• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه پنیر لیق 1

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
توی اینترنت 2 3 تا دستور تهیه پنیر لیقوان پیدا کردم ولی به نظر نمیرسه که هیچکدوم واقعا طرز تهیه پنیر لیقوان باشن و بیشتر به دستور تهیه پنیر سفید شباهت دارن تا لیق 1 .
اگه کسی میدونه این نوع پنیر رو چطور میشه عمل آورد لطفا در این تاپیک به اشتراک بگذاره .

آیا در تهیه این پنیر خیلی خوشمزه و شورمزه کپک/قارچ/باکتری خاصی به کار میره ؟
بعضیا میگن برای تهیه پنیر لیقوان نباید شیر رو جوشوند ، در صورتی که به شیری که جوشیده نشده باشه ماست و یا مایع پنیر اضافه کنیم شیر به اصطلاح نمیبُره .
من روش های زیادی + شیر های مختلفی رو امتحان کردم (حتی شیر آدم یعنی؟ نه خب اینو امتحان نکردم هنوز) ، حتی پنیر رو به مدت 1 ماه همراه خودم میبردم توی محلول 13 درصد آب و نمک میخوابوندم اما دریغ از یک عدد سوراخ که روی این پنیر ظاهر بشه و هنوز همون مزه و حس جویدن پنبه موقع میل کردن پنیر به من دست میداد .

Last edited:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
شما با همون شیر ادم ردیف کن 100 درصد نتیجه میگیری:D

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
شیر دامهای لیقوان رو باید امتحان کنین!
پ ن: پنیر لیقوان کاله سوراخ نداره البته مزه شم مثه پنیرای لیقوان نیست همون پنیر کاله ست که شورتر از بقیه ی انواع پنیرای کاله ست

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
توی اینترنت 2 3 تا دستور تهیه پنیر لیقوان پیدا کردم ولی به نظر نمیرسه که هیچکدوم واقعا طرز تهیه پنیر لیقوان باشن و بیشتر به دستور تهیه پنیر سفید شباهت دارن تا لیق 1 .
اگه کسی میدونه این نوع پنیر رو چطور میشه عمل آورد لطفا در این تاپیک به اشتراک بگذاره .

آیا در تهیه این پنیر خیلی خوشمزه و شورمزه کپک/قارچ/باکتری خاصی به کار میره ؟
بعضیا میگن برای تهیه پنیر لیقوان نباید شیر رو جوشوند ، در صورتی که به شیری که جوشیده نشده باشه ماست و یا مایع پنیر اضافه کنیم شیر به اصطلاح نمیبُره .
من روش های زیادی + شیر های مختلفی رو امتحان کردم (حتی شیر آدم یعنی؟ نه خب اینو امتحان نکردم هنوز) ، حتی پنیر رو به مدت 1 ماه همراه خودم میبردم توی محلول 13 درصد آب و نمک میخوابوندم اما دریغ از یک عدد سوراخ که روی این پنیر ظاهر بشه و هنوز همون مزه و حس جویدن پنبه موقع میل کردن پنیر به من دست میداد .
خوبی داداش فکر کردم یوزر جدید خریدی ولی همینی که
شیر خر رو داداش امتحان کردی ؟
این جور چیزا معمولا بصورت سر یا راز هست نمیزارن فاش بشه بخصوص ترکا رو اینجور چیزا حساسن
من یکی رو دیدم تو صنعت قالی بافی بود(ما خودمون هم میخاستیم بریم دنبالش :هه)ولی میگفت این فرش های 2 رو برجسته که تبریز میزنه اگه رازش رو بافنده ها بگن به کسی میکشنشون:eek::D
مام دیدیم ناخاسته داریم میریم تو مافیا کلا بیخیال شدیم
خلاصه مراقب خودت باش نری تو مافیا--
به نظرمن تو که داری تو این چیزا کار میکنی مثل فرانسوی ها کار کن ببین چقدر جالب از کپک و.....پنیرای باهال درمیارن

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
این جور چیزا معمولا بصورت سر یا راز هست نمیزارن فاش بشه بخصوص ترکا رو اینجور چیزا حساسن
.
.
.
.
به نظرمن تو که داری تو این چیزا کار میکنی مثل فرانسوی ها کار کن ببین چقدر جالب از کپک و.....پنیرای باهال درمیارن
من خودم 2 3 نوع پنیر اختراع کردم که حاضر نیستم طرز تهیه شون رو لو بدم . شاید دوستان آذریمون هم دوست نداشته باشن کسی از کارشون سر در بیاره . ولی خب گفتم شاید کسی باشه که حالا به طریقی مثل مهندسی معکوس
animated-smileys-ugly-025.gif
به طرز تهیه پنیر لیقوان رسیده باشه .

Delphy

Registered User
لایک‌ها
104
من خودم 2 3 نوع پنیر اختراع کردم که حاضر نیستم طرز تهیه شون رو لو بدم . شاید دوستان آذریمون هم دوست نداشته باشن کسی از کارشون سر در بیاره . ولی خب گفتم شاید کسی باشه که حالا به طریقی مثل مهندسی معکوس
animated-smileys-ugly-025.gif
به طرز تهیه پنیر لیقوان رسیده باشه .

خوو حالا بگو دیگه
مگه چی میشه
ذکات دانستن آموختن است برادر جان

درعوض منم یه چیزایی بلدم بهت میگم ها

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
فهمیدنش 13 تا راه داره
1. بری پیش این تولید کننده های لیقوان ، شاگردی کنی. دود چراغ و خاک صحنه بخوری تا یاد بگیری
2. یکی از کارگراشونو وسوسه و تطمیع کنی که دستورشو لو بده (حالا باز این وسوسه کردن خودش 13 تا راه داره)
3. ...
....
....

persianphonix

Registered User
لایک‌ها
112
طرز تهیه پنیر لیق 1
هه طرز تهیه این پنیر از آب خوردن هم راحت تره کافیه بری سوپرمارکت محلتون و این پنیر رو تهیه کنید
پ ن : اگرم میخوای ارزونتر پات بیفته کافیه بری از بقالیه سر کوچه ی بعضیا تهیه کنید

بالا