توی اینترنت 2 3 تا دستور تهیه پنیر لیقوان پیدا کردم ولی به نظر نمیرسه که هیچکدوم واقعا طرز تهیه پنیر لیقوان باشن و بیشتر به دستور تهیه پنیر سفید شباهت دارن تا لیق 1 .
اگه کسی میدونه این نوع پنیر رو چطور میشه عمل آورد لطفا در این تاپیک به اشتراک بگذاره .
***
آیا در تهیه این پنیر خیلی خوشمزه و شورمزه کپک/قارچ/باکتری خاصی به کار میره ؟
بعضیا میگن برای تهیه پنیر لیقوان نباید شیر رو جوشوند ، در صورتی که به شیری که جوشیده نشده باشه ماست و یا مایع پنیر اضافه کنیم شیر به اصطلاح نمیبُره .
من روش های زیادی + شیر های مختلفی رو امتحان کردم (حتی شیر آدم یعنی؟ نه خب اینو امتحان نکردم هنوز) ، حتی پنیر رو به مدت 1 ماه همراه خودم میبردم توی محلول 13 درصد آب و نمک میخوابوندم اما دریغ از یک عدد سوراخ که روی این پنیر ظاهر بشه و هنوز همون مزه و حس جویدن پنبه موقع میل کردن پنیر به من دست میداد .
اگه کسی میدونه این نوع پنیر رو چطور میشه عمل آورد لطفا در این تاپیک به اشتراک بگذاره .
***
آیا در تهیه این پنیر خیلی خوشمزه و شورمزه کپک/قارچ/باکتری خاصی به کار میره ؟
بعضیا میگن برای تهیه پنیر لیقوان نباید شیر رو جوشوند ، در صورتی که به شیری که جوشیده نشده باشه ماست و یا مایع پنیر اضافه کنیم شیر به اصطلاح نمیبُره .
من روش های زیادی + شیر های مختلفی رو امتحان کردم (حتی شیر آدم یعنی؟ نه خب اینو امتحان نکردم هنوز) ، حتی پنیر رو به مدت 1 ماه همراه خودم میبردم توی محلول 13 درصد آب و نمک میخوابوندم اما دریغ از یک عدد سوراخ که روی این پنیر ظاهر بشه و هنوز همون مزه و حس جویدن پنبه موقع میل کردن پنیر به من دست میداد .
Last edited: