Raeesi
Registered User
با درود
دوستان من میخوام یه سیستم برای کار با اتوکد و 3DS Max (بیشتر 3DS Max) و Vray گهگاهی هم برنامهنویسی جمع کنم
در کنارش ممکنه از Catia هم استقاده بشه.
قطعاتی که تا این لحظه انتخاب کردم:
CPU: Intel Core i7 3770K ivy bridge
M.B:
H.D.D: Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB/64MB
Case: Cooler Master Silencio 550
حالا توی انتخاب گرافیک موندم که واقعا چی بگیرم.
تنها قطعهای که الآن تصمیمم در موردش کاملاً قطعیه و فکر نمیکنم قابل تغییر باشه همون هارده چون میخوام یه SSD هم بعنوان هارد OS بهش اضاف کنم و این هارد هم توی این رنج قیمتی تا جایی که من گشتم برای نیاز من بهترین بود
حالا اساتید بفرمایند با توجه به نیاز من و انتظاراتم از این سیستم:
پیشاپیش از راهنماییهای گرانبهاتون ممنونم.
دوستان من میخوام یه سیستم برای کار با اتوکد و 3DS Max (بیشتر 3DS Max) و Vray گهگاهی هم برنامهنویسی جمع کنم
در کنارش ممکنه از Catia هم استقاده بشه.
قطعاتی که تا این لحظه انتخاب کردم:
CPU: Intel Core i7 3770K ivy bridge
M.B:
- ASRock FATAL1TY P67 Performance
- ASRock P67 Pro3
H.D.D: Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB/64MB
Case: Cooler Master Silencio 550
تنها قطعهای که الآن تصمیمم در موردش کاملاً قطعیه و فکر نمیکنم قابل تغییر باشه همون هارده چون میخوام یه SSD هم بعنوان هارد OS بهش اضاف کنم و این هارد هم توی این رنج قیمتی تا جایی که من گشتم برای نیاز من بهترین بود
حالا اساتید بفرمایند با توجه به نیاز من و انتظاراتم از این سیستم:
- آیا این قطعاتی که انتخاب کردم مناسبن؟
- با توجه به اختلاف قیمت حدود 70 تومنی و همچنین کمیاب شدن مدل Performance آیا باز هم خریدش معقوله یا اینکه مدل Pro یا کمی ضعیفتر بودن توی سیستم انتقال گرما و در عوض 70 تومن ارزونتر بودن و همچنین دارا بودن اسلاتهای PCI بیشتر گزینه بهتری خواهد بود؟
- برای انتخاب 8 گیگ رم (4×2) پیشنهادتون چیه که کیفیت و کارآیی مناسبی داشته و قیمتشون هم گرون نباشه (دنبال جنس ارزون نیستم که 2 روز دیگه دستمو بذاره تو حنا ولی نمیخوام گرون درآد)
پیشاپیش از راهنماییهای گرانبهاتون ممنونم.