• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ساعت آندروید ™LIVEVIEW

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
درود
۱ ماه است که خریداری شده
کاملا تمیز و سالم هستش
نقطه ای در حاشیه اش هست که با چشم مسلح و غیر مسلح هم دیده نمیشه ولی باید گفته شه
لینک محصول : http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/liveview/
توضیح مختصر:

دیوایس از طریق بلوتوث به گوشی های آندروید متصل می شود و خیلی کار آمد است این ساعت با صفحه نمایش کوچک 35x35x11 میلیمتر می باشد و تنها 15 گرم وزن دارد و می تواندهم روی مچ دست و هم بند کیف قرار بگیرد باطری این وسیله تا 4 روز دوام می آورد و شما را از تمامی اتفاقات روی گوشی مطلع می سازد. به کمک این ساعت شما میتوانید پیغامهای خود را بدون بیرون آوردن گوشی از جیب یا کیف خود بر روی ساعت بخوانید , پیغام پیش فرض ارسال نمایید , از تماس هایی که با شما گرفته میشود بدون نیاز به دیدن گوشی اطلاع پیدا کنید و در هنگام گم کردن گوشی خود با یک دکمه گوشی خود را به صدا در آورده آن را پیدا کنید و کنترل آهنگ های خود را در هنگام گوش دادن به موزیک بدون نیاز به گوشی بدست بگیرید...
از پلاگین های موجود در مارکت برای این دیوایس میتوان به کنترل دوربین گوشی خود از راه دور,نمایش وضعیت آب و هوا,انواع ساعت های آنالوگ و دیجیتال,نمایش مسافت و کالری در هنگام دویدن به کمک گوشی , شماره گیر روی ساعت و .... اشاره نمود.

تنها دلیل فروش هم نیاز به پول برای خرید یک دیوایس دیگه است
قیمت فروش هم ۱۲۰ به هرینه ارسال
کمتر از این قیمت ترجیح میدم نگهش دارم
در خدمتم

مشاهده پیوست 204640مشاهده پیوست 204641مشاهده پیوست 204642مشاهده پیوست 204643مشاهده پیوست 204644

Last edited:

doctor6543

Registered User
لایک‌ها
2
از كجا هستيد ١٠٠ واسه من امروز

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
آپ پ پ پ پ پ /برا همشهری خودمممممممممم...

ehsan95

Registered User
لایک‌ها
298
بنده 102 نقد میخوام اصفهان میتونید تحویل بدید؟

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
Dadash man ye handfree bluetooth alan be gushim vasl
Xperia mini pro daram
Emkan dare ba inke handsfree vasl hast connect nashe?

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
هرچند review های خیلی بدی ازش خوندم ولی بازم دلم می خواد بخرمش
ساعت آنالوگش رو میشه همیشه نشون بده یا صفحه اش خاموش میشه؟
بدون بلوتوس خودش تکی کار میکنه یعنی مثلا ساعت رو نشون میده یا باید بلوتوس هر 2 دستگاه روشن باشه؟
ممنون

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
دوست عزیز ببخشید اینجا سوالمو میپرسم اما برنامه ی لایو منیجر واسه ارتباط ساعت و گوشی رو میتونم از کجا بگیرم؟پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دوست عزیز ببخشید اینجا سوالمو میپرسم اما برنامه ی لایو منیجر واسه ارتباط ساعت و گوشی رو میتونم از کجا بگیرم؟پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون!
گوشیت اندرویدی باشه تو مارکت اندروید اگه نبود تو وان مارکت که بازه هست باز منم دارمش
اگه ایفونه از سیدیا و مارکت ایفون

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
Dadash man ye handfree bluetooth alan be gushim vasl
Xperia mini pro daram
Emkan dare ba inke handsfree vasl hast connect nashe?

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

شما با نصب liveware manager sonyericsson میتونین همزمان استفاده کنین

هرچند review های خیلی بدی ازش خوندم ولی بازم دلم می خواد بخرمش
ساعت آنالوگش رو میشه همیشه نشون بده یا صفحه اش خاموش میشه؟
بدون بلوتوس خودش تکی کار میکنه یعنی مثلا ساعت رو نشون میده یا باید بلوتوس هر 2 دستگاه روشن باشه؟
ممنون

والا منم خوندم ولی ازش کاملا راضی ام و خیلی به درد بخور هستش اگر به پولش واسه خرید تبلت نیاز نداشتم نگهش میداشتم
تایم آوت داره و اسکرین خاموش میشه ولی فکر کنم اپلیکشنی واسه روشن موندنش تو مارکت باشه
بلوتوث ساعت تمام وقت روشن هستش اما نه بدون بلوتوث کار نمیکنه

خواهش میکنم
بنده از مارکت گرفتم
خواستین پ.خ بزنین براتون آپلود کنم

دوست عزیز خدمتتون عرض کردم زیر این قیمت شرمندم

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
سسسسسسسسسسسسلام به روی ماه امین آقای گل . خوبی داداش ؟ :)

چه خبرا ؟

امین جان من اینو برای یکی از دوستان میخوام . سالمه سالمه ؟ تضمینی خودت باشه که حله ;) فقط یه سری از قابلیت هاشو بگو بهش بگم . ایشالا صد در صد میخواد فردا اوکی بده پولو میریزم به حسابت تا بفرستی برام .

