از ترانسفر چه خبر ؟
چه میشه کرد؟
8تا ترنسفر میتونی انجام بدی...
از ترانسفر چه خبر ؟
چه میشه کرد؟
سعی میکنم با اختلاف زیاد شکستت ندم.
حاجی من یک اشتباه خیلی بدی کردم این هفته مگرنا الان 2 پوینت ازت بیشتر داشتم :دی
در نهایت تو این 2 بازی باقیمونده ما میریم بالا، حالا ببین :دی
سعی میکنم با اختلاف زیاد شکستت ندم.به هر حال تو هم جوونی و آرزو داری ... با نتیجه 97 به 32 چطوری؟ فکر میکنم زیاد سنگین نیست.
تا اینجای مسابقات خوب جلو اومدی اما افسوس که به حریف قدری همچو من برخورد کردی![]()
![]()
امید من طرفدار توئم پسر ! ببینم میتونی آیا ! ؟ :دی
بلو استار اقا فرزاده خودمونه؟
کاپیتانم 7 امتیاز اورد دارم فکر می کنم عوضش کنم یا نه
کاپیتانم 7 امتیاز اورد دارم فکر می کنم عوضش کنم یا نه
یا نه ! :دی
من که کاپیتانم راموس بود 12 گرفت فکر کنم عوضشم نمیکنم ! ریسکه ! بعید میدونم فردا بازیکنی 2 تا گل بزنه مثلا .. نه ؟!
سعی میکنم با اختلاف زیاد شکستت ندم.به هر حال تو هم جوونی و آرزو داری ... با نتیجه 97 به 32 چطوری؟ فکر میکنم زیاد سنگین نیست.
تا اینجای مسابقات خوب جلو اومدی اما افسوس که به حریف قدری همچو من برخورد کردی![]()
![]()
جون جفتمون منم اشتباهای بدی کردم. هم تو یارگیری و هم تو کاپتانی هی ریسک کردم. سر دروازبان هم اشتباه مذخرف/مضخرف/مزخرف/مظخرف/ ی کردم :دی
یه اعتراف گفتم دارم ! بعدا که توضیح بدم حتی اگر قهرمانی رو هم بدست بیاری میاری کاپ رو تحویل میدی خودت![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
امید من طرفدار توئم پسر ! ببینم میتونی آیا ! ؟ :دی
هد تو هد چرا فقط 4 بازی انجام شده؟؟؟
با اخلاقی که ازت سراغ دارم بدون شک بعد از شنیدن حقایق تغییر عقیده میدی :دی هنوز که من چیزی نگفتم ! :lol: ولی در کل باید بگم ------------> ... Please waitاگر یک درصد واقعا فکر کردی من میام کاپ رو تحویل میدم، جواد جان باید عرض کنم خدمتت که... سخت در اشتباهی جوان ! :دی
3 دور گروهی + 4/1
الان هم که بازی پنجم هست.
این سوال بود آخه ؟
پ .ن 4 : نابودش کردی پسر! تو یک مرد واقعی هستی امید![]()
دور، دور خوبی نبود بزرگوار !
چه جایی هم ما باختیم ! تف آقا !
پ .ن 3 : فرزاد جون من که گفتم به بچه های آتزوری اعتماد کنی نا امیدت نمی کنن دیدی بالوتلی 2 تا گل زد![]()
wildcard وجود نداره دیگه؟