برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه سیب زمینی سرخ رده پفکی به سبک فست فود ها و رستوران ها

faragig

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2012
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
40
سن
39
محل سکونت
تهران
سلام.. میدونم که اینجا همه استادن .. اما چون من خودم خیلی دوست داشتم بدونم این سیب زمینی سرخ کرده گنده هارو چجوری بیرون تو خالی درست میکنن که ترد میشه.. و رفتم یاد گرفتم. گفتم شاید کسانی باشن که دوست داشته باشند قلقشو بدونن..

اول بگم که همه میدونیم آشپزی مردا از زنا خیلی بهتره.. کلا مردا تو همه کارا بهرتن:D (Just kidding)

خوب . برسیم به سیب زمینی.. خیلی قلق آسونی داره.. شما باید برید سوپر مارکت یکم آب پنیر بگیرید.. بعد بیاید خونه سیب زمینی هاتون رو حالا به هر سایزی که خودتون دوست دارید برش بدید و یک ساعت بخوابونیدش توی آب پنیر.. بعد از یک ساعت سیب زمینی هارو در بیارید و بشورید. وقتی آبش رفت بریزید تو روغن. و سرخ کنید.. میشه سیب زمینی پفکی.. بهتره که روغن به اندازه ای باشه که روی سیب زمینی رو هم بپوشونه.

تو تاپیک بعدی هم طرز تهیه سالاد ماکارونی و سالاد اندونزی رو میگم.. :thumbsup:

موفق و پیروز باشید.
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,105
لایک‌ها
13,414
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
سلام.. میدونم که اینجا همه استادن .. اما چون من خودم خیلی دوست داشتم بدونم این سیب زمینی سرخ کرده گنده هارو چجوری بیرون تو خالی درست میکنن که ترد میشه.. و رفتم یاد گرفتم. گفتم شاید کسانی باشن که دوست داشته باشند قلقشو بدونن..

اول بگم که همه میدونیم آشپزی مردا از زنا خیلی بهتره.. کلا مردا تو همه کارا بهرتن:D (Just kidding)

خوب . برسیم به سیب زمینی.. خیلی قلق آسونی داره.. شما باید برید سوپر مارکت یکم آب پنیر بگیرید.. بعد بیاید خونه سیب زمینی هاتون رو حالا به هر سایزی که خودتون دوست دارید برش بدید و یک ساعت بخوابونیدش توی آب پنیر.. بعد از یک ساعت سیب زمینی هارو در بیارید و بشورید. وقتی آبش رفت بریزید تو روغن. و سرخ کنید.. میشه سیب زمینی پفکی.. بهتره که روغن به اندازه ای باشه که روی سیب زمینی رو هم بپوشونه.

تو تاپیک بعدی هم طرز تهیه سالاد ماکارونی و سالاد اندونزی رو میگم.. :thumbsup:

موفق و پیروز باشید.


سیب زمینی آماده هم هست که برش خورده هست و بعد از سرخ کردن پفکی میشه . فکر کنم اسمش پریس باشه .

سالاد رو هم بفرمایید استفاده کنیم . سالاد یه تاپیک داره .


.
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,013
لایک‌ها
3,140
چه فووت ساده اي داشت . نمي دونستم واقعا .

ذرت مكزيكي رو هم بگووو .
 

Katatonia

Registered User
تاریخ عضویت
2 آپریل 2012
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
171
سلام.. میدونم که اینجا همه استادن .. اما چون من خودم خیلی دوست داشتم بدونم این سیب زمینی سرخ کرده گنده هارو چجوری بیرون تو خالی درست میکنن که ترد میشه.. و رفتم یاد گرفتم. گفتم شاید کسانی باشن که دوست داشته باشند قلقشو بدونن..

