• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرفداران ایتالیا - لاجوردی پوشان بی همتا

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگر شرایط دیناتاله خوب باشه میشه روش حساب ویژه ای کرد.
خیلی وقتها میبینیم که ایتالیا کار رو تو یک سوم میانی دنبال میکنه و یا سعی داره که از کناره ها فضا سازی کنه. خیلی وقت ها به فکر دور زدن مدافعین هست. دیناتاله و کاسانو یه سری ویژگی هاشون به هم میخوره و شاید کنار هم کم بازی کنند ولی فکر میکنم تجربه اینها میتونه بیشتر به ما کمک کنه.
جووینکو به نظر خودم قابلیت اینو داره که شروع کنه به بازی کردن نقشی که توتی داشت. تکنیکش خوبه و چارچوب شناسیش خوبه. رو حساب همون تکنیک و شعور فردی قادر هست که با خلاقیتش براحتی حرکات ترکیبی داشته باشه پشت 18 و به موقع توپ رو آماده ارسال برای کناره ها و یا اینکه یه پاس تو عمق بده برای مهاجمین ما که اکثرا فرار رو خوب بلدند و تک به تک زن هستند، یا اینکه با قدرت حفظ توپ کاشته بگیره و یا اینکه حتی گلزنی کنه چیزی که شبیهش رو توی لیگ زیاد نشون داده.

من با حرف یکی دو روز قبل رضا موافقم . فکر میکنم کارنامه دفاع ما نهایتا قابل دفاع خواهد بود. برای ایتالیایی ها هماهنگ شدن توی دفاع بسیار راحت تر است از حمله. دفاع های خوبی هم داریم . فکر میکنم بیشتر تمرکز کادر فنی روی گلزنی باشه. خصوصا بازی اول بازی سختی هست. خب اسپانیا سبکش دقیقا بارساست. با این تفاوت که نقاط کمرنگ بارسا با رئالی ها پوشش میگیره یه جورایی و مثلا کاسیاس یا الونسو و راموس میتونند فاز دفاعی اسپانیا رو قوی تر کنند .
نمیشه بگیم برای ما گلزنی به این تیم راحته اما محال هم نیست با وجودی که خیلی سخته. از طرفی گل نخوردن برابر این تیم نیز سخته در حالی که انجامش به نظرم راحت تر از گل زدن هست البته برای این تیم.
از ایتالی برمیاد که از اسپانیا گل نخوره . اما گلزنی هم برامون سخته اگر ایستا بازی کنیم. فکر میکنم باید از سرعتی ترین ها در حمله بهره بگیریم تا موفق باشیم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بازی رو شبکه 3 پخش نمیکنه؟:(

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
ای بابا اینها هم همش دم یه رقابت مهم که میشه یادشون میفته همه چیو پاک و مطهر کنن.
بعد دستگیری کریسیتو و نرسیدن به یورو ، از بوفون هم در مورد جابجایی 1/5 میلیون دلار سوال شده .(تقریبا بازجویی) که اعتقاد دارن میتونسته تو شرط بندی استفاده بشه .

اوضاع جوری متشنج شده که پراندلی مجبور شده مصاحبه کنه و احتمال شرکت نکردن ایتالیا در یورو رو تکذیب کنه .

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

داش جواد دستت درد نکنه عجب عکس هایی بود:)

بازی رو شبکه 3 پخش نمیکنه؟:(

هم اکنون رای ایتالیا ورزشگاه رو روی آنتن آورد ( بدون کد تا کننون )

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
چه میکنه این ماجیو !

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بد باختیم!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
اشتباهات بچه گانه داشت خط دفاع.

• Like
Reactions: JVD

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

یه چرت زدیم 0-0 شد 3-0 ! قضیه کروبی تکرار شد :دی

من که یه نیمه دیدم خوب بودیم , / چند تا موقعیت داشتیم و اونها هم داشتند .
صبح نتیجه رو شنیدم خیلی نعجب کردم. گلها رو دیدم از تعجبم کاسته شد.
اشتباهات مبتدیانه ای داشتیم.
بهر حال من فکر میکنم باخت بد موقعی نبود و میتونه زنگ خطر خوبی باشه.

خدا رو شکر حکم شرط بندی ها هم اعلام شد و استرس تیم کم خواهد شد.

کاسانو خیلی خوب بود ( یه ذره اضافه وزن داره انگار) و بالوتلی هم خوب بود. دی ناتاله رو هم داریم و جووینتکو /
من کاملا امیدوارم .

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
سلام بچه ها

من متاسفانه بازیو از دقیقه 18 نیمه دوم دیدم و اصلا نیمه اول رو ندیدم
یکی لطف کنه ترکیب نیمه اول رو به من بگه مخصوصا جای مدافع ها

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام بچه ها

من متاسفانه بازیو از دقیقه 18 نیمه دوم دیدم و اصلا نیمه اول رو ندیدم
یکی لطف کنه ترکیب نیمه اول رو به من بگه مخصوصا جای مدافع ها

ماجیو راست بود/ بارزالی و بونوچی وسط / بالزارتی چپ.
اشتباهات ماجیو روی دو تا گل خیلی مبتدی بود .
فکر میکنم بوفون تمرکز نداشت البته
ضمن اینکه جورجو هم نبود تو ترکیب که احتمالا بجای بونوچی بازی میکنه و همچنین آباته هم ممکنه به جای ماجیو فیکس باشه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
ماجیو راست بود/ بارزالی و بونوچی وسط / بالزارتی چپ.
اشتباهات ماجیو روی دو تا گل خیلی مبتدی بود .
فکر میکنم بوفون تمرکز نداشت البته
ضمن اینکه جورجو هم نبود تو ترکیب که احتمالا بجای بونوچی بازی میکنه و همچنین آباته هم ممکنه به جای ماجیو فیکس باشه.

ممنون

بنظرم ماجیو با این اشباهات قبر خودشو کند! باید جناح راست دل به اباته خوش کنیم
فقط امیدوارم کیلینی رو دفاع چپ نزاره هر چند که چپ هم بازی میکنه ولی اشتباهه اگه دفاع چپ بزارش چیزی که باید بیشتر بهش توجه بشه ساختار منسجم و هماهنگ دفاع هستش با نتایج خوبی که یوونتوس در سری آ گرفت بعید نیست که پراندلی از سه بازیکن یوونتوس در دفاع استفاده کنه که در اینصورت کیلینی دفاع چپ میشه که من اصلا خوش ندارم:(

ضمن اینکه یووه توی این مدت با چهار دفاع بازی نمیکرد بلکه با سه دفاع بازی میکرد

بنظرم اباته راست/کیلینی و بارزالی وسط/ بالزارتی چپ میتونه ترکیب ایده آلی باشه در دفاع

FERI KHAN

Registered User
لایک‌ها
3,164
سلام دوستان
به نظر من ترکیب 4-3-3خیلی خوبه که به این صورت باشه:

------------------------بوفون--------------------------
بالزارتی-----------------کیلینی---------------بارزالی--------------ماجیو
-------------مارکیزیو--------------پیرلو---------------------مونتولیو
بالوتلی(دیناتاله)----------------کاسانو-------------------جووینکو

من بازی مقابل روسیه رو ندیدم ولی ماجیو از همه نظر به آباته سره...توی دفاع هم اصلا با وجود داشتن بونوچی مشکل دارم....

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام دوستان

جواد جان بوفون فکر کنم گل نخورد هر سه گل رو فکر کنم گلر ذخیره تیم توی نیمه دوم خورد :)

جدی ؟ خب بازم شکرش باقیه.
گفتم من فقط نیمه اول و دیدم و بین دو نیمه خوابم برد :دی /
روی گلها هم نفهمیدم کی تو گل بوده بیشتر حواسم به دفاع بود. اینها هم که تند تند نشون میدن :دی

حالا کی خورد؟ دی سانتیس یا اون یکی؟

بنظرم اباته راست/کیلینی و بارزالی وسط/ بالزارتی چپ میتونه ترکیب ایده آلی باشه در دفاع
منم چنین ترتیب و ترکیبی رو ترجیح میدم

فری خان@
آواتارشو ;)

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
نمیدونم چرا من برخلاف دوستان اصلا به این تیم خوشبین نیستم. فکر می کنم حداکثر بتونیم از گروه اونم به سختی صعود کنیم.این تیم بدجوری منو یاد ایتالیا 86 میتدازه و فکر می کنم مقابل تیمهای بزرگ کم بیاره و تیمهای ضعیف و متوسط رو هم به سختی ببره
کلا تیم ملی ایتالیا یا باید یک مربی کلاسیک با تفکرات دفاعی داشته باشه مثل زوف و چزاره مالدینی و بیرزوت یا یک مربی صاحب سبک مثل لیپی و ساچی .فکر می کنم پراندلی متعلق به هیچکدوم از این دو گروه نیست

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

جدی ؟ خب بازم شکرش باقیه.
گفتم من فقط نیمه اول و دیدم و بین دو نیمه خوابم برد :دی /
روی گلها هم نفهمیدم کی تو گل بوده بیشتر حواسم به دفاع بود. اینها هم که تند تند نشون میدن :دی

حالا کی خورد؟ دی سانتیس یا اون یکی؟

بلی همین بود گویا :دی

البته بوفون هم انگار دچار کشیدگی شانه شده بوده تعویض شده :( ( من خودمم این یکی رو ندیدم :دی )

امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد که اگه بوفون نباشه نه ایتالیا نه یووه به هیچ جا نمی رسه :((

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
نمیدونم چرا من برخلاف دوستان اصلا به این تیم خوشبین نیستم. فکر می کنم حداکثر بتونیم از گروه اونم به سختی صعود کنیم.این تیم بدجوری منو یاد ایتالیا 86 میتدازه و فکر می کنم مقابل تیمهای بزرگ کم بیاره و تیمهای ضعیف و متوسط رو هم به سختی ببره
کلا تیم ملی ایتالیا یا باید یک مربی کلاسیک با تفکرات دفاعی داشته باشه مثل زوف و چزاره مالدینی و بیرزوت یا یک مربی صاحب سبک مثل لیپی و ساچی .فکر می کنم پراندلی متعلق به هیچکدوم از این دو گروه نیست

میدونی روبی جان.ما هم نمیتونیم این تیم رو با تیم 2006 یا 2000 یا 94 یا خیلی وقتای دیگه مقایسه کنیم.ولی هر کاری کنیم ایتالیاست.درسته در مقابل تیم های دیگه از لحاظ مهره ممکنه کم تر باشیم ولی هر چی باشیم ما ایتالیاییم

R E Z @

Registered User
لایک‌ها
453
سلام دوستان

بلی همین بود گویا :دی

البته بوفون هم انگار دچار کشیدگی شانه شده بوده تعویض شده :( ( من خودمم این یکی رو ندیدم :دی )

امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد که اگه بوفون نباشه نه ایتالیا نه یووه به هیچ جا نمی رسه :((

نترس جواد جان.دیروز که صحبت میکردیم حالش عالی بود گفت اگه هم مشکلی پیش بیاد به دیسانتیس بازی نمیدیم :دی آر بوفون و میزاریم تو

بالا