• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC /beats bydr.dre Highcopy

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
به نظر من p30zone حرفاش مفت بوده
البته این فقط نظر منه

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
به نظر من p30zone حرفاش مفت بوده
البته این فقط نظر منه

والا من خودم اگه همچین موردی برام پیش میومد شلواره طرف رو پاپیون میکردم .! ولی این آقا ظاهرا مشگله شخصی کسه دیگه رو خواسته با من حساب پاک کنه / منم میتونستم بهش امتیاز خریدار منفی بدم ولی منتظرم تا ببینم حرفش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما باهاش مکاتبه کردی یا ج نمیده ؟

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
والا من خودم اگه همچین موردی برام پیش میومد شلواره طرف رو پاپیون میکردم .! ولی این آقا ظاهرا مشگله شخصی کسه دیگه رو خواسته با من حساب پاک کنه / منم میتونستم بهش امتیاز خریدار منفی بدم ولی منتظرم تا ببینم حرفش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما باهاش مکاتبه کردی یا ج نمیده ؟

چرند نگو منم تاپیک زدم نمیدونم چرا مدیرا برسی نمیکنن . مسیج هم دادن

اون دوستمون هم گفت حرفه من مفته اگه تهرانی بیا از نزدیک ببین ! منم میتونم مثه تو از اون پشت دهنمو وا کنم حرف بزنم!!

در ضمن امیرحسین شایان اون شلواره پاره پورت واسه خودت ...فعلا صبر میکنم تاپیکم تایید شه ...شما هم من اروم گرفتم چرا میخوای دوباره در بیفتی ؟

شما هم کل منظورت با این دوستمون ArminQ9 هستش ...خدای جای حق نشسته ! اون پول واقعا حرومت
سعی کن مثه یه مرد مشکلتو با من حل کنی نه اینجوری با خاله زنک بازیو اینجوری حرف زدن

ادم مورد اعتمادتون بیاد با هر موبایلی تست کنه بعد بیا سالم بود هر کار گفتی میکنم ...
واقعا این دنیای مجازی دچاره چه توهمی کرده یک سری هارو !!

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7

اون دوستمون هم گفت حرفه من مفته اگه تهرانی بیا از نزدیک ببین ! منم میتونم مثه تو از اون پشت دهنمو وا کنم حرف بزنم!!

در ضمن امیرحسین شایان اون شلواره پاره پورت واسه خودت ...فعلا صبر میکنم تاپیکم تایید شه ...
شما هم من اروم گرفتم چرا میخوای دوباره در بیفتی ؟​

شما هم کل منظورت با این دوستمون ArminQ9 هستش ...خدای جای حق نشسته ! اون پول واقعا حرومت
سعی کن مثه یه مرد مشکلتو با من حل کنی نه اینجوری با خاله زنک بازیو اینجوری حرف زدن

ادم مورد اعتمادتون بیاد با هر موبایلی تست کنه بعد بیا سالم بود هر کار گفتی میکنم ...

این حرفات بعضی جا هاش با بقیه حرفات نمیخونه قسمته آبی ...ما بخوایم مردونه حل کنیم باید چیکار کنیم ؟​

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0

در ضمن امیرحسین شایان اون شلواره پاره پورت واسه خودت ...فعلا صبر میکنم تاپیکم تایید شه ...
شما هم من اروم گرفتم چرا میخوای دوباره در بیفتی ؟​

این حرفات بعضی جا هاش با بقیه حرفات نمیخونه قسمته آبی ...ما بخوایم مردونه حل کنیم باید چیکار کنیم ؟​

اینجوری که یه نفر از تهران بفرستی بیاد تست کنه ..با هر موبایلی که شما میگی ..یعد که حرف من متوجه شدی درسته پوله منو برگردونی .

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
اینجوری که یه نفر از تهران بفرستی بیاد تست کنه ..با هر موبایلی که شما میگی ..یعد که حرف من متوجه شدی درسته پوله منو برگردونی .

اونجا کسی رو ندارم که sensation داشته باشه .خبرت میکنم فردا.ولی امتیاز منفی که دادی رو پاک کن والا منم منفی میدم بهت ...

mego

Registered User
لایک‌ها
255
ای بابا شما هنوز با هم درگیرید.بابا یه جوری با هم کنار بیاید.

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
والا کنار میام ولی هر وقت میاد حرفاش با بقیه حرفاش فرق میکنه...شما بگو چیکار کنم؟

نمیدونم کدوم حرفم با هم فرق داشته ...شما بد برداشت کردی پای خودت

منم کوتاه اومدم دیدی که اصلا جواب ندادم تا مدیرا بیان .

مشکلت امتیازه منفییه ؟ باشه ریپورت میدم پاک کنن ..فقط قبول کن که جنسی که به من دادی مشکل داره ..

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
نمیدونم کدوم حرفم با هم فرق داشته ...شما بد برداشت کردی پای خودت

منم کوتاه اومدم دیدی که اصلا جواب ندادم تا مدیرا بیان .

مشکلت امتیازه منفییه ؟ باشه ریپورت میدم پاک کنن ..فقط قبول کن که جنسی که به من دادی مشکل داره ..

آره مشکلم منفیه..../شاید شاید مشکل داشته یاشه ولی آشغال نیست /من قبله ارسال تست کردم ...

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
اقای p30zone شما اگه حرفات درست باشه باید از خئاتم باشه که من که بی طرفم هندزفریتو تست کنم
شما ناز میکنی؟ میگی ادرس میدی من بیام؟ بین راه چیزی نیاز نداری واست بخرم؟
سیب زمینیی. پیاز. گوجه
خجالت نکشا
والله با این نوناشون

P30Zone

Registered User
لایک‌ها
0
آره مشکلم منفیه..../شاید شاید مشکل داشته یاشه ولی آشغال نیست /من قبله ارسال تست کردم ...

اوکی اصن نیست ...مهم اینه که کار نمیکنه ...شما از همون اول جای اینکه من بهت زنگ زدم گفتم اینجوریه جای اون حرفای بچه گونه درست منو توجیه میکردی الان هیچکدوم مشکلی نداشتیم .

اقای p30zone شما اگه حرفات درست باشه باید از خئاتم باشه که من که بی طرفم هندزفریتو تست کنم
شما ناز میکنی؟ میگی ادرس میدی من بیام؟ بین راه چیزی نیاز نداری واست بخرم؟
سیب زمینیی. پیاز. گوجه
خجالت نکشا
والله با این نوناشون

چی شد زدی زیره حرفت ؟ شما که قرار بود برای حل مشکل بیای ازم بخریش ؟
لطف کن اصلا دخالت نکن چون به تو این مسله ربطی نداره ...
در ضمن نیاز نیست سیب زمینی بخری خودت میای کافیه !‌سوپر مارکت ما با یه تلفن میاره ..

trouy

Registered User
لایک‌ها
12
خدایا
ما رو با کیا کردی 75میلیون؟
دیگه حوصله ندارم با تو بحث کنم
دوست عزیز فکر کن همین موضوع برای شما پیش میومد یکی میگفت کیف می کنم که اینجوری شده چه حسی به شما دست می داد هرچی باشه همشهری هستید اینم مد نظر داشته باشید
والا اینجا کسایی رو میشناسم همشهریش دزده ولی باز طرف اونه دم همشهری های ما گرم

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
اخه منم خواستم کمکش کنم
گفتم اگه شما حرفت راسته یه قرار بزاریم نتیجشو اعلام کنیم
اگرم رو htc کار کرد من خودم ازت میخرمش
ولی...
شما برو چندتا پست قبلم بخون

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام به همگی
تاپیک رو از اول خوندم
جناب P30Zone که یکم عصبانی هم هستن و با همه دعوا دارن..اگه مارو نزنن ما هم نظر بدیم :D
آقا..پیشنهاد خوبی که مهیار عزیز داد رو باید قبول میکردید دیگه..اینکه یه نفر یه چیزی رو بفروشه فردا بیاد همینطوری رو هوا پس بگیره هم که نمیشه!!
امیر حسین (Daltoon) بچه زنجانه که بچه محل آقا حمید خودمون میشه..P30Zone میتونه هندزفری رو برای حمید بفرسته ایشون هم تست کنه اگه خراب بود امیرحسین پس بگیره اگه نه که هیچ
در کل این مشکل، چیزی نیست که قابل حل نباشه، از طرفین هم میخوام ضمن رعایت کردن ادب و شأن خودشون، خیلی محترمانه با قضیه برخورد کنن
ضمن اینکه بنده هفته قبل یه گوشی از امیرحسین خریدم و کاملا سالم و درست بود و به نظرم اتهام کلاهبرداری به ایشون خارج از منطق هست..بیاید دوستانه مشکل رو حل کنید الکی هم با هم لجبازی نکنید جفتتون هم بچه های خوبی هستین :rolleyes:

