بعید می دونم تا قبل از سال نو میلادی ارسال بشهپس تو توضیحاتش که نوشته نیمه نوامبر
ما الان دسامبر هستیم
موجود خیر ، فقط به صورت سفارش هست ، N70HD رو پیشنهاد می کنم رزولیشن و باتری و سخت افزار قوی تری دارهOnda v712 و Window N70HD موجود هست؟کدام روپیشنهاد میکنید؟؟؟قیمت هم لطف کنید؟؟؟
دوتاشون 16 گیگه؟؟؟
مدلی دیگه مد نظرتونه بفرمایید؟
جواب نمیدید؟؟؟
سلامسلام مدل smartQ t20 چند میشه؟
RK3066 قوی تر هست ...میشه بفرماییدTI OMAP 4460, ARM Cortex-A9 dual core, 1.5GHz; GPU: PowerVR SGX 540 قویتره یا Rockchip RK3066
بله 6 گیگ هست (تشکر،مشخصات پست اول رو اصلاح کردم)16 گیگه
؟ N70HD
سلامسلام !
ببخشید چه جوری باید به شما اطمینان کنیم؟
من ویدیو چند تا از این تیلت هارو تو یو/تیو/ب دیدم تبلت های بدی نیستند منم میخوام یکی سفارش بدم.
شما این تبلت میتونید بیارید : Freelander PD80 Shangpin Version Samsung Exynos4412 Quad-core 9.7 inch IPS 1024*768 with Android 4.0 Bluetooth Dual Camera HDMI
تبلت های برند چی ؟ مثل نکسوس 10
در کل یه تبلت 10 یا 9.7 اینچی قوی میخوام.
این تبلت که لینکش گذاشتم تو ویدیویی که من دیدم تو تست های بنچمارک نمره خیلی بالایی گرفت .
قیمتش چیقدر میشه ؟ چن روزه میرسه دستم ؟
سلامسلام
داداش یه تبلت 8 اینچ با بلوتوث بهم معرفی میکنی؟
کیفیتشم خیلی خوب باشه
سلامسلام تبلت 10 اینچ موجود چیزی دارید؟
اگه موجود دارید بهترین مدل با قیمتشو اعلام میکنید؟
تبلت smartQ بهتره یا cube ؟
اقا من یک عدد Ainol Novo7 Fire مبخوام؟؟؟چیکار کنم؟؟؟
آقای مهیاری کارش خیلی درسته من ازش تبلت گرفتم و واقعا راضیمسلام !
ببخشید چه جوری باید به شما اطمینان کنیم؟
من ویدیو چند تا از این تیلت هارو تو یو/تیو/ب دیدم تبلت های بدی نیستند منم میخوام یکی سفارش بدم.
شما این تبلت میتونید بیارید : Freelander PD80 Shangpin Version Samsung Exynos4412 Quad-core 9.7 inch IPS 1024*768 with Android 4.0 Bluetooth Dual Camera HDMI
تبلت های برند چی ؟ مثل نکسوس 10
در کل یه تبلت 10 یا 9.7 اینچی قوی میخوام.
این تبلت که لینکش گذاشتم تو ویدیویی که من دیدم تو تست های بنچمارک نمره خیلی بالایی گرفت .
قیمتش چیقدر میشه ؟ چن روزه میرسه دستم ؟
ممنونم محمد عزیزآقای مهیاری کارش خیلی درسته من ازش تبلت گرفتم و واقعا راضیم
خبری از تبلت قلمی نیست هنوز؟
سلام دوست عزیز
ONDA V811 Dual Core موجوده؟ تبلت خوبیه؟
قیمت همون 440؟
مرسی