daltoon2012
Registered User
- نوشتهها
- 686
- لایکها
- 7
من از ایشون خرید کردم منتظر دریافت ،
انشاالله ساعت 4 میرسه شما هم صبح راحت برو تحویل بگیر بعد تست کن نظرتو بنویس...ممنونم.
من از ایشون خرید کردم منتظر دریافت ،
تجربه ی من از خرید از ایشون :
کاملا بی ادب , بی مسولیت و کلک باز
اول که تا پول ریختم یه ۲ ساعتی جواب نمیداد
بعد قرار بود با اتوبوس بفرسته که کلی دبه کرد دوره زنگ زدم تعطیله ...اعتماد ندارم خاطره خوبی ندارم ...از این حرفاااا ! ! !
بعد که گفتم پولم پس بده گفت نمیشه بعد گفت با تاکسی میفرستم بعدشم که خلاصه گفت ترمینال تحویل نمیگیره و حالا فرستادد....
امروز که رسید دیدم کیفیت جنس قشنگ اشغال
کنترل ها کار نمیکنه نه رو ایفون نه رو One X نه رو مکبوک ...
زنگ زدم میگه که نه کار میکنه تست کردم....بعدشم میگه شما نگفتی برا خودته گفتی برای کسی هستش .....از اون جوابااااا
داداش پیگیری کن نظار سره کسی دیگه هم کلا بزاره
دوسته عزیز تنها شما و دوستات میگن بی ادبم / ولی 5 نفری که ازم خرید کردن اینو نمیگن /حرفه شما مثله اینه که روزای اوله مدرسه میگی فلان معلم خیلی بده اخلاقش بده و .... ولی نمیدونم چرا فقط برا شما بی ادب بودم /به آرمین سلام برسون میدونم از طرف اون خرید کردی داداش...
چرا مثه بچه ۵ ساله ها جواب میدی من دیروز از ایشون پرسیدم گفت ۲ روز دیگه بار میرسه ...
اون ۵ نفر کجان ؟
جنس اشغال دادی حداقل درست جواب بده
واگزار میکنم به خدا /شما بعد اینکه رسیده دستت میگی برا آیفون میخوام....اولش میگفتی من میگفتم رو آیفون تست نکردم... جنسه آشغالم برا خودم قبوله عکسشو دیدی خریدی اگه چیزی غیره اونیه که تو عکسه در خدمتم .
))))))
ببین اون پول کلا حرومت ...
ولی مرد باش مثه یه مرد کلاهمو بردار
تمام ارشیو مسیجها هست ..مدیرا هم دسترسی دارن
رو one x ایفون , مکبوک جواب نده رو چی تست کردی ؟؟؟
منم ممنون میشم مدیرا رسیدگی کنن... 40 تومن برا من ارزشه بحث نداره /جمله تو ویرایش نکن چون گزارش کردم .
گزارش کردی بهتز !منم دارم تاپیک شکایت ازتو مینویسم ...
ارزش نداشت سایبری کلاه برداری نمیکردی !
نميدونم چرا فكر ميكني اينقدر بزرگ يا مهمي كه كسي بايد از طرف من خريد كنه !!!
اين دوستمون از من هم سوال كردن در مورد اين مدل و به هر دليلي كه صلاح دونستن از شما خريد كردن
لطفا مشكلاتت رو گردن كس ديگه ننداز
در ضمن اينجا من با گنده هاي اينكار كه همه سابقه دارن تو فروش و مثل شما ٢ تا هدفون نياوردن بفروشن مثل حميدرضا ، عرفان ، اميرحسين رفيقم و هيچ مشكلي با هم نداريم
نميدونم چرا احساس ميكني به خاطر ٢ تا هدفون شما من بايد نقشه بكشم كه يكي بياد پولشو بريزه دور كه چي بشه ؟؟!!!!
من دارم ماهي ١٠٠ تا هدفون ميفروشم خودت رو با من مقايسه نكن ادبياتت رو درست كن !
اين دوستمون از من هم سوال كردن در مورد اين مدل و به هر دليلي كه صلاح دونستن از شما خريد كردن
در ضمن اينجا من با گنده هاي اينكار كه همه سابقه دارن تو فروش و مثل شما ٢ تا هدفون نياوردن بفروشن مثل حميدرضا ، عرفان ، اميرحسين رفيقم و هيچ مشكلي با هم نداريم
نميدونم چرا احساس ميكني به خاطر ٢ تا هدفون شما من بايد نقشه بكشم كه يكي بياد پولشو بريزه دور كه چي بشه ؟؟!!!!
آقای محترم تاپیک شما با جنست خراب یا تایید میشهکلاه بردار /کلمه خوبی نیست ولی تو دوس داری برا خراب کردن تاپیک اینو تکرار کنی ...باشه هر طور راحتی...فقط شما خرید نکردی کسای دیگه هم هستن ...
من از ایشون یه Solo HD قرمز خریدم خیلی هم راضیم ! اول هم به خود ارمین مسیج زدم گفت جنسم تموم شده ...منم چون عجله داشتم گفتم بزار از یه جا دیگه بگیرم !!! فکر نمیکردم همچین اشغالی بفروشه !
من اجبار نکردم تو رو خدا بیا از من بخر /جنسو دیدی عکسشو منم همونو فرستادم /اصلش رو میخریدی به مشگلم بر نمی خوردی .... الان اصلش موجوده میتونم با تخفیف ویژه بدم بهت اما این دفعه میای میگی سیم نداشت !!!