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
سلام به همگی
تاپیک رو از اول خوندم
جناب P30Zone که یکم عصبانی هم هستن و با همه دعوا دارن..اگه مارو نزنن ما هم نظر بدیم :D
آقا..پیشنهاد خوبی که مهیار عزیز داد رو باید قبول میکردید دیگه..اینکه یه نفر یه چیزی رو بفروشه فردا بیاد همینطوری رو هوا پس بگیره هم که نمیشه!!
امیر حسین (Daltoon) بچه زنجانه که بچه محل آقا حمید خودمون میشه..P30Zone میتونه هندزفری رو برای حمید بفرسته ایشون هم تست کنه اگه خراب بود امیرحسین پس بگیره اگه نه که هیچ
در کل این مشکل، چیزی نیست که قابل حل نباشه، از طرفین هم میخوام ضمن رعایت کردن ادب و شأن خودشون، خیلی محترمانه با قضیه برخورد کنن
ضمن اینکه بنده هفته قبل یه گوشی از امیرحسین خریدم و کاملا سالم و درست بود و به نظرم اتهام کلاهبرداری به ایشون خارج از منطق هست..بیاید دوستانه مشکل رو حل کنید الکی هم با هم لجبازی نکنید جفتتون هم بچه های خوبی هستین :rolleyes:

شما هم بچه خوبی هستی :D
نظر شما هم درسته

شما جفتتون بچه های خوبی هستید ... :D

داداش ، هنوز هندزفری من نرسیده (مشکل از پست هست نه امیرحسین) اگر تست میکردم و نتیجه رو اعلام میکردم ...
میثم جان هم درست میگن همون اول میتونسید همین کار رو کنید دیگه نیازی به اوقات تلخی و ... نبود.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
شما هم بچه خوبی هستی :D
نظر شما هم درسته

ما مخلص شماییم :blush:

شما جفتتون بچه های خوبی هستید ... :D

داداش ، هنوز هندزفری من نرسیده (مشکل از پست هست نه امیرحسین) اگر تست میکردم و نتیجه رو اعلام میکردم ...
میثم جان هم درست میگن همون اول میتونسید همین کار رو کنید دیگه نیازی به اوقات تلخی و ... نبود.

مخلص شما هم هستیم :happy: هندزفری بدست شما هم که رسید خود شما هم می تونید معیاری برای تست باشید..اگه برای شما هم همین وضع بود یعنی این هندزفری ها روی هر گوشی ای درست جواب نمیده و قلق داره

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از همه دوستان /// ولی قبل از همه چی کل کل نکنیددددددددد/// احترام واجبه اینجا هم تاپیک منه و کسی حق نداره به کسی اهانت بکنه .
1.دوست عزیز mahyar rahnama بله دارم بازم .
2. دوست عزیز p30zune شمام اگه اول میگفتی برا آیفون میخوای منم راحت میگفتم تست نکردم و به اینجا نمی رسیدیم / ولی کاریه که شده ...
3.دوسته گلم mey$am شما هم لطف داری //// و درست میگه ... من تنها کاری که میتونم بکنم اینه که هدفون رو تعویض کنم و اونیی هم که میدم مهمه که رو sensation خودم کار بکنه ...
4.دوست عزیز
trouy شما هم درست میگه ولی تناقض داره حرفای دوستمون ..

اصن اقای دالتون داداش منه
اصنم دمش گرم که حال تو رو گرفته
نه به من پولی اضافه شده نه کم شده
ولی حال میکنم وقتی که ادمایی مثل تو حالشون گرفته میشه
داداش دالتون دمت گرممممممممممممممممممممممممم
دیگه هندزفری نداری بفروشی؟
:دی
برا شما دارم /

Last edited:

shakira

Registered User
لایک‌ها
89
پسر اینجا چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم از ایشون یدونه اصلشو گرفتم الان توی راه هست

http://forum.persiantools.com/t296991-page2.html#post5611356

ایشون خیلی راحت قبول کرد که یه نفر تایید کنه که این اصل هست یا نه من این بنده خدا رو خیلی اذیت کردم از بس براش بند قوانین و... گذاشتم این بنده خدام بدون کوچکترین حرفی همه رو قبول کرد
به نظر من که ایشون واقعا فروشنده قابل اعتمادی هست

میشه مشکل رو هم حل کرد مثل من یه نفر قابل اعتماد پیدا کنید واسطه بشه بدین بهش تست کنه

موفق باشید

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
پسر اینجا چه خبره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم از ایشون یدونه اصلشو گرفتم الان توی راه هست

http://forum.persiantools.com/t296991-page2.html#post5611356

ایشون خیلی راحت قبول کرد که یه نفر تایید کنه که این اصل هست یا نه من این بنده خدا رو خیلی اذیت کردم از بس براش بند قوانین و... گذاشتم این بنده خدام بدون کوچکترین حرفی همه رو قبول کرد
به نظر من که ایشون واقعا فروشنده قابل اعتمادی هست

میشه مشکل رو هم حل کرد مثل من یه نفر قابل اعتماد پیدا کنید واسطه بشه بدین بهش تست کنه

موفق باشید

سلام /شرمنده فقط مونده بود شما بیای که اومدی !!!! بدبختانه ما یه چی فروختیم به دوستمون حالا هم جوره برده زیر سوال ....!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا