• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یورو 2012

کدام تیم قهرمان یورو 2012 می شود ؟

• Total voters
    141

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
این رو برای طرفدارهای انگلیس درست کردند. باحاله نسبتا! :دی

61235094207800259599.jpg

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
با این دو بازی ای که پیش اومده الان مثل سال 2004 این احتمال هست که دو تیم همگروه فینال رو برگزار کنند. دقیقا 50 -50 شانس هست.

یعنی شما شانس فینالیست شدن ایتالیا رو 50-50 می دونی؟ :دی

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
توقع نداشتم یه هوادار اسپانیا با این انتقاد تند و تیز موافقت کنه :دی به این دلیل که فکر میکنم اگه خودم هوادار اسپانیا بودم بلاخره یه دلیلی برای سبک بازی تیم پیدا میکردم، مثلا سعی میکردم حریف رو متهم کنم!!

اسپانیا تو یورو 2008 رویایی بود. ولی تو 2010 کمی یکنواخت شد و الان خیلی یکنواخت شده. نمیدونم حضور ویا چه فرقی میکرد، مشکل من با اسپانیا مسئله ی گلزنی نیست. همین الان هم به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه تیم. 8 گل تو چهار بازی آمار خیلی خوبیه تو این سطح. گل های بیشتر اسپانیا رو برای من جذاب تر نمیکرد لزوما. به هر حال، یکی از قوی ترین تیم های بیست سال گذشته ست این اسپانیا. ولی اگه من هوادار این تیم بودم دوست داشتم یه کم متفاوت تر میبود. تاکید روی "کنترل" ای که آربلوآ گفت کمی زیاد از حد و آزار دهنده ست و بدتر از اون اصرار به اینکه از ضربه ی دروازه تا خط گل حریف با پاسکاری کوتاه برن جلو. من فکر نمیکنم تیم های دیگه میان که جلوی اسپانیا دفاع کنن، تیم های دیگه توان در آوردن توپ رو از چنگ اسپانیا ندارن!

جسارتا، من هوادار پرتغال و رونالدوی عزیز (!) هستم تو بازی نیمه نهایی.

-
اول اینکه فراموش نکن تو داری با یه هوادار منطقی صحبت میکنی!:D دوم اینکه به نظر من این تیم جای دفاعی نداره! وقتی سرمربی تیم دو تا مهاجم(نگردو/یورنته) رو میذاره روی نیمکت و حتی سعی نمیکنه اونا رو 5 دقیقه بازی بده و اصرار داره بازیکنی مثل فابرگاس بره نقش شماره 9 رو بازی کنه جای دفاعی باقی نمیمونه! این تیم اسپانیا برای من جذابیت نداره. تنها نکته جالب و جذاب برای من آلوارو آربلواس! نمونه یه بازیکن average که هیچوقت بالای 70 نیست اما از 50 هم پایین‌تر نمیاد. بازیکن مورد علاقه منه!

پ.ن : رونالدو عزیز هست .. نیازی به علامت تعجب نداشت!!:D

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
یعنی شما شانس فینالیست شدن ایتالیا رو 50-50 می دونی؟ :دی
نه اشتباه نشه!
ما تاس نمیریزیم داداش :دی
البته شانس تو فوتبال بحثش خیلی طولانی و فلسفی و یه جورایی مفهمومی هست. یادش بخیر یه بار یه مقاله ازش نوشتم خیلی به خودم چسبید.

ولی منظورم این بود که الان 4 حالت وجود داره برای فینال
-ایتالیا و پرتقال
-ایتالیا و اسپانیا
-المان و اسپانیا
المان و پرتقال
دو تا از این 4 حالت میشه نصف احتمال دیگه :دی منظورم حذف المان و پرتقال فقط نبود :blush: ما رو با اسپانیایی ها و المانی ها در ننداز مسعود جان /

ایشا... همه دوستان با هم یه عصر نشینی برای عرض تبریک میان تاپیک لاجوردی پوشان ;)

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
نه اشتباه نشه!
ما تاس نمیریزیم داداش :دی
البته شانس تو فوتبال بحثش خیلی طولانی و فلسفی و یه جورایی مفهمومی هست. یادش بخیر یه بار یه مقاله ازش نوشتم خیلی به خودم چسبید.

ولی منظورم این بود که الان 4 حالت وجود داره برای فینال
-ایتالیا و پرتقال
-ایتالیا و اسپانیا
-المان و اسپانیا
المان و پرتقال
دو تا از این 4 حالت میشه نصف احتمال دیگه :دی منظورم حذف المان و پرتقال فقط نبود :blush: ما رو با اسپانیایی ها و المانی ها در ننداز مسعود جان /

ایشا... همه دوستان با هم یه عصر نشینی برای عرض تبریک میان تاپیک لاجوردی پوشان ;)

بابا من که گرفتم چی گفتی اما شما یه جورایی نگرفتی!

ما که از همین حالا فینالیستیم , تمومه! پس تنها در صورتی دو تیم هم گروه بازی آخر رو انجام می دن که لاجوردی پوشان شما بیاد بالا :دی

• Like
Reactions: JVD

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98

ما که از همین حالا فینالیستیم , تمومه! پس تنها در صورتی دو تیم هم گروه بازی آخر رو انجام می دن که لاجوردی پوشان شما بیاد بالا :دی
عزیزم حداقل یه احتمال 0.0000001 % بده که اگه باختین و حذف شدین ضایع نشی :دی

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
لاجورديپوشان برن جلو بوق بزنند تا اينجاشم زوري اومدمنبرن خدا رو شكر كنند كه به اين مرحله رسيدن

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

مسعود جان ، درسته اسپانیا شرایط خاص و مثبتی داره تو این سالها ولی شانس پرتقال هم قابل توجه برای این بازی. خصوصا که حتی تیم قوی تر هم بی گرویی نمیتونه به آب و آتیش بزنه. کلا پیش بینیش سخته

لاجورديپوشان برن جلو بوق بزنند تا اينجاشم زوري اومدمنبرن خدا رو شكر كنند كه به اين مرحله رسيدن

دوست عزیز پست های مصداق کل کل رو در تاپیک کل کل جهانی بزنید (البته در چارچوب قوانینش!) تشکر

Last edited:

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
خیلی دوس دارم پرتغال اسپانیا رو بزنه ، یعنی میشود آیا :rolleyes:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
مالکیت 70 به 30 میشه و در آخر اسپانیا میبره!

اسپانیا که چک نیست بزاره رونالدو هر کار خواست بکنه !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دفاع اسپانیا جلوی کرواسی و ایتالیا شکننده نشون داد و میشه گفت خوش شانس بودن که تو اون دو بازی فقط یک گل خوردن. پس انقدر ها هم رونالدو و پرتغال بدون شانس نیست امشب. مگر اینکه اسپانیا بخواد بازم یه بازی سراسر "کنترل شده" به نمایش بذاره که بله، در اونصورت کار برای پرتغال و البته تماشاچی های فلک زده سخت میشه.

اول اینکه فراموش نکن تو داری با یه هوادار منطقی صحبت میکنی!
biggrinsmiley.gif
دوم اینکه به نظر من این تیم جای دفاعی نداره! وقتی سرمربی تیم دو تا مهاجم(نگردو/یورنته) رو میذاره روی نیمکت و حتی سعی نمیکنه اونا رو 5 دقیقه بازی بده و اصرار داره بازیکنی مثل فابرگاس بره نقش شماره 9 رو بازی کنه جای دفاعی باقی نمیمونه! این تیم اسپانیا برای من جذابیت نداره. تنها نکته جالب و جذاب برای من آلوارو آربلواس! نمونه یه بازیکن average که هیچوقت بالای 70 نیست اما از 50 هم پایین‌تر نمیاد. بازیکن مورد علاقه منه!
فکر میکردم بازیکن محبوبت ژابی آلونسو باشه!

پ.ن : رونالدو عزیز هست .. نیازی به علامت تعجب نداشت!!
biggrinsmiley.gif

آخه من که همیشه بین رونالدو و مسی، طرف مسی رو گرفتم برام عجیبه که الان انقدر یهو هوادار رونالدو شدم و دوست دارم بدرخشه! اگه باعث حذف اسپانیا بشه من به طور دائمی هوادارش میشم
biggrinsmiley.gif

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ردیو جان کم کم داری می ری توی بلک لیست بنده :دی

اسپانیا مثل همیشه نیست به غیر این که باید یه چند تا توپ بلند هم ارسال کنه، مشکل مهاجم داره. یه مهاجم درست درمون نداره

البته کماکان قهرمان می شه، تیم های دیگه هوا برشون نداره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
توپ طلای امسال به احتمال زیاد به یکی از این چند بازیکن میرسه ،
مسی دیگه ترکونده ، بعیده امسال هم توپ طلا رو بهش بدن ...

1340735049808.jpg

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
بنده نظرم به ایتالیا - اسپانیا نزدیکتر میباشد و با کمی خوشبینی جام را در دستان جی جی متصورم !

ایتالیا همین که تا این مرحله اومد بالا جدا هنر کرده. کی فکرش رو می کرد

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
هر تيمي مي ياد جلو اسپانيا فقط تاكتيك دفاعي به كار مي گيره خوب اسپانيا بدبخت چيكار كنه با اين دفاع ها
اين ميشه كه بازي خسته كننده ميشه

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
واقعا حرام اندر حرامه اسپانیا و یا پرتغال بیان بالا ۱۰۰ دقیقه بازی کردن حس کردم لیگ سومالی میبینم نه جام ملتها حیف که خوابم نمیاد وگرنه ولش می کردم.

* آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است *
* با دوستان مروت با دشمنان مدارا *

stefan

Registered User
لایک‌ها
177
بازی در حد یه بازی معمولی لیگ برتر ایران بود.

بالا