سلام
کیف موبایل مشکی مطابق نمونه بالایی برای ال جی 4x را می خواهم به شما سفارش بدهم. نحوه سفارش و ..
کیف موبایل خوبه. متاسفانه کیف جیبی به دردم نخورد. چراکه در قسمت های جاکارتی هیچ کارتی(نه کارت عابربانک نه کار سوخت و نه کارت دیگه ای) جا نمیشه و بی فایده هست. در قسمت ها و بخش های دیگه هم کارت ملی و هیچ کارتی جا نمیشه. در قسمت جا پولی اسکانس هم بسیار تنگ هست طوری که اسکناس قرار بگیره داخلش شاید 1 سانت از هر طرف جا باشه.
نمونه ای که داده بودم این بود. ببینید چطور جا برای اسکناس و جاکارتی باز هست.
متاسفانه به دردم نخورد.
مشاهده پیوست 261659
سلام. خیر دلار هم گذاشتم خیلی کمتر از چیزی که تو تصویر هست جا از کنار براش میمونه. اصلا چرا راه دور میریم سایز کارت ها رو شما نگاه کنید چطور جا براش باز هست. میخواید تصویر از کارتون بگیرم درحالی که کوچکترین کارت اعتباری هم توش جا نمیشه.سلام دوست عزیز.من کیف رو دقیقا مدل عکسی که خودتون ارسال کردین طراحی کردم و براتون هم توضیح دادم که وقتی شما میخوایید مطابق عکس باشه این شامل سایز هم میشه و نمیشه من با سایز یک کیف دیگه مدل شما رو بزنم.و در ضمن توی این عکس دلار هست که حتما میدونیذ از نظر سایز چقدر از اسکناس ما کوچیکتر هستش اگر شما هم دلار توی کیفتون بزارید میبینید که دقیقا کیفتون هم سایز با عکسی هستش که خودتون ارسال کردین و خواستین
سلام
میشه این کیف را برای اکسپریا پی به صورت عمودی (دربش در بالاش قرار بگیرید،به عنوان کیف جیبی) طراحی کرد؟(البته میخوام با گاردش یره توش)
در ضمن چرم هاتون طبیعی هست یا مصنوعی؟
اگه میشه قیمت ها را پخ کنید...
یه پیشنهاد : یه سایت برای فروشتون بزنید...
با سلام.
من یک کیف میخوام واسه کیندل 3 (کیبورد.) طرحش هم یک چیز تو این مایه ها:
مشاهده پیوست 263777
یه چیز می خوام که انعطاف پذیر هم باشه، یعنی بشه به نوعی به شکلی هم دستش گرفت تا با یک دست هم بشه مطالعه کرد (درست مثل کتاب.)
مشاهده پیوست 263778
.... چه قیمتی حدودا در می آد؟؟
سلام
میشه قیمت این طرح را برای اکسپریا پی (دقیقا مثل همین) برام پخ کنید؟
(((میخوام کیفیتش عالی باشه)))
مشاهده پیوست 263825مشاهده پیوست 263829مشاهده پیوست 263830
البته بقیه عکساش تو این سایت هست....
ببخشید من دوبار در خواست میدم...
یا علی
سلام
من یدونه کیف پول میخوام که 2 تا جای کارت پشت و رو تلق دار داشته باشه ( پشت و رو ) که جمعا 4 کارت رو بشه بصورت نمایان داخل کیف دید از جمله کارت ملی و گواهینامه و کارت **** مهندسی
رنگش و طرح چرمش هم تو این مایه باشه البته بدونه اون دایره دایره های برجستش...:
http://www.parsleather.ir/images/gallery/big_1293733718.JPG
یدونه جاکلیدی هم با لوگوی فولکس واگن میخواستم
سلام.
لطفا عکس رو ی جای دیگه آپلود کنید زیرا ظاهرا باز نمیشه Access denied میده.
و لطفا نام و نام خانوادگی و شماره تماستون رو پیغام خصوصی بفرمایید باهاتون تماس گرفته بشه توضیحاتتون رو مطمون شیم درست متوجه شدیم.
کیف پول چرم پولاپ ورساچه
این کیف رو ملاحظه بفرمایید
رنگش و طرح روش میخوام مثل این باشه بدون آرم ورساچش یعنی آرم و نوشته نداشته باشه ولی رنگ و طرحش دقیقا این باشه حتی نخی که باهاش دوخته میشه
اما داخلش سمت راست کیف مثل سمت راست داخل این عکس باشه ولی سمت چپش تلق داشته باشه که بشه داخلش کارت ملی یا گواهینامه گذاشت و یک جای کارت تلق دار هم وسط کیف باشه که تلق دو طرفه داشته باشه و کارت های سایز کارت ملی و گواهینامه راحت و بی دردسر داخلش جا بشه و نمایان باشه.
داخل کیف هم هر سایز اسکناس و چک رو بشه جا داد و راحت هم در جیب پشت شلوار لی و کتان و .... جا بشه... زیپ هم جاییش نداشته باشه چه برای پولها چه داخلش...
مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
با سلام مثل همين مدل مخام زنانه ولي فقط چرم قرمز باشه ومشكي توش نباشه وپشتش با چندتا گل كوچك تزيين بشه هزينه اش را لطف ميفرماي
ويك كيف چرم قرمز براي ايفون ٥ البته مردونه مدلش را براتون لينك ميزارم
http://www.alldigitall.ir/product/14410/Nillkin-iPhone-5-Leather-Case-Gray
لطف كنيد هزنيه دوتاش را جمعا بفرماييد