• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

iranwhey.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امیدوارم کسی از من ناراحت نشه
من خاک پای همه ورزشکارا هستم ولی بعضی از نظر ها خیلی اشتباه
"ویتامین سی اثر کراتین رو خنثی میکن" ؟!!! رو چه اصلی اینو میفرمایید؟ اگه دوست داشتین چند تا مکمل بهتون معرفی میکنم که توش هم کراتین داره هم ویتامین سی
یا "
سیب زمینی و تخم مرغ قبل باشگاه بیشتر تاثیر داره .بعد باشگاه بخوری شکم میاری" نه تنها علمی ، حتی تجربی هم نیست
"
فقط چند قلپ در 1 ساعت حضور در باشگاه" ؟!!! چرا فقط چند قلپ؟ میزان آب مصرفی حین تمرین به شرایط دما وزن شما و ... داره. معمولا توصیه میشه هر 15 دقیقه یک فنجان آب بنوشید که البته اگه تمرین پر فشار باشه باید اب بیشتری مصرف بشه
غیر از اون باید در شبانه روز ورزشکار بیشتر از افراد عادی اب مصرف کنه
Low end of range= Body weight (lbs) x 0.5 = (ounces of fluid/day)
High end of range=Body weight (lbs) x 1 = (ounces of fluid/day)
به عنوان مثال در یک روز یک ورزشکار با 68 کیلو وزن باید بین 2 تا 4 لیتر آب بنوشه
من چندین سال ورزش میکردم. ولی وقتی به صورت علمی و در کلاس های اصول تغذیه و ... میرفتم متوجه میشدم چند سال بوده که داشتم اشتباه میکردم. بدن سازی مثل همه ورزش ها یک علم هست و ممکنه کسی که سال هاست داره تمرین میکنه و بدن زیبایی داره خیلی از حرفاش درست نباشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام و درود بر بکس بدنسازان PT :دی

آقا ما حدود 2 ماه کمتر هست که باشگاه میرم و کمتر به تغذیه اهمیت دادم! و هر موقع که از باشگاه بر می گردم روز بعد یا دو روز بعد باشگاه عضلاتی که بهش فشار اومده خیلی سخت درد می گیره! مشکل از کجا می تونه باشه؟! به خاطر تغذیه اشتباه هست یا اینکه حرکات رو بد اجرا می کنم؟
البته من سعی میکنم قبل باشگاه همیشه یه چیزی بخورم! و حین باشگاه هم حدود 500 سی سی آب می خورم!!! وزنم هم حدود 73 کیلو هست و قد متوسط!

مرسی از دوستان پیشاپیش :)

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
خدا کنه اشتباه حدس زده باشم ... :

شما از روز اولی که باشگاه رفتید..با هر وزنه که که زورتون رسید تمرین کردید؟ اصلا قبل از تمرین خودوتن رو گرم میکنید؟ :hmm:

10 روز اولی که باشگاه میرید فقط و فقط باید میله خالی بزنید..تا بدنتون آب بندی بشه!! در غیر اینصورت عضلاتتون میسوزه!!
قبل از تمرین هم بین 10-5 دقیقه باید گرم کنید..
1-انواع حرکات کششی ماهیچه های مختلف بدنتون
2-دوچرخه زدن ..حرکت پروانه و هر حرکت هوازی ای که پمپاژ خونتون رو بالا ببره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خدا کنه اشتباه حدس زده باشم ... :

شما از روز اولی که باشگاه رفتید..با هر وزنه که که زورتون رسید تمرین کردید؟ اصلا قبل از تمرین خودوتن رو گرم میکنید؟ :hmm:

10 روز اولی که باشگاه میرید فقط و فقط باید میله خالی بزنید..تا بدنتون آب بندی بشه!! در غیر اینصورت عضلاتتون میسوزه!!
قبل از تمرین هم بین 10-5 دقیقه باید گرم کنید..
1-انواع حرکات کششی ماهیچه های مختلف بدنتون
2-دوچرخه زدن ..حرکت پروانه و هر حرکت هوازی ای که پمپاژ خونتون رو بالا ببره

حدود 5 دقیقه رو تردمیل می دوم! کمی حرکات کششی انجام میدم و با دو تا دمبل 3 کیلویی عضلاتم رو گرم می کنم و همیشه ست اول(حالا هر چی باشه) رو سبک می زنم و کم کم سنگینش می کنم! و مسلما تا جایی که بتوم به خودم فشار میارم!

