چرا رفت پی کارش امروز ظهر اخبارورزشی گفت به نقل ازترابیان دیگه در فوتبال فعالیت نمیکنمیه چیزی هم راجب تیم خودمون بگم فک نکنم این ترابیان دست از سر فوتسالمون برداره . آخر باند و باند بازه
چرا رفت پی کارش امروز ظهر اخبارورزشی گفت به نقل ازترابیان دیگه در فوتبال فعالیت نمیکنمیه چیزی هم راجب تیم خودمون بگم فک نکنم این ترابیان دست از سر فوتسالمون برداره . آخر باند و باند بازه
چرا رفت پی کارش امروز ظهر اخبارورزشی گفت به نقل ازترابیان دیگه در فوتبال فعالیت نمیکنم
برزیل 1 ، کلمیا 1
من: :|
هوادارای برزیل :|
پله :|
صانعی و ترابیان :-D
دوباره قینال جام جهانی تکرار شد و برزیل و اسپانیا در فینال به هم خوردن
همین الان برزیل 3_1 کلمبیا رو برد
حیف شد الان به جای کلمبیا ما باید با برزیل بازی میکردیم
دوباره قینال جام جهانی تکرار شد و برزیل و اسپانیا در فینال به هم خوردن
همین الان برزیل 3_1 کلمبیا رو برد
حیف شد الان به جای کلمبیا ما باید با برزیل بازی میکردیم
برزیل 3 کلمبیا 1 !
کلمیبیا تیمی نیست و نبود که بخواهد جلوی برزیل شاخ بازی در بیاره :دی ، برزیل یکم شل گرفت اونا هم گل رو زدن ، و دفاعی کردند تیم رو. در بازی مقابل ایران هم اگر یکی از اون شوت هایی که بازیکنا میزدن گل میشد ، کلمبیا بهم میریخت ! اگر تیم اوکراین رو هم برد به نظر من به دلیل روحیه مضاعفی بود که گرفته بودند به خاطر برد مقابل ایران...
کلمیبیا تیمی نیست و نبود که بخواهد جلوی برزیل شاخ بازی در بیاره :دی ، برزیل یکم شل گرفت اونا هم گل رو زدن ، و دفاعی کردند تیم رو. در بازی مقابل ایران هم اگر یکی از اون شوت هایی که بازیکنا میزدن گل میشد ، کلمبیا بهم میریخت ! اگر تیم اوکراین رو هم برد به نظر من به دلیل روحیه مضاعفی بود که گرفته بودند به خاطر برد مقابل ایران...
بله تماشایی هست ولی خیلی تکراریه ! متاسفم برای تیمای دیگه در کل البتهباز هم اسپانیا به شایستگی به فینال رسید ، حالا فینال تماشاییه .
ایسنا - ترابیان پس از استعفای کتبی: کی گلهای شمسایی را شمرده؟!/ خودم شمس را بهترین مربی جهان کردم
ایسنا - شمسایی: ترابیان راست میگوید، گلهای من را او زده!/ ادا در نیاورید و همین امروز بروید
ایسنا - حسین شمس: فیفا را با فدراسیون خودتان مقایسه می کنید؟ / تاریخ مصرف ترابیان تمام شده است
حالا این رو داشته باشید :
ایسنا - کفاشیان: پیشنهاد برگزاری جامجهانی فوتسال زنان را به فیفا ارائه دادم
این واقعا دلش خجسته است...
پ ن : اسمایلی ریسه رفتن از خنده نداشتم))))))))))))))))))))
دوستان مسابقه فینال کی هست؟؟؟