• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

+++++ ساعت سونی اریکسون لایو (رو همه گوشی های اندرویدی جواب میده) و قاب پشت نوت ++++

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
سری جدید این دستگاه رو با مارک سونی،دارن با قیمت ۲۵۰ به بالا میفروشن که امکانات اصلیش با این سونی اریکسون یکی هست! با این قیمت خیلی به صرفه هست خرید این دستگاه سونی اریکسون ...

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
شما تو سوابقطون فروش یه دیزایر معیوب داری با شما معامله نمیکنم
دهنت سرویس...:lol:
نه جدی یاشار یه قیمت پایه بزار همه طلبه شن ببینیم قسمت کی میشه..{ اگه دوستان نخواستن من خریدارم.. }

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
سلام !
جناب یاشار آقا قیمتت عالیه بزار من نگم تو کرمان چند میفروشن این کوچولو رو : دی
قایق تو امضام اگه به کارت میاد واسه شما مابه التفاوت رو هم تقدیم می کنیم.
قایق هم دلتو نمیزنه چون اگه بری باهاش قایق سواری شک نکن زنده بر نمیگردی : دی
موفق باشی.

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
این ساعت مال گشاداست:دی

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من حتماً می خوامش ها یاشار!!! نفروشی بره!!!!

با اون قیمت چند نفری خواستن اوکی هستن مجبورم مزایده کنمش

سری جدید این دستگاه رو با مارک سونی،دارن با قیمت ۲۵۰ به بالا میفروشن که امکانات اصلیش با این سونی اریکسون یکی هست! با این قیمت خیلی به صرفه هست خرید این دستگاه سونی اریکسون ...

منم برا همین خریدم ولی بستن ساعت جی شاک بد عادتم کرده با این کنار نیومدم ولی چیز جالبیه

دهنت سرویس...:lol:
نه جدی یاشار یه قیمت پایه بزار همه طلبه شن ببینیم قسمت کی میشه..{ اگه دوستان نخواستن من خریدارم.. }

حالتو میگیرم اینقدر میچسبه که نگوووو چشم من به همه گفتم 100 پستش با من همینم میزارم مزایده

سلام !
جناب یاشار آقا قیمتت عالیه بزار من نگم تو کرمان چند میفروشن این کوچولو رو : دی
قایق تو امضام اگه به کارت میاد واسه شما مابه التفاوت رو هم تقدیم می کنیم.
قایق هم دلتو نمیزنه چون اگه بری باهاش قایق سواری شک نکن زنده بر نمیگردی : دی
موفق باشی.

قربانت داداش دیدم زیاد به کارم نمیاد یه دریاچه داشتیم به لطف مسئولین خشک شد رفت قایق به کارم نمیاد

این ساعت مال گشاداست:دی

شما لطف دارید

مزایده میشه پایه همونی هست که هم علیرضا مشتریشه هم دوست عزیز sahandmsh

که به هر دو گفتم 100 تومن ارسال با خود من
با همین قیمت مزایده میکنیم گام افزایش هم 2 هزار تومن مزایده رو هم طولانی نمیکنم زیاد

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من 102 می خوامش دادا ...
فعلا برا شما اینم بگم هرچی بشه پستش رو من میدم به خریدار اینم هدیه من به خریدار پس پول پست رو مد نظر قرار ندید پست بر عهده خود من
تا اینجا برا شما قولم میدم سریع تموم کنم دندون گردی نکنم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
خواهش امیر جان اینم عکس از 4 گوشش که فقط فقط یه خش خیلی ریز داره با فلاش انداختم که مشخصه ولی اصلا تو چشم نیست با فلش انداختم که قابل مشاهده باشه تاکید میکنم اصلا دیده نمیشه به اون صورت ولی دیگه بعضی ها خیلی خیلی حساسن من نمیدونم خریدار حساس هست یا نه من دیگه ته حساسیت رو به خرج میدم تا بعدا مدیون نشم دو ساعته دارم عکس میگیرم بیفته بلاخره الان موفق شدم

مشاهده پیوست 184947مشاهده پیوست 184948مشاهده پیوست 184949مشاهده پیوست 184950

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
106 مال من و گارد رو هم 15 ت خریدارم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فعلا مال شما چون گارد نوت رو میخواید نظرم بیشتر رو شماست ایشالله که اوکی بشه با اجازه دوستان تا 12 شب امشب تموم بشه فقط خواهشا کسایی که حتما میخوان بگن بعد منصرف نشن یا همون شب واریز کنن یا صبح زود واریز کنن منم صبح ارسال کنم براشون نمونه برا شنبه

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
یاشار این رو نو خریدی یا کار کرده ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فعلا برا امیر جان نه من اکبند گرفتم بند داره ببینید توش یه بند داره یه قاب بند که میشه به عنوان ساعت استفاده کیدی یه قاب هم داره میشه مثل یه گیره لباس که وصل میشه به گیره لباس که شبیه پیجر میشه یکی هم توش یه شارژر سونی اریکسون داره و یه کارتون و یه دفترچه هم هست باهاش

تا این لحظه برای امیر عزیز

که فعلا بهترین پیش نهاده ..... ولی امیر هم 110 خواسته نمیدونم چی کار کنم ولی چون اون وقت پول پست کم میشه فعلا برای اشیانی عزیز تو اولویت قرار داره تا خدا چی بخواد

125 کلش یعنی 110 ساعت 15 قاب نوت

Last edited:

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
فعلا برا امیر جان نه من اکبند گرفتم بند داره ببینید توش یه بند داره یه قاب بند که میشه به عنوان ساعت استفاده کیدی یه قاب هم داره میشه مثل یه گیره لباس که وصل میشه به گیره لباس که شبیه پیجر میشه یکی هم توش یه شارژر سونی اریکسون داره و یه کارتون و یه دفترچه هم هست باهاش

تا این لحظه برای امیر عزیز

که فعلا بهترین پیش نهاده ..... ولی امیر هم 110 خواسته نمیدونم چی کار کنم ولی چون اون وقت پول پست کم میشه فعلا برای اشیانی عزیز تو اولویت قرار داره تا خدا چی بخواد

125 کلش یعنی 110 ساعت 15 قاب نوت

تایید میشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
برنامه مربوطه را که در گوشی نصب میکنیم دفعات بعد با روشن کردن بلوتوث ارتباط بین این دو بطور اتوماتیک برقرار میشه یا باید هربار رفت و برنامه را درگوشی اجرا کرد. کلا با یه بلوتوث روشن کردن گوشی همه چیز اوکی میشه؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
یاشارجان من 112 میدم
دیگه نخ و قیچی دست خودت

Sent from my SAMSUNG-SGH-I927R using Tapatalk 2

با این که بازم اون بیشتر صرف میکنه به خاطر پول پست و درد سرش ولی خوب شما رو هم در نظر میگیرم خودم رو میزارم جای شما منم گاهی یه چیز رو اینجوری خواستم و برا همین فعلا برا شما ولی اگه انصارف بدین 125 میره به اقا اشیانی عزیز پایان مزایده تقریبا 2 ساعت دیگه

سلام
برنامه مربوطه را که در گوشی نصب میکنیم دفعات بعد با روشن کردن بلوتوث ارتباط بین این دو بطور اتوماتیک برقرار میشه یا باید هربار رفت و برنامه را درگوشی اجرا کرد. کلا با یه بلوتوث روشن کردن گوشی همه چیز اوکی میشه؟

نه عزیز یک بار تنظیماتو میدی بعدش گوشی بلوتوسش رو روشن کردی یه دکمه از روی ساعت رو فشار میدی ارتباط اتوماتیک بر قرار میشه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
مرسی عزیز ... خوب حالمو درک میکنی ..
این یه مورد کرم تجربه چیزایه نو رو خوب درک میکنم ;)
احتمالا من میگم زیادی قیمت رو نبرید بالا الان برای من صودم داره همینجوری 7 تومن صوده منهای پول پستش ایشونم شاید مثل من ازش خسته شد هیچ کسی نمیگه قیمت رو نبرید بالا ولی من میگم اقا اینقدر دعوا نکنید بزارید این بنده خدا بخره

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
[video]http://forum.persiantools.com/attachments/f171/attachment-184873d1344515433-img_5070.jpg[/video]
دادا این ساعت رو جا به جا کن رو چش این بنده خدا نبفته :p

یاشار جان دستگاه تاچه دیگه مث آیپاد نانو؟
رو آیفون با سیدیا باید اپلیکیشنش رو نصب کنیم یعنی تویک هست یا اپه؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم، بیشترین فاصله (از گوشی) که عملکرد دستگاه همچنان خوب باقی میمونه چند متر هست ؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا این ساعت رو جا به جا کن رو چش این بنده خدا نبفته :p

یاشار جان دستگاه تاچه دیگه مث آیپاد نانو؟
رو آیفون با سیدیا باید اپلیکیشنش رو نصب کنیم یعنی تویک هست یا اپه؟

اره لمسیه ولی دیگه نه در اون حد باطریش ولی از اون نانو بهتره .... یکی از دلایلی که من از اپل بدم اومد این نانو بود امریکا قربون پرچمت این پلییر چرت چی بود زدی اخه ...(اعتقاد شخصی )
والله در جریان نیستم دوستم اوکی کرده یه سرچی بزن منم دیدم نصب میشه گویا تو یو تیوب هم هست کلیپ هاش بدون مشکل کار میکنه رو ایفون
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم، بیشترین فاصله (از گوشی) که عملکرد دستگاه همچنان خوب باقی میمونه چند متر هست ؟

بنده ده متر بدون دیوار تست کردم که به نظرم فوقلعادس

بالا