• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ماشینی که از جلو خورده باشه خریدنش ریسک شدید داره ، مخصوصا 206 .. حتما سینی ماشین رو چک کنید که ضربه نخورده باشه یا کج نشده باشه ..

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
محل اتصال شاسی به بدنه
کف صندوق عقب
سرشاسی های جلو
زیر دستگیره در ها
ستون ها
زیر واشرهای درب ها
اینجاها جاهایی هستن که نقاشا و صافکارا سوتی میدن
از لحاظ موتوری هم وقتی که موتور گرمه ببینید بخار داره یا نه
سوار ماشین بشید و از دنده 1 تا 5 پرگاز برونید و یهو گازو ول کنید تا از سلامت گیربکس اطمینان پیدا کنید
ترمز زدن در وصعیت دنده عقب با سرعت بالا
توی جاده صاف رانندگی کنید و فرمان رو رها کنید ماشین نباید به اطراف حرکت کند (سلامت جلوبندی)
در وصعیت نیم کلاچ به صدای موتور توجه کنید
فرمون ماشین یاغ نباشه
از سالم بودن کمک ها اطمینان حاصل کنید
بیشتر به موتور توجه داشته باشید 206 ماشین پر خرج و با استهلاک بالایی است
موفق باشید

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
اگر سايز لاستيک تغيير نکنه هيچ مشکلي نداره

اگر سايز لاستيک رو به هرشکلي تغيير بدي يه سري تغييرات ايجاد ميشه که در ادامه ميگم

افزايش قطر کلي چرخ، يا به واسطه افزايش قطر رينگ يا قطر کلي لاستيک در سيستم سرعت سنجي،‌ کيلومتر شمار، خلل ايجاد ميکنه و همينطور در سيستم ترمز ضد قفل در بعضي موارد.

افزايش پهناي لاستيک ترمز رو قويتر ميکنه اما مصرف سوخت زياد ميشه کمي، فرمون سفت تر ميشه، ماشين خوش تيپ تر ميشه، پايداري ماشين تا حدودي بهتر ميشه،

افزايش قطر رينگ بدون تغيير در قطر کلي چرخ منجر به کاهش ضخامت ديواره لاستيک ميشه، به قول آپاراتچي هاي عزيز فاق
biggrinsmiley.gif
، تا حدودي هندلينگ رو بهتر ميگنه، فرمون پذيري بهتر ميشه، اما اگر تو اين کار زياده روي کني جلو بندي رو مياري پايين اساسي.ژ

برو سايت زير و کلي اطلاعات کسب کن

1010TIRES.COM

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
فرمون ماشین های ایرانی چون تمام هیدرولیک نیست
پهن کردن لاستیک خیلی روش تاثیر میزاره و به شدت فرمون سفت میکنه

A.T.E

Registered User
لایک‌ها
68
قصد من بهتر شدن دید خودمه به همین خاطر میخوام بندازم توی مه شکنای پایین که دیگه اذیت نمیکنه طرف مقابلو و هر کدام از چراغا یه سری خازن داره و فکر نکنم برق گرفتگی ایجاد کنه چوننوسان صورت نمیگیره
از نظر قیمتی هم فکر کنم درست میگید البته اصلیاشو نمیتونیم بگیریم ولی اوناییم که خوبن تا حدودی پیدا میشه با قیمت پایین تر
در هر صورت ممنون بابت راهنماییتون
خواهش میکنم عزیز
قربانت :heart:

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
ده تومن بذار کف دست صافکار و تعمیرکار رسش رو میکشن بیرون برات

درود
از تمامی دوستان تشکر می کنم
الحق که خیلی چیزا یاد گرفتم و 100 درصد بکار می برم در تشخیص

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
Ef7نگیر که پشیمون میشی.
چند وقت پیش برادرم پارسشو فروخت که یه پارس خشک بخره زنگ زدیم به یکی از اقوام که تو نمایندگی ایران خودرو هست(میگن طراحه ;-) )بعد از کلی پرسوجو بهمون گفت که اصلام ای اف 7 نگیرید.میگفت اینا موتورشون مرجوعیه و کلا به درد نمیخوره.
البته هرجور خودتون صلاح میدونید ولی این چیزی بود که به ما گفته بود

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

samad@

Registered User
لایک‌ها
133
Ef7نگیر که پشیمون میشی.
چند وقت پیش برادرم پارسشو فروخت که یه پارس خشک بخره زنگ زدیم به یکی از اقوام که تو نمایندگی ایران خودرو هست(میگن طراحه ;-) )بعد از کلی پرسوجو بهمون گفت که اصلام ای اف 7 نگیرید.میگفت اینا موتورشون مرجوعیه و کلا به درد نمیخوره.
البته هرجور خودتون صلاح میدونید ولی این چیزی بود که به ما گفته بود

Sent from my ST25i using Tapatalk 2
مرسی داداش این تاپیک برا همینه که دوستانی مانند شما اطلاع رسانی با تجربه شخصی بگین و پست شما هم مفید بود

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
انحصار تولید خودرو در کشور و عدم کارآیی و بهره‌وری صنعت خودرو، تنها منجر به آن شده که مصرف کننده ایرانی در چندین دهه، مجبور به تحمل عرضه خودروهایی باشد که خودروسازان داخلی با هزاران فشار و منت عرضه می‌کنند؛ خودروسازانی که از حمایت بی‌دریغ دولت‌ها برخوردار بوده‌اند و در دولت کنونی نیز شاه‌بیت این حمایت‌ها به نمایش گذاشته شد؛ اما اگر واردات آزاد بود، چه می‌شد؟!

در آخرین تصمیم حمایتی دولت از خودروسازان، قرار بر آن شد که نرخ‌گذاری تجاری خودرو یا مبنا گذاردن ارز مبادلاتی برای قیمت‌گذاری خودرو‌ها از یک هفته گذشته اعمال شود که در پی این تصمیم، بهای خودرو در بازار آزاد به بهای رسمی تبدیل شد؛ اکنون باید منتظر ماند و دید، چه بلایی بر سر بازار آزاد خودرو‌ها خواهد آمد.

انحصار تولید خودرو در کشور ـ که با حمایت‌های سنگین تعرفه‌ای همراه شده ـ حاشیه بسیار امنی برای خودروسازان پدید آورده است که بر اثر آن، این ‌گونه احساس می‌کنند که هر نوع خودرویی را می‌توانند با هر استاندارد و کیفیتی به مصرف کننده عرضه دارند و در این میان، چون برای مصرف کننده ایرانی هیچ حق انتخابی جز خودروسازان داخلی وجود ندارد، خودروساز بدون هیچ ترسی، فشارهای دوچندانی بر بازار خودرو برای رسیدن به خواست خود وارد می‌کند.

بنابراین، دولت تصمیم گرفت ارز مبادلاتی را مبنای قیمت‌‌گذاری خودرو در نظر بگیرد و به دنبال آن، بهای خودرویی چون پژو ۲۰۶ تیپ ۲، به رقم ۳۲ میلیون تومان رسید و کلاس ۶ این خودرو به ۴۲ میلیون تومان؛ خودرویی که تقریباً می‌توان آن را یک خودروی متوسط در دید مصرف کننده ایرانی به شمار آورد.

حال برای آن که بهتر متوجه شوید که اگر دولت به جای آن که نرخ ارز مبادلاتی را برای حمایت از انحصار خودرو در کشور مبنا قرار می‌داد، واردات خودرو با ارز مبادلاتی را آزاد می‌گذاشت و تعرفه را به صفر می‌رساند، با بهایی تا چهل میلیون تومان چه حق انتخابی پیش روی شما بود، چند مورد را بررسی می‌کنیم:

ـــ اگر میانگین نرخ ارز مبادلاتی یعنی ۲۵۰۰ تومان را مبنا بگیریم، تا سقف چهل میلیون تومان (برابر با شانزده هزار دلار) توان خرید و حق انتخاب‌ شما مواردی همچون موارد زیر خواهد بود:
pyny4uvu.jpg

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
درسته می تونستیم اینارو بخریم ولی از نعمت داشتن پراید محروم می شدیم . جایی که پراید هست تیمم باطل است .

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
حالا فکرشو بکن اگر دلار 1000تومن باشه چیه میشه خرید( هزار دلار4000)؟

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
حالا فکرشو بکن اگر دلار 1000تومن باشه چیه میشه خرید( هزار دلار4000)؟

دقیقا.اونوقت دیگه کسی سراغ خودروهای بی کیفیت اینا نمیرفت که
واقعا خدا جد اندر جد گذشته و آینده این عزیزان سایپا و ایران خودرو و... رو عقیم و لعنت و بیچاره کنه!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
اگه بدونی با باز کردن واردات این پول رو از جیب کی برمیداری هیچوقت پی شو نمیگرفتی

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اگه بدونی با باز کردن واردات این پول رو از جیب کی برمیداری هیچوقت پی شو نمیگرفتی

نکنه از جیب دولت؟چیزی میخوای بگی واضح میگفته باش

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:rolleyes:

با سلام به دوستان گرامی

می خوام دوستان تجربیات خودشون رو در رابطه با رنگ خو درو لاستیک موتور و همه...... برا شست شو و نگهداری ! اینجا به اشتراک گذاری کنن همه استفاده کنیم .

البته هدف من بیشتر محافظت از رنگ و خش گیری هست .:blink:چون خودم خیلی حساس هستم در این زمینه و خیلی دنبال یه وسیله خش گیر خوب هستم البته تا حالا به رنگ امیزی مراجعه نکردم برا خش گیری چون به :mad:نظرم زیاد دلسوز انه کار نمی کنن :D

حالا من اولین تجربم رو برا حفاظت از رنگ میکم

حدودا 6 7 سال که من از یه واکس برای رنگ ماشین استفاده می کنم . البته زدنش یکم زحمت داره اما ماشین رو واقعا برق میندازه و یه درخشش خاص بهش میده در ثانی در مقابل تابش خورشید از رنگ محافظت می کنه و تا چند شست شوی بعد هم اثرش هست البته تا 3 4 روز خیلی خوبه .و با کهنه ماشین که یه کم مرطوب باشه . میشه مثل اولش من که خیلی ازش راضی هستم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نکنه از جیب دولت؟چیزی میخوای بگی واضح میگفته باش

البته اون دوستمون هم تفکر خاص خودشو داره که اگه ایشون بدونن با اینکار این پول تو جیب چه کسی یا کسایی میره دیگه اون حرفو نمیزنه
مملکت دزد بازاره

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
البته اون دوستمون هم تفکر خاص خودشو داره که اگه ایشون بدونن با اینکار این پول تو جیب چه کسی یا کسایی میره دیگه اون حرفو نمیزنه
مملکت دزد بازاره
اگر ازاد بود من بدون شک gt500 مدل 1968 میگرفتم لامصب اصلا یه چیزیه ها یه بار دبی سوار شدم اصلا نمیخواستم پیاده شم بزور پیادم کردن;)

بالا