• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

به نظر شما بهترین لیگ جهان کدام لیگ است؟معیارهاتون برای این نظرتون چیه؟

به نظر شما بهترین لیگ جهان کدام لیگ است؟

• لیگ برزیل

Votes: 0 0.0%
  • لیگ پرتغال

• لیگ هلند

• Total voters
    66

The Great One

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به لیگ ایتالیا رای دادم . از نظر جذابیت لیگ بخوایم حساب کنیم شاید بخاطر ظهور تیم های میلیاردی مالکان عرب + روس الان تیم های قوی انگلیس بیشتر باشن . البته با این تفکر که تعداد گل زیاد باعث جذابیت یه بازی میشه مخالفم ( مثلا آرسنال 7 - 3 برده همه میگن بازی جذابی بوده :| چیش جذابه دقیقن ؟ )

نکته اصلی که من به ایتالیا رای دادم این هست که به همراه آلمان لیگشون به درد فوتبال خودشون هم میخوره یکی از نظر بازیکن یکی هم سبک بازی . مثلا ایتالیا 2006 کل تیمی که برده بودن از لیگ ایتالیا بود یا سبک بازی فعلی تیم های ایتالیا فرق زیادی با تیم ملیشون نداره . برعکس انگلیس که تو همین یورو ضعف تاکتیکی از سر و کلش میبارید ... وقتی وولکات - اشلی یانگ - رونی که جزو هجومی ترین بازیکنان لیگشون بوده تو ترکیب هستن و یکی مثل جرارد که بهترین پاسور انگلیسی تو لیگ جزیره هست جلوی ایتالیای دفاعی به اون طرز دفاع میکنن دیگه جایی برای حرف نمیگذازه . تو بقیه بازی ها هم بیشتر روی شروع مجدد ها گل میزدن تا تاکتیک های هجومی ...

خلاصه لیگی که روی پول مالکان خارجی + بازیکنان خارجی میچرخه هیچ سودی برای تیم ملیش نخواهد داشت .

انگلیس چون همه تیما شاخند و تیم آخرشم تو لیگای دیگه راحت جزو بالانشین هاست

از این حرفا هواداران جزیره زیاد میزنن ولی واقعا آدم خندش میگیره . وقتی قهرمانتون 2 فصله از گروه لیگ قهرمانانش نمیتونه بالا بیاد واویلا به ضعیف ترین تیمتون .

Last edited:

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
من به لیگ ایتالیا رای دادم . از نظر جذابیت لیگ بخوایم حساب کنیم شاید بخاطر ظهور تیم های میلیاردی مالکان عرب + روس الان تیم های قوی انگلیس بیشتر باشن . البته با این تفکر که تعداد گل زیاد باعث جذابیت یه بازی میشه مخالفم ( مثلا آرسنال 7 - 3 برده همه میگن بازی جذابی بوده :| چیش جذابه دقیقن ؟ )

نکته اصلی که من به ایتالیا رای دادم این هست که به همراه آلمان لیگشون به درد فوتبال خودشون هم میخوره یکی از نظر بازیکن یکی هم سبک بازی . مثلا ایتالیا 2006 کل تیمی که برده بودن از لیگ ایتالیا بود یا سبک بازی فعلی تیم های ایتالیا فرق زیادی با تیم ملیشون نداره . برعکس انگلیس که تو همین یورو ضعف تاکتیکی از سر و کلش میبارید ... وقتی وولکات - اشلی یانگ - رونی که جزو هجومی ترین بازیکنان لیگشون بوده تو ترکیب هستن و یکی مثل جرارد که بهترین پاسور انگلیسی تو لیگ جزیره هست جلوی ایتالیای دفاعی به اون طرز دفاع میکنن دیگه جایی برای حرف نمیگذازه . تو بقیه بازی ها هم بیشتر روی شروع مجدد ها گل میزدن تا تاکتیک های هجومی ...

خلاصه لیگی که روی پول مالکان خارجی + بازیکنان خارجی میچرخه هیچ سودی برای تیم ملیش نخواهد داشت .

از این حرفا هواداران جزیره زیاد میزنن ولی واقعا آدم خندش میگیره . وقتی قهرمانتون 2 فصله از گروه لیگ قهرمانانش نمیتونه بالا بیاد واویلا به ضعیف ترین تیمتون .

اول: چه ربطی به تیم ملی داره اینجا. ظاهرا عنوان تاپیک رو بد متوجه شدید.
دوم: سیتی یه فصل قهرمان شد و هی نگین قهرمانتون( بدبخت یه بار با تفاضل گل قهرمان شد)
سوم: ضعیف ترین تیم پارسال سهمیه لیگ برتر برای لیگ قهرمانان, چلسی بود که زمانی که قهرمان اروپا شد تو انگلیس پنجم شد که مجبور کرد ارسنال و تاتنهام رو برای گرفتن سهمیه سوم بجنگند در حالیکه این دو تیم سوم و چهارم بودند و در صورت عدم قهرمانی چلسی سهمیه قهرمانان می گرفتند.
چهارم: صفحه قبل دلایل رو نوشتم که هیچ لیگی به اندازه لیگ برتر تو فینال اروپا نماینده نداشت
پنجم:نمی دونم تفسیر شما از جذابیت در فوتبال چیه. اما زدن گل تو یه مسابقه باعث جذابیت بیشتر میشه. هر چی گل بیشتر تماشاچی بیشتر لذت میبره( بازی دربی خودمون رو همین جمعه که یادتون هست. آدم از فوتبال بیزار میشه دوتا صفر_صفر مثل اینا ببینه)
در هر صورت نظر شما محترم اما ذکر این نکات هم لازم بود

The Great One

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم شما عنوان تاپیک رو خوب متوجه نشدین چون بهترین لیگ خیلی فرق داره با جذاب ترین لیگ . از نظر من بهترین لیگ لیگی هست که به درد کشور خودش بخوره

همون طور که گفتم انگلیس شاید به واسطه ی پول تونسته جذاب ترین باشه ولی هیچ سودی برای خود انگلیس نداشته . به خاطر همین هست که خود Fa قراره قانون 6+5 رو پیاده کنه ..

جذابیت به نظرم بازی پایاپای هست حتی اگه 1 - 1 بشه نه اینکه 7 - 3 بشه . در کل انگلیس جذاب ترین لیگ هست اونم به خاطر تعداد تیم های قوی نه تعداد گل یا چیز دیگه ;)

سال پیش یونایتدتون هم که از گروهش بالا نیومد . چلسی هم که واقعا قهرمان لایق اروپا بود !!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
وقتی تیم ششم لیگ انگلیس میشه بهترین تیم اروپا من نمیدونم چرا بحث الکی میکنی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

لیگ انگلیس

شما دیشب QPR با منچستر سیتی رو دیدی ؟
هر جای دنیا باشه تیم قعر جدولی حرفی واسه گفتن نداره ولی ....

همین چلسی قهرمان اروپا شد الان سوم لیگ و ششم لیگ پارساله

کلا بارسا . رئال + کل لیگ انگلیس حداقل تا 10 امش + تیمهای اول اروپا ی هر لیگ

The Great One

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله برعکس اون بازی هم دیدم اونم فقط به خاطر سزار که اون تیم رو نگه داشت .

اگه تیم 6 امتون قهرمان میشه همون تیم میره تو لیگ جهان آبرو نماینده اروپا رو میبره + 2 تیم صدرنشینتون هم از گروهشون بالا نمیاد :D

بله همون تیم های 5-6 امتون هم میبینم تو لیگ اروپا چقدر افتخارآفرین هستن .

باییی

باییییی

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
بله برعکس اون بازی هم دیدم اونم فقط به خاطر سزار که اون تیم رو نگه داشت .

اگه تیم 6 امتون قهرمان میشه همون تیم میره تو لیگ جهان آبرو نماینده اروپا رو میبره + 2 تیم صدرنشینتون هم از گروهشون بالا نمیاد :D

بله همون تیم های 5-6 امتون هم میبینم تو لیگ اروپا چقدر افتخارآفرین هستن .

باییی

باییییی

دوست عزیز تمام شرایط رخ میده تا یه تیم یهو ببازه
حذف چلسی از برخی جام های امسال فقط دلیلش خستگی بود
شما خودت نمیتونی بازی کنی تیمهای بزرگ و تخریب نکن

بارسا هم یهو از سوسیداد میبازه نمیشه دلیل که

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
اخه سیتی و چلسی که با پول ابراموویچ و شیخ منصور سری تو سرا دراوردن والا دو تیم معمولی هستن و حذف تحقیرامیزشون از لیگ قهرمانان نشون میده همه چیز فقط پول نیست و یک تیم باید شخصیت و اصالت داشته باشه و اینجور تیما زود زمین میخورن ؛چلسی رو پارسال همه دیدن چجوری با شانس و ضد فوتبال اومد قهرمان شد!
لیورپول هم که خیلی وقته دیگه کلا از دور خارج شده.آرسنال هم 8 سال حتی جام کودکستان های انگلیسم نتونسته قتح کنه
الان تنها تیم درست حسابی انگلیس فقط یونایتد هست که اونم به خاطر حضور فرگوسن هست چون سه دهه هست تو این تیمه و می تونه چجوری مدیریتش کنه که این تیم هم بعد از فرگوسن معلوم نیست چه بلایی سرش میاد.

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
لیگ برتر ایران

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
ليگ انگليس بهترينه

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
به نظر من "سایر لیگها با ذکر نام" بهترین لیگ جهانه.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
انگلیس بزرگترین دشمن اسلام و ایران در قرون اخیر است.
چطور می توانید از لیگ انگلیس طرفداری کنید؟!

عزيز تابلوه خودتم از اسلام متنفري فقط ميخواي ترول بازي دربياري تا بقيه پستهاتو کوت کنن 4تا فوش به اسلام بشنوي

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بابا تو لیگای دیگه فقط جدال اصلی روی 3 .4 تا تیمه ولی تو اینگلیس واقعا جدال بین تیمهاش زیاده. امسال هم من یونایتد نمیدونم چرا با اختلاف صدر جدوله؟؟؟؟

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
هر کی در برتری لیگ جزیره شک داره انصافا یه طوریش میشه
اونقدر دلیل داره که حالم نمیذاره تایپ کنم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بدون شک لیگ انگلیس هم آرسنال هم من یونایتدو داور حذف کرد سیتی که گروه مرگ بود چلسیم فوق العاده خسته

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
از لحاظ منظم بودن بوندس لیگا حرف اول رو میزنه . از نظر پرورش بازیکن هم لیگ برتر . از نظر قدرت هم لالیگا که البته در بازی های اخیر مقابل تیم های آلمانی ، قدرت این لیگ زیر سوال رفته.

بالا