• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوتی ها و خطاها و گافهای گزارشگرهای فوتبال

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
حول و حوش دقیق 90 بود
خیلی باحال گفت :
باور کنید بازی تموم نشده !
یعنی فقط مونده بودم خب که چی؟!!!

آره دقیقه 91 بود فک کنم
جمله هاش که ته میکشن هرچیزی ممکنه بگه:D

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تور باید خیلی محکم باشه تا بتونه در مقابل این ضربه مقاومت کنه....یه لحظه خیابانی فکر کرده داره فوتبالیست هارو گزارش میکنه...چقدر خندیدم دیشب از این حرفش:lol:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
فوتبالی فراتر از سال 2012
crazy.gif

:D ! دقیقا !

SSshahin

Registered User
لایک‌ها
2,050
آخر هم این یورو تموم شد و گویا کسی نتونست به این سرتنگ علیفر حالی کنه که تیموشچک ( مدافع اوکراین ) بازیکن بارسلونا نیست ! :(

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
اخبار ورزشی اعلام می کنه بازی های یوفا به هر دلیلی متوقف بشه از همون لحظه توقف باید شروع بشه. نصیرزاده با اعتماد به نفس میاد میگه بازی اکراین و فرانسه از اول باید شروع بشه.
به خاطر استرس بیش از حد برونو آلوس که چهارمین پنالتی زن پرتغاله به اشتباه نوبت نانی رو می گیره. گزارشگر و در ادامه مجری می گن کاش نانی اجازه می داد آلوس پنالتی شو بزنه. هنوز نمی دونن پنالتی زن ها رو مربی ها مشخص می کنن.
...
لازمه یه گزارش خوب جدا از اطلاعات به روز، لحن و مهم تر از اون اوج و فرودهای مناسب در هنگام گزارشه که انصافا خیابانی در بازی دیشب به خوبی رعایت کرد. به قول یکی از دوستان انگار بازی ایران استرالیا رو گزارش می کرد.
گزارشگرانی مثل خیابانی و یوسفی حتی بعضی اوقات اگر از مرز هم عبور کنند به شکلی هست که واسه بیننده شیرین هست . مثالش گزارش پیمان یوسفی در جام باشگاه های آسیا ... آرش برهانی با دروازه بان حریف تک به تکه. دروازه بان رو هم دریبل می کنه ولی این قدر لفتش می ده که توپ به اوت می ره. پیمان یوسفی : آرش برهانی ... تک به تک با دروازه بان ... دِ بزن آرش دیگه . دِ بزن آرش .
حالا گزارشگرانی هستند که شاید اشتباهی نداشته باشند ولی نمی تونن هیجان رو به بیننده منتقل کنند. یکی از گزارشگران هست که هیجان در صدایش در مواقع مرده بازی هم مشاهده می شود که کاملا روی اعصابه. ( مثلا توپ داره تو اوت یه دفعه تن صدا رو بالا می بره )
حالا نمی دونم چرا این همه اجحاف در حق خیابانی میشود. باور کنید کاری ندارد که بنشینی یک روز وقتت رو تلف کنی و از گزارش مزدک و عادل هم چند تا گاف بیخود بگیری.

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
یه جا نگفت : باور کنید بازی تموم نشده
این فقط سواله !
گفت؟

آلمان وقتی 2 بر 0 عقب افتاده بود همه گفتند دیگه تموم شد و حذف شد ولی وقتی دقیقه 90 گل رو زد و بعد دیوانه وار حمله کرد خیابانی این جمله رو بکار برد. یعنی این که هنوز واسه قضاوت زوده .
...
یک جایی قصد و غرض ها باید معلوم بشه دیگه ... الان این جمله جنس تور باید خیلی عالی باشه کنایه ای از شلیک محکم بالوتلی بود که به قول یکی اگه عادل گفته بود همه به به و چه چه می گفتن. یا جایی دیگه گفت بالوتلی با این که 21 سالشه و جوونه ولی باتجربه س.
سعی کنیم حقیقت رو پایمال نکنیم. خیلی ها اول و آخر جمله رو می زنن و بعد میان به عنوان سوتی تو روزنامه ها چاپ می کنن. من هم بعضا به گزارش های خیابانی انتقاد دارم ولی بازخوردها از گزارش پنج شنبه خیلی خوب بود.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
بالاخره ایرانی ها باید برای سرگرم کردن خودشون به یه نفر گیر بدن دیگه. الان خیابانی و جنتیه. چند سال دیگه هم یکی دیگه
به نظر من که خیابانی بیشتر وقتها خوب گزارش میکنه

