• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی کار کنم پنیر پیتزا کش بیاد

poyantbr

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2011
نوشته‌ها
1,435
لایک‌ها
609
محل سکونت
ارومیه
دوستان اگه روش یا راه حلی بلدین که پنیر پیتزا بعد پخت کش بیاد بگین
در ضمن اگه مارک پنیر پیتزاء معروفی مد نظرتون هست اونم بگین
00114391.jpg
 
Last edited:

ba.me

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2012
نوشته‌ها
175
لایک‌ها
32
محل سکونت
تهران
منم این مشکلو دارم چرا تو خونه وقتی پیتزا درست مبکنیم پنیرش کش نمیاد؟!
 

MOHSEN_PIXON

Registered User
تاریخ عضویت
21 نوامبر 2012
نوشته‌ها
457
لایک‌ها
33
محل سکونت
teyroon

sal2a

Registered User
تاریخ عضویت
26 دسامبر 2012
نوشته‌ها
111
لایک‌ها
16
چرا کش نمیاد؟
خوب باید زیـــــــاد پنیر بریزین.
لای پیتزا یکم پنیر بریزین.5-6 دقیقه مونده به آماده شدن کلی پنیر روش بریزین.
 

scanme

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,216
لایک‌ها
85
محل سکونت
THR
خونه چون کم میزیزین دو بار باید بریزین پنیر رو یه بار لای مخلفات یا رو نون یه بارم روش ( که باید کلش رو بگیره )
 

dooste.man83

Registered User
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2008
نوشته‌ها
6,371
لایک‌ها
7,353
مهمترین چیز در کش اومدن خمیر پیتزا مقدار دمایی که میدید
دما نباید زیاد باشه و نباید کم باشه باید دمای مناسب بهش بدید
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
هم بستگی به نوع و مارک پنیرت داره هم مقدارش . من یه سالی میشه از پنیرهای پیتزای کیلویی که توی پروتیین فروشی های معتبر هست می خرم واقعا عالی و خوش عطر و خوشمزه هستن و کششون میاد آآآآآآآآآآآه!! قبل ذرست کردن نصفشو می خورم
 

hamidk

Registered User
تاریخ عضویت
12 فوریه 2004
نوشته‌ها
1,100
لایک‌ها
144
سن
44
محل سکونت
تهران
هم بستگی به نوع و مارک پنیرت داره هم مقدارش . من یه سالی میشه از پنیرهای پیتزای کیلویی که توی پروتیین فروشی های معتبر هست می خرم واقعا عالی و خوش عطر و خوشمزه هستن و کششون میاد آآآآآآآآآآآه!! قبل ذرست کردن نصفشو می خورم
کاملاً درست می فرمائید باید از پنیر با مارک مطهر استفاده کنند چون بسته هاش بزرگ هست کیلویی میفروشن
 

javadyazdani

Registered User
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
5,465
لایک‌ها
10,633
پنیر زیاد بریزید
به همین راحتی:D
 

arash.f

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2009
نوشته‌ها
1,699
لایک‌ها
1,488
محل سکونت
Persia
پنیر رو دوبل بریز
پیتزا هم باید تو ظرفهای فلزی مخصوص داخل فر بذارین
 

pari22

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2012
نوشته‌ها
780
لایک‌ها
196
سن
35
محل سکونت
urmia-ghazvin
سلام دوستان من يه تجربه تو اين زمينه دارم اون پنير پيتزايي كه تو پيتزا پزيا ميزنن خيلي با پنير معمولي فرق داره اسم اون، پنير پيتزاي تازه اس كه 15 روز تاريخ مصرف داره و فوقالهاده هم كش مياد مثل كش :lol: ولي پنير پيتزاهايي كه بيرون ميفروشن واسه مصرف خونگي با يه سال تاريخ انقضا هستش ما از اين پنير پيتزاي تازه گرفته بوديم كه واقعا عالي بود خيلي خوب كش ميوومد ولي گفتم اين پنيرا به درد مصرف خونگي نميخوره شما بايد عرض 15 روز مصرفش كنيد قيمتشم 11تومن بود اگه گرون نشده باشه
 
Last edited:

arash.f

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2009
نوشته‌ها
1,699
لایک‌ها
1,488
محل سکونت
Persia
سلام دوستان من يه تجربه تو اين زمينه دارم اون پنير پيتزايي كه تو پيتزا پزيا ميزنن خيلي با پنير معمولي فرق داره اسم اون، پنير پيتزاي تازه اس كه 15 روز تاريخ مصرف داره و فوقالهاده هم كش مياد مثل كش :lol: ولي پنير پيتزاهايي كه بيرون ميفروشن واسه مصرف خونگي با يه سال تاريخ انقضا هستش ما از اين پنير تازه گرفته بوديم كه واقعا عالي بود خيلي خوب كش ميوومد ولي گفتم اين پنيرا به درد مصرف خونگي نميخوره شما بايد عرض 15 روز مصرفش كنيد قيمتشم 11تومن بود اگه گرون نشده باشه

اصولا پنیر فله ای بهتره واسه پیتزا
 

hamid1991

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2007
نوشته‌ها
65
لایک‌ها
3
محل سکونت
بیرجند
1-فقط از پنیر فله پادراتوس استفاده کنید مثل کش, کش میاد
2-نزارید پیتزا زیاد برشته بشه
3- پیتزاتون رو کمی مونده به آماده شدن کات کنید رویه رد های کاتر پنیر بریزید بزارید تویه فر یکم 2باره
من بین پنیر هایه گرون نمیدونم چه مارکی خوبه ولی پنیر پادراتوس کیلویی 11500 هستش اینجا خیلی هم از از پنیر هایه کاله و قرمز و رخ و ماک و مطهر و ... بهتره
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
یه پنیر پیتزای فله ای هست با مارک "تجریش" دیدم اون روز اون فست فوده میریخت روی پیتزاهاش، خیلی هم کش میومد. پرسیدم گیرم نیومد ولی.
 

jackmorfy

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
154
داش چرا ظرف فلزی ؟
چون از زیر هم پخته بشه

بهتره از پنیرهای فله ای استفاده کنید چون واقعاً بهتر هستن
و اینکه پنیر رو لای مواد هم بزنین
همچنین روی پیتزا را پر از پنیر کنید که سفید بشه وقتی پخته بشه چیزی نمیمونه ازش . پس فقط پر کنید

ضمناً دمای مناسب بدین زیاد عجله نکنید واسه پخت . به نتیجه دلخواه می رسید انشالله
 

Blaugrana

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
742
لایک‌ها
794
گفتن قضيه را كش ندين ولي زياد بريز تا كش بياد:D
 

pari22

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2012
نوشته‌ها
780
لایک‌ها
196
سن
35
محل سکونت
urmia-ghazvin
اصولا پنیر فله ای بهتره واسه پیتزا

دادا فله اي، نداريم مگه پنير كوزه اي ميخوايم بخريم كه با فله باشه:lol: ولي استارتر عزيز اگه ميخواي پيتزات كش بياد برو از همين پنيرهاي پيتزاي تازه كه اسمشم يادم رفته فكر كنم شيراوران بود بخر راستي اين پنيرا بدون رنده هستن ونبايد رندش كني بايد به صورت ورقه هاي نازك ببري يا نگيني خوردش كني تا كش بياد
 
بالا