payam-nice
Registered User
دوستان من برای انجمن سانسور سازی رو فعال نکردم ولی باز هم خودش برای برخی کلمات * میذاره چیکار کنم ؟
شدیدا با بند اول جمله ات موافق هستم :| 100 تاسوال پرسیدم به یکی هم جواب داده نشده :|با تشکر از پاسخ دوستان :| . . .در این تاپیک موضوعات متفرقه مثل اینکه مهمه تره .. ( نه اینکه آموزش و یا نکته در باب بهتر شدن داده بشه .. هر چند کوچک ! )خیلی خوب میشه ![/INDENT][/COLOR][/RIGHT]
این سایت ما اف سی هم برای خودش داستانی داره... چند روز پیش یکی بهم زنگ زده بود که اگه سایتو
برام هک کنی و بدون اینکه کسی بفهمه اطلاعات برام بفرستی , ماهی 1 تومن بهت میدم!!!
منم قبول نکردم:blush:
با بک لینک معاوضه میکنی ؟:دییییییییییییییییدوستان بک لینک چرا بعضی وقتا گوگل گیر میده بهش ؟ اصلا تازگیا تو گوگل سرچ میزنم موضوعات بی ربط زیاد میاره دقت کردید ؟؟؟ داره بد میشه ،
راستی کیا لوگو میخوان ؟از تو امضام برید بزنید کد تخفیف wbmaster براتون با 70 درصد تخفیف میزنم ، با بکلینکم حله :lol:معاوضه می کنیم ....
اینجا تهران :دی
ساعت 5 صبح ...
جوگیر شدم چندتا دامین الاغ ثبت کردم :دی ....
حالا این دامین های الاغ! ارزش ثبت کردن رو داشتن؟! تمدیدشون کمر شکنه!!
4 حرفی دات کام درهم ارزش داره؟
دفعه اول نمیدونم چش بود . الان گیر داد تروجان نمیدونم چی چی
تا لیست سیاه نرفتی مشکل رو پیداش کن .
اون قصیه کارت شارژ (برای گروه یاهو) رو گفتی که هر کاری کنی ملت باز فحش میدن و بدنام میشی . بیا اینم نمونش
ثبت دامنه رایگان, ثبت رایگان دامین ir, دامنه رایگان ir, دامین مجانی, Free Domain
بخش نظرات
4 حرفی در هر صورتی ارزش داره البته حرف نه عدد
خواستی پ.خ کن ببینم چیه خوب بود خریدارم
این آقا حمید چقدر فعال هست :دی http://forum.persiantools.com/t126973-page13.html