• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
خب جنسهای وارداتی هم رو جنس داخلی تاثیر داره، مواد اولیه بعضی اجناس داخلی، خارجیه مثل روغن، گوشت و ...

تاثير داره ولي گوشتي كه شد كيلويي ٢٥ تومن رو به اين راحتي قيمتش رو نميارن پايين
اگر هم بيارن خيلي كمه

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
من نمیدونم چرا نظر من پاک شد تو این فروم. من نه توهینی به کسی کرده بودم . نه هیچی....!:hmm:

فقط از روی یه سایت معتبر اطلاع رسانی کرده بودم که به منافع بعضی ها که با تو شیشه کردن خون مردم با بالا رفتن نرخ دلار تنافی داشت. به کوری چشم همون ها قیمت فروش دلار الان در بازار تهران نسبت به دیروز 26 تومن کم شده و به 1856 تومن رسیده.

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
داداش من كارم اين نيست و ١ دلار هم الان ندارم
فقط از سايت tala.ir نقل قول كردم
ولي چيزي كه مشخصه اينع كه با مثبت بودن مذاكرات قيمت دلار باز هم جاي كم شدن داره

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

ما خودمون از 5 شنبه به هیچ عنوان خرید نداشتیم :دی نه خریدیم که بخواییم بفروشیم . اگر مذاکرات مثبت باشه توپ میشه قیمت ارز تا احتمالا تا 1800 افت میکنه ولی البته ممکن هست تا 1 هفته هیچ صرافی اقدام به فروش نکنه و همه خریدار باشن این رو مد نظر قرار بدید به تناسب سکه هم ریزش قیمت خواهد داشت و همچنین با پیش رو بودن تحوبل سکه بازار سکه هم حتی دچار حباب منفی قابل توجه بشه . این سناریو در این حالت هست که مذاکرات نتیجه مثبت داشته باشه . که خودم به شخصه تمایل به این دارم چون بازار جون تازه میگیره و احتمال رکود بازار که همه ساله در اردیبهشت و نیمه های خرداد هست از بین میره و امسال عملا یه سال توپ واسه کار میشه :happy:

من نمیدونم چرا نظر من پاک شد تو این فروم. من نه توهینی به کسی کرده بودم . نه هیچی....!:hmm:

فقط از روی یه سایت معتبر اطلاع رسانی کرده بودم که به منافع بعضی ها که با تو شیشه کردن خون مردم با بالا رفتن نرخ دلار تنافی داشت. به کوری چشم همون ها قیمت فروش دلار الان در بازار تهران نسبت به دیروز 26 تومن کم شده و به 1856 تومن رسیده.

چشم حسودان کوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر:happy::D

به شخصه اون پستتون رو ندیدم عزیز ولی لحنتون توی همین پست بد هست نسبتی . تالار گفتگو همون جور که اسمش پیداست محل اشتراک گذاری نظر ها هست حالا چه موافق و چه مخالف سعی کنید بجای اینکه کر و کور و این جور حرفا رو به همدیگه نسبت بدید وارد بحص بشید و پست اقتصادی بزنید . قیمت های ارز رو سعی کنید از سایت های صرافی معتبر و دارای مجوز ببینید نه سایت های در پیت که نرخ ارز رو میدن و مشخصی نیست مبنای اونها چی هست . همیشه موقعی که نرخ ارز رو هم میبینید سعی کنید نرخ حواله رو هم مد نظر قرار بدید . چون حواله از نرخ اسکناس مهم تر هست . نمونه :

کد:
http://www.sarafitehran.com/

کد:

کد:
http://www.sarafiroyal.com/

کد:
http://abanexchange.com/

توصیه ای دوستانه بود به شما . نه اینکه فک کنید به شما دارم ایراد میگیرم :happy:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
ما خودمون از 5 شنبه به هیچ عنوان خرید نداشتیم :دی نه خریدیم که بخواییم بفروشیم . اگر مذاکرات مثبت باشه توپ میشه قیمت ارز تا احتمالا تا 1800 افت میکنه ولی البته ممکن هست تا 1 هفته هیچ صرافی اقدام به فروش نکنه و همه خریدار باشن این رو مد نظر قرار بدید به تناسب سکه هم ریزش قیمت خواهد داشت و همچنین با پیش رو بودن تحوبل سکه بازار سکه هم حتی دچار حباب منفی قابل توجه بشه . این سناریو در این حالت هست که مذاکرات نتیجه مثبت داشته باشه . که خودم به شخصه تمایل به این دارم چون بازار جون تازه میگیره و احتمال رکود بازار که همه ساله در اردیبهشت و نیمه های خرداد هست از بین میره و امسال عملا یه سال توپ واسه کار میشه :happy: به شخصه اون پستتون رو ندیدم عزیز ولی لحنتون توی همین پست بد هست نسبتی . تالار گفتگو همون جور که اسمش پیداست محل اشتراک گذاری نظر ها هست حالا چه موافق و چه مخالف سعی کنید بجای اینکه کر و کور و این جور حرفا رو به همدیگه نسبت بدید وارد بحص بشید و پست اقتصادی بزنید . قیمت های ارز رو سعی کنید از سایت های صرافی معتبر و دارای مجوز ببینید نه سایت های در پیت که نرخ ارز رو میدن و مشخصی نیست مبنای اونها چی هست . همیشه موقعی که نرخ ارز رو هم میبینید سعی کنید نرخ حواله رو هم مد نظر قرار بدید . چون حواله از نرخ اسکناس مهم تر هست . نمونه :
کد:
کد:
کد:
http://www.sarafiroyal.com/
کد:
http://abanexchange.com/
توصیه ای دوستانه بود به شما . نه اینکه فک کنید به شما دارم ایراد میگیرم :happy:
والا نمیدونم دیگه من از روی سایت مظنه به آدرس :
کد:
http://www.mazanex.com
امار رو اعلام میکنم که فکر کنم معتبر باشه. حالا شما اگه سایت دیگه ای مدنظرتون هست معرفی کنین تا ما هم از این به بعد از اون اطلاع رسانی کنیم. در ضمن من حساب شما دوست عزیز رو از بعضی از افراد که عقده درونی دارن و هی راست میرن چپ میان به بقیه توهین میکنن رو جدا میدونم. ان شا الله که همیشه موفق و پیروز و سربلند باشین. (از مدیر سایت هم به شدت گلایه دارم که چرا پست مرتبط من رو با قیمت انواع ارز در بازار امروز تهران پاک کرد. اگه جواب قانع کننده ای داره بگه والا اصلا حرکت جالبی نبود.)

Last edited by a moderator:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرتضی جان ، برنامه ایی که تو صرافی ها اجرا هست ، اسمش چی هست ؟ قیمت لحظه ایی می ده

hotakhsh

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان مي خواستم ببينم اگر در صرافي دلار بخريم يا بفروشيم .جايي ثبت مي شود يا اينكه صرافي ها يك فاكتور خريد يا فروش صادر مي كنند . چون مي گفتند قرار است يك برنامه اي را به صرافي ها بدهند تا معاملات در آنجا ثبت شود .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان مي خواستم ببينم اگر در صرافي دلار بخريم يا بفروشيم .جايي ثبت مي شود يا اينكه صرافي ها يك فاكتور خريد يا فروش صادر مي كنند . چون مي گفتند قرار است يك برنامه اي را به صرافي ها بدهند تا معاملات در آنجا ثبت شود .
فقط بابت حواله به شما می دن ! که مثلا انجام شد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
والا نمیدونم دیگه من از روی سایت مظنه به آدرس قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان امار رو اعلام میکنم که فکر کنم معتبر باشه. حالا شما اگه سایت دیگه ای مدنظرتون هست معرفی کنین تا ما هم از این به بعد از اون اطلاع رسانی کنیم. در ضمن من حساب شما دوست عزیز رو از بعضی از افراد که عقده درونی دارن و هی راست میرن چپ میان به بقیه توهین میکنن رو جدا میدونم. ان شا الله که همیشه موفق و پیروز و سربلند باشین. (از مدیر سایت هم به شدت گلایه دارم که چرا پست مرتبط من رو با قیمت انواع ارز در بازار امروز تهران پاک کرد. اگه جواب قانع کننده ای داره بگه والا اصلا حرکت جالبی نبود.)

سلام دوست عزیز . فرمایش شما نسبت به قیمت اون سایت کاملا صحیح هست . من به شما سایت های رسمی صرافی ها رو دادم که قیمتی که در اونها درج میشه ملاک خرید و فروش لحظه ای اونها هست . از اونا استفاده کنید و قیمت هاشون رو هم مقایسه کنید اگر دقت کردید من قیمت رو از مثلا فلان قیمت تا فلان قیمت میگم که به صورت میانگین هست . دلسرد نشید فروم برای اشتراک گذاری نظر ها هست و طبیعتا باید نظرها با هم فرق کنه و همین اختلاف نظر ها هم هست که زیباتر میکنه این قضیه رو . دوست عزیز هر شخصی نظری داره و محترم هست . دلسرد نشید ;)

مرتضی جان ، برنامه ایی که تو صرافی ها اجرا هست ، اسمش چی هست ؟ قیمت لحظه ایی می ده

سنا هست دادا . نرخ رو مستقیم از اتحادیه صرافان اعلام میکنه

بله دوست عزیز . تمامی مشخصات شما اعم از شماره ملی و شماره شناسنامه ثبت میشه

فقط بابت حواله به شما می دن ! که مثلا انجام شد

نه داوود اشتباه میکنی الان ما خودمون تا حساب نسرو رو مجبوریم توی اینجا ثبت کنیم وگرنه چوب تو استینمون میکنن :(

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
تقریباً هیچی به هیچی ، فقط اینکه شاید در بغداد ....

