• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای یک دسک‌تاپ مناسب برای کار 3DS Max و اتوکد

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
با درود

دوستان من میخوام یه سیستم برای کار با اتوکد و 3DS Max (بیشتر 3DS Max) و Vray گهگاهی هم برنامه‌نویسی جمع کنم
در کنارش ممکنه از Catia هم استقاده بشه.

قطعاتی که تا این لحظه انتخاب کردم:

CPU: Intel Core i7 3770K ivy bridge

M.B:
  1. ASRock FATAL1TY P67 Performance
  2. ASRock P67 Pro3

H.D.D: Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB/64MB

Case: Cooler Master Silencio 550
حالا توی انتخاب گرافیک موندم که واقعا چی بگیرم.
تنها قطعه‌ای که الآن تصمیمم در موردش کاملاً قطعیه و فکر نمیکنم قابل تغییر باشه همون هارده چون میخوام یه SSD هم بعنوان هارد OS بهش اضاف کنم و این هارد هم توی این رنج قیمتی تا جایی که من گشتم برای نیاز من بهترین بود :)

حالا اساتید بفرمایند با توجه به نیاز من و انتظاراتم از این سیستم:

1. آیا این قطعاتی که انتخاب کردم مناسبن؟
  2. با توجه به اختلاف قیمت حدود 70 تومنی و همچنین کمیاب شدن مدل Performance آیا باز هم خریدش معقوله یا اینکه مدل Pro یا کمی ضعیف‌تر بودن توی سیستم انتقال گرما و در عوض 70 تومن ارزونتر بودن و همچنین دارا بودن اسلات‌های PCI بیشتر گزینه بهتری خواهد بود؟
  3. برای انتخاب 8 گیگ رم (4×2) پیشنهادتون چیه که کیفیت و کارآیی مناسبی داشته و قیمتشون هم گرون نباشه (دنبال جنس ارزون نیستم که 2 روز دیگه دستمو بذاره تو حنا ولی نمیخوام گرون درآد)

پیشاپیش از راهنمایی‌های گران‌بهاتون ممنونم.

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
کسی از اساتید نیست به ما کمک کنه؟
اضطراریه برای مریض میخوام این سیستمو :(

الآن فقط گیر رم و گرافیکم که مشخص بشه
اگه کسی از عزیزان در مورد موارد بالا هم نظرشو بگه ممنون میشم تا با خیال راحت‌تر بتونم انتخابمو انجام بدم.

aminkhaste

Registered User
لایک‌ها
53
سلام به جای asrock میتونی از rampage iv formula استفاده کنی
گرافیک هم asus geforce gtx 580
رم هم 2تا 4گیگ بگیری مارک crosaire خوبه
برای این سیستم یه کیس با کولینگ خوب میخوای که کولر مستر هف ایکس بهترین انتخابه
اگه بودجه مشکل نداری میتونی از کارت گرافیک gtx670 استفاده کنی
میتونی از

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
والا مشکل بودجه که دارم
نمیخوام کیس بالای 2 تومن بره.
من CPU که انتخاب کردم LGA 1155 هست و بردی که شما معرفی کردی 2011 پس قابل استفاده برای بنده نیست :)
گرافیک هم فعلا GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti رو انتخاب کردم و حقیقتا بالاتر از این قیمت (حدود 500) فکر نمیکنم فعلا بتونم براش هزینه کنم!
در مورد کیس هم با توجه به معماری cpu و رم‌های جدید فکر نمی‌کنم انقدر گرما تولید بشه که نیاز به کیس با کولینگ از این قوی‌تری هم باشه!
ضمن اینکه Silencio 550 قدرت دفع حرارت و همچنین گردش هوای خوبی داره، حتی برای کسی که میخواد اورکلاک کنه یا سیستم همیشه زیر بار پردازش سنگین هست هم پشتش جا برای ورود و خروج لوله‌های خنک کننده‌های آبی هم تعبیه شده.
با مدنظر قرار دادن این نکته که فضایی که کیس قرار میگیره همیشه سرده، بنظرتون بازم کیسی بالاتر از این نیاز دارم؟

