• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
مقاومت 3000 قوی هست ظاهرا الان هم اومد پایین
ظاهرا یه عده که تو قیمت های مناسب خریدن دارن میفروشن

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
مقاومت 3000 قوی هست ظاهرا الان هم اومد پایین
ظاهرا یه عده که تو قیمت های مناسب خریدن دارن میفروشن

ایندفعه عزیز تحلیل تا چه حد پیش بینی میکنه بره بالا ؟ منظورم سقف بعدی هست بعد از 3000 ؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
ایندفعه عزیز تحلیل تا چه حد پیش بینی میکنه بره بالا ؟ منظورم سقف بعدی هست بعد از 3000 ؟

والا باید برم ببینم از الان نمیشه گفت اما شاید تا 3300 یا 3400 یا همون حدود باشه
اما اگه برگرده حمایت های زیادی رو به پایین هست اما فکر کنم تا حدود 2600 بیاد اما از الان نمیتونم بگم باید برم دقیق ببینم و ممکنه توی هر کدوم از حمایتهای سر راه قیمت برگرده رو به بالا

دیروز گفتم امروز روز سرنوشت سازیه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
والا باید برم ببینم از الان نمیشه گفت اما شاید تا 3300 یا 3400 یا همون حدود باشه
اما اگه برگرده حمایت های زیادی رو به پایین هست اما فکر کنم تا حدود 2600 بیاد اما از الان نمیتونم بگم باید برم دقیق ببینم و ممکنه توی هر کدوم از حمایتهای سر راه قیمت برگرده رو به بالا

دیروز گفتم امروز روز سرنوشت سازیه

از بس همیشه گفته شده با تدابیری پایین میاد و پایین اومدن دوامش دو یا سه روز بوده مردم وقتی ببینن 100 تومن پایین بیاد هجوم میبرن برای گرفتن کالا یا هر چیزی که میدونن پس فردا دوباره گرون میشه و پایدار نمیمونه خریده باشن.

برای همینم حتی بازار هم بخواد اروم بشه بازم با این وضعیت فکری که برای همه درست شده باز بالا میره.

یکی باید باشه اطمینان بده و تضمین بده تا جو اروم بشه که فکرم نمیکنم ......

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
با تشکر از دوستان به ویژه jayjay4174 و دکتر عزیز.
من خیلی از تجربیات شما استفاده کردم و ممنون هستم.

یک سوال داشتم. در صورتی که فروپاشی رخ دهد و یا تحریم ها برداشته شود کاهش قیمت تا چه مقداری خواهد بود؟ (راستش این سوال را برای این پرسیدم که در حال راه اندازی نوعی خدمات هستیم که کلا ورود و خروجمان دلار است و می خواهم بدانم ریسکش چقدر است. برای این کار در نرخ 2435 تومان من بیشتر دلار را خریداری کردم و حواله کردم که می توانم کار را استارت بزنم ولی می خواهم ریسک بلند مدت 1-2 ساله را بدانم زیرا بازگشت در این نوع کار طولانی مدت و در حدود 1 سال می باشد.)

bene

Registered User
لایک‌ها
481
چون ارزش پول ایران کاملا به نفت صادراتی وابسته هست بر اساس آخرین گزارشات میزان نفت تولیدی روزانه ایران در آگوست 2012 نسبت به آگوست 2011 از 2.5 میلیون بشکه به
1.4 میلیون بشکه در روز کاهش یافته طبیعی هم هست وقتی میزان تولید 1.1 میلون بشکه کم بشه دلار هم به 3000 تومن نزدیک میشه
در صورت ادامه کاهش صادرات نفت ایران ارزش پول ایران هم بهمون نسبت کاهش پیدا می کنه.
این هم آخرین مقاله کنگره در مورد میزان نفت صادراتی ایران و سرمایه گذاری های انجام شده و نام کامل شرکتها و بانکها و ایرلاینهای ایرانی که تحریم شدند که جالب هست
www.fas.org/sgp/crs/mideast/RS20871.pdf

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
دوست عزیز jayjay4174 تحلیل هاتون بسیار جالب و کامل هست از همین جا ازتون تشکر میکنم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

یک سوال داشتم. در صورتی که فروپاشی رخ دهد و یا تحریم ها برداشته شود کاهش قیمت تا چه مقداری خواهد بود؟ (راستش این سوال را برای این پرسیدم که در حال راه اندازی نوعی خدمات هستیم که کلا ورود و خروجمان دلار است و می خواهم بدانم ریسکش چقدر است. برای این کار در نرخ 2435 تومان من بیشتر دلار را خریداری کردم و حواله کردم که می توانم کار را استارت بزنم ولی می خواهم ریسک بلند مدت 1-2 ساله را بدانم زیرا بازگشت در این نوع کار طولانی مدت و در حدود 1 سال می باشد.)

