خواهش میشه آقا
من به نظرم جدا بهتره که برای بچه هایی که جدید اضافه میشند هم تداخل پیش نیاد و هم اینکه برای اون یکی هم یه اطلاع رسانی بهتری میشه . زحمتش با شما .
دست شما درد نکنه
دوستانی که عضو این لیگ شده اند یا میخواهند بشوند خوب به این نکته دقت کنید:
ببینید حتما در جریان قرار گرفتید که تصور اولیه بنده از این تاپیک و روال پیش بینی اون چیزی بود که توی جام جهانی وجود داشت و خب بعد متوجه شدیم که این پیش بینی با اون مورد قبلی اختلاف داره و باید کل تورنمنت رو یکجا پیش بینی کرد! تا اینجا رو که در جریانش قرار گرفتیم و لیگ هم ایجاد کردیم و شما هم عضو شدید یا میشوید و الی آخر / این هم قوانین اون بخش بود.
The format for Tournament Predictor is simple: fill in the scores from the group phase until the final and your UEFA European Championship winners and runners-up will then be highlighted.
Deadlines
You can make predictions for the whole tournament right until the kick-off of the first match (18.00CET on 8 June). At this point, predictions will be locked.
Scoring
You score points on a match-by-match basis, depending on the accuracy of your predictions. Points will be awarded for perfect scorelines and correct outcomes.
Example of a perfect scoreline:
Correctly predicting a 3-1 victory for England against Spain
Example of a correct outcome:
Correctly predicting England to beat Spain, but with a different scoreline to the actual result
You score 0 points for incorrect predictions.
You will score additional points for correctly predicting quarter-finalists, semi-finalists, finalists, winners and runners-up
خب حالا چه اتفاقی افتاده؟
من دو روز نتونستم به سایتش سر بزنم و امروز که فرصت شد دیدم اتفاقی افتاده و اون اینکه سایت یوفا توی همون قسمت پیش بینی یک پیش بینی دیگه هم راه انداخته .اون قبلی پیش بینی تورنمنت بود که باید کل تورنمنت رو پیش بینی میکردیم و این جدیده بازی به بازی و اسمش هم Predictor هست که مجزا خواهد بود. این پیش بینی جدید دقیقا اون چیزی هست که در انتظار اولیه ما وجود داشت. اینکه میشه بازیها رو یکی که برگزار میشه پیش بینی کرد و بعد تغییر داد و ... خلاصه دقیقا همون چیزی که میخواستیم هست.
اونجایی که خط زرشکی رنگ زیرش کشیدم قبلی هست / و اون کادر زرد رنگ جدیده.
میتونید برای هر روز نتیجه ای رو با عنوان جوکر انتخاب کنید که اگر درست در اومد امتیاز دوبل بگیرید و همینطور اینکه شیوه امتیاز دهی هم وابسطه به بازی و میزان پیش بینی صحیح سایرین داره و ...
قوانینش اینجا گذاشتم :
Predictor Rules
Unlike the Tournament Predictor, Match Predictor allows you to make predictions throughout the competition - even while games are taking place.
Take a look at all the different Match Predictor options below.
You can predict a number of events for each match.
Pre-match
- Correct score
- Result
- Number of Goals
- Winning Margin
Live
- First Goal
Results are based on 90 minutes plus extra time (if applicable).
Scoring
Points are only awarded for correct predictions and will vary from 1 to 100 depending on the number of players who also made the correct prediction. The lower the number of players who make the correct prediction the more points will be awarded.
In the event of a game going to extra time, the result used will be the one after extra time but before any penalty shoot-out.
A guide to the number of points which can be earned for each prediction is displayed under each potential outcome. These numbers are updated 'as live' - refresh your page to see the latest update.
Pre-match predictions can be changed at any point up to the scheduled kick-off time of the match in question.
Live predictions can be changed at any time before or during the match in question or until the outcome of the given prediction has been settled, at which point that selection will be locked.
Joker
For each Matchday you can assign one prediction to be your joker. A correct joker prediction will result in the points awarded for that prediction being doubled.
Joker selections made on Pre-match predictions can be changed at any time up to the scheduled kick-off point of the game in question.
Joker selections made on Live predictions can be changed at any time before or during the match in question or until the outcome of the given prediction has been settled, at which point that joker selection will be locked.
تو این قسمت لیگ مجزایی نیز نیاز هست که من باز با همون عنوان و پسورد لیگ اولی اقدام به ایجاد لیگ جدید کردم . اسم و پسورد لیگ توی پست اول تاپیک هست.
بخاطر این تغییرات ظاهرا یه مقداری سایت هم به سختی اجازه ورود میده و اگر تلاش کردید و نشد عصبانی و نا امید نشید چند بار امتحان کنید وارد خواهید شد.
کسی اگر با نیاز به دعوت نامه داشت حتما ایمیل بده سه سوت ارسال خواهد شد :دی
باز میگم این پیش بینی جدید اون چیزی هست که مد نظر بود و اگر قبلی رو عضو شدید که هیچ و نشدید ، خواستید عضو بشید ولی این جدیده رو حتما وارد بشید .
امیدوارم توضیحات مفید و کافی و واضح بوده باشه. اگر سوالی بود مطرح کنید . توی پست اول هم این نکات اضافه خواهد شد.
جواد جان با توجه به این سبک جدیدی که سایت یوفا گذاشته و جامع بودنش فکر کنم دیگه نیازی به اون تاپیک مسابقه نداشته باشیم. اگه موافقید اون تاپیک رو حذف کنیم
جواد جان با توجه به این سبک جدیدی که سایت یوفا گذاشته و جامع بودنش فکر کنم دیگه نیازی به اون تاپیک مسابقه نداشته باشیم. اگه موافقید اون تاپیک رو حذف کنیم
والا روبی جان چی بگم. این دیر مطرح شدن سبک دوم از سوی سایت یوفا یه مقداری کار ها رو بهم ریخت. هر چند کاری رو که قرار بود اونجا انجام بدیم رو حالا یوفا انجام میده :دی
وقتی شرایط جدید رو اضافه کرد من فکر کردم که هر دو رو داشته باشیم چون که از اون تاپیک خوب استقبال شد . ولی حالا که شما میفرمایید من حرفی ندارم. فقط میمونه یه کاری اونم اینکه باید دو جور اطلاع رسانی انجام بشه. اولا اینکه به دوستانی که اون تاپیک شرکت کردند بگیم که کار رو توی این سایت ادامه میدیم و بیان اینجا شرکت کنند / دوم اینکه بچه های همین تاپیک هم هنوز توی لیگ جدید عضو نشدن. الان لیگ اولی 21 عضو داره و جدیده 6 تا.
کار خبر دادن به بچه ها رو بنده انجام میدم چه برای دسته اول و چه دسته دوم ، کارش یه پیام توی ویزیتور هاست. اما در مورد کنسل کردن اون تاپیک به طور قطع دستور شما واجب هست. :blush: /
خب من الان درباره اطلاع رسانی به همه دوستانی که عضو لیگ اولی بودند و توی دومی نبودند پیام دادم. امیدوارم که مشکل رو حل کنه.
هر کدوم از دوستان پیامی مثل نادر عزیز گرفت ایمیلش رو بذاره تا مشکل حل بشه. اگر نخواستید ایمل رو پابلیک کنید برای من یا جواد داداش (j_2006_n) ارسال کنید. گاهی نیاز به دعوتنامه میشه و گاهی نمیشه!
در مورد جوکر هم باید بگم. خیلی ساده: اون بازی ای رو که مطمئن تر هستید به عنوان جوکر انتخاب کنید که امتیازش دوبله حساب میشه. روزی یک جوکر میتونید انتخاب کنید.
تکرار میکنم اسم لیگ جدید و پسوردش دقیقا مثل لیگ اولی هست و توی پست یک هست. فقط بجای قسمت پیش بینی تورنمنت ( TOURNAMENT Predictor) اینبار باید اینکار رو در قسمت Predictor عضو لیگ بشید
جواد عزیز از اطلاع رسانی ممنونم
حالا من رفتم و نتیجه رو هم پیش بینی کردم
اون قسمت پایین نتیجه که نوشته Which Team Will Score First رو باید چیکار کنیم؟
عضو مینی لیگ pt برای چیه؟
جواد عزیز از اطلاع رسانی ممنونم
حالا من رفتم و نتیجه رو هم پیش بینی کردم
اون قسمت پایین نتیجه که نوشته Which Team Will Score First رو باید چیکار کنیم؟
عضو مینی لیگ pt برای چیه؟
خب اینجا اول یه توضیح بدم لازم نیست دیگه همه بازی ها رو پیش بینی کنید ها . این بازی به بازی میره جلو
مینی لیگ همین لیگ ماست دیگه. یک لیگ لیگ جهانیه که همه امت دنیا عضو میشن خواه تا خواه و یک لیگ دیگه لیگ کوچیک خودماست که الان شما عضو شدید چون من الان دو تا علی میبینم. یکیش باید داش علی باشه و یکیش شما.
اون سوال اولتون هم عرض میشه که میتونید پیش بینی کنید که گل اول بازی رو کدوم تیم میزنه. اونم امتیاز داره البته به شرطی که 0-0 نزده باشید.