• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC /beats bydr.dre Highcopy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
حرفه جدید !!!!!!!!!!!!

اول میگی کلا کار نمیکنه خرابه //// حالا میگی کار میکنه ولی جا به جا / پس بی زحمت تا شب کمی موزیک گوش بدی کاملا مشگلت با من رفع میشه ......مدیران بررسی کنن ...

انقدر چرند نگو حالمو بهم زدی اه
یکی که مورده اعتمادته بفرست بیاد تست کنه دیگه
ندیده بودیم اینجوریشو دیگه

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
انقدر چرند نگو حالمو بهم زدی اه
یکی که مورده اعتمادته بفرست بیاد تست کنه دیگه
ندیده بودیم اینجوریشو دیگه

حداقل رو حرفه خودت باش /تو گفتی هدیه میخوای منم تست کردم فرستادم . بعد رسیده دستت میگی رو آیفون جواب نمیده / 1. اولش نگفتی برا آیفون میخوای /2.هنذفری برا شرکت
beats هست به سفارش HTC و این شرکتی هم که کپی شو داده فقط جنسه درجه 2 تولید کرده /3.این شرکت موظفه بهترین کیفیت صدا رو از گوشی های HTC پخش کنه و این مختص HTCهست نه اینکه رو دستگاه دیگه کار نکنه " کار میکنه ولی همینطوری که خودت گفتی جا به جا میشه "" دقیقا انگاری که یه ماشین کنترلی رو با یه کنترلر دیگه هدایت کنی " چپ راستش میشه جلو عقب و جلو عقب میشه چپ و راستش . نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ....!
الانم برا باره سوم میگم عفت کلام داشته باش به احترام آقا وحید جوابتو نمیدم تا رسیدگی بشه . الانم ختم تاپیک تا مدیرا بیان .

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
حداقل رو حرفه خودت باش /تو گفتی هدیه میخوای منم تست کردم فرستادم . بعد رسیده دستت میگی رو آیفون جواب نمیده / 1. اولش نگفتی برا آیفون میخوای /2.هنذفری برا شرکت
beats هست به سفارش HTC و این شرکتی هم که کپی شو داده فقط جنسه درجه 2 تولید کرده /3.این شرکت موظفه بهترین کیفیت صدا رو از گوشی های HTC پخش کنه و این مختص HTCهست نه اینکه رو دستگاه دیگه کار نکنه " کار میکنه ولی همینطوری که خودت گفتی جا به جا میشه "" دقیقا انگاری که یه ماشین کنترلی رو با یه کنترلر دیگه هدایت کنی " چپ راستش میشه جلو عقب و جلو عقب میشه چپ و راستش . نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ....!
الانم برا باره سوم میگم عفت کلام داشته باش به احترام آقا وحید جوابتو نمیدم تا رسیدگی بشه . الانم ختم تاپیک تا مدیرا بیان .

=))))))
یعنی میام میخونم قشنگ به این فکر میکنم چه جوری داری این حرفای منو میخونی !!!!

یکی بیاد به ایشون بگه beats تفلبی تولید نمیکنه !
چون گفتم برای کسی هست نباید خودم تست کنم ؟ در ضمن من جنس تقلبی کادو نمیدم فقط واسطه خریدم ....
بعد One X جز محصولات htc نیست ؟؟؟؟؟
اره معلومه خودت احترام و حرمت سرت نمیشه از واسه بقیه باید استفاده کنی !

mego

Registered User
لایک‌ها
255
من خودم اصلیش رو خریدم 120 تومن.وقتی به new ipad وصل میکردم کنترلرش کار نمیکرد ولی صداش عالی بود.مهم هم صداست.در کل فقط رو گوشی های htc کنترلر کار میکنه.

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
من خودم اصلیش رو خریدم 120 تومن.وقتی به new ipad وصل میکردم کنترلرش کار نمیکرد ولی صداش عالی بود.مهم هم صداست.در کل فقط رو گوشی های htc کنترلر کار میکنه.

داداش نوکرتم شما یه چیزی بگو / های کپی رو بهشون دادم 42 الان شما 120 دادی به اصلش کار نمیکنه ...

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزیز میدونم ! ولی رو one x هم کار نمیکنه ....تازه باید کلی فشار بدی تازه دکمه ی next جای play عمل میکنه ...این یعنی خرابه .

داداش نوکرتم شما یه چیزی بگو / های کپی رو بهشون دادم 42 الان شما 120 دادی به اصلش کار نمیکنه ...

کلی بازی در نیار ...درست بخون چه جوریه داستان خیلی هم مدعی هستی که سالم هستش یه نفر از تهران و بفرست بیاد تست کنه اگه واقعا راست میگی

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزیز میدونم ! ولی رو one x هم کار نمیکنه ....تازه باید کلی فشار بدی تازه دکمه ی next جای play عمل میکنه ...این یعنی خرابه .

چقدر جالبه شما هم آیفون داری هم one X بعد میای های کپی میخری برا گوشی های بالای 1 تومنت ... !!!!!

کلی بازی در نیار ...درست بخون چه جوریه داستان خیلی هم مدعی هستی که سالم هستش یه نفر از تهران و بفرست بیاد تست کنه اگه واقعا راست میگی

این ادبیات بدت برات گرون تموم میشه تو فروم ! مدیرا کجایین پس ؟؟؟؟؟

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
چقدر جالبه شما هم آیفون داری هم one X بعد میای های کپی میخری برا گوشی های بالای 1 تومنت ... !!!!!