اگر این سناریو پیاده شه و تحریم ها برداشته بشه قیمت دلار از نظر من با توجه به فاکتور های موجود این میشه :

1- ایران جزء 5 کشور بیشترین دارای ذخایر نفتی و همچنین جزء همین 5 تولید کننده بزرگ هست
2-ایران دومین دارنده بیشترین ذخایر گاز طبیعی هست .
3-معادن کانی هم قابل گفتن دیگه نیست و میدونیم چقدر غنی هست .

اگر کلیه تحریمهای ایران برداشته شه و علی الخصوص تحریم های بانکی دلار زیر 800 تومن ;) که ؟ با سیاست فعلی نمیشه :eek: زور نزنید این معادله حل نشدنی هست

2 پست بالاتر جناب bene خوب تحلیلی درباره ارزش پول ملی دادن به اون توجه کنید چون پستشون مبسوط بود و کامل دیگه زیاده گویی نمیکنم . در ضمن وقتی کاهشی حتی مقطعی مشاهده می کنید اگر واقعا سرمایه گذار روی ارز هستید زودی نرید مالتون رو بفروشید هیچ موقع هم هیجانی تصمیم نگیرید . این بولد مینویستم چون طرز فکری من درباره تک نرخی کردن ارز هست :

قیمت واقعی دلار 4500 به بالا هست ممکن هست بخوان بیان نرخ رو تا این رقم ول کنن بعدا طبق قبل که تمام تصمیمات 1 شبه گرفته شده بیان بگن خب حالا نرخ ارز تک نرخی شناور بانک مرکزی-بانک ها و صرافی ها یک نرخ مرج و فوق بالاتر نهایت 10 تا تک تومنی به این یک شبه نرخ ارز تک نرخی میشه ! فی الواقع اگر بخوان 1 شبه ارز رو تک نرخی کنن تنها راه همینه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
طرح دوفوريتي ممنوعيت فروش آزاد ارز
يك عضو كميسيون صنايع و معادن مجلس، از تهيه طرحي دو فوريتي براي ممنوعيت فروش آزاد ارز در بازار خبر داد.

به گزارش ايسنا، نادر قاضي‌پور در جمع خبرنگاران، با انتقاد از فروش ارز دولتي خاطرنشان كرد: در طرح دو فوريتي كه يكشنبه هفته آينده در مجلس مطرح مي‌شود بحث ممنوعيت فروش آزاد ارز در بازار به راي گذاشته خواهد شد.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

والا اگر خبر از مصالحه اعلام شود به خاطر جو روانی بازار قیمت ممکن است تا کف 2200 تومان هم افت کند من از لحاظ تکنیکال میگم خدمتتون البته تا اینها تا بخواهند تحریم ها را تعلیق کنند و نه لغو( اوباما میتونه مثلا بعضی نحریم ها را به صورت دوره های 6 ماهه به حالت تعلیق در بیاره و درسته که لغوش چون مصوب کنگره هست فرایندی زمان بر هست اما باز هم اثرش یکی است) و اینها دوباره جریان دلارشان برقرار میشود البته کمی طول میکشد تا بازار را کنترل کنن اما به خاطر مسائل روانی که بازار میبیند اقبال برای ارز و خرید ها مثل الان هیجانی نخواهد بود

اما اگر به مصالحه ای نرسند قطعا افزایش قیمت تا هر جایی ممکن است ادامه داشته باشد و الان امریکی 11 کشور را که خودشان داوطلبانه خرید نفتشان را از ایران کم کرده اند برای 6 ماه از تحریم جدا کرده اما اگر اینها به لجبازی ادامه دهند قطعا انها هم دیگر نفتی از ما نخواهند خرید و حالا حساب کنید همین 800 هزار بشکه نفت الان را هم نمیتوانیم بفروشیم و دلار تبدیل به یک کالای بی قیمت میشود
چون الان پتروشیمی ها هم در تحریم قرار گرفته اند و ما روی صادرات انها هم نمیتوانیم حساب کنیم
فقط میماند صادرات غیر نفتی که مقدار ارز اوری ان بسیار کم است و جوابگوی تقاضا نیست

البته کسی نمیتواند به درستی بگوید که در اینده چه خواهد شد اما سناریوهایی که بنده از اینجا و انجا دیده ام به نوعی به همین شکل است

بازار دلار ایران الان خبر های روانی بسیار رویش تاثیر گذار است تا عرضه و تقاضا و گاهی ممکن است تقاضا به ان صورت نباشد اما تاثیر اخبار بسیار زیاد باشد

روند کلی دلار تا امدن یک خبر اتمی تاثیر گذار صعودی است و هر گونه کاهشی فقط فرصت خرید است

soltany

Registered User
لایک‌ها
1
اگر این سناریو پیاده شه و تحریم ها برداشته بشه قیمت دلار از نظر من با توجه به فاکتور های موجود این میشه :

1- ایران جزء 5 کشور بیشترین دارای ذخایر نفتی و همچنین جزء همین 5 تولید کننده بزرگ هست
2-ایران دومین دارنده بیشترین ذخایر گاز طبیعی هست .
3-معادن کانی هم قابل گفتن دیگه نیست و میدونیم چقدر غنی هست .

اگر کلیه تحریمهای ایران برداشته شه و علی الخصوص تحریم های بانکی دلار زیر 800 تومن ;) که ؟ با سیاست فعلی نمیشه :eek: زور نزنید این معادله حل نشدنی هست

2 پست بالاتر جناب bene خوب تحلیلی درباره ارزش پول ملی دادن به اون توجه کنید چون پستشون مبسوط بود و کامل دیگه زیاده گویی نمیکنم . در ضمن وقتی کاهشی حتی مقطعی مشاهده می کنید اگر واقعا سرمایه گذار روی ارز هستید زودی نرید مالتون رو بفروشید هیچ موقع هم هیجانی تصمیم نگیرید . این بولد مینویستم چون طرز فکری من درباره تک نرخی کردن ارز هست :

قیمت واقعی دلار 4500 به بالا هست ممکن هست بخوان بیان نرخ رو تا این رقم ول کنن بعدا طبق قبل که تمام تصمیمات 1 شبه گرفته شده بیان بگن خب حالا نرخ ارز تک نرخی شناور بانک مرکزی-بانک ها و صرافی ها یک نرخ مرج و فوق بالاتر نهایت 10 تا تک تومنی به این یک شبه نرخ ارز تک نرخی میشه ! فی الواقع اگر بخوان 1 شبه ارز رو تک نرخی کنن تنها راه همینه

با تشکر فراوان از دکتر عزیز به خاطر راهنمایی.
فقط یک سوال دیگر داشتم، من هم اکنون می خواهم خدماتی راه اندازی کنم که ماهانه 5-10 درصد اصل پولم را به دلار به من سود می دهد، ایا به نظر شما این کار را انجام دهم یا وارد بازار ارز شوم و در نوسانات بتوانم سودی کسب نمایم؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
چون ارزش پول ایران کاملا به نفت صادراتی وابسته هست بر اساس آخرین گزارشات میزان نفت تولیدی روزانه ایران در آگوست 2012 نسبت به آگوست 2011 از 2.5 میلیون بشکه به
1.4 میلیون بشکه در روز کاهش یافته طبیعی هم هست وقتی میزان تولید 1.1 میلون بشکه کم بشه دلار هم به 3000 تومن نزدیک میشه
در صورت ادامه کاهش صادرات نفت ایران ارزش پول ایران هم بهمون نسبت کاهش پیدا می کنه.
این هم آخرین مقاله کنگره در مورد میزان نفت صادراتی ایران و سرمایه گذاری های انجام شده و نام کامل شرکتها و بانکها و ایرلاینهای ایرانی که تحریم شدند که جالب هست
www.fas.org/sgp/crs/mideast/RS20871.pdf

کاملا درسته و اگه دقت کرده باشین نسبت کاهش فروش نفت با نسبت افزایش قیمت دلار تا حدود زیادی برابر است
مقاله و تحلیل جالبی بود ممنون از شما

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
طرح دوفوريتي ممنوعيت فروش آزاد ارز
منبع

با این اوصاف تصویب بشه ؛ 4 تومن رو هم رد می کنه ؛
بگیر ببند هم شروع می شه .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خیلی جالبه اصلا دلش نمیخواد این قیمت بیاد پایین انگار
البته این که چیزی بود که خودشون چند وقت پیش گفتن اتفاقا تو همین تاپیکم اشاره کردیم یادم نیست پستش کجاس
خودشون گفتن 3000
حالا امروز یکی میگفت باز خودشون اعلام کردن قیمت 5600 قیمت اصلیشه

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
این بولد مینویستم چون طرز فکری من درباره تک نرخی کردن ارز هست :

موافقم. قیمت 4500 رو هم خیلی عالی حساب کردید و تقریب خیلی خوبی است.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
4500 تقریب خوبی برای نرخ دلار آزاد در تاریخ 91/07/10 هست ! به این معنی نیست که دلار تا 4500 تومن بالا میره و متوقف میشه . اگه اینطوری پیش بریم فرضا دی ماه قیمت دلار بشه 4500 تومن اون موقع قیمت واقعی دلار چیزی بالاتر خواهد بود !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
موافقم. قیمت 4500 رو هم خیلی عالی حساب کردید و تقریب خیلی خوبی است.

اون بر اساس محاسبه تورم در 2 سال اخیر بعد از نوسان ها بدست اومده حدس و کمان نیست رقم اصلی 4609 تومن هست ;) . تنها چیزی که توی این مملکت در این 2 سال آنچنان گران نشده بود همین ارز بود و از نظر من فقط اون سناریو تک نرخی روی اون قیمت محتمل هست مضاف بر اونکه شاخص بورس به دست اومده توی همین چند روز اخیر هم به خاطر همین نوسان قیمت ارز با ما به تفاوت ریالی بوده البته 50% کمتر . یه نکته ریزی داره همین 50% کمتر که بگریدید پیدا کنید توی جیب کی رفته در واقع نرخ رشد شاخص بورس هم همش .......

پ ن : ............با هر کلمه ای که دلتون میخاد پر کنید
i298960_ddd.gif

بالا