• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید پرنتز چهار کاره (پرینت+فکس+کپی+اسکنر)

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان شرکت ما در شهرک صنعتی عباس قرار داره
یه پرینتر جوهرافشان چندکاره رنگی دارن که hp هست و متاسفانه مدلش رو نگاه نکردم و ازش اصلا راضی نیستن
حالا دنبال یه پرینتر بهتر هستن
شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید که هم اذیتشون نکنه و هم مقرون به صرفه و کم دردسر باشه
نظرتون راجع به اینا چیه؟
HP LaserJet Pro 1214nfh MFP
HP LaserJet Pro CM1415fnw Color e-MFP
CLX-3175 - فناوری اطلاعات پارسه نوین

ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید همراه با حدود تقریبی قیمت باشه
مرسی

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دوستان شرکت ما در شهرک صنعتی عباس قرار داره
یه پرینتر جوهرافشان چندکاره رنگی دارن که hp هست و متاسفانه مدلش رو نگاه نکردم و ازش اصلا راضی نیستن
حالا دنبال یه پرینتر بهتر هستن
شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید که هم اذیتشون نکنه و هم مقرون به صرفه و کم دردسر باشه
نظرتون راجع به اینا چیه؟
HP LaserJet Pro 1214nfh MFP
HP LaserJet Pro CM1415fnw Color e-MFP
CLX-3175 - فناوری اطلاعات پارسه نوین

ممنون میشم اگه پیشنهادی دارید همراه با حدود تقریبی قیمت باشه
مرسی
سلام
دوست عزيز از چه لحاظ راضي نيستن !
كلا پرينتر هاي جوهر افشان معمولا براي شركت ها توصيه نميشه و مسلما هيچ مدل جوهر افشان هم راضي شون نخواهد كرد و اصلا هم مقرون به صرفه نيست.
جوهر افشان معمولا براي كاربري خونه خوبه كه هفته اي چند برگ پرينت بخواي بگيري و نخواي بري بيرون الاف بشي.
معمولا ليزري براي شركت ها توصيه ميشه.

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
دوست عزيز از چه لحاظ راضي نيستن !
كلا پرينتر هاي جوهر افشان معمولا براي شركت ها توصيه نميشه و مسلما هيچ مدل جوهر افشان هم راضي شون نخواهد كرد و اصلا هم مقرون به صرفه نيست.
جوهر افشان معمولا براي كاربري خونه خوبه كه هفته اي چند برگ پرينت بخواي بگيري و نخواي بري بيرون الاف بشي.
معمولا ليزري براي شركت ها توصيه ميشه.

خسته نباشی دوست عزیز
اینا رو خودم می دونستم
آخر پستم یادم رفت بگم که پرینتر لیزری مدنظرم هست که براشون بگیرم که دیگه شما این توضیحات ابتدایی و اضافی رو ندید، آخرش هم می دونستم یه جوابی در همین حد میدید
آقا برو سر اصل موضوع
چرا کاربرای فعال فروم ها با این همه سابقه خیلی وقتا به مطلب صاحب پست توجه نمیکنن؟ و توجه نمیکنن خواستشون چیه؟
آقا ببینید من چی خواستم (تمام اون لینک ها هم که دادم اگه نگاه کرده باشید که می دونم نگاه نکردید مربوط به دستگاه های لیزری میشه که قصدم هم از اول خرید لیزری بوده)
واقعا یه لحظه پست اول منو از اول بخون ببین من گفتم میخوام بازم براشون جوهرافشان بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
خسته نباشی دوست عزیز
اینا رو خودم می دونستم
آخر پستم یادم رفت بگم که پرینتر لیزری مدنظرم هست که براشون بگیرم که دیگه شما این توضیحات ابتدایی و اضافی رو ندید، آخرش هم می دونستم یه جوابی در همین حد میدید
آقا برو سر اصل موضوع
چرا کاربرای فعال فروم ها با این همه سابقه خیلی وقتا به مطلب صاحب پست توجه نمیکنن؟ و توجه نمیکنن خواستشون چیه؟
آقا ببینید من چی خواستم (تمام اون لینک ها هم که دادم اگه نگاه کرده باشید که می دونم نگاه نکردید مربوط به دستگاه های لیزری میشه که قصدم هم از اول خرید لیزری بوده)
واقعا یه لحظه پست اول منو از اول بخون ببین من گفتم میخوام بازم براشون جوهرافشان بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست من چرا ناراحت ميشيد حالا ! :)
معمولا كاربرا قيمت و سقف بودجه / نوع و مصرف كاربري از پرينتر / تعداد تقريبي پرينت در روز و مصرف ماهانه و امكاناتي كه از دستگاه ميخوان رو ميگن و ما مدل معرفي ميكنيم
( چون شركت 3 نفره هم داريم شركت 300 نفر هم داريم و تعداد پرينت هاي اين دو شركت با هم ميگيرن فرق ميكنه و صرفا مكان شركت كمكي براي تشخيص اين موضوع به ما نميكنه )
از اون سه مدل دستگاهي هم كه تو پست اول گذاشتيد كه واسه من هم لينكش سري اول نشون نميداد و نديدم اون سامسونگ بهتره