پس از یازده ساعت مذاکره بین ایران و 1+5 ، کاترین اشتون در کنفرانس مطبوعاتی که قایقی پیش برگزار شد ، این مذاکرات را سازنده و مثبت توصیف کرد.

به گزارش «تابناک» ، بنا به گفته کاترین اشتون دو طرف برای دور بعدی مذاکرات هم به توافق رسیده اند و دور بعدی مذاکرات حدود 40 روز دیگر یعنی سوم خرداد در بغداد برگزار خواهد شد.

وی افزود که مذاکرات آینده بر اساس رهیافت گام به گام و اصل عمل متقابل باشد. این نشان دهنده آن است که جامعه بین المللی آماده است که در صورتی که ایران نگرانی های موجود در مورد احتمال نظامی بودن برنامه هسته ایش را کاهش دهد به ایران پاداش دهد .

ایران حق داشتن برنامه صلح آمیز هسته ای را دارد و معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای باید اساس مذاکرات بعدی قرار گیرد.

تا کنون دکتر جلیلی در کنفرانس مطبوعاتی حضور نیافته است . در حین انجام مذاکرات این بحث وجود داشت که در صورتی که نماینده ایران و 1+5 اگر به صورت جداگانه مصاحبه مطبوعاتی انجام دهند ، به معنای شکست مذاکرات خواهد بود ، اما با اینکه این اتفاق رخ داده است و نمایندگان طرفیین جداگانه در مصاحبه مطبوعاتی حضور یافته اند ، اما خبر ها عمدتا در مورد فضای مثبت و رو به جلوی مذاکرات است .

تحلیل گران معتقدند که طرفین برای رسیدن به توافقی پایدار مذاکراتی طولانی را پیش رو خواهند داشت و این فقط آغازی مثبت برای چنین فرایندی است .

تکمیلی
آقای جلیلی گفت که یکی از بحث های عمده موضوع همکاری هسته ای بین طرفین بوده است . ایران ظرفیت فراوان هسته ای دارد که می تواند در دو بحث خلع سلاح و منع گسترش سلاح هسته ای با هم داشته باشند و این ظرفیتی برای خلع سلاح هسته ای است .

آقای جلیلی افزود که پیش نویس همکاری بین طرفین در اجلاس بغداد نوشته خواهد شد و طرفین همکاری های را شروع خواهند کرد. دکتر جلیلی همچنین ادامه داد در صورتی که همین رویکرد همکاری جویانه ادامه یابد و تغییری در آن ایجاد نشود ، می تواند زمینه ساز همکاری ها خواهد شد.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
سلام دوست عزیز . فرمایش شما نسبت به قیمت اون سایت کاملا صحیح هست . من به شما سایت های رسمی صرافی ها رو دادم که قیمتی که در اونها درج میشه ملاک خرید و فروش لحظه ای اونها هست . از اونا استفاده کنید و قیمت هاشون رو هم مقایسه کنید اگر دقت کردید من قیمت رو از مثلا فلان قیمت تا فلان قیمت میگم که به صورت میانگین هست . دلسرد نشید فروم برای اشتراک گذاری نظر ها هست و طبیعتا باید نظرها با هم فرق کنه و همین اختلاف نظر ها هم هست که زیباتر میکنه این قضیه رو . دوست عزیز هر شخصی نظری داره و محترم هست . دلسرد نشید ;)

سنا هست دادا . نرخ رو مستقیم از اتحادیه صرافان اعلام میکنه

بله دوست عزیز . تمامی مشخصات شما اعم از شماره ملی و شماره شناسنامه ثبت میشه

نه داوود اشتباه میکنی الان ما خودمون تا حساب نسرو رو مجبوریم توی اینجا ثبت کنیم وگرنه چوب تو استینمون میکنن :(

آخه به من فقط برای حواله دادن !
صرافی معروفی هم بود !
خرید و فروش هم داشتم چیزی ثبت نشده ! شاید چون زیر 5 تومان بوده ! ولی طرف 22 تومان خرید داشت ! اصلا انگار نه انگار !

!!
برنامه سنا رو کجا می شه پیدا کرد :rolleyes:

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
کسی از قیمت خود بازار خبر داره؟
امروز سایتا چقدر زود قیمت دادن!

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
18,390 (-0.92%) -170

ساعت 12:23 ظهر.....

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
دلار بازار تهران - 18,360 (-1.08%) -200

12:37 ظهر......

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا خرید و فروش میشه ؟
دکتر مرتضی کجایی

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
18,250

فقط فروش هست. خرید چند تا سایت رو چک کردم اصلا قیمت نذاشتن!

من فکر کنم اخر امروز ب زیر 18.200 بیاد.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بعد از تحویل سکه ها دلار میتونه تا 1670 1680 بیاد پایین.

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
18,150 چه کاهشی داشت یه دفعه دی:

تا اخر امروز زیر 1800 بیاد چی میشه...!!!!!

بالا