• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از Clixsense - (و مقداری خاطره!)

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
آقا به نظر من به جای بحث روی لیبرتی و اینا بیاید یه راهنما بذارید چجوری انجام بدیم نظرسنجی ها(Survey) رو.... من شخصا فقط 3 تا رو تونستم انجام بدم! بقیش یکم سخته!!!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اگر با آلرت پی Add Funds کنی بعد درآمد رو میشه با لیبرتی برداشت کرد؟؟

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
آقا به نظر من به جای بحث روی لیبرتی و اینا بیاید یه راهنما بذارید چجوری انجام بدیم نظرسنجی ها(Survey) رو.... من شخصا فقط 3 تا رو تونستم انجام بدم! بقیش یکم سخته!!!

در مورد انجام Survey ها باید بهت بگم که تا حد زیادی وقت تلف کردنه. اکثر سایتهای مرتبطی که این نظرسنجی ها رو میزارن فیلترهای سفت و سختی دارن که تعداد کمی می تونن ازشون عبور کنن. مثلاً شما ممکنه 1 ساعت برای انجام یه نظرسنجی وقت بذاری و آخرش از طرف سایت برای اون نظرسنجی نامناسب تشخیص داده بشی و هیچی گیرت نیاد. نکات زیادی هست که برای انجام نظرسنجی و درکل Offer ها توی Clixsense بایستی درنظر بگیری، اگه حوصله داشتی این متن رو بخون، به طور کامل توضیح داده که چه راهکارهایی رو باید در پیش بگیری و چه نکاتی رو باید رعایت کنی : Doing Offers

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
اگر با آلرت پی Add Funds کنی بعد درآمد رو میشه با لیبرتی برداشت کرد؟؟

امکان Add Funds توی Clixsense وجود نداره، دلیلشم اینه که عملاً چیزی به عنوان زیرمجموعه کرایه ای توی این سایت نیست. پس فقط میمونه خرید اکانت پریمیوم و ترافیک بازدیدکننده که جفتشو باید با یک حساب اینترنتی پرداخت کنی (البته از بالانست توی سایت هم می تونی تا حدودی برداشت داشته باشی).

پ.ن. آلرت پی هم که دیگه شده Payza ! از دلیل این تغییر اطلاعی نداری احیاناً ؟

Captive

لایک‌ها
16,665
تا اونحایی که من میدونم فقط اسمش عوض شده ، و چیز جدیدی به جز دیزاین سایت ندیدم!! قرار هست چند تا کشور حدید رو هم اضاف کنند که مطمئننا ایران جزِءش نیست :دی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
تا اونحایی که من میدونم فقط اسمش عوض شده ، و چیز جدیدی به جز دیزاین سایت ندیدم!! قرار هست چند تا کشور حدید رو هم اضاف کنند که مطمئننا ایران جزِءش نیست :دی

:D ، آره همه چیزش شبیه همون آلرت پی هست فقط من یه جا خوندم که توسط یه شرکت بریتانیایی خریداری شده (مرج شده تو اون شرکت) و الان دیگه مالکینش انگلیسی هستن. حالا نمی دونم چه امکانات (محدودیتها!) جدیدی قراره به این سایت اضافه کنن.

Captive

لایک‌ها
16,665
اکه دست انگلیسی ها بیفته که به گ...ش میدن :دی ، ایشالله که هر چی خیره پیش بیاد ، تا چند هفته ی آینده مشخص میشه :)

راستی دلار آلرت پی ( سورس فارکس ) اگر خواستی بهم بگو ...

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان کسی تا حالا از Offer های دانلود چیزی تونسته بدست بیاره؟

روی سیستم نرم افزار Freeze ندارم میترسم یک وقت ویروسی چیزی بگیره! :دی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان کسی تا حالا از Offer های دانلود چیزی تونسته بدست بیاره؟

روی سیستم نرم افزار Freeze ندارم میترسم یک وقت ویروسی چیزی بگیره! :دی

من آنتی ویروسم (ESET) اکثر آفرهای دانلود رو بلاک میکنه (به عنوان ویروس میشتاسه و سریعاً می بندتشون). ولی امروز روی یه آفری که نسبتاً سالم به نظر می رسید (دانلود نرم افزار چت ooVoo) کلیک کردم و دانلودش کردم. بدون مشکلم نصب شد و به خاطرشم یه 70 سنتی کاسب شدم! ولی در کل بیشتر درآمد من از بخش آفر مربوط به قسمت Sign Up هست.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
اکه دست انگلیسی ها بیفته که به گ...ش میدن :دی ، ایشالله که هر چی خیره پیش بیاد ، تا چند هفته ی آینده مشخص میشه :)

راستی دلار آلرت پی ( سورس فارکس ) اگر خواستی بهم بگو ...

