یعنی اقتدار یوسف تو قهرمانی حرف نداره:دی
جواد جان خسته نباشی بخاطر مدیریت تاپیک،این فصل منظم تر و جذاب تر از همیشه بود :دیمعمول بوده برنده ها سه نفر اول هستند. الان چون رتبه یک و دو به لحاظ امتیاز دو نفر هستند کار به رتبه سوم هم میکشه که اینجا از بد یا خوب روزگار سه نفر هستند. مجموعا برنده ها میشه 5 تا! ولی میشه نفر اول و دوم رو لغو کرد و نفرات سوم رو برنده :دی / تبریک به یوسف که با اقتدار اول شد هر چند رو تیمهای منفورش هم بست! :دی حاج متی عزیز هم دوم هستند تبریکات و نفرات سوم سید و مهدی و بنده :دی
به چه قیمتی واقعا!یعنی اقتدار یوسف تو قهرمانی حرف نداره:دی
یعنی اقتدار یوسف تو قهرمانی حرف نداره:دی
تازه امسال سال بد فوتبالی بود و اگه منچستر و بارسا هم ما رو سرفراز میکردن الان دویست امتیاز داشتمیعنی اقتدار یوسف تو قهرمانی حرف نداره:دی
بی خودی حرف مفت نزنید
به خصوص حسام که البته هنوز حرف نزده
من به غیر از بازی رفت دربی نه به خاطر امتیاز که به خاطر علاقه ای که داشتم توی دربی ببازیم روی استقلال شرط بستم
حتی حاضر هم نشدم روی پرسپولیس ببندم و یک درصد شانسم رو امتحان کنم و کلا بازی رو لغو کردم و نبستم
دیگه هیچ بازی ای نبوده که مثلا یک طرف منچستر باشه یا بارسا من برم به تیم رقیب
یه سری بازی ها هم بوده که از هر دو طرف بدم میومده مثل بایرن و رئال یا چلسی و لیورپول
دیگه نمیشه که تیم بر نداشت باید رفت طرف یکی
حرف زیادی هم بزنید خودم تنهایی یه امضا میدم دو هفته کلا نیایید پی تی
کلا دلم داشت میسوخت براتون و میخواستم امضا رو وتو کنم
تازه امسال سال بد فوتبالی بود و اگه منچستر و بارسا هم ما رو سرفراز میکردن الان دویست امتیاز داشتم
یعنی اعتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــماد به ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــقف هابی خودی حرف مفت نزنید
من به غیر از بازی رفت دربی نه به خاطر امتیاز که به خاطر علاقه ای که داشتم توی دربی ببازیم روی استقلال شرط بستم
حتی حاضر هم نشدم روی پرسپولیس ببندم و یک درصد شانسم رو امتحان کنم و کلا بازی رو لغو کردم و نبستم
یه سری بازی ها هم بوده که از هر دو طرف بدم میومده مثل بایرن و رئال یا چلسی و لیورپول
حرف زیادی هم بزنید خودم تنهایی یه امضا میدم دو هفته کلا نیایید پی تی
کلا دلم داشت میسوخت براتون و میخواستم امضا رو وتو کنم
تازه امسال سال بد فوتبالی بود و اگه منچستر و بارسا هم ما رو سرفراز میکردن الان دویست امتیاز داشتم
الان چرا الکی منو قاطی ماجرا میکنیاین 7 ام شدن می ارزه به اون مهدی و یوسف که اول و دوم شدن
مثلا همین مهدی طرفدار منچستر هست میاد رو چلسی می بنده بازی اخر رو!! در صورتی که هوادار منچستر در حالت نرمال اصلا چلسی دوست نمی دارد!
بی خودی حرف مفت نزنید
میبینم که نوید ته جدول داره دست و پا میزنه :دی