• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی اقتدار یوسف تو قهرمانی حرف نداره:دی

anita2377

Registered User
لایک‌ها
4
تبریک به 5 نفر اول :دی
حالا نمی شه نفر 4 رو هم حساب کنید؟! :دی گناه داره اونجا تنهاست!!! :دی باور کنید من به رم باختم!! همیشه می دونستم میبازه ولی عادت ندارم روی یووه شرط ببندم ، به جز یک بار که بازی مساوی شد.:D تافی!!! :دی

در هر حال خوشحالم دست و بالتون برای امضا های آنچنانی بسته است!!:D
زوووود امضا بدین!! :دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608

چه اقتداری؟ با پای گذاشتن روی ارزش ها این امتیاز ها رو جمع کرده جای بسی تاسف داره :دی

54083764860482093467.jpg

• Like
Reactions: JVD

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
واقعا" چه اقتداری ؟! تو شرط بندی باید علایق رو رعایت کرد :د وگر نه من فکر کنم 4 بار روی رم بستم که همشم باخت . یک بار هم روی اینتر منفور !

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
معمول بوده برنده ها سه نفر اول هستند. الان چون رتبه یک و دو به لحاظ امتیاز دو نفر هستند کار به رتبه سوم هم میکشه که اینجا از بد یا خوب روزگار سه نفر هستند. مجموعا برنده ها میشه 5 تا! ولی میشه نفر اول و دوم رو لغو کرد و نفرات سوم رو برنده :دی / تبریک به یوسف که با اقتدار اول شد هر چند رو تیمهای منفورش هم بست! :دی حاج متی عزیز هم دوم هستند تبریکات و نفرات سوم سید و مهدی و بنده :دی
جواد جان خسته نباشی بخاطر مدیریت تاپیک،این فصل منظم تر و جذاب تر از همیشه بود :دی
i273041_vf5uzg9wii1by6d7.gif

به چه قیمتی واقعا!
t307153_s66qc5roj83xkevy.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709

خداروشکر همیشه گفتم امتیاز برام مهم نیست
مهم اینه پشته تیم مورد علاقت باشی
این حسام شاهده تا حالا بارها و بارها گفتم
این 7 ام شدن می ارزه به اون مهدی و یوسف که اول و دوم شدن
مثلا همین مهدی طرفدار منچستر هست میاد رو چلسی می بنده بازی اخر رو!! در صورتی که هوادار منچستر در حالت نرمال اصلا چلسی دوست نمی دارد!
خلاصه دم همه اونایی گرم که اون پایین مایین ها موندن ولی پا رو دلشون نذاشتن.دی..
مرسی از همه دست اندرکاران

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بی خودی حرف مفت نزنید
به خصوص حسام که البته هنوز حرف نزده

من به غیر از بازی رفت دربی نه به خاطر امتیاز که به خاطر علاقه ای که داشتم توی دربی ببازیم روی استقلال شرط بستم
حتی حاضر هم نشدم روی پرسپولیس ببندم و یک درصد شانسم رو امتحان کنم و کلا بازی رو لغو کردم و نبستم

دیگه هیچ بازی ای نبوده که مثلا یک طرف منچستر باشه یا بارسا من برم به تیم رقیب
یه سری بازی ها هم بوده که از هر دو طرف بدم میومده مثل بایرن و رئال یا چلسی و لیورپول
دیگه نمیشه که تیم بر نداشت باید رفت طرف یکی
حرف زیادی هم بزنید خودم تنهایی یه امضا میدم دو هفته کلا نیایید پی تی
کلا دلم داشت میسوخت براتون و میخواستم امضا رو وتو کنم

تازه امسال سال بد فوتبالی بود و اگه منچستر و بارسا هم ما رو سرفراز میکردن الان دویست امتیاز داشتم

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
بی خودی حرف مفت نزنید

من به غیر از بازی رفت دربی نه به خاطر امتیاز که به خاطر علاقه ای که داشتم توی دربی ببازیم روی استقلال شرط بستم
حتی حاضر هم نشدم روی پرسپولیس ببندم و یک درصد شانسم رو امتحان کنم و کلا بازی رو لغو کردم و نبستم

یه سری بازی ها هم بوده که از هر دو طرف بدم میومده مثل بایرن و رئال یا چلسی و لیورپول

تازه امسال سال بد فوتبالی بود و اگه منچستر و بارسا هم ما رو سرفراز میکردن الان دویست امتیاز داشتم

چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی میــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــگی! :دی

یوسف دربی رو که بسته بودی ، اگه ما تیکه بارونت نمیکردیم الان سه امتیاز بابت برد استقلال میزدی تو رگ که شک نکن از گلوت پایین نمیرفت. :lol::lol:
حالا مهم نیست ، مهم اینه که تو اول شدی با 99 امتیاز مثل بارسا :دی سال دیگه یه رئالی میاریم صد تا بگیره : ))))) رکورد بزنه

نکاه قابل توجه اینه که بنده سه بار توی لیگ شرط بندی بودم که هر سه بار رفتم جزو برنده ها (یه اولی و یه دومی و یه سومی )

بعضی ها عــــــددی نبودند، ولــــــی مــــــا آنها را بــــــه تــــــوان رساندیــــــم ...
hall_bag_man5.gif

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
بی خودی حرف مفت نزنید

یعنی اعتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــماد به ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــقف ها

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقای یوسف ناصری !

الان اول شدی فکر میکنی خبریه ؟ پسرجان شما متولد نشده بودی دور اول لیگ شرط بندی ما اینجا قهرمان شده بودیم !
آهای آقایی که (آقای یوسف ناصری !) واسه سه امتیاز تیمت رو میفروشی !
آهای آقایی که (آقای یوسف ناصری !) واسه سه امتیاز هر تیم ..... رو انتخاب میکنی !
آهای آقایی که (آقای یوسف ناصری !) واسه سه امتیاز ... تف آقا ! تـف !!
///
بنده جا داره در همینجا به چهار برنده حقیقی دیگر که مثل بعضی با لابی و از اینجور حرکت ها امتیاز نیاوردن تبریک عرض کنم، امیدوارم این موفقیت ها در سالهای آینده ادامه داشته باشه ! (یه درصد فکر کن !)
///
@ خواهران مرجان و هستی

واقعا حیف شما نیست با این گوجه فرنگی بی ادب در صحن عمومی بحث میکنید ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
این 7 ام شدن می ارزه به اون مهدی و یوسف که اول و دوم شدن
مثلا همین مهدی طرفدار منچستر هست میاد رو چلسی می بنده بازی اخر رو!! در صورتی که هوادار منچستر در حالت نرمال اصلا چلسی دوست نمی دارد!
الان چرا الکی منو قاطی ماجرا میکنی
t307153_s66qc5roj83xkevy.gif

من اصلا علاقه ای به چلسی و بایرن ندارم، فینال رو هم به خاطر این روی چلسی بستم که از بایرن نفرت دارم کلا :puke: ، مخصوصا بخاطر بازی دوفصل پیش منچستر-بایرن و مسائل دیگه :دی

بی خودی حرف مفت نزنید

شما که خودت تو بایگانی هستی، بپر اون پرونده شماره 95698726459821 رو بردار،مربوط میشه به پست هایی که تو تاپیک شرط بندی داشتی! :دی

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
تبریک به برنده ها

آقا من دو/سوم فصل رو از دست دادم لاکن فصل بعد من قهرمانم . پس تو امضا دادن دقت کنید که فصل بعد رو با ترس و لرز دنبال نکنین :دی

امسال همه قدرتها یه جوری زمین خوردن ، سال بدی بود .

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
میبینم که نوید ته جدول داره دست و پا میزنه :دی

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
میبینم که داشت یادمون میرفت اینجا پست بدیم
ما تصمیم گرفته بویدم که امضایی ندیم
تصمیمی که خیلی از بازی های اخیر هم گرفته شد
جو این تاپیک خیلی بد خوابید و شاید بشه دلایل زیادی رو براش نام برد
اول اینکه اون هدف سرگرمی و دور هم بودن یکم از بین رفت و به کل کل کشید
همین کل کل کردن ها و جدی شدن شرط بندی ها باعث سرد شدن روند داغ این تاپیک شد
خیلی ها هم مقصر بودن
من هم با کل کل کردن با آرین یکی از مقصر ها بودم
و همینطور بقیه به نوعی مقصر بودن
همین کل کل ها باعث شد امضای فوتبالی رو کلا تعطیل کنیم که من خودم به عنوان پیشنهاد دهنده این قانون معتقدم با روندی که تاپیک بعد از امضایی که استقلالی ها به پرسپولیسی ها داده بودن پیش گرفته بود تصمیم درستی بود. ولی به هر حال حذف امضای فوتبالی درصد قابل توجه ای از ایده ها و جذابیت های این تاپیک رو کم کرد

دلایل دیگه گیرهای ستاد فیلترینگ بود به امضاها
که اینم باز باعث به وجود اومدن محدودیتی جدید در امضاهای سیاسی و اعتقادی و مذهبی و ... شد. که همین موضوعات همیشه درصدی از ایده های امضا دهنده ها بود و با به وجود اومدن این محدودیت جدید میشه گفت به طور کلی تیم برنده از دادن امضا دلسرد شد