در مورد رم هم الآن بیشترین مشکلم همینه که هرچی میگردم رم با کیفیت خوب که فقط یه هیت‌سینک ساده داشته باشه که فقط کمی توی دفع گرما کمک کنه و قیمت مناسبی هم داشته باشه گیرم نمیآد!
دوستان توی فروم دیگه گفتن twinmos رم‌های خوبی داره که 8 گیگش با باس 1600 زیر 100 تومن درمی‌آد و چون من نمیخوام اورکلاک کنم برام گزینه‌های مناسبی هستن. ولی هرچی توی سایت‌ها گشتم چیزی گیرم نیومد :(

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوست عزیز بودجه چقدره ماکزیمیم؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
توی پست قبلیم نوشته بودم نمیخوام بالای 2 تومن بره
چون یه هزینه‌ای هم باید برای مانیتور و کیبورد و ماوس هم بکنم

اگه در مورد این 3 قطعه هم پیشنهادی دارین که مناسب کارم باشه خوشحال میشم راهنمایی کنین.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
توی پست قبلیم نوشته بودم نمیخوام بالای 2 تومن بره
چون یه هزینه‌ای هم باید برای مانیتور و کیبورد و ماوس هم بکنم

اگه در مورد این 3 قطعه هم پیشنهادی دارین که مناسب کارم باشه خوشحال میشم راهنمایی کنین.

راجب مادربرد به نظرم انتخابهات موردهای مناسبی هستند . فقط برای اینکه من گوشی دستم بیاد هر کدوم رو چقدر قیمت تخمین زدی یه بار قیمتهاشون رو جلوش بنویسی بهتره.

Done

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
تا چقدر پول داری یا میتونی بدی؟
هارد به نظرم دیجیتال وسترن بگیر اگرم سرعت بالاش رو میخوایی مشکیش رو بگیر سبزش رو نگیر هرچند همون سبز هم تا 70 مگ کپی میزنه ولی اون تا نزدیک 100 میره
رم هم به نظرم 6 گیگ کافیه و DDR3 باشه یعنی مادر بوردتون اینو ساپورت کنه و USB3 داشته باشه
گرافیک هم من GForce داشتم هم ATI Radeon که من بهتون کمش ATI Radeon HD 5700 مارک Gigabyte پیشنهاد میکنم بگیرید البته سری های 6 و 7 هم گیر آوردید بهتر تصویر 3D هم پخش میکنن

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام
تا چقدر پول داری یا میتونی بدی؟
هارد به نظرم دیجیتال وسترن بگیر اگرم سرعت بالاش رو میخوایی مشکیش رو بگیر سبزش رو نگیر هرچند همون سبز هم تا 70 مگ کپی میزنه ولی اون تا نزدیک 100 میره
رم هم به نظرم 6 گیگ کافیه و DDR3 باشه یعنی مادر بوردتون اینو ساپورت کنه و USB3 داشته باشه
گرافیک هم من GForce داشتم هم ATI Radeon که من بهتون کمش ATI Radeon HD 5700 مارک Gigabyte پیشنهاد میکنم بگیرید البته سری های 6 و 7 هم گیر آوردید بهتر تصویر 3D هم پخش میکنن

1- سرعت دسترسی به اطلاعات توی هاردهای سری گرین WD بشدت پایینه و اینو همه میدونن عجیبه که شما میگی سری گرین سرعت خوبی داره!!
2- شما قیمت این دو هارد رو بررسی کردی؟ در مورد سری Barracuda سیگیت اطلاعات که دارین؟ میدونین که یکی از بهتریت سری هاردهای بازاره؟
3- 4 گیگ رم پایه نیاز برای کار با یک سیستمیه که میخواد کارهای طراحی انجام بده، چطور فکر میکنین 6GB کافیه؟ من که میگم همین 8 گیگی که فعلا قصد دارم بذارم روش هم کمه و تا یکی دو ماه آینده باید بفکر ارتقاش به 16 باشم.
4- طبق بررسی بنده کارت‌های nVidia تو زمینه رندرینگ و کلا طراحی‌های 3بعدی، از مشابه ATI خودشون قوی‌ترن. توجه کنین که من نمیخوام یه دسکتاپ برای دیدن فیلم 3بعدی یا بازی بخرم، سیستم من حرفه‌ای برای طراحی استفاده خواهد شد و در کنارش کمی هم کارهای معمول ممکنه توش انجام بدم که اونم امکانش کمه چون برای کارهای معمولی چون وبگردی، چک کردن ایمیل، موزیک و ... اغلب از لپتاپ استفاده میکنم. مگر اینکه مدت استفاده بخواد خیلی طولانی بشه یا حین کار بخوام یکم بخودم استراحت بدم یا دنبال مطلبی باشم یا ایمیل کاری‌یی ارسال کنم که اون‌موقع از دسکتاپم استفاده کنم وگرنه استفاده از این سیستم در اولویت اول فقط کار طراحی و رندرینگه