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
یه نیمچه سوتی از عادل خان:

بین دو نیمه فقط پیام بازرگانی داد ولی بازی وقتی شروع شد گفت:از رضا جاودانی و حمیدرضاصدر و مجید جلالی تشکر می کنیم که درباره نیمه اول صحبت کردن....................:p

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
یه نیمچه سوتی از عادل خان:

بین دو نیمه فقط پیام بازرگانی داد ولی بازی وقتی شروع شد گفت:از رضا جاودانی و حمیدرضاصدر و مجید جلالی تشکر می کنیم که درباره نیمه اول صحبت کردن....................:p

بیشتر به طعنه میخورد تا سوتی :D از بس پیام بازرگانی نشون میدن ای عوضیا :-|

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
عادل هر چقدر تونست این بازی تیکه انداخت به لیگ و مسئولین لیگ/

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
یک اشتباه که به نظر از عادل فردوسی پور بعید می آمد و در این دوره بازی های یورو متوجهش شدم این بود که القاب بازیکن ها را، صرف نظر از زبان اصلی، به کمک تلفظ انگلیسی می گفت و خوب نتیجه آش شله قلم کاری از آب در می آمد، برای مثال لقب د رسی، Capitan Futuro ، را کاپیتان فیوچرو (تلفظ صحیح* = کاپیتان فوتورو) و لقب اینیئستا، Ilusionista ، را ایلوشنیستا (تلفظ صحیح* = ایلوسیونیستا) می گفت.

*صحیح ترین به کمک پارسی. :p

در ادامه ی ملانقطی گری در برابر عادل که بعد از بازی گفت اینیئستا در هیچ کدام از گل ها تآثیر نداشته بود، اگر اشتباه نکنم، در گل اول با پاس عمقی به فابرگاس، به نظر من، نقش اصلی را در گل ایفا کرد.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
یک اشتباه که به نظر از عادل فردوسی پور بعید می آمد و در این دوره بازی های یورو متوجهش شدم این بود که القاب بازیکن ها را، صرف نظر از زبان اصلی، به کمک تلفظ انگلیسی می گفت و خوب نتیجه آش شله قلم کاری از آب در می آمد، برای مثال لقب د رسی، Capitan Futuro ، را کاپیتان فیوچرو (تلفظ صحیح* = کاپیتان فوتورو) و لقب اینیئستا، Ilusionista ، را ایلوشنیستا (تلفظ صحیح* = ایلوسیونیستا) می گفت.

*صحیح ترین به کمک پارسی. :p

در ادامه ی ملانقطی گری در برابر عادل که بعد از بازی گفت اینیئستا در هیچ کدام از گل ها تآثیر نداشته بود، اگر اشتباه نکنم، در گل اول با پاس عمقی به فابرگاس، به نظر من، نقش اصلی را در گل ایفا کرد.

بابا عادل خودش استاد دانشگاهه .............زبان انگلیسی هم درس می ده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا تو این برنامه جام چهاردهم این علیفر رو اوردن.

باز این بشر گیر داده به دفاع خطی. استاد علیفر

این بابا قبلا سیبیل داشت. چه سیبیلا رو زده. پشت مو بلند کرده. چه تیپی هم زده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بابا این تیپش منو کشته :)

البته صحبتش در مورد اینک مربی های ما دفاع بلد نیستند تا حدی درسته.

اما تیر خلاص رو جاوادانیه زد بهش

گفت هر جا اسم دفاع خطی میاد همه یاد استاد علیفر میفتند :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره جام تموم شد و اینها در برنامه اشاره کردن که اون گل اوکراین که نگرفتن قبلش افساید بوده.......

چیزی که ما همون روز اول فهمیده بودیم.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
عادل تو برنامه جام 14 ام داشت تعریف میکرد در مورد یکی از بازیکنا که میخواسته در موردش یه چیز بگه ولی کارگردان اصلا بسته ی بازیکن رو نداده ! گفت
لامصب هر چی صبر کردم نشد :دی

بالا