به هر حال اینجا جا داره اعتراف کنم، من در بخشی از دلایلی که میشه برای مرگ این تاپیک برشمرد مقصر بودم و به همین دلیل از همه دوستان عزیز عذرخواهی می کنم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
به شخصه اعتقاد دارم در طول زمان های مختلف ضربه های محکمی به پیکره پی تی برخورد کرده که جبران ناپذیر بودن
اگه خیلی نخواهیم عقب بریم میشه به طور مثال به رفتن پارسا اشاره کرد
میشه به کمرنگ شدن منصور قیامت و فرزان اشاره کرد
میشه به حذف شدن تاپیک های بخش موسیقی اشاره کرد
میشه به حذف بعضی تاپیک های بخش سریال ها اشاره کرد
و ...
اما یقین دارم مرگ این تاپیک (در مقایسه با اون شور و حالی که قدیم داشت) هم یکی از ضربه های جبران ناپذیر به پیکره پی تی خواهد بود

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ای برادر ، یوسف جون قضیه رو شب عملیاتی کردی رفت که داداش. حالا کسی دنبال علت نبود که :دی

واقعیت اینه که باید قبول کنیم که شور تاپیک از بین رفت ، دقیقا بخاطر اینکه امضا فوتبالی از بین رفت.
حالا قبلا و جاهای مختلف درباره اش بحث شده و من نمیخوام حرفی بزنم ولی خب به غیر فیلترینگ مسائل دیگه ای هم بود که موجب سردی شد . اونقدر این قضیه پیش رفت که همونطوری که یوسف هم گفت امضا دادن هم کمرنگ شد . خود من هم اعتراف میکنم که همین دو سه ماه اخر لیگ امسال رو منتظر بودم زودتر تموم بشه.

امضا ها دقیقا بخاطر فوتبالی بودنشون میتونست جذاب باشه.
یه چند تاش رو میگم ببینید : اون که بازنده های چلسی رو در نقش گله گاو معرفی کرد ، یا اون هیات عذا داری منچستر ، پینوکیو اینتر ، امضای آرسنالی ، اون تیم افغانیه که لباس شبیه بارسا داشتند و ...
با اون امضا ها بود که این تاپیک شور داشت

یه توضیحی بدم : اون موقع خود من خیلی تو این امضا ها شرکت میکردم / اما بعد که امضای فوتبالی رو کنار گذاشتیم ، کم کم این مشکل به امضاهای شخصی هم برخورد و باعث شد که الان شخصا به عنوان کسی که خیلی امضاهای فوتبالی این تاپیک رو دوست داشتم مخالف سرسخت این قضیه بشم/ بخاطر چی؟ دقیقا میتونم بگم بخاطر اینکه بعضی از دوستان (منظورم خارج از این تاپیک هست) اومدند و امضاهایی به مراتب بدتر رو توی امضاهاشون به طور شخصی گذاشتند و باعث شدند که این تصمیم به یه تصمیم کلی برای همه بخش در بیاد. مثال میزنم / از یووه هم میزنم که به کسی بر نخوره :

به فرض یووه به میلان میبازه و میلانی ها به یووه ای ها امضا میدهند ، فرض کنیم 5 تا پنگوئن رو میندازند و یه جمله ای هم مینویسند و ...
ما هم میذاریم امضا رو
حالا این وسط یه نفر که توی رویارویی فوتبالی نبوده اصلا میاد و کاسه داغتر از آش میشه و میگه این امضا به یوونتوس توهین کرده و من اعتراض دارم ( این در حالی هست که همه ما اینجا وقتی با هم این کار رو شروع میکنیم تا تهش رو میخونیم و اوج اوجش اگر حس کنیم تیممون نمیبره شاید حتی اون بازی رو نبندیم ! ) خب این آقا که اعتراض میکنه جوابی میشنوه که این امضا امضای فلان تاپیک بوده و بقیه ماجرا / ولی ایشون میره برای جبران یه امضای خیلی بدتر برای میلان درست میکنه و میذاره تو امضاش! (دیگه حتما نمونه های اینطوری رو دیدید این مدت خصوصا داخلی) / این طوری میشه که برای جلوگیری از این بی نظمی ها امضاهای فوتبالی و شوخی با علایق دیگران ( که تو اون دسته دوم دیگه شوخی نیست چون اصلا توی این تاپیک فعال نبوده و قصدش توهین هست) کلا ممنوع میشه.

--------------------------

حالا از همه اینها گذشته ، پیشنهادی که سازنده باشه چی به ذهن دوستان میاد؟ دقیقا هم به قابل اجرا بودنش فکر کنید .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
home sweet home !

پیشنهاد میدم یک شرط بندی مردانه بزنیم سر بازی آلمان - ایتالیا، جمله شرط بندی هم هر چیزی بود کسی اعتراض نکنه. مدت امضا هم 5 روز. اگر کسی پایه هست و آخرش نمیخواد داستان درست کنه، بیاین وسط تا فردا شب وقت هست !

خودم : ایتالیا

S.M.H

کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تف تف

ایتالیا :دی

Last edited:

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال