• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
من بعد از اینکه با شاتل فسخ کردم امروز پارس سفارش دادم و مدارک دادم که کاراش رو بکنن

راستی پارس مثل شاتل ترافیک رایگان هدیه ممی کنه ؟؟؟ مثلا گیگ رایگان برای روز تولد مشترک ؟ یاا گیگ رایگان برای عید ؟؟؟

کلا تو مرامشون گیگ هدیه هستش ؟؟؟؟

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
در حال حاضر سرعت من در پارس هم شده مثل سرعت شما در شاتل کاش اونطوری بود از اونم کمتره و قطعی های زیاد ولی شاتل اصلا قطعی نداره .........

شاید منطقه مخابراتیتون مشکل داره ! یه بررسی بکنید . یه زنگم به پشتیبانی بزنید . براشون قاطی کنی سریع کارتو راه میندازن :دی

من بعد از اینکه با شاتل فسخ کردم امروز پارس سفارش دادم و مدارک دادم که کاراش رو بکنن

راستی پارس مثل شاتل ترافیک رایگان هدیه ممی کنه ؟؟؟ مثلا گیگ رایگان برای روز تولد مشترک ؟ یاا گیگ رایگان برای عید ؟؟؟

گیگ رایگان واسه اعیاد میده ! واسه روز تولدو نمیدونم !

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54

نه عزیزم تو سرویس های پارس خبری از گیگ هدیه نیست
تولدو که اصلا بیخیال در حال حاضر فقط شاتل گیگ هدیه برا تولد میده

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223

خیر دوست عزیز
پارسال فقط 1 هدیه به مناسبت رتبه اول شدن داد و 1 هم برای عید.
ولی در عوض سرویس خوب ارائه میده و اگر قطعی داشته باشی به سرویست روز اضافه میکنه.

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
خیر دوست عزیز
پارسال فقط 1 هدیه به مناسبت رتبه اول شدن داد و 1 هم برای عید.
ولی در عوض سرویس خوب ارائه میده و اگر قطعی داشته باشی به سرویست روز اضافه میکنه.
دستش درد نکنه ولی بخدا ما سرویس خوب هم ازش ندیدیم حالا گیگ هدیه پیشکشششش ....................

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
دوستان من میخام از این پارس آنلاین سرویس 1 مگا بایت که میگن شبانه رایگان هست رو بگیرم
بیشتر شرکتا اکثرا 1 مگ رو شبانه رایگان قبلا میدادن ولی الان میدن
میگن قضیه این پارس آنلاین چیه که میده 1 مگ رو؟
شبا سرعت کم نمیشه که؟ کلا چطوری هست اگه بگیرم ؟

کسانی که استفاده کردن از سرویس یک مگ راهنمایی کنن

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
دوستان من میخام از این پارس آنلاین سرویس 1 مگا بایت که میگن شبانه رایگان هست رو بگیرم

سلام دوست عزیز
سرویس 1 مگابیت نه بایت.
بعدشم همه سرویس های محدودش شبانه رایگان داره و سرعتش کاهش داره نسبت به روز.
به نظرم 1مگش با 512 یا 256 زیاد فرق نداره. ولی میل خودتون هستش.
سرعت شبانه بستگی به منطقه و تعداد یوزرهاش داره.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
ببخشد پارس انلاین تو همه جا شعبه داره(مرکز استان ها)؟ ایا در کل وضعیتش خوبه؟ چجوری هستش؟
متشکرم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

farzanehhh

Registered User
لایک‌ها
4
من تا سال 90 پارس آنلاین داشتم ولی بعدش دیدم قیمتش واسه من 30تومن ماهی میاد!!سرعتمم125 بود!! دو روز دیرتر هم می ریختم قطع می شد! خلاصه بی خیالش شدم
الان می شنوم همه واسه 125 / 10 تومن میدن با ترافیک بالا!!!
امشب بهشون زنگ زدم میگه شما زمان گرونی اومدی!!!!!!!!!!!!!! یعنی اینقدر!!!!
حالا گفتم بدون مودم و نصب یه 256 بگیرم چقدر میشه.گفت 30
فردا نکات ریزشم می پرسم من جمله ترافیکش.اگه مناسب بود وایمکس ایرانسلمو باز می زارمش کنار
اینجا لینک تعرفه هاشه:
تعرفه عمومی ADSL
راستی واسه 128 با ترافیک نامحدود که زده 11400 تومن موافقین؟ یا 256نامحدود؟ عجیبه که دوتا کادر زده و تو هرکدوم قیمت های متفاوتی گذاشته! یکی کمکم کنه!

Xoex

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

دوست عزیز پارس آنلاین واقعا شورش رو درآورده! دانلود شبانه اش افتضاحه. برای من تو روز بین 100 تا 150 میگیره ولی بلافاصله بعد از ساعت 1 سرعت میره روی 5 تا 10. نهایتا 15.
عقیده من اینه که از قصد محدودیت میگذارن. مگه میشه این همه آدم منتظرن بلافاصله همه سر یه ساعت مشخص دانلود بزارن؟
اما در مورد سرعت هم بگم، بین 128 تا 512 هیچ فرقی نداره و همش کلاه برداریه! من خودم شخصا 512 و 256 داشتم و باید بگم 256 برای من یه مقدار میانگین سرعتش بهتر بوده! به هیچ وجه گول این اعداد رو نخورید.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
من تا سال 90 پارس آنلاین داشتم ولی بعدش دیدم قیمتش واسه من 30تومن ماهی میاد!!سرعتمم125 بود!! دو روز دیرتر هم می ریختم قطع می شد! خلاصه بی خیالش شدم
الان می شنوم همه واسه 125 / 10 تومن میدن با ترافیک بالا!!!
امشب بهشون زنگ زدم میگه شما زمان گرونی اومدی!!!!!!!!!!!!!! یعنی اینقدر!!!!
حالا گفتم بدون مودم و نصب یه 256 بگیرم چقدر میشه.گفت 30
فردا نکات ریزشم می پرسم من جمله ترافیکش.اگه مناسب بود وایمکس ایرانسلمو باز می زارمش کنار
اینجا لینک تعرفه هاشه:
تعرفه عمومی ADSL
راستی واسه 128 با ترافیک نامحدود که زده 11400 تومن موافقین؟ یا 256نامحدود؟ عجیبه که دوتا کادر زده و تو هرکدوم قیمت های متفاوتی گذاشته! یکی کمکم کنه!