این دوستمون تبلت 6200 داره . مشکلی نداره که با مچ شدنش ؟

Last edited:

shafie47

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من میخوامش به شرط اینکه تمام لوازمش تکمیل باشه کارتن داشته باشه تهران هستم
120 واسه من 09124875702

u.t.a

Registered User
لایک‌ها
54
سسسسسسسسسسسسلام به روی ماه امین آقای گل . خوبی داداش ؟ :)

چه خبرا ؟

امین جان من اینو برای یکی از دوستان میخوام . سالمه سالمه ؟ تضمینی خودت باشه که حله ;) فقط یه سری از قابلیت هاشو بگو بهش بگم . ایشالا صد در صد میخواد فردا اوکی بده پولو میریزم به حسابت تا بفرستی برام .

این دوستمون تبلت 6200 داره . مشکلی نداره که با مچ شدنش ؟

سلام داداش
قربونت برم تو خوبی؟ :happy:
مگه اینکه تاپیک بزنیم حالی از ما بپرسی
سالم بودنش سالمه دادش
اینم یه توضیح از قابلیت هاش :

LiveView‌همچون یک کنترل از راه دور برای تلفن شما عمل می کند. OLED 1.3 اینچی وضعیت باتری تلفن را نشان می دهدو همچنین Caller ID تماسهای دریافتیست. در کنار اینها پیام متنی و RSS را هم اضافه کنید. شما می توانید آنرا طوری تنظیم کنید که آپدیتهای فیسبوک وتوییتر را نیز نشان دهد، و همچنین می توانید به کمک آن صدای زنگ هر تماس دریافتی که داشتید را قطع کنید. دیگر قابلیتها شامل تقویم یادآوری، یک حالت کارا تلفن یاب و کنترل پخش،پاز،بعدی و قبلی برای پخش موسیقی است. که با نمایشگر نام آهنگها کامل می شود.
وقتی دستگاه را روشن می کنید رنگ صفحه ی آن کم نور است. دو دکمه در لبه ی بالایی آن قرار دارد. دکمه ی سمت چپ دو کار انجام می دهد که شامل روشن کردن و تنظیم تلفن با بلوتوث می شود. هر دو دکمه به راحتی فشرده می شوند. صفحه ی اصلی آیکونها را به صورت ردیف افقی نشان می دهد. که آیکون اصلی در وسط صفحه پر رنگ شده، مشخص است. برای انتخاب دیگر آیکونها کافیست لبه های سمت چپ یا راست را فشار دهید. برای یادگیری کار با آن اختیاج به کمی زمان دارید.
هنگام تماس دریافتی بر روی صفحه ی آن Incoming Call به همراه شماره تلفن تماس گیرنده نقش می بندد. می توانید با این وسیله تماس را پاسخ داده یا رد کنید. با کلیک بر روی یابنده ی تلفن یا find phone یک صدای بیپ به همراه یک پیغام با نمک Here I am!‌ روی صفحه ی تلفن نقش می بندد. LiveView همچنین تماس های پاسخ داده نشده، محتویات تقویم، پیامهای متنی، برنامه های برنامه ریزی شده را نشان می دهد. البته لایو ویو تماس پاسخ داده نشده را فقط هنگامی که متصل به تلفن باشد نشان می دهد و در غیر اینصورت بخش تماسهای از دست رفته را سیاه نشان می دهد که احمقانه است. هنگامی حسابهای کاربریتان را به آن بیافزایید، می توانید آپدیتهای فیسبوک و توییرتان را نیز به همراه RSS feeds ببینید.

والا تست نکردم با تبلت ولی به گفته خود سونی اریکسون با آندروید ۲ به بالا سینک میشه
البته دوتا اپلیکشین نیاز داره که باید از مارکت دانلود و نصب شه

پلاگین های زیادو جالبی داره
تو مارکت یه سرچ بزن حتما
من در خدمتت هستم :)

سلام من میخوامش به شرط اینکه تمام لوازمش تکمیل باشه کارتن داشته باشه تهران هستم
120 واسه من 09124875702

درود
لوازم و جعبه تکمیل هستش
در صورت انصراف دوستمون به روی چشم

بالا