• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

انتخاب کاربران برتر تالار فوتبال سال 1390

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

این طرحی بود که پارسال انجام دادیم و با استقبال دوستان هم همراه شد ، استارتش کمی دیر خورد ولی هرجور که بود دوست داشتیم امسال هم حتما برگزار شه
خب ! میریم که داشته باشیم :happy:

نحوه انتخاب هم بدین صورته که کاربران واجد شرایط به ترتیب اولویت 3 کاربر انتخابی شون رو بصورت پیغام خصوصی تا پایان روز یکشنبه 28 اسفند برای من ارسال کنن .

کاربر انتخابی اول 10 امتیاز ، نفر دوم 6 و نفر سوم 4 امتیاز دریافت میکنه

شرایط کاربرانی که میتوانند در این انتخابات شرکت کنند یا میشه بهشون رأی داد و باقی گفتنی ها :

* کاربرانی که میخوان در این رأی گیری شرکت کنند باید حتمأ از قبل تو بخش فوتبال فعالیت داشته باشند .

* حداقل3 ماه از تاریخ عضویتشون گذشته باشه .

* حداقل 100 پست داشته باشند .

* فکر کنم نیاز به توضیح نباشه که کسانی که بهشون رأی میدید باید جزو دوستانی باشن که تو تالار فوتبال فعالیت مناسبی دارا باشن ، در ضمن توصیه ما به دوستان اینه که اصلا به کادر مدیریتی رای ندن ولی اگر هم همچین قصدی داشتن نباید بیشتر از یک رای رو بهشون اختصاص بدن ( از بين فرزاد ، ساسان ، جواد و علي )

* علت اینکه تصمیم گرفتیم رأی گیری پابلیک نباشه برای اینه که دوستان از سر رفاقت و رودربایستی نخوان رأی بدن و بهترین گزینه های مد نظرشون رو عنوان کنن

* مهلت ارسال اسامی کاربران برگزیده توسط دوستان تا ساعت 12 شب 26 اسفنده

*بیشترین امتیازات 3 نفر برگزیده رو مشخص میکنه ، اسامی برگزیدگان حتی المقدور تا پایان سال اعلام میشه

* جا داره از تمام دوستان خواهش کنم که نفرات برگزیده تون رو فارغ از هر رنگ و علت های خاص انتخاب کنید تا بشه از بهترین انتخاب های ممکن تشکر هر چند کوچکی داشته باشیم و همه مون تو این تمرین دموکراسی کوچک سربلند بیرون بیایم

صد البته که امیدواریم این طرح مورد توجه و علاقه دوستان قرار بگیره و ازش استقبال خوبی بعمل بیاد ، ما رو از نقطه نظراتتون برای بهتر شدن این انتخابات مطلع کنید

پیروز و پاینده باشید

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آقا اجازه
یه پیشنهاد
البته می خواستم خصوصی عرض کنم اما گفتم شاید دوستان هم بخوان نظر بدن

میشه کاربر اخلاق هم داشته باشیم؟
:)

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آقا اجازه
یه پیشنهاد
البته می خواستم خصوصی عرض کنم اما گفتم شاید دوستان هم بخوان نظر بدن
میشه کاربر اخلاق هم داشته باشیم؟:)

سلام و درود

خب ! فکر کنم دوستانی که انتخاب میشن حتما از لحاظ اخلاقی هم شایسته خواهند بود ولی اگه فکر میکنید یه انتخاب جدا هم لازم داره بقیه دوستان هم نظرشون رو بدن ببینیم چکارش کنیم :دی

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام و درود

خب ! فکر کنم دوستانی که انتخاب میشن حتما از لحاظ اخلاقی هم شایسته خواهند بود ولی اگه فکر میکنید یه انتخاب جدا هم لازم داره بقیه دوستان هم نظرشون رو بدن ببینیم چکارش کنیم :دی

خیلی هم خوب:دی

به نظر منم خوبه کاربر اخلاق

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
من هم با این بحث کاربر اخلاق موافقم. فقط یه مشکلی که هست وقت کمی هست که تا پایان امسال در اختیار داریم. میتونیم این کارو بزاریم برای برنامه های سال بعد .:)

شاد و پیروز باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

با توجه به اینکه امسال طرح انتخاب کاربران برتر رو کمی دیر شروع کردیم و اغلب دوستان هم ظاهرا گرفتار روزهای پر مشغله آخر سال بودن مهلت ارسال آراء تا روز یکشنبه 28 اسفند آخر وقت تمدید میشه .

پاینده باشید ..

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام و درود

با توجه به اینکه امسال طرح انتخاب کاربران برتر رو کمی دیر شروع کردیم و اغلب دوستان هم ظاهرا گرفتار روزهای پر مشغله آخر سال بودن مهلت ارسال آراء تا روز یکشنبه 28 اسفند آخر وقت تمدید میشه .

پاینده باشید ..

تا ساعت چند؟
126fs2276022.gif
ایا بازم تمدید میشه؟:دی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
بنظرم امثال همه خوب فعالییت کردن در بخش ورزش و بخصوص فوتبال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اعلام نتایج چی شد پس؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اعلام نتایج چی شد پس؟

درود
دیگه خورد به عید :دی / آرا هم پیش آقا فرزاده و نتیجه رو به هیچکی هم لو نداده :دی
یه چند روزی سفر هستند / حالا اگر در سفر فرصت کردند و دسترسی داشتند نتایج رو میذارند ولی یحتمل میره برای چند روز دیگه.

موفق باشید

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

دیدیم عیده و سفر و گردش و اینها ! لذا منتخبین تا 15 فروردین معرفی خواهند شد .. :happy:

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به هر حال هر کی که هست مبارکش باشه و امیدوارم این تشویقا باعث غرور نشه که تو هر زمینه و از همه بیشتر تو همین عرصه ورزش باعث زمین خوردنه :)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همه اش دوربین مخفی بوده بابا :دی بچه رو به دوربین دست تکون بدید :دی

بالا