• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لذت گیاهخواری

sama90

Registered User
لایک‌ها
5

تغییرمسیر جهانی به سمت **** غذایی گیاهی برای نجات دنیا از گرسنگی ، کمبود و فقر ذخایر سوختی و آثار بد تغییرات آب و هوا بسیار لازم و ضروری است

معمولاً سرطان و به ویژه سرطان کولون و پروستات از گیاه‌خواران دور است

سالم بودن یک **** غذایی گیاهخواری به معنای کاهش نیاز به پرداخت هزینه های مراقبت بهداشتی است و هم چنین غذای گیاهخواران هزینه ی کمتری نسبت به اقلام گوشتی دارد

گیاهخواری فقط به خاطر نجات حیوانات از مرگ و رنج نیست ، ما مخالف بدرفتاری با حیوانات هستیم . یکی از بزرگترین دلایل برای روی آوردن به گیاهخواری این است که بتوانیم خون حیوانات بی گناه را از روی دستانمان پاک کنیم

بیماری‌های قلبی عروقی در بین افراد گیاه‌خوار کمتر است. شاید علت این باشد که گیاه‌خواران کمتر اسیدهای اشباع شده مصرف می‌کنند و در عین حال آنتی اکسیدان‌های بیشتری دریافت می‌کنند

اگر ما آگاهانه تصمیم گرفته ایم که از حیوانات برای اهداف شخصی خود استفاده نکنیم ، پس به طور اخلاقی در روابط فردی خود نیز احساس مسئولیت خواهیم کرد

تغذیه طبیعی و گیاهی تغییرات قابل توجهی در شاخص های کلسترل ما و همچنین شانس ابتلا به سرطان و احتمال ناراحتی های قلبی دارد. گیاهخواری باعث توقف و بازگشت موثر در بیماری دیابت و همچنین بهبود بیماری فشار خون می شود

**** غذایی بدون گوشت قرمز احتمال ابتلا به چاقی مفرط را کاهش می‌دهد

و در آخر یادمان باشد...........

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
تایپیک های گیاهخاری زیادی زده شده ولی حیف که دوستان میان خرابش میکنن

بنده هم چند وقتی هست مصرف گوشت ها رو قطع کردم
به بقیه هم پیشنهاد میشه

Amoo Navid

Registered User
لایک‌ها
27,114
یک کم اطلاعات بیشتر بدید لطفا ؟
منظورتون از گیاه خواری گیاه خواری مطلقه ؟
لبنیات و تخم مرغ در این **** غذایی جای دارند ؟
پروتئین مورد نیاز چه جوری تامین میشه ؟
یکی از فاکتور های خوردن غذا لذت بردن از غذاست توی گیاه خواری چنین لذتی هست ؟

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,719
یه جا خوندم یه سری مضرات هم داره و بهتره چند روز یه بار گوشت هم مصرف بشه !

کافر مقدس

Registered User
لایک‌ها
200
یک کم اطلاعات بیشتر بدید لطفا ؟

منظورتون از گیاه خواری گیاه خواری مطلقه ؟

لبنیات و تخم مرغ در این **** غذایی جای دارند ؟

یکی از فاکتور های خوردن غذا لذت بردن از غذاست توی گیاه خواری چنین لذتی هست ؟
چرا فکر می کنید گیاه خواری لذت نداره ؟! من نمی دونم چرا تا اسم گیاه خواری میاد خیلی ها فکرشون میره سمت علف و علوفه جات !! شما قارچ می خوری لذت نمی بری؟! سالاد می خوری کیف نمی کنی ؟! برنج می خوری بهت حال نمیده ؟! بابا گیاه خواری چیز عجیب غریبی نیست .. فقط توی **** غذاییت گوشت از فهرست خوراکی هات حذف میشه .. گیاه خواری هم دو مدل هست .. یکی معمولی که فقط گوشت از سبد غذایی حذف میشه و یکی هم خام گیاه خواری که در این **** علاوه بر گوشت از محصولات حیوانی هم استفاده نمی شه .. یعنی محصولاتی که تولید خود حیوانات هست .. مثل شیر و عسل و تخم مرغ و ...

که البته من روش اول رو بیشتر می پسندم ولی خب خام گیاه خوارها هم تعدادشون کم نیست .. پروتئین هم در گیاه ها وجود داره و در اون سه لینکی که بالا گذاشتم توضیحات جامع تر و کامل تری ارائه شده

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
بنده از کودکی علاقه ای به گوشت و مرغ و ماهی نداشتم الان هم سال هاست گیاهخوارم.به حجرات میتونم بگم که خیلی کمتر از بقیه توی خانواده مریض میشم.تو کودکی قد و قوارم ریز تر از بقیه هم سن های خودم بود ولی الان خدا را شکر رشدم بیشتر از بقیه بوده.الان 21 سالمه.کاملا از گیاهخواری راضی هستم.البته خب چون میزان پروتین دریافتی بدنم کمتر از بقیه هست و دو و شنا کار میکنم حجم عضلاتم کمه ولی اگه از قارچ و سویا و حبوبات بیشتر استفاده کنم مسلما تمام نیازای بدنم تامین میشه.من لبنیات رو هم می خورم.
متاستفانه تو جامعه ما گیاهخواری جایگاه ضضعیفی داره بار ها از طرف خانواده و دوستانم مسخره شدم.غداهای دانشگاه قابل خوردن نیستم برام و وقتی به خوابگاه میرم حدود 10 کیلو در طول سال وزنم کمتر میشه.(بین 62 تا 72 وزنم متغیره:دی)(قدم هم 180). توی رستوران ها هم متاستفانه غذای گیاهی کمه و جاهایی هم که دارن خیلی گرونن(اینم از مشکلات گیاهخواران عزیز)

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
بنده از کودکی علاقه ای به گوشت و مرغ و ماهی نداشتم الان هم سال هاست گیاهخوارم.به حجرات میتونم بگم که خیلی کمتر از بقیه توی خانواده مریض میشم.تو کودکی قد و قوارم ریز تر از بقیه هم سن های خودم بود ولی الان خدا را شکر رشدم بیشتر از بقیه بوده.الان 21 سالمه.کاملا از گیاهخواری راضی هستم.البته خب چون میزان پروتین دریافتی بدنم کمتر از بقیه هست و دو و شنا کار میکنم حجم عضلاتم کمه ولی اگه از قارچ و سویا و حبوبات بیشتر استفاده کنم مسلما تمام نیازای بدنم تامین میشه.من لبنیات رو هم می خورم.
متاستفانه تو جامعه ما گیاهخواری جایگاه ضضعیفی داره بار ها از طرف خانواده و دوستانم مسخره شدم.غداهای دانشگاه قابل خوردن نیستم برام و وقتی به خوابگاه میرم حدود 10 کیلو در طول سال وزنم کمتر میشه.(بین 62 تا 72 وزنم متغیره:دی)(قدم هم 180). توی رستوران ها هم متاستفانه غذای گیاهی کمه و جاهایی هم که دارن خیلی گرونن(اینم از مشکلات گیاهخواران عزیز)

آقا ما رو هم خیلی مسخره میکنن ! تازه کار آدم ! هی میگن فقط عف میخوری فقط علف میخوری !

بعد این قضیه لبنیات چیه چطوری شما لبنیات میخوری !میگه گیاه خارا لبنیات هم میخورن

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
در صورت گیاهخواری صرف تامین بعضی از پروتئین ها که فقط تو سفیده تخم مرغ و گوشت حیوانات وجود داره چطور بایست تامین بشه؟

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
آقا ما رو هم خیلی مسخره میکنن ! تازه کار آدم ! هی میگن فقط عف میخوری فقط علف میخوری !

بعد این قضیه لبنیات چیه چطوری شما لبنیات میخوری !میگه گیاه خارا لبنیات هم میخورن

آره خب لبنیا رو بخاطر فعالیت زیاد بدنی ونیازش مصرف میکنم.دوستمون بالا هم گفتن دو نوع گیاهخواری وجود داره.درباره واژه علفخواری هم زیاد پیش اومده که حتی دوستام یا همکلاسیام تو داشنگاه جلو استاد مسخرم کردن و گفتن علفخواره.البته من اهمیت نمیدم و دفاع میکنم همیشه از کارم.خیلیا هم هستن با اینکه گوشتخوارن ولی گیاهخواری و گیاهخواران رو دوست دارن.
یادمون نره آدم های بزرگی مثل زردشت،گاندی،هدایت و... هم گیاهخوار بودند.

mohsenoo

Registered User
لایک‌ها
78
در صورت گیاهخواری صرف تامین بعضی از پروتئین ها که فقط تو سفیده تخم مرغ و گوشت حیوانات وجود داره چطور بایست تامین بشه؟

دقیقا نمیدونم پروتینی هم باشه که فقط توی گوشت باشه وتوی ماده گیاهی نباشه.بهرحال به گمانم با مصرف سویا،قارچ،حبوبات ی مثل عدس و دانه های روغنی و خشکباری مثل بادام تقریبا تمام پروتین های مورد نیاز بدن تامین می کنند.

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
این دیگه خیلی مسخره ست بگیم بخاطر دفاع از حیوانات بخش اصلی غذا رو حذف کنیم هر چیزی اعتدالش خوبه

گوشت خواری بخشی از طبیعت انسان و چرخه ی زندگیه

درست مثل اینه که بگیم شیرها و پلنگها و ..... باید برن علف بخورن نه گوشت , گوشت خواری توی ذات و طبیعت انسانها هست نمیشه بر خلاف قوانین طبیعت عمل کرد

هر چند با این قیمت گوشت هم ......

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
شیر و پلنگ از اول گوشتخار بودن ولی انسان در گذشت زمان تبدیل به گوشتخار شد

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
گیاه خواری توی ایران واقعا سخته.چون مواد غذایی مورد نظر گیاه خوارها بشدت کمیابه.مثلا شهر(ببخشید آبادی)ما تقریبا یک فروشگاه گیاه خوری نداره.محصولاتی که توی تهران پیدا میشن مثل شیر گیاهی سوسیس و کالباس گیاهی و...اینجا نیست.به امید روزی که اونقدر جامه پیشرفت کنه انسان دست از کشتار برداره

جالبه که بیشتر مواد غذایی کشاورزی +آب برای تولید گوشت مصرف میشه و اگر انسانها گوشتنخوار بشند کره زمین تا سالهابقائش تضمینه.

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
شیر و پلنگ از اول گوشتخار بودن ولی انسان در گذشت زمان تبدیل به گوشتخار شد

انسانهای اولیه هم از اول گوشتخوار بودن با سلاحهای دست ساز شکار می کردن
چرخه ی زندگی در طی میلیون ها سالها شکل گرفته نمیشه یهو تغییرش داد این چرخه چه توی خشکی چه دریا چه هوا در حال جریانه و مختص انسان نیست
آبزیان شکارچی هستند که آبزیان کوچکتر از خودشون رو شکار می کنن و توسط آبزیان بزرگتر از خود شکار میشن توی هر چرخه حیواناتی در راس قرار می گیرن که توسط هیچ موجود دیگری شکار نمیشن
انسان هم در راس قرار می گیره منتهی توسط بیماریهای لاعلاج تهدید میشه این یک چرخه ی همیشگی زندگیه و حذف گوشت خواری هم غیر ممکنه هم غیر عاقلانه ولی میشه کاهشش داد
گوشت قرمز زیاد ضروری نیست ولی استفاده از گوشت آبزیان و ماهی ها اجتناب ناپذیره

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
بنده هم از پاییز سال 91 کلا گوشت را گذاشتم کنار
الان هم لبنیات و تخم مرغ و هر چیزی حیوانی را نمیخورم
نه ضعیف شدم نه چیزی !!!
در ضمن بسیار لذت بخشه
به نظر من هم به هیچ وجه انسان نیازی به گوشت نداره
برین تحقیق کنید ببینید که پروتیین در بسیاری از گیاهان و سبزیجات حتی بیشتر از گوشت هم وجود داره

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
متاستفانه تو جامعه ما گیاهخواری جایگاه ضضعیفی داره بار ها از طرف خانواده و دوستانم مسخره شدم
باید گفت که حقیقتن ھنوز گیاه خواری اسباب تمسخر و ریشخند آنھایی است که حقیقت آنرا نمی‌دانند؛ ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می‌آید که آیندگان به خرافات ما خاھند خندید

صادق هدایت ، فواید گیاهخواری

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508
گوشت قرمز زیاد ضروری نیست ولی استفاده از گوشت آبزیان و ماهی ها اجتناب ناپذیره

گوشت انسان هم پروتئین زیادی داره ، خیلی هم خوشمزه س! باور نمی کنید از چند تا آدمخار بپرسید حرف منو تایید می کنند!

بالا