• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
از کجا؟ از کی ؟ چه وقت؟

توی همین 10 روز
i352027_sibil.gif
بهترین بازار نوسان گیری بود :دی

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94
قيمت دلار داره ديگه داره خيلي نزول پيدا ميكنه....همين چندروز حالتش صعودي ميشه...نميشه؟

فكركنم همي روزاست كه قيمت سكه و طلا بكشه بالا.........

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قيمت دلار داره ديگه داره خيلي نزول پيدا ميكنه....همين چندروز حالتش صعودي ميشه...نميشه؟

فكركنم همي روزاست كه قيمت سكه و طلا بكشه بالا.........

دلار که چند روزه سعودی بوده , امروز نزولی شده. اون چارت که میبینی یورو به دلاره , یعنی به سمت پایین بیاد دلار رفته بالا , بالا بره دلار رفته پایین.

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دلار که چند روزه سعودی بوده , امروز نزولی شده. اون چارت که میبینی یورو به دلاره , یعنی به سمت پایین بیاد دلار رفته بالا , بالا بره دلار رفته پایین.

ببخشید این نرم افزاری که ازش استفاده می کنید رو از کجا میشه گیر آورد؟ (همین که قیمت نرخ برابری ارزها و طلا و ... رو به صورت چارت نشون میده)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونس 1628
بزرگترین حرکت سعودی توی یک روز توی چند سال اخریه این حرکت.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
زنگ خطره !!
همچین چیزی غیر ممکنه , از نظر من میخواد بدبختی های بعد از شکستو بندازه گردن عاقا , چون عاقا امکان نداره با همچین موضوعی کنار بیاد. اینجوری مموت میگه ملت ببینید من داشتم کنار میومدم همه مشکلا حل میشد عاقا نزاشت , نون ندارید بخورید برید یقه اونو بگیرید.
ویرایش ...
گفتم با عقل جور در نمیاد.
یکی از کامنتا اینو نوشته
را اینقدر اخبار را وارونه وسانسور شده پخش می کنید!!آقای رئیس جمهور فرمودند که اگر غنی سازی 20درصد را قبول کنند ما آن را متوقف می کنیم.ولی شما خبر را طوری منتشر کردید که گویی آقای احمدی نژاد گفتند ما تمام غنی سازی را متوقف می کنیم!!
من خودم در مطبوعاتم واین اقدامات را بخوبی می دانم که شما به صورت برنامه ریزی شده در جهت تخریب چهره آقای رئیس جمهور قدم بر میدارید.می دانم نظرم را منتشر نمی کنید!این گونه اطلاع رسانی به شدت کار زشتی است خواهش می کنم به صورت شرافتمندانه کار کنید.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
نظرسنجی کیتکو،1 جون 2012 برابر با 12خرداد 1391
نظرسنجی هفتگی کیتکو روی طلا : هفته منتهی به 8 جون : در نظرسنجی این هفته از 33 کارشناس ، 22 کارشناس به نظر سنجی این هفته پاسخ داده اند که 20 نفر به صعود قیمت ، 2 نفر به نزول قیمت رای داده اند و هیچ کسی به حرکت خنثی رای نداده است .
اکثریت قاطع شرکت کنندگان در نظرسنجی سایت کیتکو برای هفته آینده قیمت بالاتری را پیش بینی کرده اند .
کاهش رشد اقتصادی در سراسر جهان می تواند منجر به اتحاد محرک های اقتصادی در بانک های مرکزی گردد . بسیاری از شرکت کنندگان گفته اند که لرزش در چشم انداز اقتصاد جهانی ، انتظارات برای اجرای سیاست های انبساطی توسط فدرال رزرو یا بانک های مرکزی دیگر را تقویت کرده است . ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺑﺎزار آزاد ﻓﺪرال رزرو به عنوان بازوی سیاست پولی فدرال رزرو در انتهای ماه جون جلسه ای دارد . Frank Lesh کارگزار و تحلیلگر فیوچر در FuturePath Trading گفته که طلا نظاره گر خبر سیاست انبساطی از فدرال رزرو و بانک مرکزی اروپا است و معامله گران حالا یک دلیل برای خرید دارند . مقاومت قابل توجهی در حول سطح 1655 دلار خواهیم داشت و ما باید منتظر تاچ شدن این سطح خیلی زود باشیم و من برای طلا در هفته آینده در جستجوی قیمت بالاتری هستم . Phil Streible کارگزار ارشد بورس کالا در RJO Futures همچنین گفته است که افت بازده اوراق خزانه آمریکا می تواند باعث هجوم سرمایه گذاران به سمت طلا شود .
افرادی که رای به ضعیف شدن طلا در هفته آینده داده اند مشکلات اروپا را به مانند گذشته عامل اصلی برای این کاهش مد نظر دارند .

amir13900

Registered User
لایک‌ها
94

بنده هم منظورم همين دلار/يورو بود ...

تاثير داره...نداره؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
به گزارش سایت طلا، بازار طلای تهران همگام با بازار داخل روز شنبه سیزدهم خردادماه با قرارگرفتن در بین دو تعطیلی بسته می باشد.

براساس این گزارش، بازار طلای تهران که شامل پاساژهای اردیبهشت، حکیم هاشمی، خرداد، فروردین و مکاره می باشد در کنار بازار سبزه میدان در این روز تعطیل می باشد.

بدین ترتیب با تعطیلی روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته آتی، بازار طلای تهران در روز سه شنبه آغاز به کار می کند.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
جالبه كه هر وقت آخرين روز گرفتن اوراق از بانك ميشه قيمتها بالا ميره دفعه قبل هم همينطوري بود براي 6 خرداد كه آخرين روز گرفتن اوراق اعلام كرده بودن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
محاسبه ی قیمت واقعی سکه
بر اساس فرمول، قیمت سکه طرح جدید با دلار 1770 تومان و طلای 1565 دلار بر اونس(آخرین قیمتهای پنجشنبه عصر)، با در نظر گرفتن مالیات و نیز حق ضرب 5 هزار تومانی برابر 690 هزار تومان به دست می آید. ارزش طلای موجود در سکه برابر 652 هزار تومان است . این در حالیست که قیمت سکه بازار نقدی 663 هزار تومان بوده و 27 هزار تومان زیر قیمت واقعی ان است.
قیمت هر اونس طلا در معاملات دیروز به 1623 دلار رسیده است. با استفاده از فرمول قیمت سکه 715 هزار تومان بدست می آید و می توان انتظار داشت با فرض ثابت بودن قیمت دلار قیمت سکه حداقل 25 هزار تومان رشد داشته باشد.
با انس 1623 دلار بر هر اونس و دلار 1825 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 698 هزار تومان
با انس 1623 دلار بر هر اونس و دلار 1800 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 688 هزار تومان
با انس 1623 دلار بر هر اونس و دلار 1775 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 678 هزار تومان
با انس 1623 دلار بر هر اونس و دلار 1750 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 669 هزار تومان
با انس 1623 دلار بر هر اونس و دلار 1725 تومان، ارزش طلای موجود در سکه: 659 هزار تومان

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
صعودی درسته مجید جان نه سعودی. اون آل سعود هست.:D;)

اره این اشتباهو هی میکنم ! البته تایپیه نه املایی !!
حالا که اومدی اینورا از حضورت استفاده کنیم , گوشت و تخم مرغ و اینا چه خبر؟ چی رفته بالا چی اومده پایین؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سکه با نزدیک 15 هزار تومن حباب منفی باز شده ! مسخرست
دلار 1772
سکه 675
در صورتی که قیمتش باید 690 باشه با اونس 1627 و این قیمت دلار
باید دید حالا دلارو میکشن پایین یا امروز سکه به قیمت واقعیش میرسه.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
آخرين سكه هاي چهارماهه هم امروز تحويل داده ميشن و ديگه تا 3 مرداد سكه پيشفروش ندارن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قیمت داره تنظیم میشه
دلار 1777
سکه 682
ارزش واقعی حدود 693
مثل اینکه بازار کشش نداشت بالارفتن اونس رو یکروزه حضم کنه.

بالا