با این دو بازی ای که پیش اومده الان مثل سال 2004 این احتمال هست که دو تیم همگروه فینال رو برگزار کنند. دقیقا 50 -50 شانس هست.
اول اینکه فراموش نکن تو داری با یه هوادار منطقی صحبت میکنی!توقع نداشتم یه هوادار اسپانیا با این انتقاد تند و تیز موافقت کنه :دی به این دلیل که فکر میکنم اگه خودم هوادار اسپانیا بودم بلاخره یه دلیلی برای سبک بازی تیم پیدا میکردم، مثلا سعی میکردم حریف رو متهم کنم!!
اسپانیا تو یورو 2008 رویایی بود. ولی تو 2010 کمی یکنواخت شد و الان خیلی یکنواخت شده. نمیدونم حضور ویا چه فرقی میکرد، مشکل من با اسپانیا مسئله ی گلزنی نیست. همین الان هم به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه تیم. 8 گل تو چهار بازی آمار خیلی خوبیه تو این سطح. گل های بیشتر اسپانیا رو برای من جذاب تر نمیکرد لزوما. به هر حال، یکی از قوی ترین تیم های بیست سال گذشته ست این اسپانیا. ولی اگه من هوادار این تیم بودم دوست داشتم یه کم متفاوت تر میبود. تاکید روی "کنترل" ای که آربلوآ گفت کمی زیاد از حد و آزار دهنده ست و بدتر از اون اصرار به اینکه از ضربه ی دروازه تا خط گل حریف با پاسکاری کوتاه برن جلو. من فکر نمیکنم تیم های دیگه میان که جلوی اسپانیا دفاع کنن، تیم های دیگه توان در آوردن توپ رو از چنگ اسپانیا ندارن!
جسارتا، من هوادار پرتغال و رونالدوی عزیز (!) هستم تو بازی نیمه نهایی.
-
نه اشتباه نشه!یعنی شما شانس فینالیست شدن ایتالیا رو 50-50 می دونی؟ :دی
نه اشتباه نشه!
ما تاس نمیریزیم داداش :دی
البته شانس تو فوتبال بحثش خیلی طولانی و فلسفی و یه جورایی مفهمومی هست. یادش بخیر یه بار یه مقاله ازش نوشتم خیلی به خودم چسبید.
ولی منظورم این بود که الان 4 حالت وجود داره برای فینال
-ایتالیا و پرتقال
-ایتالیا و اسپانیا
-المان و اسپانیا
المان و پرتقال
دو تا از این 4 حالت میشه نصف احتمال دیگه :دی منظورم حذف المان و پرتقال فقط نبود :blush: ما رو با اسپانیایی ها و المانی ها در ننداز مسعود جان /
ایشا... همه دوستان با هم یه عصر نشینی برای عرض تبریک میان تاپیک لاجوردی پوشان![]()
عزیزم حداقل یه احتمال 0.0000001 % بده که اگه باختین و حذف شدین ضایع نشی :دیبابا من که گرفتم چی گفتی اما شما یه جورایی نگرفتی!
ما که از همین حالا فینالیستیم , تمومه! پس تنها در صورتی دو تیم هم گروه بازی آخر رو انجام می دن که لاجوردی پوشان شما بیاد بالا :دی
مسعود جان ، درسته اسپانیا شرایط خاص و مثبتی داره تو این سالها ولی شانس پرتقال هم قابل توجه برای این بازی. خصوصا که حتی تیم قوی تر هم بی گرویی نمیتونه به آب و آتیش بزنه. کلا پیش بینیش سختهبابا من که گرفتم چی گفتی اما شما یه جورایی نگرفتی!
ما که از همین حالا فینالیستیم , تمومه! پس تنها در صورتی دو تیم هم گروه بازی آخر رو انجام می دن که لاجوردی پوشان شما بیاد بالا :دی
لاجورديپوشان برن جلو بوق بزنند تا اينجاشم زوري اومدمنبرن خدا رو شكر كنند كه به اين مرحله رسيدن
فکر میکردم بازیکن محبوبت ژابی آلونسو باشه!اول اینکه فراموش نکن تو داری با یه هوادار منطقی صحبت میکنی!دوم اینکه به نظر من این تیم جای دفاعی نداره! وقتی سرمربی تیم دو تا مهاجم(نگردو/یورنته) رو میذاره روی نیمکت و حتی سعی نمیکنه اونا رو 5 دقیقه بازی بده و اصرار داره بازیکنی مثل فابرگاس بره نقش شماره 9 رو بازی کنه جای دفاعی باقی نمیمونه! این تیم اسپانیا برای من جذابیت نداره. تنها نکته جالب و جذاب برای من آلوارو آربلواس! نمونه یه بازیکن average که هیچوقت بالای 70 نیست اما از 50 هم پایینتر نمیاد. بازیکن مورد علاقه منه!![]()
پ.ن : رونالدو عزیز هست .. نیازی به علامت تعجب نداشت!!![]()
به طرز عجیبی حس می کنم که آلمان قهرمان میشه !
بنده نظرم به ایتالیا - اسپانیا نزدیکتر میباشد و با کمی خوشبینی جام را در دستان جی جی متصورم !