سلام و درود
امشب میریم تا منتخبین سال نود رو از دید بروبچ بخش فوتبال شاهد باشیم ،گفتیم تا نتیجه رو بعد از تعطیلات عید اعلام کنیم که بخش دوباره به حالت عادی برگشته باشه و شاهد مراسم خلوتی نباشیم !
خب ! این شما و این هم کاربران برتر تالار فوتبال سال 1390
1 -برنده مدال طلا با کسب 58 امتیاز :
من دارم به این نتیجه میرسم که هر نظرسنجی ای که بذاریم این جوون اول میشه ، بهله ! او مقام اول سال پبش خود را تکرار کرد .
JVD ، یونتوسی یه خسته !
جواد جان ای مرد طلائی ! بهت تبریک میگم ، امیدوارم همیشه موفق و پیروز و سلامت باشی .
بابک سعیدی گفت : .. :happy:
2 - برنده مقام نقره با کسب 42 امتیاز :
در این مکان بانوئی تکیه زده از خطه خونگرم جنوب که از زمره هواداران پرسپولیس بارسلون و آرژانتین است .
jerry (مرجان عزیز )
مرجان خانوم تبریک میگم ، با آرزوی سلامتی و استمرار موفقیت هاتون در سال جاری .
3 - برنده مدال برنز با کسب 40 امتیاز
یک استقلالی منچستری سخت کوش و صبور که به تازگی وارد کلوپ 1000 پستی های تاپیک استقلال هم شده .
Ali_softcenter
علی جان تبریک میگم ، موفق و پیروز و سلامت باشی .
و اما دو نفر هم مشترکا با کسب 36 امتیاز به مقام چهارم رسیدن :
navid 69 و ARMF عزیز که واقعا جا داره از زحمات این یکسالشون تشکر کنیم .
باید مقام پنجم رو هم بگم ! چون الحق در سال گذشته فعالیت مفید و چشمگیری داشت :
Mohsen_14 عزیز با کسب 30 امتیاز ، محسن جان تبریک و سپاس .
جا داره از تمام دوستانی که با توجه به زمان محدود و روزهای پر مشغله آخر سال در این رأی گیری شرکت کردند تشکر کنم ، قطعا به لطف حضور شما دوستان عزیز بود که سال خوبی رو با هم سپری کردیم و امید که روزهای خوب و خاطره انگیزی رو هم پیش رو داشته باشیم .
در انتها هم مراسم آتش بازی بزرگی تدارک دیده شده برای تقدیر و تشکر از دوستانی که انتخاب شدن و سایر دوستانی که در رأی گیری شرکت کرد و سایر دوستانی که سال قبل با حضورشون در این بخش محفل خودشون رو گرمتر از پیش کردن .
پیروز و پاینده باشید :happy:
امشب میریم تا منتخبین سال نود رو از دید بروبچ بخش فوتبال شاهد باشیم ،گفتیم تا نتیجه رو بعد از تعطیلات عید اعلام کنیم که بخش دوباره به حالت عادی برگشته باشه و شاهد مراسم خلوتی نباشیم !
خب ! این شما و این هم کاربران برتر تالار فوتبال سال 1390
1 -برنده مدال طلا با کسب 58 امتیاز :
من دارم به این نتیجه میرسم که هر نظرسنجی ای که بذاریم این جوون اول میشه ، بهله ! او مقام اول سال پبش خود را تکرار کرد .
JVD ، یونتوسی یه خسته !
جواد جان ای مرد طلائی ! بهت تبریک میگم ، امیدوارم همیشه موفق و پیروز و سلامت باشی .
بابک سعیدی گفت : .. :happy:
2 - برنده مقام نقره با کسب 42 امتیاز :
در این مکان بانوئی تکیه زده از خطه خونگرم جنوب که از زمره هواداران پرسپولیس بارسلون و آرژانتین است .
jerry (مرجان عزیز )
مرجان خانوم تبریک میگم ، با آرزوی سلامتی و استمرار موفقیت هاتون در سال جاری .
3 - برنده مدال برنز با کسب 40 امتیاز
یک استقلالی منچستری سخت کوش و صبور که به تازگی وارد کلوپ 1000 پستی های تاپیک استقلال هم شده .
Ali_softcenter
علی جان تبریک میگم ، موفق و پیروز و سلامت باشی .
و اما دو نفر هم مشترکا با کسب 36 امتیاز به مقام چهارم رسیدن :
navid 69 و ARMF عزیز که واقعا جا داره از زحمات این یکسالشون تشکر کنیم .
باید مقام پنجم رو هم بگم ! چون الحق در سال گذشته فعالیت مفید و چشمگیری داشت :
Mohsen_14 عزیز با کسب 30 امتیاز ، محسن جان تبریک و سپاس .
جا داره از تمام دوستانی که با توجه به زمان محدود و روزهای پر مشغله آخر سال در این رأی گیری شرکت کردند تشکر کنم ، قطعا به لطف حضور شما دوستان عزیز بود که سال خوبی رو با هم سپری کردیم و امید که روزهای خوب و خاطره انگیزی رو هم پیش رو داشته باشیم .
در انتها هم مراسم آتش بازی بزرگی تدارک دیده شده برای تقدیر و تشکر از دوستانی که انتخاب شدن و سایر دوستانی که در رأی گیری شرکت کرد و سایر دوستانی که سال قبل با حضورشون در این بخش محفل خودشون رو گرمتر از پیش کردن .
پیروز و پاینده باشید :happy:
Last edited: