• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چند سوال کلی در مورد سفر به تایلند

sogoli

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام
من قصد دارم تا ماهه دیگه برم تایلند و بخاطر همین چند سوال در این زمینه داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید:

1-ایا همراه اول در انجا بصورت رومینگ هست؟

2-اگر بشه می خوام از پاتایا یا پوکت macbook pro یا ایپد بخرم. ایا این دوشهر جایی برای فروش این دومحصول یا محصولات اپل داره؟

3-در صورت استفاده از تور ، ابتدا با هوایپما میریم پاتایا بعد بصورت زمینی می برنمون پوکت؟

4-خودم حساب کردم اگر خودم بلیط هواپیما + هتل +ویزا رو از همینجا تهیه کنم به صرفه تره تا اینکه بهتره با تور برم؟

5- پیشنهاد می کنید برم پاتایا و پوکت خودم اونجا بصورت حضوری هتل رزرو کنم ؟(فکر میکنم به صرفه تر باشه)

6-ایا مراکز تفریحی ( + 8 1 ) تایلند فقط شامل بومیهای خود تایلند هست یا اینکه از دیگر کشور ها هم هستند؟

7-ایا در پوکت و پاتایا پارک ابی و ترن هوایی درست درمون وجود داره؟

8- کل هزینه هایی که صرفا بابت تفریح و گردش در تایلند میشه حدودا چقدر میشه؟

ببخشید خیلی طولانی شد....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
خواستم دیگه تاپیک جدید ایجاد نکنم ، گفتم اینجا مطرح کنم
بورس لباس و پوشاکشون کجاست؟ میدونم همه جا هست ولی مهمترین و متنوع ترین مراکز خرده فروشیشو میخوام بدونم

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
نمیدونم این دوست استارتر رفتن یا هنوز هستن
ولی مختصرا میگم که
برای خرید آیپد و آیفون بهتره از بانکوک این کار رو انجام بدین - mbk -pantip plaza - fortune mall این سه جا میتونید اپل استور پیدا کنید
برای رزرو هتل میتونید خودتون از اینترنت هتلها رو ببینید و آدرسشون رو بنویسید و برید اونجا هتل و محیطش رو ببینید و انتخاب کنید
هواپیما احتمالا اول میره بانکوک و از اونجا میرید به شهرهای دیگه - البته ماهان یه هواپیما داره که یه راست میره پوکت
برای خرید لباس و ... هم همه جای بانکوک میشه خرید کرد ولی برای خرید لباس مارک دار - mbk - siam parageon - siam discovery - siam center و برای خرید لباس ارزون محدوده پرتونم -پلاتینوم - bo bar tower و خیابان سیلوم

برای هزینه هم کسی بخواد تفریح کنه تقریبا روزی 100 دلار میشه

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
منم این سوالات دارم کسی هست رفته باشه جواب بده

4-خودم حساب کردم اگر خودم بلیط هواپیما + هتل +ویزا رو از همینجا تهیه کنم به صرفه تره تا اینکه بهتره با تور برم؟

5- پیشنهاد می کنید برم پاتایا و پوکت خودم اونجا بصورت حضوری هتل رزرو کنم ؟(فکر میکنم به صرفه تر باشه)

6-ایا مراکز تفریحی ( + 8 1 ) تایلند فقط شامل بومیهای خود تایلند هست یا اینکه از دیگر کشور ها هم هستند؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719

سوال سومت رو میدونم : دی
یکی از مهم ترین مراکز برای جزب توریست در تایلند همین مراکز هستند که خیلی هم براشون درآمد زاست

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
سوال سومت رو میدونم : دی
یکی از مهم ترین مراکز برای جزب توریست در تایلند همین مراکز هستند که خیلی هم براشون درآمد زاست

منظورش اینه که افرادی که در این مراکز مشغولن تایلندی هستن یا مثل دبی از ملیت های مختلف هست؟!

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006

اگر حال و حوصله داشته باشی بری هتل رو ببینی انتخاب کنی بهتره
فقط از ایجا قیمت و مشخصات و آدرسش رو بردار که بدونی حدود قیمتش رو - در ضمن میتونی چند تا هتل که نزدیک هم هستن رو هم دسته بندی کنی که مجبور نشی نصف روز دنبال هتل بگردی
در مورد سوال 6 هم فکر میکنم فقط بومی باشن - چون بقیه فقط توریستن

leeee

Registered User
لایک‌ها
9
هزینش 1.500.000 در میاد باتوجه به سوالات شما تور 4 شب بانکوک و 3 شب پاتایا رو انتخاب کن

mrt bboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من یه تور بگیری یک هفته از 1 میلیون و 1500 دلار اونجا خرج کنی یه هفته رویایی رو گزروندی

بالا