• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزی یورو 2012

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

رقابتهای فانتزی همیشه جذابیت خاصی داره و خیلی دوست داشتنی محسوب میشود.
برای یورو 2012 هم سایت یوفا اقدام به برگزاری این رقابتها کرده و خب ما نیز طبق معمول لیگ خودمون رو راه میندازنیم .
لطفا بچه ها همه جمع بشید ، جدید تر ها و قدیمی تر ها همگی ، تا هم رقابت پر هیجان تر بشه و هم خاطرات خوش گذشته رو تکرار کنیم .

نیاز به یوزر که بدیهی هست و بعد مثل سایر فانتزی ها تیم بستن و بعد هم ارنج کردن و جمع کردن امتیاز.

خب به این صفحه بروید و شروع کنید. McDonald's Fantasy Football

وقتی کلید play now رو میزنید یه کادر باز میشه که تا حالا نداشتیم و پیشنهاد میده که تیم و ترکیب اولیه ای رو خودش از جانب ما انتخاب کنه و بعد به ما اجازه میده تا زمان شروع بازی اول ترکیبمون رو دستخوش تغییر کنیم . اگر الان وقت تیم بستن ندارید میتونید ازش استفاده کنید همون اتو کامپلت سابق هست. // چه سایت تیم رو بچینه و چه خودتون بچینید تا اولین بازی فرصت خواهید داشت که تیم رو بدون محدودیت ترانسفر تغییر بدید. ( تا شروع بازیهای تراسفر آزاد خواهد بود)

بودجه خرید بازیکن 100 واحد پولی هست و باید 15 بازیکن انتخاب کرد. درست مثل فانتزی لیگ قهرمانان. دو گلر/ پنج مدافع/ پنج هافبک و سه مهاجم.
توی دور مقدماتی از هر تیم فقط دو بازیکن میشه انتخاب کرد
انتخاب تیم هم بسیار سخت شده چرا که قیمتها بالاست
قوانین امتیازات و تراسفر و .. رو هم حتما مطالعه کنید: McDonald's Fantasy Football

لیگ داخلی خودمون هم اسمش هست: PT Euro 2012
این هم کد ورود به لیگ : 17305-74230 (دقت کنید که کد رو کپی نکنید چرا که ممکنه عدد ها جابجا اون طرف پیست بشه. دستی وارد کنید)

این هم لیگ هد تو هد:
PT 2012 H to H
کد ورود به لیگ هد تو هد : 17317-74230
(دقت کنید که کد رو کپی نکنید چرا که ممکنه عدد ها جابجا اون طرف پیست بشه. دستی وارد کنید)

پست دوم رزرو میشه برای اعلام اسامی تیمها و نهایتا برنده ها.

شاد و موفق باشید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
رزرو جهت اسامی تیمها و برندگان

یوزر پی تی ---- نام تیم

viva holand<---------------------> jerii
javanan Torino<---------------------> JVD
redboys<---------------->redboys
Belgium<----------------> RuDiger
HOLLAND<--------------------> hsajj
traxtor <---------------> Amenocy
FC Juventus<--------------->j_2006_n
milan <----------------> navid69
Spain <---------------> Hamid_J
FC Dixie<-------> DIXIE CHICKS
Watchmen<--------------------> H-C
La Furia Roja<-------> masoud_h81
Moonlight<------------------>Ari@n
FC PT<-------->live for what?
Zoorba<----------------->zoorba
SirMasoud<----------------->SirMasoud
Bafan FC<----------------->Jili & Jimbo
W.A.S.P<----------------->Omid_Z
ALPAIN STARS<----------------->FERI KHAN
MORI FC<----------------->amo mori
dezful <----------------->nader3624

Last edited:

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
ایندفعه با تجربه تر میرم که اول بشم .

داش جواد بکش کنار :D

اسم تیم هم Redboys سابق ...

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
I'm coming with...Belgium
»ن حال و حوصله خوندن قوانین رو ندارم! آیا مث لیگ قهرمانان میشه تعویض کرد بازیکنی که بازی کرده؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
I'm coming with...Belgium
»ن حال و حوصله خوندن قوانین رو ندارم! آیا مث لیگ قهرمانان میشه تعویض کرد بازیکنی که بازی کرده؟

بله مثل لیگ قهرمانان هست. بازیکنی که بازی نکرده میاد تو بجای کسی که بازی کرده / ولی اونی که بردی بیرون دیگه نمیتونه برگرده تو . مثل سابق.
کاپتان هم همینطور .
کسی که صفر میگیره تعویض شدنی هست ولی منفی نه.
بین روزهای بازی هم توی هر دور میشه تعویض کرد باز عین لیگ قهرمانان

راستی تیم خودم هم همان جوانان تورین سابق هست :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
jerii رو هم بزنید اون بالا:دی

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
یه توضیح جامع راجع به این لیگ فانتزی میدین؟
یا یه لینک که کامل توضیح داده باشه.
ممنون

• Like
Reactions: JVD

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

من هم با تیم خودم FC Juventus وارد شدم :D

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
Spain من هم هستم!!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یه توضیح جامع راجع به این لیگ فانتزی میدین؟
یا یه لینک که کامل توضیح داده باشه.
ممنون

درود
توی سری های قبل هم وسطهای راه دوستانی بودند که تازه متوجه روند این فوتبال فانتزی میشدند و دیگه برای عضویت دیر شده بود و ....
الان من سعی میکنم خیلی ساده و کامل یه سری توضیحاتی بدم که اگر با حوصله بخوانید و بعد قوانین بازیها رو هم مرور کنید دیگه هیچی جا نمی مونه به جز یه چیز و اونم تجربه هست :دی

ببین جواد جان و سایر دوستان

این فوتبال فانتزی کلا جنبه تفریح و سرگرمی داره. یه جور بازی اینترنتی فرضش کنید با این تفاوت که میتونه خیلی هم جدی باشه اگر جدی دنبالش کنید ، مثلا من از اولین باری که این بازی رو شروع کردم هر بار بیشتر عاشقش میشم. یه محیط خیلی عالی هست که شما محک بزنید سطح توانایی خودتون رو در ارنج کردن یک تیم ، در پیش بینی آنچه در اینده قراره اتفاق بیافته و همچنین اینکه شناخت شما از بازیکن ها و آنچه که به نمایش خواهند گذاشت.

به غیر از عضو شدن و ... شما چیکار میکنید؟
میای و با پول محدودی که در اختیارت قرار گرفته مثلا صد میلیون یه تیم میبندی . دقیقا بازیکن ها قیمت دارند و شما با بودجه ای که داری تصمیم میگیری کدوم بازیکن ها رو بخری. باید بازیکن هایی بخری که فکر میکنی در طول رقابت ها خواهند درخشید و بازیهایی قابل قبول به نمایش میگذارند در عین حال باید هزینه رو هم مدیریت کنی. مثال میزنم که تو خط حمله پیش خودت میگی فن پرسی خوب خواهد بود و مثلا بنزما و همچنین یه مهاجم گمنام رو هم خودت از شناختی که داری حدس میزنی که تو تیمش خوب بازی خواهد کرد و میخریش. در واقع شما باید جوری تیم انتخاب کنی که از بقیه رقیبات جلو بیافتی. فرضا شما میگی ریبری در قالب فرانسه خواهد درخشید ولی من فکر میکنم فرانسه ممکنه دچار افت بشه و ریبری هم نتونه کاری بکنه پس میرم و روی روبن از هلند سرمایه گذاری میکنم. حالا دیگه این وسط اون کسی برد میکنه که پیش بینیش بهتر از کار دربیاد.

وقتی بازیکن ها رو خریدی ارنج میچینی / ارنجی که قابلت تعویض هم خواهد داشت.(که اینها رو توی قوانین توضیح داده) بعد وقتی بازیها برگزار شد بنا به اون عملکردی که بازیکن شما داشته در بازی واقعی برگزار شده سایت بازیها به شما امتیاز میده ، در واقع به بازیکن ها امتیاز میده. (باز امتیاز دهی هم شرایطی داره که تو قوانین هست) فرضا شما رونالدو رو خریدی و رونالدو در این بازی عملکردی اینچنین داشته : گل زده/پاس گل داده / کارت زرد گرفته/ 80 دقیقه هم بازی کرده/ میشه: 4+3+(-1)+2 = 8 / این بازیکن 8 میگیره. بقیه بازیکنها ها هم امتیازی میگیرند و مجموعا امتیاز شما مثلا میشه 55 تو یک هفته (روز) بازیها/ بقیه رقبا هم امتیازاتی میگیرند و این امتیاز ها ملاک برتری میشه / توی لیگ براین اساس رتبه بندی میشه.
برای فاکتور های مختلفی امتیاز در نظر گرفته میشه ، مثلا یه دروازه بان اگر گل نخوره 4 تا میگیره که اگر بخوره نمیگیره واگر دو تا بخوره منفی یک میگیره / بازیکن 60 دقیقه بازی کنه 2 امتیاز میگیره / مهاجم گل بزنه 4 و اگر مدافع بزنه 6 یا هافبک 5 / پاس گل 3 و پتالتی گرفتن ..../ امتیاز منفی هم هست مثل کارت زرد یا قرمز و... (اینها توی قوانین هست ریزش)

شناخت شما و قدرت پیش بنی خوب و البته شانس (که همیشه هست :دی) توی موفقیت یا شکست تیمت نقض خواهد داشت.

جالب و پر هیجان خواهد بود .

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
داش جواد بکش کنار :D
من کنارم آقا / دقیقا دم در وایسادم :دی
jerii رو هم بزنید اون بالا:دی
شما اولش اون بالایی ، آخرش میگی حق منو خوردن :D:happy:
Spain من هم هستم!!

حمید جان تو لیگ عضو نشدی . یادت نره
اون حمید توی پیش بینی شمایی آیا؟