lilyrose
مدیر بازنشسته
کسی که تا به حال آشپزی نکرده ، شاید متوجه نشه که آبکش کردن ماکارونی (یا دقیق ترش "پاستا") یعنی چی؟
بهترین کار برای این افراد اینه که مطابق دستوری که روی بسته های پاستا نوشته شده عمل کنن. معمولا به ازا هر 100 گرم پاستا ، حدود 1 لیتر آب لازمه (این هم میشه حدود 4 تا لیوان) بنابراین برای 500 گرم پاستا ، حدود 5 لیتر آب لازمه. آب رو داخل قابلمه ای که سایزش مناسبه بریزید و بذارید روی اجاق گاز تا جوش بیاد. بعد پاستاها رو داخلش بریزید. حدود 8 الی 12 دقیقه و بسته به ضخامتشون طول می کشه تا نرم بشن . باید امتحانش کنید و هر وقت که به نرمی دلخواهتون رسید ، محتویات قابلمه رو داخل یک آبکش خالی کنید. بذارید کمی حرارتش کم بشه ، بعد روش آب سر بریزید. چون اگر وقتی که خیلی داغ هستن روشون آب سرد بریزید ، ممکنه خرد بشن و ظاهرشون خراب بشه.
این میشه پاستای آبکش شده. یعنی base کار :دی
بهترین کار برای این افراد اینه که مطابق دستوری که روی بسته های پاستا نوشته شده عمل کنن. معمولا به ازا هر 100 گرم پاستا ، حدود 1 لیتر آب لازمه (این هم میشه حدود 4 تا لیوان) بنابراین برای 500 گرم پاستا ، حدود 5 لیتر آب لازمه. آب رو داخل قابلمه ای که سایزش مناسبه بریزید و بذارید روی اجاق گاز تا جوش بیاد. بعد پاستاها رو داخلش بریزید. حدود 8 الی 12 دقیقه و بسته به ضخامتشون طول می کشه تا نرم بشن . باید امتحانش کنید و هر وقت که به نرمی دلخواهتون رسید ، محتویات قابلمه رو داخل یک آبکش خالی کنید. بذارید کمی حرارتش کم بشه ، بعد روش آب سر بریزید. چون اگر وقتی که خیلی داغ هستن روشون آب سرد بریزید ، ممکنه خرد بشن و ظاهرشون خراب بشه.
این میشه پاستای آبکش شده. یعنی base کار :دی