اول بگم که همه میدونیم آشپزی مردا از زنا خیلی بهتره.. کلا مردا تو همه کارا بهرتن:D (Just kidding)

خوب . برسیم به سیب زمینی.. خیلی قلق آسونی داره.. شما باید برید سوپر مارکت یکم آب پنیر بگیرید.. بعد بیاید خونه سیب زمینی هاتون رو حالا به هر سایزی که خودتون دوست دارید برش بدید و یک ساعت بخوابونیدش توی آب پنیر.. بعد از یک ساعت سیب زمینی هارو در بیارید و بشورید. وقتی آبش رفت بریزید تو روغن. و سرخ کنید.. میشه سیب زمینی پفکی.. بهتره که روغن به اندازه ای باشه که روی سیب زمینی رو هم بپوشونه.

تو تاپیک بعدی هم طرز تهیه سالاد ماکارونی و سالاد اندونزی رو میگم.. :thumbsup:

موفق و پیروز باشید.

ممنون بابت آموزشی که دادید.حتما امتحان میکنم
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,426
لایک‌ها
3,750
چه جالب.................واقعا حالا پفکی میشه یا امتحان می کنم جلو همه ضایع میشیم .
 

p30doc

Registered User
تاریخ عضویت
18 فوریه 2011
نوشته‌ها
3,646
لایک‌ها
2,208
محل سکونت
سرزمین مفرغ ها@@@ خرم آباد زیبا
جز این دوست عزیزمون که خودشون آموزش دادن.
کسی از دوستان تست کرده؟
اوکی بود؟
اگه آره بریم بیفتیم دنبال آب پنیر.
حالا کی آب پنیر گیر بیاره؟
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,013
لایک‌ها
3,140
جز این دوست عزیزمون که خودشون آموزش دادن.
کسی از دوستان تست کرده؟
اوکی بود؟
اگه آره بریم بیفتیم دنبال آب پنیر.
حالا کی آب پنیر گیر بیاره؟

برو بقالي اونايي كه پنير ليقوان دارن و ماله كارخونه نيست همشون دارن و ميدن و هيچ حرفي نميزنن . همه ميدن .
 

rainbow land

Registered User
تاریخ عضویت
12 نوامبر 2009
نوشته‌ها
112
لایک‌ها
60
حالا این پنیرای پاستوریزه مثلا این در قرمزا، اینا هم آبی که توشونه قبوله؟
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,013
لایک‌ها
3,140
حالا این پنیرای پاستوریزه مثلا این در قرمزا، اینا هم آبی که توشونه قبوله؟

اون آبش كمه . يك پياله هم آب نداره . در صورتي كه يك دبه ميبري و ميدي پرش كنه . سيب زميني توش شنا كنه غلط بخوره ورجه وورجه كنه زير آبي بره
 

just1

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
194
محل سکونت
شــــــمـال
چه فووت ساده اي داشت . نمي دونستم واقعا .

ذرت مكزيكي رو هم بگووو .

راستش من ذرت مکزیکی زیاد واسه خودم تو خونه آماده میکنم،بیرون رو نمیدونم چطوریه ولی من اینجوری تهیه میکنم:
کنسرو ذرت یا من معمولا خود بلال رو تو فصلش یه 10 کیلویی میگیرم،از همون شیری هاش که دونه های درشتی داره،اینجا به فصلش فراوونه،بعد با چاقو دونش میکنم،میشورم و آبش که رفت میریزم تو نایلون و فریزش میکنم که تو پاییز و زمستون ازشون استفاده میکنم.ذرت رو میذاری خوب آب پز بشه،تو پیرکس اینکارو انجام بدی بهتره،بعد در همون حین،بهش کره و فلفل قرمز و خیلی کم زرد چوبه و نمک و از همه مهم تر پودر کاکوتی رو بهش اضافه میکنی،بعد بهش کالباس مرغوب که ریز ریزش کردی اضافه میکنی.بعد از حدود یک ربع،در بهش قارچ ریز شده اضافه میکنی،و یخورده سس مایونز مثلا 3 قاشق غذاخوری اضافه میکنی.همیشه یادت باشه قارچ نباید زیاد حرارت ببینه،4 5 دقیقه زمان کافیه،بعد صافش،میکنه که آبش همراهش نباشه،آبشو دور نریز،بریز تو لیوان و برو سربکش،خیلی قویه،یا میتونی باهاش سوپ جو درست کنی،در هر صورت،بلافاصله و زمانی که از آبکش عبور دادی و داغ داغ هست،پنیر پیتزای رنده شده رو باهاش مخلوط میکنی،بعد بریز تو یک ظرف کوچیک چینی یا لیوان های بزرگ چینی،و نوش جان میکنی...
 