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
پروتیین بهترین گزینه هستش

در مورد آب خوردن خیلی حرفا گفته شد

من یه اصولی دارم که اگه بگم شاید به درد بخوره

خب این یه چیز کاملا معلومه هر وقت بدن احساس تشنگی کرد باید آب بخوری

بعضی از بدنسازا با شدت زیاد تمرین میکنن و نیاز بدنشون به آب بیشتر از قبل میشه و بدون شک باید آب مصرف کنی و بعضی های دیگه بلعکس

به نظر من اگه بدنت از نظر تغذیه و استراحت آماده نباشه اصلا نری بدنسازی به نفع خودتونه چون بیشتر افت میکنی تا پیشرفت

اگه بدنسازی رو میخوایید حرفه ای دنبال کنید سعی کن در طول شبانه روز به فکر تغذیه سالم و استراحت تمرکز کنید فقط به فکر قبل و بعد باشگاه نباشید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پروتیین بهترین گزینه هستش

در مورد آب خوردن خیلی حرفا گفته شد

من یه اصولی دارم که اگه بگم شاید به درد بخوره

خب این یه چیز کاملا معلومه هر وقت بدن احساس تشنگی کرد باید آب بخوری

بعضی از بدنسازا با شدت زیاد تمرین میکنن و نیاز بدنشون به آب بیشتر از قبل میشه و بدون شک باید آب مصرف کنی و بعضی های دیگه بلعکس

به نظر من اگه بدنت از نظر تغذیه و استراحت آماده نباشه اصلا نری بدنسازی به نفع خودتونه چون بیشتر افت میکنی تا پیشرفت

اگه بدنسازی رو میخوایید حرفه ای دنبال کنید سعی کن در طول شبانه روز به فکر تغذیه سالم و استراحت تمرکز کنید فقط به فکر قبل و بعد باشگاه نباشید

کمی مشکل استراحت دارم اما سعی می کنم همیشه قبل باشگاه یه چیزی بخورم! حالا سعی می کنم بیشتر اهمیت بدم به تغذیه! اما واقعا مشکل درد عضلات و مفصل ها به خاطر تغذیه هست؟؟؟ یا مشکل دیگه ای هم می تونه داشته باشه؟ ضمنا من برای جلو بازو هیچ وقت مشکلی نداشتم! هر چقدر هم سنگین بزنم دردی بعدش حس نمی کنم اما سینه و پشت بازو و... همیشه روز بعد باشگاه درد می گیره خیلی بد!!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
ساعت چند میری تو رخت خواب؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ساعت چند میری تو رخت خواب؟

11 تا 12
ضمن اینکه مشکل اصلی من این هست که با یانکه بعد از ظهر ها خیلی خوابم میاد اما نمی تونم بخوابم! فقط 30 دقیقه دراز می کشم و بعدش بلند میشم!!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
ولا من دیگه نمیدونم.. فقط میدونم اگه بعد از تمرین غذا نخوری ممکنه ماهیچه هات درد بگیرن..

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولا من دیگه نمیدونم.. فقط میدونم اگه بعد از تمرین غذا نخوری ممکنه ماهیچه هات درد بگیرن..
خیلی مهمه که بعد از باشگاه چی بخورم؟ چون وقتی بر می گردم موقع شام هست و هر چ یباشه مث گاو می خوریم دیگه! :دی

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
هر غذایی باشه خوبه.. ولی کسایی که برای پیشرفت خیلی خیلی مصمم هستم روی این چیزا حداکثر دقت رو دارن..
نمیدونم بعد از تمرین.. کربوهیدرات بهتره یا پروتویین!!!

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان چه روش هایی رو برای تقویت مچ و عضله پا هست میشه بگید ؟
ضروریه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
چشونه.. صدا میدن؟ سست هستن؟ خشک هستن؟

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
زانوهام بعضی وقت ها صدا دارن ولی کم
زانوی راستم پارسال توی مسابقات فوتسال اسیب دید رفتم دکتر گفت غضروفات ضعیفه بعد دارو داد ولی خوب نشده و من فکر میکنم نرمی غضروف باشه در ضمن دکتر گفت لیگانت ها شاید اسیب دیده باشه.
چون فوتسال بازی میکنم میخوام مچ پام و عضلاتش توان بیشتری داشته باشن قوی تر بشن.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
توی گوگل بزنید :
تقویت مفاصل
تغذیه برای تقویت مفاصل
تمرین برای تقویت مفاصل

چیزای خوبی پیدا میشه..الان خودم سرچ کردم که دارم میگم.. این یه نمونه ش :
10 تمرين براي تقويت عضلات و مفاصل

UNO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام و درود بر بکس بدنسازان PT :دی

آقا ما حدود 2 ماه کمتر هست که باشگاه میرم و کمتر به تغذیه اهمیت دادم! و هر موقع که از باشگاه بر می گردم روز بعد یا دو روز بعد باشگاه عضلاتی که بهش فشار اومده خیلی سخت درد می گیره! مشکل از کجا می تونه باشه؟! به خاطر تغذیه اشتباه هست یا اینکه حرکات رو بد اجرا می کنم؟
البته من سعی میکنم قبل باشگاه همیشه یه چیزی بخورم! و حین باشگاه هم حدود 500 سی سی آب می خورم!!! وزنم هم حدود 73 کیلو هست و قد متوسط!