باشه حتماً :happy:

پ.ن. البته اگه ازمون کپی کارت ملی نخوای ! :دی

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
دوستان من تازه عضو شدم تو این سایت.میشه راجع به کسب درآمد تو این سایت توضیح بدین؟؟
task survey و بقیه گزینه ها

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان من تازه عضو شدم تو این سایت.میشه راجع به کسب درآمد تو این سایت توضیح بدین؟؟
task survey و بقیه گزینه ها

تبریک میگم :happy:
به اون ایمیلی که باهاش عضو شدی میل زدم. اگه وقت کردی بخونش. این تاپیک رو هم یه دوره کوچیکی بکن یه توضیحات مختصری دادم در مورد نحوه درآمدزایی توی سایت. اگه توضیحات مفصل تری هم خواستی بگو حتماً تا در حد توانم راهنمایی کنم.

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
خوب اینم پرداختی سوم ( به Payza) :

f396fe44e7c0.jpg

همین یک ساعت پیش پرداخت شد (با توجه به زمان کلی پرداخت ها توی سایت). و این هم خلاصه ای از آمار درآمدهای من در زمینه های مختلف توی سایت :

483e5ec0489e.jpg

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
task و survey رو توضیح بده بی زحمت.چطوری هستن کسب درآمد؟

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
و اما توضیح در مورد نحوه انجام Task ها ، قبل از هر چیز باید نکات زیر رو در نظر داشته باشین :

1 - میزان درک شما از زبان انگلیسی نوشتاری باید در حد معمولی باشه ( یعنی از یک متن معمولی و غیر تخصصی انگلیسی بتونین حداقل 50% اش رو بخونین و منظورشو متوجه بشین )

2 - ممکنه که Task ها برای چند روز متوالی در دسترس نباشند یا اینکه پرداختی کمی داشته باشند (در حد 3 سنت برای هر کار). در این صورت پیشنهاد من اینه که منتظر بمونین تا Task هایی با درآمد بالاتر از 21 سنت یا 14 سنت رو مشاهده کنین و سپس اونها رو انجام بدین. با توجه به این که هر Task رو می تونین در صورت درست انجام دادن تا سقف 6-7 بار و یا حتی بیشتر هم انجام بدین، درآمد خوبی رو از انجام اینجور کارها می تونین بدست بیارین.

3 - دقت داشته باشین اگه یک Task رو با دقت لازم به انجام نرسونین (با توجه به این موضوع که از قبل جواب برخی سوال ها مشخصه و از این طریق صحت پاسخ های شما چک می شه) ممکنه برای همیشه از انجام اون کار محروم بشین.

4 - تمامی Task ها توسط شرکت Crowdflower تهیه و در اختیار سایتهای مختلف قرار می گیره که Clixsense هم یکی از این سایتهاست.

5 - و نکته خیلی مهم اینکه در صورتی که از *** و یا پروکسی برای اتصال به سایت استفاده می کنین، به هیچ وجه و به هیچ وجه از Support Ticket چه برای خود سایت و چه برای انجام Task ها استفاده نکنین، چون اینجوری خیلی راحت خودتون رو در معرض ردیابی و سپس بن شدن قرار میدین. ترجیحاً توی فروم سایت هم پست ندین.

فعلاً همینا توی ذهنم بود. توی پست بعد نمونه انجام یک Task رو میزارم.

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
عزیز من از وی پی ان استفاده میکردم چندباری هم برای کش اوت به ادمین پیغام دادم و بدونه هیچ مشکلی جوابمو دادند.2 سال پیش

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
امروز توی بازی شرکت کردم و 5.43 دلار برنده شدم:دی

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
باید بالانس داشته باشی یا مجانی هست؟ بعد Bonus میده؟
نه مجانی.یه پازل مانند هست قطعه قطعه شده.بعد انتخاب میکنی شانست دیگه چی باشه.روزانه 25 تا انتخاب داری.من روز اول هیچی برنده نشدم.اما امروز برنده شدم:دی

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
عزیز من از وی پی ان استفاده میکردم چندباری هم برای کش اوت به ادمین پیغام دادم و بدونه هیچ مشکلی جوابمو دادند.2 سال پیش

شانس آوردی ! ولی جدیداً سفت و سخت تر شده قوانینش منم از اون جهت گفتم. خودشونم چن بار تو اطلاعیه های عمومی اعلام کردن که اگه کسی رو ببینیم که از وی بی ان و این جور چیزا استفاده می کنه دیگه شرمنده !

بالا