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 ژانویه 2012
نوشته‌ها
89
لایک‌ها
45
محل سکونت
دانمارك-كپنهاك

khafan12

Registered User
تاریخ عضویت
31 مارس 2012
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
28
اگه سیب زمینی درشت برش بزنید و داخل روغن شناور بشه واسه سرخ کردن همینجوری میشه اصل سس مخصوص هست
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,105
لایک‌ها
13,414
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
راستش من ذرت مکزیکی زیاد واسه خودم تو خونه آماده میکنم،بیرون رو نمیدونم چطوریه ولی من اینجوری تهیه میکنم:
کنسرو ذرت یا من معمولا خود بلال رو تو فصلش یه 10 کیلویی میگیرم،از همون شیری هاش که دونه های درشتی داره،اینجا به فصلش فراوونه،بعد با چاقو دونش میکنم،میشورم و آبش که رفت میریزم تو نایلون و فریزش میکنم که تو پاییز و زمستون ازشون استفاده میکنم.ذرت رو میذاری خوب آب پز بشه،تو پیرکس اینکارو انجام بدی بهتره،بعد در همون حین،بهش کره و فلفل قرمز و خیلی کم زرد چوبه و نمک و از همه مهم تر پودر کاکوتی رو بهش اضافه میکنی،بعد بهش کالباس مرغوب که ریز ریزش کردی اضافه میکنی.بعد از حدود یک ربع،در بهش قارچ ریز شده اضافه میکنی،و یخورده سس مایونز مثلا 3 قاشق غذاخوری اضافه میکنی.همیشه یادت باشه قارچ نباید زیاد حرارت ببینه،4 5 دقیقه زمان کافیه،بعد صافش،میکنه که آبش همراهش نباشه،آبشو دور نریز،بریز تو لیوان و برو سربکش،خیلی قویه،یا میتونی باهاش سوپ جو درست کنی،در هر صورت،بلافاصله و زمانی که از آبکش عبور دادی و داغ داغ هست،پنیر پیتزای رنده شده رو باهاش مخلوط میکنی،بعد بریز تو یک ظرف کوچیک چینی یا لیوان های بزرگ چینی،و نوش جان میکنی...

چه چیزهای جالبی باهاش مخلوط میکنی ، این مغازه ها قارچ و کالباس اصلا اضافه نمیکنن .
کالباس چه نوعی ؟ خشک ؟ مارتا ؟ ...

پودر کاکوتی چیه ؟ از کجا گیر میاد ؟ سوپر یا عطاری ؟ چه طعمی داره ؟


.
 

khafan12

Registered User
تاریخ عضویت
31 مارس 2012
نوشته‌ها
201
لایک‌ها
28
چه چیزهای جالبی باهاش مخلوط میکنی ، این مغازه ها قارچ و کالباس اصلا اضافه نمیکنن .
کالباس چه نوعی ؟ خشک ؟ مارتا ؟ ...

پودر کاکوتی چیه ؟ از کجا گیر میاد ؟ سوپر یا عطاری ؟ چه طعمی داره ؟


.
:hmm:طعم ذرت مکزیکی به همون قارچ هست !!! چطوری اضافه نمیکنن ؟!
 

*sepideh*

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
650
لایک‌ها
433
مواظب بیماری خطرناک تب مالت باشین و فقط از پنیر پاستوریزه استفاده کنین .
 
بالا