بهتر برسیم یا اینکه روش را تغییر بدیم. کجا من یا بقیه گفتیم که تغییرات طبق نظرات کاربران اجرا میشه؟

این 50 هزار تومن رو باید چه طوری پرداخت کنیم؟

برای پرداخت ، از لینک پرداخت اشتراک میتونید استفاده کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا