• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساعت اندرویدی LIVEVIEW - ساعتی خاص

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان
امروز افتادیم به ساعت فروشی :دی
خب یک عدد ساعت لایو ویو که آکبندش رو چند روز پیش از اقا شهاب از بچه های همین انجمن خریدم 140
خب باز شده و یک بار شارژ شده و یه بارم استفاده شده
برای اونی که خریده بودم نمی خواد اما دیوایس خوبی هست و من خودم بیشتر با نشون دادن اس ام اس هاش حال می کنم که فارسی رو ساپورت می کنه و جون میده برای تقلب تو امتحان که از ما گذشت
گوشی من آرک اس هست که کامل ساپورت شد
باید بلوتوث و وای فای رو دفعه اول روشن کنید که برنامه رو خودش نصب می کنه رو گوشی از طریق اینترنت (خودتون می دونید که باید گوشی برای نصب از مارکت رو حالت پرواز باشه )
بعدش با بلوتوث دیگه مچ میشه با گوشی تون و ویبره هم داره و باطری هم کم استفاده می کنه

دیوایس خاص و جذابی هست و تک مطمئن باشید چیزی نیست که همه داشته باشن و بدونن چیه

خواهشا قیمت زیر قیمت پایه ندین که ریپورت می کنم اگر خریدار هستید بسم الله اگر نیستید شما رو به خیر ما رو به سلامت
نظر کارشناسی و اسپم هم ممنوع

دوستانی هم که گذرشون افتاد یه آپ دادن دستشون از الان درد نکنه

قیمت پایه : 105000 تومان
قیمت فروش فوری : 115000 تومان

هزینه ارسال هم با خودم هست
اول واریز بعد ارسال

DSCF0700.JPGمشاهده پیوست 196009مشاهده پیوست 196010مشاهده پیوست 196011مشاهده پیوست 196012مشاهده پیوست 196013

بعد از مدت ها سکوت و بی خبری از کمپانی مطرح سونی اریکسون امروز شاهد معرفی محصولی جدید از سوی این برند سوئدی-ژاپنی بودیم ، البته هیچ گوشی جدید معرفی نشد بلکه ، دستگاهی جدید و جذاب معرفی شده است که مسلما به کمک بسیاری از افراد می آید و با دیدن آن خوشحال می شوند ، چون دیگر نباید نگران از دست دادن تماس ها و همچنین بیرون آوردن گوشی از جیب خود برای انجام کار ها خود باشند ، چون می توانند LiveView را که همانند یک ساعت مچی است ، به دست خود ببندند و از زندگی خود بیشتر لذت ببرند.هر چند اگر دوست داشته باشید می توانید به گونه های دیگر همانند تصاویر زیر از آن استفاده کنید.

با کمک LiveView که توسط بلوتوث با گوشی شما در ارتباط می باشد ، می توانید پلیر گوشی خود را مدیریت کنید ( قطع موزیک ، شروع مجدد موزیک ، رفتن به آهنگ بعدی و قبلی و کم و زیاد کردن صدای گوشی ) ، پیام های جدید خود را مشاهده کنید ، RSS feeds های خود را آپدیت و تماشا کنید ، از امکانات شبکه همچون Facebook و Twitter لذت ببرید و همچنین تماس های دریافتی و از دست داده خود را مشاهده کنید ، راه بروید و میزان مسافت طی شده ، کالری مصرف شده و.... را مشاهده کنید.

اما این محصول جدید ، از یک صفحه نمایش کوچک و با کیفییت ، در ابعاد 1.3 اینچ و رزیولیشن 128×128 پیکسل که از نوع OLED می باشد تشکیل شده است و ابعاد کلی آن 3.5x 3.5 x 1.1 cm می باشد. البته نگران سنگینی وزن آن نیز نباشید چون 15 گرم چندان قابل توجه کردن نیست. شاید دوست داشته باشید بدانید که با یک بار شارژ چقدر می توانید از آن استفاده کنید که طبق ادعای کمپانی سازنده با استفاده معمولی از آن 4 روز می توانید بدون شارژ مجدد از آن لذت ببرید. در جعبه این محصول نیز شاهد یک شارژر microUSB و گیره و بند هستیم.

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
والله فقط با گوشی های اندروید 2 به بالا کار می کنه حالا فرق نمی کنه برند گوشی چی باشه ولی با ایفون نمی دونم

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
سلام
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
داداش .امضامو ببین اگه چیزی به کارت می یاد که تقدیم کنم باقیشم سر بدم.پخ بده لطفا

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
از اینترنت وایرلس گوشی میشه رو این استفاده کرد ؟

برای اطلاع از توئیت و فیس باید وای فای گوشی رو باز کنید
اگر بتونید مارکت رو دور بزنید نرم افزار های خوبی براش هست و می تونید دانلود کنید روی گوشی تون
داداش .امضامو ببین اگه چیزی به کارت می یاد که تقدیم کنم باقیشم سر بدم.پخ بده لطفا

زنده باشی عزیز فکر کنم منم باید مثل تو یه روز همچین تایپیکی بزنم ممنون

در اخر احترام برای خود ادم احترام میاره
وقتی کسی تاپیک معامله میزنه و قیمت پایه میزنه و می گه قیمت پایین تر ندید برای شما احترام قائل هست که اون رو نوشته تا بعدا برخورد بدی باهاتون نداشته باشه

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
منتظر قیمت های بالاتر هستیم فعلا

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
این جور که یاشار گفت ظاهرا با آیفون هم ست میشه .
اگه 100% کارکنه قیمت پایه هستم .
( بی زحمت شما هم خودت یه جوری تست کن ببین میشه یا نه )
ممنون

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
اگر پیشنهاد تون واقعی هست تا این لحظه برای شما

فروش به بالاترین قیمت هست

واقعي !؟
دمت گرم ديگه . پستهاي منو برو ببين تا حالا پيشنهاد غير واقعي دادم ...
اگه ١٠٠٪ مطمئن بشم كه رو آيفون جواب ميده به قيمت فروش فوري هم ميخوام ، ولي تا الان همون ١١٠ ، مگه اينكه بالا تر برن دوستان.
و اينكه اگه به توافق رسيديم جسارتا مبلغ رو بعد از دريافت واريز ميكنم . سابقه بنده هم كه مشخصه ...

nima_haji

Registered User
لایک‌ها
120
اصلا با سابقه هیچ کس کاری ندارم و به اصول نانوشته امتیاز بالا و پرداخت بعد از دریافت معتقد نیستم
اگر به امتیاز هست منم بی امتیاز نیستم و خرید و فروش داشتم تو این انجمن و برای هم هی اعضا احترام قائل هستم
اول واریز بعد ارسال
همین طور که من همین طوری عمل می کنم
روی آیفون تست نکردم چون گفتم دم دست ندارم می تونید برید تو app store ببینید نرم افزار لایو ویو هست یا نه ولی تا اونجایی که می دونم یاشار روی ایفون تست کرده
اگر با شرایط پرداخت بعد ارسال موافق هستید برای شما اگر نیستید به قیمت پایه 1. saeed به ایشون تقدیم میشه فعلا

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
ظاهرا اعتبار حرفي براي گفتن نداره !!
اگه به بنده ميتونيد اعتماد كنيد من با قيمت فوري شما هم خريدارم ، در غير اين صورت مبارك اون دوستمون باشه .

بالا