کاملاً درست می فرمائید باید از پنیر با مارک مطهر استفاده کنند چون بسته هاش بزرگ هست کیلویی میفروشنهم بستگی به نوع و مارک پنیرت داره هم مقدارش . من یه سالی میشه از پنیرهای پیتزای کیلویی که توی پروتیین فروشی های معتبر هست می خرم واقعا عالی و خوش عطر و خوشمزه هستن و کششون میاد آآآآآآآآآآآه!! قبل ذرست کردن نصفشو می خورم
سلام دوستان من يه تجربه تو اين زمينه دارم اون پنير پيتزايي كه تو پيتزا پزيا ميزنن خيلي با پنير معمولي فرق داره اسم اون، پنير پيتزاي تازه اس كه 15 روز تاريخ مصرف داره و فوقالهاده هم كش مياد مثل كش :lol: ولي پنير پيتزاهايي كه بيرون ميفروشن واسه مصرف خونگي با يه سال تاريخ انقضا هستش ما از اين پنير تازه گرفته بوديم كه واقعا عالي بود خيلي خوب كش ميوومد ولي گفتم اين پنيرا به درد مصرف خونگي نميخوره شما بايد عرض 15 روز مصرفش كنيد قيمتشم 11تومن بود اگه گرون نشده باشه
اصولا پنیر فله ای بهتره واسه پیتزا
اصولا پنیر فله ای بهتره واسه پیتزا