مرسی از دوستان پیشاپیش :)

ریکاوری ماهیچه های شما پس از تمرین خیلی دیر صورت میگیره ودر نتیجه احساس چنین دردی رو دارید
علت های مختلفی هم میتونه داشته باشه این مسئله

شما قبل و بعد تمرین از گلوتامین استفاده کن بیشتر موارد مشکل رو حل میکنه اگر نشد اعلام کنید تا راه حل قطعی رو عرض کنم

تغذیه مناسب و برنامه تمرینی مناسب سبب ریکاوری عضله پس از گذشت 24 ساعت از تمرین میشه. اگر زمان ریکاوری عضلات برای ورزشکاری که مرتب تمرین میکنه بیش از 24 ساعت بشه نشانه تغذیه نامناسب یا تمرین نامناسب هست
ریکاوری یا بهبود عضله به این معنی است که پس از گذشت زمان مذکور از فشار بر عضلات، هیچ کونه درد و گرفتگی در عضلات احساس نشود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ریکاوری ماهیچه های شما پس از تمرین خیلی دیر صورت میگیره ودر نتیجه احساس چنین دردی رو دارید
علت های مختلفی هم میتونه داشته باشه این مسئله

شما قبل و بعد تمرین از گلوتامین استفاده کن بیشتر موارد مشکل رو حل میکنه اگر نشد اعلام کنید تا راه حل قطعی رو عرض کنم

تغذیه مناسب و برنامه تمرینی مناسب سبب ریکاوری عضله پس از گذشت 24 ساعت از تمرین میشه. اگر زمان ریکاوری عضلات برای ورزشکاری که مرتب تمرین میکنه بیش از 24 ساعت بشه نشانه تغذیه نامناسب یا تمرین نامناسب هست
ریکاوری یا بهبود عضله به این معنی است که پس از گذشت زمان مذکور از فشار بر عضلات، هیچ کونه درد و گرفتگی در عضلات احساس نشود

حقیقتا دوست ندارم از این مکمل ها مصرف کنم! حس خوبی نسبت بهشون ندارم! میشه بگید چطور میشه با پروتئین ها و کربوهیدرات های طبیعی این کمبودها رو جبران کرد؟ یعنی بعد باشگاه چی بخورم؟ گوشت؟ سیب زمینی و تخم مرغ؟ بادام زمینی و...؟
مرسی

King PDA

Registered User
لایک‌ها
28
بستگي داره منظورت چي باشه؟

فقط از راه غذاي طبيعي ؟

در اين صورت بهترين غذاها براي قبل تمرين غذاي حاوي كربوهيدرات مركب هستش مثل سيب زميني و ماكاروني و براي بعد تمرين هم يك نوشيدني شيريني براي ذخاير گليكوژني بدن و غذاي پروتييني مثل تخم مرغ و مرغ و..

و بحث مكمل هم كه جدا هستش

UNO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به مطالب دقیق دوستمون King PDA چند نکته رو اضافه میکنم.

در صورت نوشیدنی شیرین حتما از شرینی های طبیعی استفاده کنید، میتونید کمی بعد از تمرین از بادام زمینی یا کره بادام زمینی استفاده کنید.
بجای گوشت مرغ سعی کنید از گوشت سینه بوقلمون استفاده کنید.

نکته دیگه، برای ورزشکار حرفه ای استفاده از مکملها ضروری هست، بدن شما در حالتی قرار میگیره که با خوردن مواد غذایی طبیعی نمیتونید پاسخ گوی نیازهاش بشید ، برای رساندن گلوتامین به بدن شما باید مقادیر زیادی گوشتهای سفید و یا اسفناج و یا کاهو استفاده کنید... درحالی که برای تامین هر چه بهتر این اسید آمینه میتونید از پودرهای تولیدی بهره ببرید.
مکمل گزینه خیلی خوبیه ... بر خلاف استفاده نابجای داروها در این زمانه که همه گیر شده

N0B0DY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من اینجا جدیدم اگه میشه لطف کنید و منو از سردرگمی در بیارید
من وزنم 75 و قدم 185
نزدیکه 1 ساله که ورزش میکنم ولی خیلی دست و پا شکسته تازه 2 ماهه که رفتم باشگاه و یکمقدار جدی شروع کردم ولی نه باز خیلی جدی چون وسطش خیلی ول کردم کلا تو این 1 سال, 4 ماه مفید ورزش کردم
من دانشجوام و فقط شنبه تا 3شنبه میتونم ورزش بکنم یعنی 4 روز پشت هم
بدنم هم یکمقدار کمی چربی داره
برای اینکه شکل بدن رو هم بدونین خوب دوستام بهم میگن هیکلت خوبه, 4 شونه ای ولی سینه هام سفت نیست و برآمده اس, شکمم هم سطحه با سینه ولی سفت نیست بازوهام هم دورش 33 که فرق حالتی که فیگور گرفتم و نگرفتم 1 سانته! عضلاته پا خیلی برام مهم نیست البته بدم هم نمیاد ساعدهام هم کوچیکه با اینکه قدرتش خوبه ولی دوست دارم بزرگتر بشه.
دوست هم ندارم قدم بسوزه میخوام بلندتر هم بشم و میخوام حجم بیارم و دوست دارم قدرتم هم زیاد بشه
مکمل هم کراتین و کربو هیدرات گرفتم
اگه میشه یک برنامه به بنده بدهید خیلی کمک بزرگی بهم کردین چون خیلی سر در گمم هر کی یه جیزی میگه.

بالا