• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
با وجود عناصر تخریبی و همیشه ناراضی فرگوسنو بلاترم بیان کاری از پیش نمیبرن
این حرفای شما و دوستاتون تکراری شده دوست عزیز
بهتره به بی غیرت نامیدن و توهین به جوونامون ادامه بدید تا بهتر شناخته بشید :)

داداش گلم بیان واقعیتها هر چه قدرم تلخ باشه اسمش تخریب نیست من بر عکس شما نمیتونم نظرهای خوشحال راجع به نمایش نا امید کننده تیممون بدم

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
فردوسی پور ، عامل بدبختی فوتبال ایران، باید بشینه شبی 100 مرتبه بگه گ$$ خوردم
اون شب کذابی مرتیکه نظرسنجی گذاشت برای ابقای این کفاشیان دیلاق ؛ حالا نتیجشو میبینیم....

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
اشتباه برداشت نکنید کی روش بالاتر گیر فوتبال ما نمیاد منتها عواملی که خیلیها نمیبینن یا نمیخوان ببینن و البته از همه بیشتر در صحنن دارن نظم فوتبال ما رو به هم میریزن:
سازنده های حاشیه = یعنی رسانه ها :)

نمیخوام در مورد کی روش بحث کنم.ولی اگه کیروش واقعا حرفه ای بود هیچوقت با این شرایط سرمبیگری تیم ایران رو قبول نمیکرد که وجهه خودش خراب بشه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی از مربی تیم ملی میپرسن چرا به بازیکنای جوان بازی نمیده و همیشه یه سری اسامی خاص توی تیم ملی هستند یه دلیلی که میاره فاکتور تجربه هست.

حالا من موندم وقتی بازیکنی با ادعای مسعود شجاعی که تجربه اش قراره از بازیکنای لیگی ما بیشتر باشه اینقدر اماتور از بازی اخراج میشه چرا نباید یه جوان لیگ برتری که خوب بازی کرده در تیم ملی باشه.

واقعا شجاعی در زمانیکه تو زمین بود چیکار کرد ؟ بازیکنی که در تیم باشگاهی خودش حتی روی نیمکت هم نیست.

در ضمن من نمیگم بازیکنا بی غیرتن. همین الان غیرت رو در بازیکنی مثل قوچان نژاد میبینم. اما بازیکنا بی انگیزه هستند. به نظر من ما اگه مثل زمان مایلی کهن یه تیم جوون میاوردیم و بلند مدت فکر میکردیم باور کنید الان تیممون وضعیت بهتری داشت.

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
حاشیه سازا دو دقیقه ساکت شدن
گلللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل اونم نکونام آقای ناراضی !! :lol::happy:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
خدا رو شکر از بس فریاد گل زدم ترکیدم .امیدوارم امشبم معجزه خدا رو ببینیم:lol:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
باید الان علی کریمی رو بیارن به نظر من که بتونه این دقایق بازی رو میان ــه زمین جمع کنه....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من با بازی نکونام مشکلی ندارم.

اما با بازی کردن امثال نوری و شجاعی و تیموریان نااماده مشکل دارم.

حرف من اینه که اگه جای این اسامی مثلا بزرگ مثل شجاعی و تیموریان و محمد نوری جوونای لیگی بازی میکردن. در کنار باتجربه هایی مثل مهدی رحمتی ، دژاگه ، قوچان نژاد و نکونام الان ما وضعیت بهتری داشتیم.

شاید ما این بازی رو ببریم که انشالله میبریم. اما به نظر من بازی ایران چنگی به دل نزد. مربی ما یا ترسو هست یا زیر فشار هست. وگرنه جای خالی جوونهای باانگیزه ما در تیم ملی خالی هست.

مربی باید جسارت داشته باشه که به این جوونها بازی بده. کیروش به نظر میرسه این جسارت رو نداره.

nababajeddi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
خوشبختانه شرایط و زمان گل زدنمون خیلی خوب بود فقط یه اراده و تحمل ایرانی میخواد که ایشالا به حمایت تماشاچیا محقق خواهد شد
نمیخوام در مورد کی روش بحث کنم.ولی اگه کیروش واقعا حرفه ای بود هیچوقت با این شرایط سرمبیگری تیم ایران رو قبول نمیکرد که وجهه خودش خراب بشه.

اتفاقاً مربی مرد پیروزه که همیشه دنبال شرایط سخت باشه
در این باره میتونم براتون مثال های زیاد بزنم مربی های بزرگ و پدیده همیشه از همین تیمهای ابقا شده و شگفتی ساز بودن که مطرح شدن نه از تیمی که از قبل انتظار موفقیتش میره
مثالم خیلی هست اگر فوتبالی باشید میشناسید

hassan.m

Registered User
لایک‌ها
984
کی روش هم اخراج شد...

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
امیدوارم خدا کمک کنه بازی رو ببریم ولی نباید واقعیتها رو نادیده بگیریم فوتبالمون حال و روز خوبی نداره

بالا