سلام دوست عزیز
سمت سرویس های اشتراکی 1 به 10 نرو توی هیچ شرکتی که کسی راضی نیست. از خود پارس هم بپرس بهت میگه. محدود بگیر با حجم بالا.
128 اشتراکی 1 به 10 میشه = 16 /10 که میشه 1.6 تا 16. که هیچ وقت به 16 نمیرسه.
بیشتر تحقیق کن.

درمورد شب هم من مشکلی توی این 2 سال نداشتم. این موضوع به منطقه و ترافیکش مربوط میشه.

Last edited:

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یعنی شما میگین من اگه سرویس 1 مگ پارس آنلاین رو بگیرم روزا سرعتش خوبه ولی شب نه؟ یعنی من شب حداکثرش نمیتونم 100 یا 120 بگیرم؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان یعنی شما میگین من اگه سرویس 1 مگ پارس آنلاین رو بگیرم روزا سرعتش خوبه ولی شب نه؟ یعنی من شب حداکثرش نمیتونم 100 یا 120 بگیرم؟
روزا به جز قطعی های لحظه ای که من دارم میشه گفت سرعتش خوبه ولی شبا که افتضاست .......

Inspiring

Registered User
لایک‌ها
4
منم سرعتم خوبه هم توی روز هم گهگاهی شبا
شده وقتایی که تو یه شب دو گیگ دانلود کردم ولی خب وقتایی هم بوده مثل همین یک ماه اخیر تو یه شب بیشتر از 50 مگ نتونستم بگیرم!!!

اما دوستایی که میگن دانلود رو میزارن از 12:35 دقیقه تا 6:55 من اینو امتحان کردم!شارژ کم میکنه
حتی ساعت یک هم میزارم رو دانلود شارژ کم میکنه فکر کنم 2 نیمه شب به بعد رایگان میشه!!!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز شما نگفتین دقیقا کدام سرویسو میخواین بگیرین؟؟
اگر 1 مگ محدود میخواین. توی روز که عالیه. توی شب کاملا بستگی به مرکز مخابراتی و شلوغی داره. مرکز من شبا هم با روز زیاد فرقی نداره سرعتش.

منم سرعتم خوبه هم توی روز هم گهگاهی شبا
شده وقتایی که تو یه شب دو گیگ دانلود کردم ولی خب وقتایی هم بوده مثل همین یک ماه اخیر تو یه شب بیشتر از 50 مگ نتونستم بگیرم!!!

اما دوستایی که میگن دانلود رو میزارن از 12:35 دقیقه تا 6:55 من اینو امتحان کردم!شارژ کم میکنه
حتی ساعت یک هم میزارم رو دانلود شارژ کم میکنه فکر کنم 2 نیمه شب به بعد رایگان میشه!!!

دوست عزیزم
شبانه از 1 شروع میشه تا 6 . توی این بازه ای که شما نوشتین معلومه کم میکنه از حجمتون.

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان اگه اخر دوره سرویست قطع بشه نمیشه اینترنتی پرداخت انجام بدیم یعنی سایت پارس آنلاینم باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
دوستان من الان حدود 2 سال هست پارس استفاده میکنم. اشتراک 2 مگ دارم استفاده میکنم با تراقیک معین......... تا 6 ماه پیش شبی 5 گیگ رایگان شبانه دان میکردم . با سرعت 220 ........ اما 6 ماه هستش که سرعت از 50 بالاتر نمیره تو شب ها . معمولا رو 20-30 هست . کلا شبانه حدود 700-800 مگ دان میکنم. اما در طول روز همون 200 هست اکثر اوقات ............. خیلی مزخرف شده ...... خیلی

خسته شدم از دستش . میخوام ترکش کنم . اما نمیدونم کدوم شرکت بهتره ... صبانت هم داشتم . اون هم بدرد نمیخوره .....

شرکت های دیگه کسی داره که راضی باشه ؟

Inspiring

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیزم
شبانه از 1 شروع میشه تا 6 . توی این بازه ای که شما نوشتین معلومه کم میکنه از حجمتون.
دوست عزیز توی همین صفحات من خوندم که نوشته بودن این ساعتا رایگانه وگرنه تو سایت خود پارس زده 1 تا 6
اما من از اونجایی به همین ساعتم مشکوکم که دیشب گذاشتم رو دانلود از 12:35 تا 6 صبح بعد صبح پاشدم دیدم حجم ترافیک باقیموندم از 4.66 گیگ رسیده به 4.33 گیگ!!!!!!یعنی تو نیم ساعت اول 330 مگ دانلود کرده؟!!!محاله!!!

دوستان اگه اخر دوره سرویست قطع بشه نمیشه اینترنتی پرداخت انجام بدیم یعنی سایت پارس آنلاینم باز نمیشه ؟؟؟؟؟؟
یکی از بزرگترین ضعف هاش همینه!!!!حتی سایت خود پارس رو هم باز نمیکنه آدم حسابشو تمدید کنه!!!!!

بالا