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
دوست من چرا ناراحت ميشيد حالا ! :)
معمولا كاربرا قيمت و سقف بودجه / نوع و مصرف كاربري از پرينتر / تعداد تقريبي پرينت در روز و مصرف ماهانه و امكاناتي كه از دستگاه ميخوان رو ميگن و ما مدل معرفي ميكنيم
( چون شركت 3 نفره هم داريم شركت 300 نفر هم داريم و تعداد پرينت هاي اين دو شركت با هم ميگيرن فرق ميكنه و صرفا مكان شركت كمكي براي تشخيص اين موضوع به ما نميكنه )
از اون سه مدل دستگاهي هم كه تو پست اول گذاشتيد كه واسه من هم لينكش سري اول نشون نميداد و نديدم اون سامسونگ بهتره

من این پرینت رو واسه کارخونه نمیخوام واسه یکی از شرکت ها میخوام که درون کارخونه مستقر هست و پیمانکاره میخوام
یه نفر منشی بیشتر نداره، کارشون عظیم و حجیم نیست در حد متوسط و کوچیکن
خب سامسونگ بهتره آیا پودر شارژ کاتریجش مثل hp داخل بازار فراوان پیدا میشه؟
مدل های دیگه که مدنظر شماس رو میشه ذکر کنید، آیا خرید لیزری رنگی چندکاره به صرفه هست؟ یا لیزری سیاه و سفید چندکاره بهتره؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
من این پرینت رو واسه کارخونه نمیخوام واسه یکی از شرکت ها میخوام که درون کارخونه مستقر هست و پیمانکاره میخوام
یه نفر منشی بیشتر نداره، کارشون عظیم و حجیم نیست در حد متوسط و کوچیکن
خب سامسونگ بهتره آیا پودر شارژ کاتریجش مثل hp داخل بازار فراوان پیدا میشه؟
مدل های دیگه که مدنظر شماس رو میشه ذکر کنید، آیا خرید لیزری رنگی چندکاره به صرفه هست؟ یا لیزری سیاه و سفید چندکاره بهتره؟
مشكلي نداره-
بهتره ليزري سياه و سفيد بخريد
مدل پيشنهادي :
چند كاره سياه و سفيد =Samsung SCX4521F
تك كاره سياه و سفيد = HP LaserJet P2055D
مدل چند كاره رنگي (ليزري) مخصوصا نوع ارزون قيمتش كه چند وسيله هم بهش آويزون باشه رو تا حالا نديدم كه خوب باشه يا كسي خريده باشه و ازش راضي بوده باشه اون بالا صرفا تو انتخاب هايي كه داده بوديد مجبوري يكي رو گفتم.

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
یک پرینتز لیزری چندکاره سیاه و سفید سامسونگ و یکی هم hp معرفی کنید (بهترین هاشو معرفی کنید)
ممنونم

بالا