بازم ممنون از وقتی که گذاشتین و تجربیاتون رو با بنده در میون گذاشتی

راجب مادربرد به نظرم انتخابهات موردهای مناسبی هستند . فقط برای اینکه من گوشی دستم بیاد هر کدوم رو چقدر قیمت تخمین زدی یه بار قیمتهاشون رو جلوش بنویسی بهتره.

گرافیکو اگه از این سری بگیرم، یه نگاه مجدد که انداختم متوجه شدم MSI سری Hawk قوی‌تر از Gigabyte هست برای همین msi رو جایگزین گیگا کردم. البته اگه به نظر شما گزینه بهتری میشه پیدا کرد حتما اونو انتخاب خواهم کرد.

در مورد مادربرد هم اگه بالای 200 نمیره و قابلیت‌هایی بهتر از این داره خوب مسلما اونو ورمیدارم ولی نگاهی که من به بازار انداختم، قیمت‌ها بصورت عجیب و غریبی بالا رفتن و قیمت ازراک معقول‌تر از بقیه بود!

کد:
Processor:	Intel Core i7 3770K ivy bridge  ~>  670 Toman

MainBoard:	ASRock FATAL1TY P67 Performance ~>  200 Toman
		P67 Pro3 SE

V.G.A:		MSI N560GTX-Ti Hawk GeForce GTX 560 Ti ~> 500 Toman
		GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti

H.D.D:		Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB/64MB ~>  170 Toman

P.S.U:		CoolerMaster GX-650W	~> 170 Toman

Case:		Cooler Master Silencio 550 ~> 170 Toman

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
هرچی گشتم توی سایت‌ها نتونستم این کارت 5970 رو پیدا کنم که ببینم توی بازار ایران قیمتش چقدره یا اصلا هست یا نه
ولی چیزی که یادمه قیمتش بالای 700 و نزدیک 800 بود
الآن موجوده؟ قیمتش چنده؟ نظر دیگر اساتید در این زمینه چیه؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
قیمت جهانی این کارت رو اگر بخوای..

580 دلار ..

ولی کارکرده تو همین فروم هم من و هم یکی از دو ستان دارن به قیمت 500 و 530 .. گرافیک بنده گرونتره چون رفرنس نیست و Oc هست .

HIS Radeon HD 6970 2 GB Review | techPowerUp

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
خوب قطعه شما چقد کار کرده؟ ضمانت داره یا خیر؟
سلامت کامل داره؟

آیا دیگر اساتید توصیه می‌کنند اینو؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
اجازه بدید دوستان دیگه هم تایید کنند که اصلا این گرافیک برای شما مناسبه یا خیر .. اگر مناسب بود براتون .. پیام خصوصی بدید صحبت کنیم .

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
نقل قولی از یکی از دوستان توی یک انجمن دیگه:

اکثر برنامه های 3d مثل vray تا جائی که میدانم cuda base هستند

یعنی فقط بر روی محصولات nvidia اجرا می شوند و اگر گرافیک شما amd/ati باشد کلا کار نخواهند کرد.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
من خیلی در این زمینه نمیدونم عزیز... ولی تا جایی که میدونم amd ها برای کارهای گرافیکی مناسب ترند و کسانی که کارهای گرافیکی میکنند ترجیح میدن amd استفاده کنند ..

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
والا در مورد ترجیه دادن، کسانی که با برنامه‌های 3D کار می‌کنن ترجیه میدن از سری کوادرو nVidia استفاده کنن اگه بودجشون بکشه :)

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بله درسته .. برای کارهای 3 بعدی انویدیا و برای تدوین و فیلم ویدئو کلا amd ...دوستمون تو بخش خرید و فروش گرافیک 470 رو 320 برای فروش گذاشتن .. گرافیک بدی نیست .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ببخشید امروز من فرصت نکردم به این تاپیک یه نگاه بندازم . تا فردا سعی میکنم جواب سوالاتتون رو تک تک بدم . یکم حجم نوشته ها بالاست کارو سخت کرده:دی

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
1- سرعت دسترسی به اطلاعات توی هاردهای سری گرین WD بشدت پایینه و اینو همه میدونن عجیبه که شما میگی سری گرین سرعت خوبی داره!!
2- شما قیمت این دو هارد رو بررسی کردی؟ در مورد سری Barracuda سیگیت اطلاعات که دارین؟ میدونین که یکی از بهتریت سری هاردهای بازاره؟
3- 4 گیگ رم پایه نیاز برای کار با یک سیستمیه که میخواد کارهای طراحی انجام بده، چطور فکر میکنین 6GB کافیه؟ من که میگم همین 8 گیگی که فعلا قصد دارم بذارم روش هم کمه و تا یکی دو ماه آینده باید بفکر ارتقاش به 16 باشم.
4- طبق بررسی بنده کارت‌های nVidia تو زمینه رندرینگ و کلا طراحی‌های 3بعدی، از مشابه ATI خودشون قوی‌ترن. توجه کنین که من نمیخوام یه دسکتاپ برای دیدن فیلم 3بعدی یا بازی بخرم، سیستم من حرفه‌ای برای طراحی استفاده خواهد شد و در کنارش کمی هم کارهای معمول ممکنه توش انجام بدم که اونم امکانش کمه چون برای کارهای معمولی چون وبگردی، چک کردن ایمیل، موزیک و ... اغلب از لپتاپ استفاده میکنم. مگر اینکه مدت استفاده بخواد خیلی طولانی بشه یا حین کار بخوام یکم بخودم استراحت بدم یا دنبال مطلبی باشم یا ایمیل کاری‌یی ارسال کنم که اون‌موقع از دسکتاپم استفاده کنم وگرنه استفاده از این سیستم در اولویت اول فقط کار طراحی و رندرینگه

بازم ممنون از وقتی که گذاشتین و تجربیاتون رو با بنده در میون گذاشتی

گرافیکو اگه از این سری بگیرم، یه نگاه مجدد که انداختم متوجه شدم MSI سری Hawk قوی‌تر از Gigabyte هست برای همین msi رو جایگزین گیگا کردم. البته اگه به نظر شما گزینه بهتری میشه پیدا کرد حتما اونو انتخاب خواهم کرد.

در مورد مادربرد هم اگه بالای 200 نمیره و قابلیت‌هایی بهتر از این داره خوب مسلما اونو ورمیدارم ولی نگاهی که من به بازار انداختم، قیمت‌ها بصورت عجیب و غریبی بالا رفتن و قیمت ازراک معقول‌تر از بقیه بود!

کد:
Processor:    Intel Core i7 3770K ivy bridge  ~>  670 Toman

MainBoard:    ASRock FATAL1TY P67 Performance ~>  200 Toman
        P67 Pro3 SE

V.G.A:        MSI N560GTX-Ti Hawk GeForce GTX 560 Ti ~> 500 Toman
        GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti

H.D.D:        Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB/64MB ~>  170 Toman

P.S.U:        CoolerMaster GX-650W    ~> 170 Toman

Case:        Cooler Master Silencio 550 ~> 170 Toman

برای رم و این پلتفرم هر چه فرکانس بالاتر بره بهتره . اما خوب با توجه به محدودیت بودجه 1600 های Crosair رو تقریبا هر 4 گیگش رو میتونی حدود 70 پیدا کنی که به نظرم 2 تا 4 تاش فعلا جوابگو هست.
راجب پاور و کیس خیلی نظر خاصی ندارم.
اما راجب هارد . یکی از بهترین انتخابها رو کردید . فقط تو خریدش دقت کنید چون این کالا الان مورد های خراب هم کم نداره . حتما با گارانتی معتبرش رو بخرید .
راجب کارت گرافیک مورد انتخابیتون خیلی عالیه . راجب پردازنده هم همینطور .
مادربرد هم پیشنهادم اینه اگر تمایل به استفاده از SSD و تکنولوژی های سری Z مادربرد های اینتل دارید بودجه رو افزایش بدید و از سری z خریداری کنید بهتره.

بالا