خداییش یکی بیاد این جمله رو بخونه .....من برای گوشیهای بالای یک میلیون تومنم solo hd کپی هم خریدم چه ربطی داره ؟؟؟؟؟ نه یکی بیاد بگه چه ربطی داره ؟؟؟؟
تازه مک بوک ایر هم دارم رو اونم تست کردم ....

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7

خداییش یکی بیاد این جمله رو بخونه .....من برای گوشیهای بالای یک میلیون تومنم solo hd کپی هم خریدم چه ربطی داره ؟؟؟؟؟ نه یکی بیاد بگه چه ربطی داره ؟؟؟؟
تازه مک بوک ایر هم دارم رو اونم تست کردم ....

حرفات باهم نمیخونه تا اومدن یکی از مدیران جواب نمیدم...

mego

Registered User
لایک‌ها
255
آقا آرمین تهران هستند.اگه ایشون تایید کنند که مشکل داره دیگه فکر نکنم حرفی توش باشه.

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
حرفات باهم نمیخونه تا اومدن یکی از مدیران جواب نمیدم...

=))))))))))

آقا آرمین تهران هستند.اگه ایشون تایید کنند که مشکل داره دیگه فکر نکنم حرفی توش باشه.

من از ایشون هم کمک خواستم ...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
=))))))))))

من از ایشون هم کمک خواستم ...

من نمیخواستم وارد بحث این دوستمون بشم به یه دلایلی ولی جون ایشون ازم خواستن عرض میکنم
iBeats HTC روی محصولات Beats Support HTC هر 3 دکمه اش کار میکنه و روی محصولات Apple فقط دکمه Play/Pause کار میکنه و درست هم کار میکنه هم برای جواب دادن به تماس ها هم برای قطع و وصل کردن موزیک و اون 2 تا دکمه دیگه هیج عملی انجام نمیدن و ربطی به اصل بودن هم نداره و توی کپی های درجه 1و2 هم کار میکنه

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیخواستم وارد بحث این دوستمون بشم به یه دلایلی ولی جون ایشون ازم خواستن عرض میکنم
iBeats HTC روی محصولات Beats Support HTC هر 3 دکمه اش کار میکنه و روی محصولات Apple فقط دکمه Play/Pause کار میکنه و درست هم کار میکنه هم برای جواب دادن به تماس ها هم برای قطع و وصل کردن موزیک و اون 2 تا دکمه دیگه هیج عملی انجام نمیدن و ربطی به اصل بودن هم نداره و توی کپی های درجه 1و2 هم کار میکنه

دست شما درد نکنه ...حالا یکی بیاد بگه به ایشون که چرا این کار نمیکنه دکمه ها خرابه ...

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
من از این دوستمون(صاحب تاپیک) یکعدد از این Beats ها خریدم و احتمالا فردا پس فردا برسه دستم روی گوشی های مورد نظر هم تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
تا اینجایی هم که من با این دوستمون مکالمه داشتم انسانی صادق و محترمی هستن
انشالا مشکل حل شه ...

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
من از این دوستمون(صاحب تاپیک) یکعدد از این Beats ها خریدم و احتمالا فردا پس فردا برسه دستم روی گوشی های مورد نظر هم تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
تا اینجایی هم که من با این دوستمون مکالمه داشتم انسانی صادق و محترمی هستن
انشالا مشکل حل شه ...

انشاالله /ممنون ازت .

سلام آقا اینجا کسی پاسخگو نیست ؟ این همه توهین شده به من /امتیازمو صفر کردن / حرف دروغ زدن ..../

Last edited:

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
اقا یه چیزی
من htc دارم تهران هستم
یه قرار با اقای p30zone میزارم و هندزفری ایشون رو با گوشی خودم تست میکنم
اگه کارکرد ازشون میخرم که همه چی درست شه
ولی اگه حرف هاش صحت داشت برای همدردی با ایشون در این تاپیک مینویسم
منتظر تماساقای p30zone هستم تا قرار بزاریم
09361016002

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
اقا یه چیزی
من htc دارم تهران هستم
یه قرار با اقای p30zone میزارم و هندزفری ایشون رو با گوشی خودم تست میکنم
اگه کارکرد ازشون میخرم که همه چی درست شه
ولی اگه حرف هاش صحت داشت برای همدردی با ایشون در این تاپیک مینویسم
منتظر تماساقای p30zone هستم تا قرار بزاریم
09361016002

تا وقتی مدیران پاسخ ندن من هیچی قبول نمیکنم ./باشه شما قرار بزار ایتم شمارشون :9351308519

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوست من مدير ها كه خودشون نميان اينجا !
اگه مشكلتون حل نشده بايد تو انجمن روابط عمومي بازارچه بحثتون رو ادامه بدين تا مديران قضاوت كنن

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
دوست من مدير ها كه خودشون نميان اينجا !
اگه مشكلتون حل نشده بايد تو انجمن روابط عمومي بازارچه بحثتون رو ادامه بدين تا مديران قضاوت كنن

ممنون از شما آقا آرمین عزیز/من مشگلی ندارم کسی که مشگل داره بره روابط عمومی /ایشون چند بار حرفشو عوض کردن/اهانت کردن /امتیاز منفی دادن / منم جوابشونو نمیدم تااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا از روابط عمومی کسی بهم خبر بده .

آقای
p30zone چی شد ؟ چرا پیگیری نمیکنی ؟ مشگلت یه امتیاز + من بودش ؟ الان راحتی ؟ درست کار میکنه دیگه ؟ از وقتی منفی دادی کلا هدفون شفا یافت ؟​

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا